Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:38:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема март - бяло и червено!
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема март - бяло и червено! (Прочетена 190059 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема март - бяло и червено!
«
Отговор #540 -:
март 28, 2016, 10:14:46 »
При нас уикендът беше с обиколки. Хубаво беше. Успях да си почина. Сега пак си трови нервите и така до петък. Цикличност, кво да правиш!
Фани, ММ изгуби халката си на Поморие. Обърнах го от дюшека. Това, че знаем къде сме я изгубили, не ни помагаше. Умряхме си от студ. 1час в мъртво вълнение и студена вода търсихме. Много рязко се смени времето и се появиха вълни. Е, ММ е вече с друга халка. Това не го мислим ежедневно. То и камъкът на годежния на 2пъти ми пада, защото, когато са го смалявали, са сплескали леглото му. В София на производството го пращах, че да ми излеят ново легло.
Свекърите се събират с кумове и кумци всеки Великден. Три поколения, даже вече четири. Толкова народ сме, че 100 яйца за нищо ги нямаме. Дори счупените се шинират с онези бандероли. Свекърва ми редовно по 2 кори и половина вари.
Това с очичките е идейно. Не съм го виждала, ама си го представям.
И аз не усетих смяната на часа, защото ММ ме юркаше сега трябва да се обядва, сега Дребосъчка да спи... Тая сутрин усетих студ. Почна се с болното време. Сутрин с яке и ботуши, на обед с бански.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #541 -:
март 28, 2016, 10:18:20 »
Ооооо
Фани
, това съм аз. Всеки човек би се изплашил.
Ще се намери халката, сигурна съм.
Фери
, не ми се налага да ставам рано, но всяка сутрин го правя. Ставам, когато чуя алармата на Влади за работа.
Да ти е жив и здрав именника.
Активен
Feribotka
«
Отговор #542 -:
март 28, 2016, 10:23:48 »
Последен пост за
Али
, че ставам досадна
Ето това са яйцата-миньони, Мария сигурно много ще им се израдва
http://www.art.satto.org/velikdenski-qjca-minioni/
Миме
, ти пък от какъв зор толкова рано ставаш
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #543 -:
март 28, 2016, 10:57:57 »
Фери
да ти е жив и здрав именника
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #544 -:
март 28, 2016, 11:32:55 »
Здравейте и от мен!
Събота и неделя при мен минаха много натоварено, понеже съм на работа, а и една практика ни врътнаха, та се чудех как да балансирам между двете. Днес е последния ми ден от дежурството, нямам търпение да се прибера! С милото сме решили да останем един ден в Пловдив, за да се разходим и да накупим някои неща за годежа. И до Асеновград ще се отбием, да си нагледам роклята и може би да я капарирам.
Фани
, недей преживява толкова халката, ако не се намери, ще си вземеш нова, пак ще ти стане сантиментална. Може за някоя годишнина да се обзаведете направо двамата. Майка ми и баща ми са решили да го направят тази година
Миме
, за какво ти е да ставаш рано? Аз, ако можех, всеки ден щях до обед да си поспивам
Смяната на времето ми се отразява ужасно...
Свекърва
, ние боядисваме около 30-40, но сме малко хора, та процентно си е като 100. Ама, не ги изяждаме и все ме е яд. На един Великден бях решила да ги слагам във всички салати, та поне така да свършат, ама нц. Само ги хабим, ама пък много обичам да ги шаря.
Фери
, честит имен ден на ТМ. Да е жив и здрав и да носи името си с гордост!
Значи и моето любимо куче има имен ден
Джоси
, тортата много красива! И работата звучи добре, дано и занапред да ти харесва
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #545 -:
март 28, 2016, 11:48:23 »
Добър ден!
Мен в петък ме викнаха на 2ро интервю за днес от мястото,дето ми предложиха в Бюрото по труда.Беше тест по английски и някаква елементарна обща култура. Да видим...
В петъка станах разногледа докато сготвя за гостите,но поне 30 мин преди да дойдат бях готова,че и се опънах на дивана. Толкова хора досега не сме посрещали,но хубавото е,че ММ се убеди,че ни трябва трапезарна маса и даже в събота,докато бяхме в Икеа сам ми показа каква би взел. Иначе всички бяха много доволни от менюто казаха,че е много гурме. Според мен не беше чак толкова специално,но си беше екзотично.
В събота бяхме до Икеа на разходка и до Мола,а вчера ни пропадна едно виждане и лежах цял ден.Гледах разни документални филми за Ислямска държава и за Сребреница.
Фани
,дано успеете да намерите халката.Ако не,едно подновяване на брачните клетви ще спретнете
Фери
, може би защото нашите приятели много често също ни канят,но на мен ми е адско удоволствие да имаме гости и да ходим на гости. Честит да ти е празника на мъжа и само за хубави неща да му споменават името
Айде хубав ден от мен,ще напиша рецептите от ястията в другата тема
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #546 -:
март 28, 2016, 13:23:47 »
Фани, много жалко за халката, не било добре да се сменя... ама здраве да е, все пак това е само предмет, по-важен е човекът, с когото си се свързала.
Цитат на: Feribotka в март 28, 2016, 08:43:14
.... после леля ми (любимата ми леля, на мама сестра) както каза вуйчо ми си упражно хобито, изми всички чинии докато аз се размазвах на дивана
Фери, нали се шегувате, че това и е хоби? Направо ми домъчня за жената... как може такова нещо
И като сме на темата да ви попитам -
вие какви хобита имате
, имам предвид във времето, което прекарвате сами със себе си?
Активен
Feribotka
«
Отговор #547 -:
март 28, 2016, 13:33:31 »
Хахах шегуваме се разбира се, ама това защото е някаква маниачка на тема чистота и непрекъснато бърше и чисти...но те сега живеят в малък апартамент и ѝ е лесно, ще я видим като се преместят в по-голям как ще жули непрекъснато
Аз съм скучна откъм хобита...ако остана сама или си чета или си правя разни женски процедури, за които все не остава време...а ако сме с ММ и имаме свободно време играем настолни игри или ексбокс
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #548 -:
март 28, 2016, 15:17:26 »
Имам няколко хобита. Обичам да редя пъзели, имам един започнат от 1000 части, но кога ще го довърша не знам
Друго, което обичам да правя е да оцветявам, много ме успокоява да слушам музика.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #549 -:
март 28, 2016, 16:02:49 »
Отчетохте се и изчезнахте всички
В момента май нямам хоби. Свободното си време прекарвам в учене или си почивам и мързелувам. Отново започнах да ходя на народни танци, та ми се иска да превърна спорта в хоби, както беше преди.
Киноман съм, ама това брои ли се?
П.П. Напоследък сватбата ми е хоби, всичко свързано с организацията
«
Последна редакция: март 28, 2016, 16:05:14 от Bube
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #550 -:
март 28, 2016, 16:51:44 »
Завърнах се аз от скитосване. Хубаво било малко да се разходиш.
Защо ставам рано - ами не знам. Събуждам се и повече не успявам да заспя. И аз си мисля, че сега ми е паднало да си поспивам, защото после няма да имам тази възможност, но уви.
За хоби - напоследък и аз си задавам същия въпрос и проблемът е, че не успявам да си отговоря, както ми се иска.
Преди хоби ми бяха народните танци и съжалявам, че не продължих с тях. Сега доста скучая. Ако имам интересно четиво, обичам да чета. Онзи ден глътнах една бебешка книга за един ден. Обичам да слушам музика, да гледам някой сериал.
Имам чувството, че не успявам да си организирам свободното време, както на мен ми се иска. После ще съжалявам за неща, които съм имала възможност да направя, но не съм.
Джоси
, и аз обичам да оцветявам, но не го правя.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #551 -:
март 28, 2016, 17:42:31 »
Фани,
няма ли я още халката? Купи си фалшива, старата да се стресне и да се покаже
.
Аз на най- носените обеци редовно им губя едната. а мъжът ми вече 4-ти път я намира. Последният път падна от терасата на улицата и я бях отписала, ама той на фенерче я намери. Обаче една гривна си я чух как изтропа в мивката по канала и още ми е мъчно за нея, че с голям мерак и зор си я бях купила. После ми се подари подобна на 50- годишнината, но не е същото.
Халките не си ги носим, то вече и не ни стават, де. Ние подписахме с халките на майка ми и баща ми, та и спомен не ми са. Сигурно ще потеглят за претопяване ако и малкият не ги иска.
Киви,
ти по едно време работеше с филц, още ли ти е хоби?
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #552 -:
март 29, 2016, 07:08:54 »
Добро утро!
Понеже днес съм на банкет по китайски ви Дъхновявам така:
Свекс, няма я още, но си имам сребърна и си нося нея, тя и другата не ми беше оригиналната понеже я рязаха веднъж и ми направиха нова, не ми излизаше от пръста, барабар с годежния, та и да не излезе няма много да я мисля. Вероятно ще си купим някои ефектни от някоя екскурзия, илИ пък от Русия...
аз нямам време за хобита, иначе чета, готвя и ходим на гимнастика, което ми напомни да ви разправя една историйка за 'талантливите' деца
чакам Муз да ми се яви и ще разкажа по-подробно.
Иначе търся евтини мебели - поръчка онлайн за село...
«
Последна редакция: март 29, 2016, 07:15:14 от fanimira
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #553 -:
март 29, 2016, 08:17:42 »
Ей,
Фани
, дано се уредиш с такова чадърче
Аз си бях поръчала да ми донесе Родният от командировката си там, ама били много скъпи и предпочел да похарчи парите си за да види Китайската стена.
Пак гадно време, пък щяло да става до 27С.
Ето и от мен малко храна за очите. Рано са ги цъфнали божурите, ама карай...
12932876_1110212062362222_7664240407807108584_n.jpg
(65.48 KB, 324x324 - видяно 2310 пъти.)
Активен
Feribotka
«
Отговор #554 -:
март 29, 2016, 08:30:26 »
Добро утро
Фани
, аз евтини мебели като чуя и си правя асоциация с Мебели Виденов, на нашите спалнята е от там и са много доволни, с все матрак, гаредроб и всичко останало им излезе мисля че 650 някъде
А що са ти ги рязали? Да не са ти се подули пръстите от бременността?...аз се чудя моите дали да ги свалям, че ще ми е страшна мъка ако трябва да ги режа
Мен пък тези чадърчета хич не ме привличат
Активен
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39