Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:40:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190116 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #480 -: март 23, 2016, 22:38:01 »

До едно място в процеса на четене си мислех,  да,  това е България,  не е правилно,  но не ме учудва.
Обаче по-нататък ми дойде доста в повече.... Просто това илюстрира изумително добре това как всеки може да си прави,  каквото поиска,  законите са някъде там,  абстрактни и неважни,  как служителите на реда са неграмотни,  неуки простаци и го намират за нормално,  дори забавно и как всичко се прави проформа,  демек да отбием номера.

В моменти като този,  съм много щастлива,  че загърбих това място и предпочитам пренебрежителното отношение на швейцарците пред унизителното отношение на скъпите ми сънародници!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #481 -: март 24, 2016, 08:17:00 »

Привет, привет!
Отново на великденска украса, но в случая и от кафе, и от чадър имам нужда Wink.
Колкото и в момента да съм антипатриотично настроена, не мога да имам категорично мнение за описаното "обучение". По принцип чета много внимателно коментарите и те ми дават даже по- добра информация. След събитията във Враца, когато изказванията бяха в двата полюса, нямам доверие в каквото и да е написано в социалните мрежи, че дори и на казано и показано по телевизиите. Вечно има грешки и недоглеждане, което може да коства човешки животи. Ето сега излиза, че и братята от Брюксел са били познати и даже освободени от тамошните власти. В момента по Нова нищят и нищо не казват за сигнала за заплаха на сайта на американското посолство и изобщо...Поне прогнозата за времето е вярна и доказуема за днес nea
Та така, спокоен четвъртък и дано успеем да се концентрираме върху важните неща. Четвъртък е и се надявам леля ми да дойде, че аз да тръгна по любов Wink

* 24_n.jpg (58.99 KB, 320x320 - видяно 2387 пъти.)
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #482 -: март 24, 2016, 08:31:04 »

Добро утро!

Благодаря за кафето! Сега, като не мога да пускам кафета, ще съм консуматор blum

Аз имам категорична позиция заради поведението на служителите на реда.
И на мен са ми казвали да се разкарам като съм имала нужда от помощ, така че мога да си го представя и тази част ми изглежда реална.
И преди се възмущавах, но сега още повече, защото има и друг начин.
Съжалявам, че хората в безсилието си го приемат за нормално, а и да не е така няма на кого да се оплачат. Това е тъжното.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #483 -: март 24, 2016, 08:37:38 »

Добро утро! Мила родна картинка! С ужас установявам, че колкото по-дълго се задържам толкова повече ме наляга всеобщата и всепоглъщаща Апатия. Явно системата ме уврежда малко по-малко, бавно, но сигурно  pardon
Свеко, да ти се невиди и любовния живот, къде ще ходиш в тоя студ?! Седи си у вас да слушаш българки от старо време!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #484 -: март 24, 2016, 08:56:55 »

Хехе, Фани, това със студа като за онези котараци прозвуча. Wink
На мен ми е уморено и заспало. Времето помага. Два дни се събуждам супер подута от сън. Просто не мога да се отпусна и да си отпочина дори нощем. Днес съм супер цветно облечена, като за пролетни мисли - още ги чакам... Wink
Аз за Брюксел разбрах от вас. Така и не съм запозната в детайлите. pardon Имаме познати там и най-важното, че са добре. Вече сигурост и спокойствие няма никъде. При нас атентатите може да звучат далечно, ама за сметка на това други неща ни тровят живота - я работа, я безработица, я безпаричие, я някаква несигурност... Като сложим и избиването ни по родните пътища - атентати не са ни нужни!
Искам да придремвам на дивана с книжка в ръка... Да може и Малечка да се щура около мен! А сега ще имаме кастинги и трябва да се заема с работа.
Спорен ден на всички!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #485 -: март 24, 2016, 09:13:42 »

Добро утро smile

При нас пък прехвърчаше сняг smile Нещо се намръщи баба Марта.

На мен тази история ми е много измислена. Всички споделят един и същ разказ, пък уж едва ли не е имало стотици там  nea

Новини пък тотално спрях да гледам, след като видях как отразяваха събитията в Атина, докато бях там  crazy

Аз станах и закусих, а сега мисля да поспя още малко Wink
Активен
svekarva

« Отговор #486 -: март 24, 2016, 09:38:55 »

Антиверсията е, че около събитието е имало зяпачи от околните кръчми, които доброволно са се напъхали между шамарите. Отношението на полицията в случая е било "по процедура" и не е било нужно да е друго. Не съм свидетел, не искам да коментирам и оправдавам едната или другата страна. В случая се притеснявам повече от силата, полезна и вредна на социалните мрежи, както и от апатията и агресията, също еднакво опасни в кризисни ситуации.
Фани, какви са тези българки от старо време? Или имаш предвид майка ми и леля ми Wink. Хич и никой не ми трябва, отивам да си подстрижа косата. Пропуснах Тодоровден, че да се наредя до магаретата, сега ми е времето Wink
Мари, много ми се иска да вярвам в истинността на приказката, че "не бива покрай Илия да мразиш и Свети Илия", но също като теб имам лош опит, макар и с друга институция. Дето се вика, аз самата да работех там, пак нямаше да си имам доверие, та добре те разбирам pardon.
Хехе, не че има кой знае каква връзка с писаното, но аз съм по- дебелокожа към думи /то и по тази причина ще съм двойна свекърва, природата ме пази/, та се сетих нещо. Нашите учители германци вечно ни повтаряха, че трябва да сме възпитани дори и в гнева си с примера "Не е все едно дали ще ти кажат - Вие сте прасе- или - Ти си прасе." Честно, на мен ми е все тая blush
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #487 -: март 24, 2016, 09:47:05 »

В случая се притеснявам повече от силата, полезна и вредна на социалните мрежи, както и от апатията и агресията, също еднакво опасни в кризисни ситуации.

Абсолютно съм съгласна с това, много е тревожно. Но и тук опираме до грамотност и интелигентност. Влиянието на социалните мрежи е такова, защото хората са такива, т.е трябва да се притесняваме от това, защото хората са на това ниво.

За израза за свинята..... да си кажа, от както живея в страна със силно изразен немски дух, много близко ми звучи това и мога да го разбера.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #488 -: март 24, 2016, 10:06:16 »

Добро утро!

И аз закусих, изпих си сутрешния фреш и сега си гледам сериала.  smile

Не ми се мисли и разсъждава по темите, които сте подхванали.

Хубав ден!

Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #489 -: март 24, 2016, 10:21:33 »

нямам доверие в каквото и да е написано в социалните мрежи, че дори и на казано и показано по телевизиите.

На мен тази история ми е много измислена. Всички споделят един и същ разказ, пък уж едва ли не е имало стотици там  nea

good good

И при мен времето е отврат - вали нещо като дъждо-сняг и е много студено. Искам да можех цял ден да си остана в леглото  Girl_hide

ma6ka_, от Самоковско съм  blum

П.П. Остават само 6 месеца до сватбата! Дано всичко да е наред... от онези дни говорих с баба ми - защо сме я били отложили толкова тая сватба, така можело тя да не присъства  crazy Съсипват ме подобни приказки!

« Последна редакция: март 24, 2016, 10:34:42 от Bube » Активен
svekarva

« Отговор #490 -: март 24, 2016, 10:48:52 »

Нещо за разтоварване от днешния "преглед на пресата" Wink
http://www.obekti.bg/chovek/15-ot-nay-originalnite-tabeli-koito-mozhe-da-vidite-na-vratata-na-toaletnata
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #491 -: март 24, 2016, 10:54:48 »

Добро утро  heart

Бубе, що пък да не присъства?  huhhuh.gif

И мен ме мързи да разтягам ластици  Girl_hide Пускам ви едни сладки пухчета за хубав ден  give_rose

https://www.facebook.com/virginactiveuk/videos/1052579791451900/

Извинявам се на хората без ФБ, не успях да го намеря другаде  pardon
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #492 -: март 24, 2016, 11:00:20 »

http://www.obekti.bg/chovek/ponyakoga-chovek-prosto-ne-se-starae-dostatchno-i-tova-si-lichi
Активен
svekarva

« Отговор #493 -: март 24, 2016, 11:12:52 »

Мога да променям в горния пост, но ще го пусна като отделно питане към софиянки /живеещи в София, не баничките/ smile
Има ли някой запознат с кв. "Хаджи Димитър" като място за живеене? Имам предвид транспортна мрежа и честота на превозните средства, връзки, места за хранене и магазини, плюсове и минуси за работещ човек на квартира там?
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #494 -: март 24, 2016, 11:23:52 »

Добър ден!
 Като цяло аз също не се хващам на всичко в социалните мрежи,но имаше и други хора в новините,които също споделиха подобни разкази. Абсолютно пък съм уверена,че нашите редови полицаи не знаят никакви езици.Другото,което не разбирам е това учение за тях ли е или за гражданите,защо хората са спирани и принуждавани да участват в нещо,за което не е дадена информация.Ако не са задържани,то те са напълно в правото си да откажат участие.
Много мързеливи станахте бе,булкиии biggrin
 Аз пък ще пусна една статия,дето вчера ме наведе на други размисли.Мисля,че е полезна за всички,но най-много ще е интересна на мъжките майки. Извинявам се на тези,които вече са я видели във ФБ ми. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4449558. Аспекти от модерния ни живот,които някак ни убягват,но по мои наблюдения е доста близка с действителността.
 Бубе, споко, и мойта баба ги приказва такива,въпреки че си е в повече от добро здраве.Аз съм наложила вето на всякакви планове за отвъдни пътешествия.
 Ето нещо и за цвят от мен
Активен
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: