Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:49:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190124 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #465 -: март 23, 2016, 13:39:46 »

Хехе, то мине - не мине време и задълбаваме на спомени за годеж.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36779.msg654470.html#msg654470
Мари, тук повечето шоколадови зайци са с облекло от алуминиево фолио, оцветено и изрисувано. Аз тях точно не харесвам, а голи, по шоколад, нямам против да са. girl_haha
Панди, не се бях сетила да се замислям за отношението на приятелките на дъщеря ми ин- лоу... blum

* zx450y250_2031457.jpg (34.7 KB, 450x250 - видяно 123 пъти.)
« Последна редакция: март 23, 2016, 13:43:50 от svekarva » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #466 -: март 23, 2016, 13:51:13 »

Моите имат мнение за всичко lol Не че някой трябва да го интересува. А и в случая тя има мнение за тях, та те да не останат по назад (едната беше и тя замесена в Тополовград, а там нали всичко се знае). Та избягвам да ги събирам.
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #467 -: март 23, 2016, 14:20:21 »

Фани, да, пита се - само като си го представя и ме свива под лъжичката. Добре, че аз нямам роля в този обичай  tease

Свекърва, много хубави дарове, всичко както си трябва  good

И моите приятелки така като на Панда - имат си мнение момичетата, защото се познават със свекървата. Но за пред хората всички запазват благоприличие  blum

Offtopic П.П. Малко да ви се оплача - много са ни обтегнати отношенията с бъдещите кумци. Булката не ни включва в никаква организация, чак се дразни като я питам. А ми се струва, че накрая, ако съвсем не участваме, пак ще излезем криви. То проблемът не е от днес, ама вече много ми се събира. Не вярвах, че една сватба може да е такъв препъни камък...
« Последна редакция: март 23, 2016, 14:25:35 от Bube » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #468 -: март 23, 2016, 14:27:35 »

Била съм призована по-назад някъде.. Нямам какво да споделям или по-скоро ме мързи.. Пролетна умора ли, какво е, но нито ми се чете, нито ми се пише.. Ще ме прощавате, тъкмо ще си отдъхнете малко от мен.. Минавам да кажа, че значително ми се подобри настроението като разбрах, че моя приятелка с много проблеми при предишни неуспешни бременности (3 на брой sad ) сега роди здраво и прекрасно момиченцееееее...  yahoo yahoo yahoo
После кумата ми имаше рожден ден вчера и кумът най-после се е престрашил да й предложи.. Та, сгодени са.. Радвам се като за моя годеж, макар тогава на бях по-скоро като гръмната хахахаха  danceg danceg

Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #469 -: март 23, 2016, 14:29:05 »

Панди да не излезем рода по мъжка линия? И моят свекър е от Тополовград smile

Благодаря ви за милите пожелания  heart

Ние годеж в този смисъл не сме правили. Тя сватбата ни беше 9 човека, камо ли годеж....Сватовете се запознаха на сватбата, макар с любимия да живеехме заедно повече от 3 години. Аз за сгодяване си смятам момента с предложението и пръстена (май някъде съм го разказвала  crazy). Майка ми много държеше Г. да ме иска и той взе че се съгласи....Всичко трябваше да е уж на шега, но тя като стана една сериозна, като взе да чупи пръсти, чак съжалих, че го накарах, миличкия.....Сега мине, не мине време и свеки започва да мрънка на майка ми как не били дошли да ме искат.

Аз не съм шокоманиачка и такъв шоколадов заек никога не съм си купувала/яла. И на мен нещо не ми допадат, но може би тази година ще се предам и ще купя за Бубет.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: март 23, 2016, 14:46:56 »

Сноу, току виж smile И вие бяхте по линията Ямбол-Тополовград май

Тони, при теб много положителни неща, пък нямаш муза за писане smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #471 -: март 23, 2016, 15:03:22 »

Аз съм на периоди с шоколада, сега сме скарани   angry
Заек принципно не бих отказала и яйцата шоколадовите набивам. pardon

Панди, ама то тема има за размяната на подаръци, ти включи ли се?

Поздрав с една лисичка:

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: март 23, 2016, 15:08:07 »

Да кажа само, че кумата ми хвана, прекрасния букет на сватбата ми, който Нансита ми изработи..  yahoo tease Нат, имаш заслуга в сгодяването на една прекрасна двойка  blum
Активен
Alisa85
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #473 -: март 23, 2016, 15:33:38 »

Здравейте и от мен!

Моля, ако някой може да препоръча магазин за булчински букети, нека да ми пише, че дотук нещо удрям на камък.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: март 23, 2016, 15:38:48 »

Свекърва, беше ми много интересно да прочета за университетите. Ти и преди си споделяла информация, но не така цялостно и подробно  give_rose

Bube, много интересно е искането при вас, прочетох разказа ти и в другата тема. То си е малка сватба  Girl_hide Ще споделиш ли за кой район става въпрос?

Сноуче, Честит рожден ден  Torte

Аз не зная дали тази година ще слагам нещо декоративно вкъщи. Яйца ще боядисам със сигурност, но козунаците ще ги пропусна или по-скоро ще разчитам мама да направи  pardon

Ето едни зайци и от мен:

П.С. Видях, че има тема за размяна на подаръци за Великден. Няма да успея да се включа с подарък, но бих могла да организирам размяната и получаването на адресите и имената  blush
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: март 23, 2016, 15:55:24 »

Машка, пиши в темичката че се явяваш доброволец, дано се вкл и още хора smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #476 -: март 23, 2016, 16:12:47 »

Ние почти 3 часа бяхме без ток. Реших да подхвана вечерята по-рано, тъкмо да минава време.

Сноу, честит рожден ден и годишнина от предложението.  give_rose Бъди здрава, щастлива и обичана! smile

Бубе, беше ми интересно да прочета за годежа, който ще правите. Ние такова нещо не сме имали, нито ММ ме е искал от нашите. За годеж аз определям моментът на предложението за брак.
Интересни традиции има по различните краища на България.

И аз не си падам по шоколадовите зайци. Предполагам, че майка ми ще украси за Великден, така че може да снимам, ако има какво.  smile

Тони, радвам се за твоята приятелка.  give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #477 -: март 23, 2016, 20:38:40 »

Както винаги сьм супер ОфТопик, ама не мога да не го споделя това с вас. Ако вече не са ви го споделили...

Просто се смях и плаках едновременно...

https://www.facebook.com/nikolay.paunov/posts/10209401413257507
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #478 -: март 23, 2016, 21:01:16 »

Ина, да и аз го споделих във ФБ. Те и на границата правят учения и там сигурно е същата работа. По новините пък този дето в неделя нагази в зелените релси на Руски паметник със служебен автомобил на Външно министерство бил обиден,че са го уволнили... Сутринта пък една се скара на ММ,че бил хейтър,тъй като чисто професионално изказа мнение за смехотворното замазване на очи със закупуването на нови трамваи при положение,че релсите са така некадърно сменени,че екологични нови трамваи друсат и скърцат след няколко месеца ползване. Просто всички в нашата държава имитираме дейност на всякакви нива и отдавна вече не е и за смях.Единственото,дето ни спасява е,че в момента сме малки за терористични интереси иначе линейки ли имаме,полиция ли имаме,че да ни спасят в случай като тези в Париж и Брюксел?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #479 -: март 23, 2016, 21:04:13 »

Ами той човекът хубаво е обобщил положението:

"ако, пази Боже, при терористичен акт загинат 10 души, при спасителната операция ще загинат поне 20. Какво да се прави - "дебил" винаги ще бъде по-опасен от ИДИЛ."
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: