Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:30:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190320 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: март 15, 2016, 18:59:40 »

При мен всичко се отваря и Ютук и Кютук, и ето тук  Yes
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: март 15, 2016, 21:37:46 »

По някое време са се оправили, но ми беше странно smile
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: март 16, 2016, 09:31:27 »

Добро утро, поспаливки, никакви ви няма  blum

Днес не ми се ставаше, ама въобще. Цял ден имам лекции и след това една неприятна задача - реших да се откажа от командировките към обсерваторията. Дадох си сметка, че работя там от цяла година, а единственото, с което се занимавам, това са туристи. Е, ако исках да бъда екскурзовод, можех да го правя и в София, а не да пътувам 450 км.  nea И все пак ми е криво... И знам какво ще си помислят всички колеги - бременна е. А въобще няма да им мине през ума, че може просто да не искам да работя на края на света за без пари и кауза.

На кръстопът съм дали въобще да продължавам към БАН, дали няма само да си изгубя още години и накрая едно нищо  crazy В главата ми е каша. Когато измисля каква да ми е дипломната работа, сигурно ще ми олекне.

Има едно положително нещо от цялата работа - вече няма да се налага да се разделяме с милото за толкова време, а сега имам нужда точно от него  heart 

Хайде, лек ден от мен, тръгвам по задачи!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #303 -: март 16, 2016, 09:37:10 »

Свекърва, на нас ни стана неудобно тя толкова неща жената искаше да почисти,че да ни покаже. Чисти стъклото на единия прозорец,чисти фугите в банята, показа ни как отпушва канали тая джаджа,после котлоните,после плота в кухнята.Ние само вече по едно време й казвахме,че сме се убедили в качествата на уреда,защото тая жена щеше да изчисти целия апартамент,а уж имахме безплатно почистване на елемент от домакинството. То се бяха обаждали на ММ да го питат дали има интерес към екопродукти за домакинството и той ги беше отрязал набързо. След това го застреляха с въпроса иска ли такава безплатна демонстрация и той си направи сметка,че ще ни изперат килима,та така biggrin EV Eco нещо си се казва туй чудо,ама струва колкото една кола на старо.

Ади, тези ни тормозиха и нас дълго време. Пусто хванали ММ на телефона и се разпирказвали и не знам си какво си... та се занимавах да отменям посещения в последния момент, аз не мога да им се занимавам с глупостите. Чудесно е да ми демонстрират нещо, нека си е супер уреда, но да ми е в бюджета поне, че да има смисъл да им отделям време.
Иначе и при нас е сряда, работна, обаче с болно дете ... и днес пак ще съм магьосница... Хубав ден!
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #304 -: март 16, 2016, 09:38:58 »

Добро утро smile Днес съм клошар на работа...с един широк пуловер, не съм се гримирала, само това че съм лакирана ми развала имиджа  pardon

Бубе...вече сме коментирали, че е доста голяма рядкост млад човек да работи в БАН и ти си ни като някакъв изчезващ вид smile  Няма нищо лошо да помислиш малко за себе си...все пак колкото и да ти харесва нещо, твоят личен комфорт е на първо място, особено сега когато планирате сватба е още по-нормално да имаш нужда повече от ТМ  Wink Хубав ден и успех със задачките  give_rose

Слънчево еееееееее дано се стопли  Girl_hide

Киви, бързо оздравяване на малчо  heart
Активен
Anne_Shirley
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: март 16, 2016, 09:43:46 »

Добро утро и от мен, момичета! Тук при мен времето е ужасно мрачно и, разбира се, ми влияе на настроението... А освен всичко останало вчера цял ден нямаше вода (сменят нещо по водопровода), аз оставих пускането на пералня и съдомиялна за днес, а сега като ставам - пак няма вода. На сайта на ВиК пуснали съобщение, че възникнали множество аварии снощи след пускането на водата и пак няма да има, докато не ги отстранят (което не знам, може и дни да е сигурно  crazy). Много досадно...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: март 16, 2016, 10:15:18 »

Добро утро, мен ми е страшен студ, та , Фери, и аз съм клошар със зелен пуловер, без грим и на опашка. smile

Нещо не ми отговарят за темата с великденската размяна. На кого друг да пиша от модераторите, освен Мяука?

Айде поздрав за всички и отивам да поработя:

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #307 -: март 16, 2016, 10:51:34 »

Добро утро на болни, здрави, недоволни, доволни и като мен, депресирани! Wink
Бубе, какво да ти кажа...Вие сте ново поколение, много ви са по- различни работните ценности от нашите. Вероятно защото виждате разликите, при нас всички бяхме относително равни. Едно е какво си учила, съвсем друго, какво работиш. По колко дни ти са командировките в месец?
Аз като започнах работа като инженер, покрай връзките от езиковата гимназия успях да си уредя допълнително и да придружавам туристи от Западна Европа до Пампорово. Причаквахме ги с автобус на летището в София и с бръз тур през Пловдив и Бачково ги стоварвахме да почиват или да карат ски и съответно връщахме другите, заминали преди седмица. Тях развеждахме из Нареченски Бани и София и пак на самолета. Макар да ми взимаха изцяло почивните дни /тръгвахме много рано в събота и се връщахме късно в неделя/, това ми бяха най- хубавите преживявания. Заплащането беше никакво, спях в бунгало с обслужващия персонал по хотелите, но пък създадох страхотни контакти и се срещах с много и различни хора.
Сигурно си притеснена покрай сватбата и пътуването ти идва в повече...Обаче сега ти е времето да огледаш и откриеш всяка възможност, която по- късно да ти е от професионална помощ. Звучи клиширано, но аз така виждам нещата. Не се знае кого ще срещнеш, какво ще чуеш и видиш, което после да ти е предимство good. Естествено, няма как да зная минусите, за да давам препоръки heart Обаче като ти е мъжка професията, налага се да действаш и разсъждаваш като мъж pardon. Хехе, това с най- добри чувства, в началото и моята беше мъжка и още на 27 години имах степен "научен сътрудник" 2- ра /хем единствената толкова млада, хем и жена/. И точно за втората степен ми помогна с материали един турист, немски инженер smile.
Киви, много са трудни като са болни heart Така киселеят и като им клюмне гребена, аправо късат сърцето. Хубавото е, че бързо оздравяват, ама пък тогава ти се качват на главата Wink. Като си вълшебница, откъде си намери вълшебната пръчица, че и на мен ми трябва една в момента? smile
Ани, съчувствия. sad Нито без ток можем вече, нито без вода...
Еми, Ваня, Маги или Деничка. Може да отсъстват временно, но все ще отговорят. Може да пуснеш темата като въпрос, без анкета, да се види ориентировъчно броя на желаещите.
И кафето леко във Великденски вариант днес. Мари не сме я чували скоро, а в десния ъгъл има едни много интересни сладки /или соленки/, за които може да има идея smile

* 10632737_1097404076976354_2060325388454544345_n.jpg (60.05 KB, 314x314 - видяно 2085 пъти.)
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #308 -: март 16, 2016, 11:12:31 »

Здравейте!
Киви, изтърпяхме я жената, тъй като ММ си помисли в каква ли безизходица е,за да се съгласи да ходи да показва безсмислено скъпи неща. Вчера направихме справка подобна машина в емаг има за около 1800 лв, сравнено с 5000 лв.

Бубе, аз съм на мнение,че сме на възраст, в която да поставяме изисквания към това,с което се занимаваме-образовани сме,млади и ентусиазирани и ако сега не правим това , което искаме и ни кара да се чувстваме добре и оценени,то  няма кога. (Така успокоявам безработната си душа). Аз сега съм се заела и си чета всички учебници,които съм сваляла някога по психология на английски и поне не се чувствам спряла,а дори усъвършенстваща се.

Мислех да ви пусна една снимка с ябълки и цветя,че днес сме на плодове, но за вдъхновение и нахъсване много ми хареса това

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: март 16, 2016, 11:22:05 »

Здравейте, айде и аз малко да "вдъхновя" рано сутрин:
http://www.edna.bg/svobodno-vreme/pochivka/edna-na-4-stranno-neshto-e-zhivotyt-kak-sybira-i-razdelia-4641971
Имам и специален въпрос: Кой е автора?  blum
Активен
Feribotka

« Отговор #310 -: март 16, 2016, 11:25:33 »

Ами и Ина се изгуби някъде  huhhuh.gif

Вероника, тази картинка повече ми харесва от плодове  blum

Пишете, че нямаме система и се чудя какво да правя  blush
Активен
Feribotka

« Отговор #311 -: март 16, 2016, 11:31:03 »

Извинявам се за втория пост, ама не мога да пропусна статията на/от Фани  heart Кратко, точно и ясно, точно в твой стил, въпреки че като знам колко джаста-праста го караш хич не си те представям да пишеш за женско онлайн издание give_rose
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #312 -: март 16, 2016, 11:36:40 »

И аз съм от депресираните! Егати неориентираната година!
Фери, имаме ипотечен кредит и имаме право на възстановяване на част от лихвите. Като теглим чертата- точно данъкът на апартамента и на моята кола.
Свекърва е пуснала уникална снимка. Кексът със заека е един път! Има и други страхотни неща...
Имам да разказвам за вчера heart
Сега телефонът ще има нужда от ток. Ох, как искам да спрат тока или водата тук на работа! Много грешни мисли хехехе. Мразя да сме без вода вкъщи! После чакам половин вход да източи чернилките през техните водомери.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #313 -: март 16, 2016, 11:43:38 »

Fani, прекрасна статия.Много се възхищавам на хора , които могат да пишат. give_rose

Аз както предполагам сте забелязали съм малко като телеграф, имам толкова неща да кажа, а ми е трудно да ги опишa.Никога не е както трябва.

Снимката на адикт е прекрасна, а свекърва и емми многo ме изкушават с тези сладки...
« Последна редакция: март 16, 2016, 12:07:45 от marta_kalpazanka » Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #314 -: март 16, 2016, 11:46:28 »

Хехе, Фани, заради теб ще го чета вече това издание heart.
Марта, добре се е получило с изяждането на последните букви на опиша и много good. Моята клавиатура в последно време яде главни букви и първи. smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: