Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:41:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190501 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #270 -: март 14, 2016, 11:21:28 »

Да, почват от тогава, но се маха месото само. Сега е всичко от животински продукти.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 14, 2016, 11:24:29 »

Аз докато ях в училище, някъде 10ти или 11-ти клас спазвах Коледен пост веднъж, просто така за пречистване.. Накрая не можах да отида при свещиника, защото бях в цикъл и така.. Сега с този ми режим на хранене е абсурдно да постя, като ям месо почти всеки ден, ако не е месо ще са млечни или и двете  Girl_hide

Леля ми спазва всички пости от поне 15 години..
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #272 -: март 14, 2016, 13:00:32 »

Добър ден!

Първо да кажа за постите- ние не спазваме. Аз като току-що кръстена ми каза свещеникът,че мога и да не постя,тъй като с кръщението ми са се изчистили всички грехове. Ние така или иначе сме на диета и на 4 дена веднъж ни се полагат месо/млечни и яйца,та мисля,че е достатъчно.По същата причина и на никого не исках прошка,греховете са ми простени преди седмица. Да не говорим,че това фейсбукско искане на прошка ми е  bad Аз не съм на принципа прави мизерии,пък после се извинявай,та гледам да си обмислям действията и думите,а не след това да ги поправям. ММ ми казва,че съм християнка,толкова колкото може да бъде един комунист, но аз мисля,че съм практична.
Иначе ние си преживяхме социалния уикенд сравнително без жертви. Първо в петък си дадохме поканата на кумовете-тя си е по-различна от всички останали и като текст,и като визия.Купихме и дървена бъклица от Орешака. Изкефиха им се,но покрай децата повече говорихме за тях и за някакви делнични неща.То и вече почти всичко е уточнено.
В събота бях на интервю,после се помотахме в Джъмбо и се видяхме с братовчедка ми. Те са първите хора,които нямат никаква идея за концепцията ни за сватба и адски много се изкефиха на поканата. Не искаха да я отварят,че да не я развалят. Като цяло всички,на които дадохме не искат да си ги отварят.
След това ходихме на нов апартамент на артистичните приятели на ММ- момичета, точно такива картинки,дето гледам в Пинтерест бяха претворени,но пречупени през творчески поглед на художници 3то поколение. Масата,столовете и скрина са на бабата на жената-абсолютно винтидж. Едната стена са я направили с тапети с принт на вестници. А да не говорим колко салати и ордьоври беше приготвила домакинята. Едвам ме изстърга от там ММ.
Снощи бяхме при свекърите и девера. Очаквано там си развалих настроението,ама не ми се коментира.
През целия уикенд бяхме все с деца и много ни се кефят и непрекъснато търсят контакт с нас с ММ и ни беше много готино да откриваме как всяко дете има подхода на родителите си към общуването  heart
И накрая добре дошла на Ан !
Джоси, аз съм за всякакви размени на подаръци Wink
Качвам ви снимката на бъклицата и поканата на кумовете
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: март 14, 2016, 14:17:23 »

Вероника, нищо не казваш за интервюто. Как мина? smile
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #274 -: март 14, 2016, 14:21:15 »

Тамън това щях да питам  smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: март 14, 2016, 14:52:18 »

Здравейте!
Упражнявам писане с лява ръка от телефон. Получава ми се трудно. Вчера бяхме на село, майстора напредва, избрахме си ламинат, плочки, бои, полилей. Отказахме ин-лоу от щори, тя била харесвала, та затова мислела че и аз, а пък аз като рекнах: Мислиш ли, че ако харесвах щори у нас щеше да има пердета и се светна  pardon е сори, който плаща поръчва музиката. Абе малко ми е гузно, щото къщата си е нейна, но пък тя няма да може да поддържа щори, с пердета едвам се оправя, добре че сестра й е шивачка, та все се шият пердета, хихихи
За Анкара и на мен ми е тъжно, много... Гледам в нета огромни надписи AnKara /кара означава черен/ много ме ядосват политиците, защото най-голяма вина за случващото се и там, и по света като цяло имат те.
За прошката ми харесаха много думите на свекс! При нас прошка се иска на Байряма. Налагало се е да искам прошка и съм я получавала не малко пъти в живота, но и много прощавам. За лошо или добро имам качеството да забравям, та и затова прощавам, като се ядосам да не си ми насреща, но после ми минава...
Какво друго щях да казвам? Ето, нали ви казах, че забравям!
Аааа, сетих се: Вчера видяхме курник с ПВЦ дограма, хихихи, б...си щастливите кокошки възкликна Инж.!  tease
Активен
addicted_to_u
Професор

« Отговор #276 -: март 14, 2016, 15:54:19 »

Аз за да не разводнявам и раздувам поста спестих . Интервюто мина нормално,аз съм от тия дето се надяват на най-доброто,а очакват най-лошото,та гледам да не се ентусиазирам много.
Друго дето щях да казвам,ама като ме питате за работата и ще имам още един пост е,че една от най-близките ми приятелки,дето е с 2 месеца по-малка от мен е бременна. yahoo Много се вълнувам,това е първият ми близък човек на моите години,който чака бебе.Живеем къща до къща на село и се познаваме от преди да се родим. Те с мъжа й се сгодиха малко преди нас и сега се бъзикаме,че ни водеха ,а ние веднага след тях, та и за бебето можело да стане така. Заедно са ни бутали в количките, заедно да бутаме biggrin Лошото е,че на сватбата тя ще е в 7ми месец и не се знае как ще е и дали ще може да присъства,но важното е да са добре двамата с бебето,пък сватбата може и на видео да гледа.
Досега имахме демонстрация на почистващ уред с пара,амаа е майка си и баща си скъп.Иначе ни изчистиха килима,все едно е изпран,може би си заслужава,ако има малки деца да се намали химията вкъщи,но още не сме на тоя етап и ще си действаме конвенционално. Иначе пък верно хубаво чисти и фугите като пароструйка,че и единия от котлоните ми почистиха,ама като се опаричим много на прислужницата може да вземем да й улесним живота  Wink
« Последна редакция: март 14, 2016, 15:56:18 от addicted_to_u » Активен
svekarva

« Отговор #277 -: март 14, 2016, 16:29:31 »

рони, няма да го сметнем за реклама, какъв уред ви демонстрираха? Пак много са изчистили. При нас с едно Рейнбоу само една педя от килима търкаха.
Много набързо разказа за интервюто...Кажи, какво те питаха, ще има ли още кръгове?
Активен
addicted_to_u
Професор

« Отговор #278 -: март 14, 2016, 16:50:21 »

Свекърва, на нас ни стана неудобно тя толкова неща жената искаше да почисти,че да ни покаже. Чисти стъклото на единия прозорец,чисти фугите в банята, показа ни как отпушва канали тая джаджа,после котлоните,после плота в кухнята.Ние само вече по едно време й казвахме,че сме се убедили в качествата на уреда,защото тая жена щеше да изчисти целия апартамент,а уж имахме безплатно почистване на елемент от домакинството. То се бяха обаждали на ММ да го питат дали има интерес към екопродукти за домакинството и той ги беше отрязал набързо. След това го застреляха с въпроса иска ли такава безплатна демонстрация и той си направи сметка,че ще ни изперат килима,та така biggrin EV Eco нещо си се казва туй чудо,ама струва колкото една кола на старо.
Иначе ме питаха най-различни неща на интервюто, бяха много добронамерени ,с какво съм се гордеела,че съм постигнала,какви са ми били дипломните работи,на какви теми, как съм си намерила източниците на информация .За предишните ми работи като частен учител и като възпитател ме разпитаха-какво съм правила,как съм мотивирала учениците . Ще има и следващ етап,но тъй като е проект за младежка заетост и още не са се виждали с други кандидати за тази позиция казаха,че ще се свържат с мен до около месец,независимо от резултата.Те пък и са длъжни да ми впишат в насочващото писмо категоричен отговор "да" или "не" и обосновка,което аз да върна в Бюрото по Труда. Като цяло е голяма галимация тая програма,ама съм длъжна да опитам и там,дано се получи накрая нещо smile
« Последна редакция: март 14, 2016, 16:52:09 от addicted_to_u » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 14, 2016, 20:05:11 »

Здравейте smile

Да се разпиша за днес smile Аз преди да се разболея 6-7 години спазвах всички пости (Коледни, Великденски, Петрови, Богородични и всяка сряда и петък). Сега с режима на хранене не съм през последните почти две години, но може би пак ще почна в един момент. За мен беше важно.

Киви и аз имам сестра, по-малка. Винаги гледаше да си яде бавно сладките работи, за да има да ме дразни. Много сме различни с нея, много често ме докарва до тази реакция  girl_impossible  И някой като каже, че с някоя приятелка са "като сестри" все си казвам: "явно няма сестра и не знае какво говори" lol  Преди месец се изнесоха и миналата седмица като я питах дали ще се видим преди да се роди бебето (аз се шегувах), ми каза, че до термина ми си е направила планове, та ще се видим тогава. А на нея човек може ей така да и звънне, че не знаеш в какво настоение ще я хванеш и какви реплики ще отнесеш.
« Последна редакция: март 14, 2016, 20:07:41 от pandapanda » Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: март 14, 2016, 20:14:41 »

Панди, брат ми е същият.  girl_impossible

Момичета, навити ли сте за Великденска размяна на подаръци?
Ако да, някоя  по -свободна, с желание да отвори нова темичка по случая?  smile smile smile
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: март 14, 2016, 23:29:12 »

Панди, брат ми е същият.  girl_impossible

Момичета, навити ли сте за Великденска размяна на подаръци?
Ако да, някоя  по -свободна, с желание да отвори нова темичка по случая?  smile smile smile

Два пъти питам вече и никои не ми обръща внимание  beating
Активен
svekarva

« Отговор #282 -: март 15, 2016, 08:40:54 »

Добро утро! Студеничко и мрачно, ама щяло да просветне, та дано и на нас да ни стане по- весело.
За Великден ако искате да се разменят подаръци, трябва да пишем на модераторите. Първо да пуснат анкета и да се види колко души биха участвали и ако се съберат достатъчно кандидати да се организира.
Като гледам обаче, повечето редовни форумки са или с малки деца, или чакат бебета, или са заети професионално, та изборът на нещо, изпращането и даже получаването биха създали допълнителни ангажименти.
Хихи, намерих /по- точно попадна ми/ нова страничка с хубави снимки и временно изоставям Силвия Wink

* 150_n.jpg (66.77 KB, 320x320 - видяно 2405 пъти.)
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #283 -: март 15, 2016, 08:49:26 »

Добро утро!
Гледам "Стъпка по стъпка" и чакам манджата на Дребосъчка. После яхвам метлата и съм по институции.
Аз съм За размяната на подаръци. Не е ли рано? Имам чувство, че току сме си разменили коледните. Не че има нещо лошо..
Слънчев ден!
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: март 15, 2016, 09:29:28 »

Здравейте, момичета! Много ми е щастливо днес, а навън се показва и слънчице  heart

Вчера си поръчахме халките, знам, че е малко рано, но наистина нямах търпение. Това е първата ни покупка за сватбата  yahoo (като не броя капаро за ресторант, фото). Забравих да кажа, че искаме да ги гравираме, но предполагам, че няма да е проблем да поискам, когато са готови.

Никога не съм спазвала пости, само по един ден - на Бъдни вечер. Аз ще умра от глад, ако го правя, ям по 3 кофички кисело мляко на ден. Без месо мога, но не и без млечни продукти. Мама разправя, че когато съм била бебе, нищо не съм искала да ям и тя е започнала да разбърква в манджите ми кисело мляко - боб, картофи, пюрета, месо - само така съм се хранела с удоволствие  tease Та любовта към млякото ме държи и днес.

Адиктед, дано се получи с работата, стискам палци!
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: