Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:33:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190456 пъти)

marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #255 -: март 12, 2016, 14:40:45 »

Kalpazanka, аз също не подозирах, че нямате брак smile Как попадна в сватбения форум и ти ли стажуваш за свекърва?

Ами в сватбеният форум и без брак попаднах заради бебетата.Бях бременна с дъщеря ми и някъде ми излезе темата за бебета януари-март.Преди 5-6 години беше, заедно с Албенчик, Ина,Додо, Павличка,Мири и Sunray.После се местихме насам натам и спрях да пиша, но редовно си ви четях.И така сега се престраших да пиша пак smile.

Анандито, след сватбата спрях да я гледам, от време на време майка ми информира.

Фани, мисля, че всичко ще тръгне така както трябва, отваря се нова врата и възможностти,човек няма как да знае с какво ще го изненада живота.Всички останали игнор и да си запазят притесненията за тях, ако може да не те натоварват.Надали ще ти кажат нещо, което не си помислила.

Ние пак бяхме по доктори с девойката, ухото и започна да тече отново.Другата седмица ще ходим на класически хомеопат да видим дали ще можем да променим нещата.
Някой да се е лекувал при такъв хомеопат?

И забравих какво друго мислех да пиша.Хубави почивни дни, макар и кратки.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #256 -: март 12, 2016, 14:54:36 »

Леле, излишно е да казвам, че си личи, че е работен ден!
Фери, идея си нямаш...
Али, дано по-рано вдигнеш гълъбите  blum

Тъкмо когато публикувах, доставчикът дойде, стовари нещата и бях най-бързата на света. RUN speed Ти като си ми пожелала тия работи, аз вече се бях прибрала, напазарувала и се канех да ходя да взема Чу. В яслата ми звънна горестоящият - да съм си ходела. Инстинктът на честната се засили да каже, че вече съм си отишла, ама само смотолевих "Добре!" и бързах да затворя, че да не ме усети къде съм. Малките цирикалчета мълчаха в съблекалнята - егати късметът! funnytooth После разбрах какви са били историите от деня и защо не ми се задаваха задачи от неестествен вид. Днес не съм на работа - снощи ме информира след подробен отчет по телефона и съм yahoo Чувствам, че са ми подарили петъка като почивен ден, даже.

Аууу... чак пък такива сметки... сестра ми като беше малка ми държеше сметка колко шоколад съм изяла преди тя да се роди
Bravo funnytooth
Как не съм се сетила това да го прилагам на моите родители. Брат или сестра нямам, за да мине там номерът.

А пък госпожата беше рожденничка в четвъртък и й поднесе бяла орхидея, която баща й без малко да убие докато се обуваха в коридора...
funnytooth funnytooth funnytooth

Чакам с-елфи или с-еленчета от Свекърва с очилата и вече съвсем ще ми е пълен денят! Направо ме размазахте от хилеж днес!
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: март 12, 2016, 15:38:06 »

Kiwi все още няма дъщеря.. Първо ще осиновят момче с втория си мъж Шив и след това ще им се родят близнаци.. Дъщеря им ще бъде отвлечена и омъжена като дете.. Ще я намерят след време завързана за едно дърво.. Малко тъпо продължава и действието се развива много време.. Интересното беше от начало, когато показваха обичайте им и разни ритуали..

Вие през другите дни сте по редовни, от колкото днес, че се отработва  smile

Мислите ли да си разменяме подаръци за Великден.?
« Последна редакция: март 12, 2016, 15:47:17 от djosi » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: март 12, 2016, 15:57:53 »

Късно включване от мен.  Wink

Свекърва, утрепа ме с таз Ананди. На мен ми беше интересно да го гледам още докато си бяха с Джаго заедно, после той й изневери с Гаури....и после вече стана боза.  nea

Киви, много ми хареса как разсъждава систъра ти за шоколада.  girl_haha

В този ред на мисли, не мога да си обясня как с брат ми сме толкова различни. Той винаги си гледа за неговия г.з, а аз съм готова да разделя с всеки и последния си залък. Голям егоист е, значи.
Когато беше по-малък и мама купуваше по равно за двамата, той винаги взимаше и моя дял, без да му мигне окото. Направо откачах като го хвана.  beating
Много ми е интересен и колко наивно разсъждава в момента. Нищо, че още не е завършил училище, човекът вече кола имал, работа си намерил, разпределил жилището и ей такива неща.  tease

Джоси, ти си като майка ми. И тя гледа сериалите винаги напред. Все знае какво ще се случи, а аз така не мога. Не ми е интересно да знам какво ще стане. Големи сте любопитки, хаха.  blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #259 -: март 12, 2016, 16:01:23 »

.. Дъщеря им ще бъде отвлечена и омъжена като дете..
от бившия съпруг на третата жена на Джагдиш и много тормозена от свекърва си.
Това го четохме и обсъждахме преди доста време, та няма тръпка и изненада. Аз се бях отказала да гледам и разчитах някой да ми каже кога идва интересното /тормоз над снаха/, ама хвърлих око малко за общ ориентир. Сега ми доскуча, всички свекърви си обичат снахите и те съответно тях, наричат се "мамо" и "дъще" и за пореден път ще празнуват Дивали.
Обаче като си нямам късмет, попаднах на "Омъжени от мама и тате" и на "Дневник на покорната съпруга" по TLC, дето става въпрос за чисто бели американки, родени в свобода, ама пак да си се радваш на собствения произход.
Активен
Anne_Shirley
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: март 12, 2016, 19:05:01 »

Здравейте, момичета smile Не знам кои от вас ме помнят, бях в миналогодишната реколта булки и бях позабравила форумчето, пък и ми се струваше доста замряло, а то какво се оказа - купонът се е преместил тук  pardon Приемате ли нови/стари попълнения?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: март 14, 2016, 00:57:19 »

изчетох ви, другата седмица ще гледам и да се включвам lol

анн шърли, тук всички са добре дошли!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #262 -: март 14, 2016, 08:51:33 »

Ей, голям мрак вън!
Ама да ни е светло в душите, след вчерашните всеопрощаващи и огнени моменти.  Wink
Цял Фейсбук се напълни с "прости ми, прощавам" на фона на цветя, протегнати ръце и детски личица, естествено отправени към целия свят, та вече съм опростена, чиста и бяла, без да си трогна клавиатурата.
Аз лично си обещавам да не бъркам в стари рани, мои и чужди, независимо дали са по осъзната вина или по правда. Надявам се и хората, на които държа да  сторят същото за мен heart
Та в тази връзка, някой ще пости ли? Ние почваме семейно /досега бях само аз/ да ядем постно сряда и петък и ще видим какво ще правим последната седмица. Отново си спомням думите на баба ми, че е много важно да следиш и какво ти излиза от устата /какво казваш/, не само какво ти влиза. Дано и в това успея, имам нужда от смирение  blush.
Мъчно ми е за загиналите от атентата в Анкара, как няма да спрем да се избиваме...Много исках да видя този град, ама не и от репортажи за събитието cray
Ето кафето с очилата. Така и не съм ползвала още моята придобивка. Обаче вчера си купих от пазара миришещ карамфил / трендафил, лилав и бял. Или ако трябва да съм по- точна, наведох се да го подуша и Родният ми каза с възможно най- нежни думи: "Взимай три стръка!" и плати на жената, че да не се моткам дълго в дъжда с размисли funnytooth
Ани, добре дошла good. Ще те разгледам по сватбените теми, че да не задавам излишни въпроси smile
Панди, затъжих се за теб! И за всички останали, естествено smile

* 228128_4762687_n.jpg (62.12 KB, 277x415 - видяно 2151 пъти.)
Активен
Alichka

« Отговор #263 -: март 14, 2016, 09:45:50 »

Някой ви смъмри, че не пишете и вие не писахте цяла неделя. Халвата я пропуснахме вчера, че ядохме баница от баба и се натъпках с торта от ЧРД-то на онази кокона малката ми комшийка. Баща й дето учи Чуки на глупости, а аз боядисвам щерка му както тя иска.
Прошка поисках само от ММ. Хич не се чувствам опрощена, че много глупости казвам и правя последно време. Нали съм сприхава... Скоро ще изляза и аз от тая дупка, че душевно мира нямам.
На разболяване вървя, мрън!
Ще разказвам и аз за моите китки, ама в другата тема.
Ан, добре дошла! Нека има свежи попълнения, че само за манджи се говори иначе.
Аз няма да постя. Без месо мога, ама без млечни-не.
Усмихнат ден на всички! Нека си създадем сами хубави мисли и спомени днес!
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #264 -: март 14, 2016, 09:47:30 »

Добро утро  give_rose

Киви, е тая твойта сестра ми скри шапката с тая логика за шоколада  girl_impossible

И ние с брат ми сме доста различни, той (пък и тати) може да изплюска всичко без да се замисли даже, че на някой дръг може да му се яде, а пък аз ще питам първо всички останали...с времето се научих малко на егоизъм и аз  pardon Помня като по-малка, брат ми като ходеше двуразово на тренировки и се прибираше късно, мама прави салата примерно, и ние двете се съпбразяваме да стигне за всички, ама тати сипва ли сипва и хич не се и замисля, че трябва да остане за брат ми...ей егати скандалите бяха за тия салати lol

Ани, помня те Wink Както каза Панди, добре са дошли всички  heart

В събота и неделя се разбихме по обиколки при роднини, снощи вечерта бяхме на вечеря при нашите, вчера малко сътресения имаше денят, ма няма да ви занимавам, общо взето всички са добре  heart

Няма да постим ние, щото ММ вика, че щял да отслабне, пък на мен не ми било сега времето да си лишавам организма от млечни продукти  pardon

Поздрав с мойта прекрасна зайка, която вчера беше рожденничка  heart

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: март 14, 2016, 10:11:55 »

Добро утро smile

Дочетох си книгата на работа.. Бяха ми останали 30 страници и откакто съм дошла, само това правих..  pardon

Вчера искахме прошка по телефона, мислех да искам на Илиян към 23-24ч. че да съм натрупала максимално грехове до края на деня и да се зануля, ама забравих, защото той заспа докато гледахме филм.  pardon

Ан, добре дошла си.. Разказвай, какво се случва с теб smile

Панде
, тъкмо си мислех за теб и за Ина, че някъде изчезнахте  beating Да не говорим пък за Вики, която тотално ни отбичи, много бизнес, много нещо  beating

Честит рожден ден на Зайо, Фери  give_rose

Хубав понеделник  danceg
Активен
Anne_Shirley
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: март 14, 2016, 10:27:26 »

Ехаа, тъкмо си помислих, че съм изпуснала момента да се включа, два дена имаше пълно мълчание  pardon Благодаря ви за топлото посрещане, при мен след сватбата нещата са относително обичайни, работим с мъжа, гледаме си котките (имаме си цели две  blush) и си живеем добре. Радваме се на малките неща в живота след голямата дандания покрай сватбата.  smile
По въпроса за прошка, ние вчера уважихме и двете семейства - първо бяхме на обяд при майка ми и баба ми, а после на вереря се събрахме с неговото семейство, беше много приятно. И ние от днес мислим не точно да постим, но да спрем месото до Великден, а аз лично с удоволствие бих използвала момента да се понауча на някои вегански ястия. С мъжа ми обичаме месо, но не сме му някакви кой знае какви любители, затова с безмесните сме добре, но без млечни продукти и яйца ще ни е доста трудно, аз изяждам всеи ден по половин-една кофичка кисело мляко и просто не мога да си представя да се откаже от него изцяло  girl_impossible Така че просто ще минем на олекотен режим засега, и без това добре ще ни се отрази за пролетта.  smile
Активен
Alichka

« Отговор #267 -: март 14, 2016, 11:02:50 »

Ан, ти направо мен описа. Кис. мляко ми е задължително. Сега мъжо е на диета и яде и той много млечни, яйца, риба... Аз покрай него съм на диета.
Свекърът спрял да пие, за да се попречисти. Събрахме се в събота у нашите, а майка каза, че сме егати скучните и икономични гости. Мъжо рупа само салата.
Аз се прибрах да приспя малката и легнах да гледам Адаптация heart Не го помнех в детайли. Не успях да го доизгледам. Тези вечери ще е. Имах нужда да видя, че има хора по-зле от мен. Yes blush
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: март 14, 2016, 11:09:49 »

Здравейте smile

Прошка исках от Влади, мама, баба и свекървата. Вечерта бяхме на вечеря при мама.  smile
Ние няма да постим, никога не съм го правила.

Ан, добре дошла.  smile

Фери, честит рожден ден на зайчето.  give_rose

Успешна нова седмица на всички.  smile

Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: март 14, 2016, 11:18:01 »

Добър ден smile

Днес не мога да отлепя от леглото, с 300 зора станах, а то почти обяд..

Никога не съм спазвала пости. Само като си представя, че не трябва да ям яйца и кисело мляко и се отказвам. Много ги обичам и няма да издържа.. Ям всякакъв вид месо, но не обичам да го ям всеки ден.. ММ без месо не сяда на масата  crazy

Постите не почват ли след задушница.? Свекс кажи ти, че по ги знаеш тези неща..

Пак да питам, ще организираме ли размяна на подаръци за Великден.?
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: