Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 21:39:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190664 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #165 -: март 09, 2016, 13:53:28 »

Хаха, дадено good Всеки петък ще се постарая да давам обобщени идеи за тормоз по индийски smile.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: март 09, 2016, 13:58:54 »

Свекс, мога да говоря с майка ми за човека, дали е свободен, ако кажеш кога/как и да се уговорите после.. Принципно летния сезон прави хотели на морето (от Ахтопол е), но не пречи да се чуете smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 09, 2016, 14:12:54 »

Ми да ви кажа - не винаги е така. И моя му трябваше много време да разбере, че е хубаво да се обажда, ако закъснява и че като се обадя да го питам къде е, не е защото го карам да се връща или да му досаждам, а за да не се притеснявам аз.

Абсолютно!!! Всеки път имам чувството, че умирам бавно, когато отиде някъде и ми каже например, че ще се прибере в 10ч, а си дойде в 12ч. Няколко пъти ме е заварвал да рева от страх, защото съм му казвала хиляди пъти, да ми се обажда, защото аз умирам от притеснение. Все едно ми е дете, което е излязло и не знам къде е и кога ще се прибере. В същото време не му се обаждам, защото не искам приятелите му да си помислят, че му звъня да се прибира. Казала съм му, когато излиза да стои колкото си пожелае, но поне да знам, защото иначе ще пукна. Говоря, говоря, говоря...Обещава до следващия път.  pardon Мъжка му работа. Сигурна съм, че ме разбира, надявам се и поука да си вземе.

Скай, жестоко си реагирала, хихихихи. Доста търпеливо си го изчакала половин ден да играе баскетбол.  tease

Свекърва  funnytooth
На Анандито и дадох шанс още няколко пъти, но до там.  nea
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #168 -: март 09, 2016, 14:18:16 »

Ох с това обаждане верно големи ластици разтегнахте  blum Аз казах в предния пост, важното е в нашето семейство всичко да е наред, пък какви мили очи прави на другите, било то и на родителите ми, хич не ми е зор, ако знам, че при нас нещо куца Wink

Аз пък ако се притеснявам звъня на пожар докато не вдигне  beating Изобщо не ме интересува какво ще си помислят приятелите му, искам да съм спокойна, че всичко с него е наред smile То като цяло и той не е много по ходенето ама се е научил където и да отиде да пише, че е там и всичко е наред, доволна съм  heart

Свекс, нямам коментар за твойта фурна, освен че бая едри продукти е изкарала, явно е ОК lol

Скай, много мА кефиш  blum
« Последна редакция: март 09, 2016, 14:33:39 от Feribotka » Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #169 -: март 09, 2016, 15:07:54 »

Абе, важно е, защото на мен не ми пука, че нямам цвете (тази година умишлено не му напомних), но майките са друго поколение с друг мироглед. И дето после едната и другата ще ми пилят на главата (а като познавам моята няма да спи 5 дни да го мисли как не я уважило зетчето), по-добре да му напомням и тикам телефона в ръцете.
Достатъчно рано установих, че не е нужно насила да се опитвам да го променям или да му наливам акъл - просто го приемам и обичам такъв, какъвто е, а с времето се оказа, че той сам се променя в желаната от мен посока......белким до дълбоки старини започне да ме събужда всеки ден с китка, целувка и "Обичам те", хахахахах. А най-много да се оборсуча като него  insane

Ох, свекс, умори ме с тая твойта фурна  funnytooth Ама освен бухнали (едри), много недопечени, сиреч бели ги произвежда blum
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #170 -: март 09, 2016, 16:37:56 »

Когато Свекърва качва снимки от сватбата, на мен ми щракна лампата, че много малка се е оженила, пък доста са я търпяли да не ражда. Чак ми беше странно как така са я оставили. Пък виж то - имало последици. Фурната на Свекърва е тема номер едно просто Bravo tease
Ние звъннахме само на майките и на бабите (като рожденички), обадих се на кумата, ама не се чухме. Била на заведение, та разменихме по 1 смс, че голяма лудница около нея. Писахме си с кумицата на вайбъра. После звъняха с кумеца, ама аз бях почти заспала, та й обясних. Малката и тази нощ църка. Искам да се наспим!
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #171 -: март 09, 2016, 18:36:54 »

Аз пък да си похваля половинката.Винаги носи букет или саксийно.Вчера беше купил два букета за мен и майка ми и как ги е вкарал в къщи не съм разбрала.

Той не тръгва никъде без цвете за жената, веднъж отказа да отиде на един РД на моя приятелка, защото аз се размрънках, че е станало късно и закъсняваме и го подюрих да не обикаляме за цвете, е той отказа да се качи, остави ме и се върна.
Ама той е и на други години и така е свикнал от едно време  smile.Аз му казвам, че е от ерата на динозаврите.

Рожденни дни не помни много, но и много се сърди ако не го подсетя и той забрави.Така че хора всякакви.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 09, 2016, 19:49:16 »

Е па какво му е на годините, бе Мартичка? И моя гони 40-те вече, ама си е същото момченце като едно време- дава вид на борсук, защото не обича да се изказва, ако няма какво да каже, но пък е много миличък и добричък. Промених се с времето и аз доста. Вече не гледам с добро око на приказливи мъже. Не забравя поводи по принцип ако му се напомни навреме и го разбирам едно нещо ли му е на главата?! Има адски много служебни ангажименти, после и семейни, чинии мие и т.н....
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #173 -: март 09, 2016, 20:29:17 »

http://obed-news.info/?p=54196&oid=3111930&ti=216593
Хихи, тези поне нямат проблеми с половинките си, както заради роднини, така и за секс Wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: март 10, 2016, 08:25:44 »

Добро утро smile

И Илиян въобще не е от приказливите, особено ако пък не харесва някого, не можеш да го накараш да говори.. Това е добре от своя страна, че аз каквато съм бъбривка, ще стане ужас, ако и двамата приказваме много  girl_impossible На мен снощи ми мина, даже още през деня, на него му беше много кофти обаче и цяла вечер стоеше намусен.. Чак сутринта се позасмя.. Ракът в него ме убива просто  pardon

Много ми се спи, днес е още по-мрачно.. Как ще изкарам не знам.. Чакам туниката ми да пристигнее  danceg Довечера пък ще ходя да взема колието на Кумата, има рожден ден на 22.03 и й купих едно колие с глухарчета вътре, подобно на коледния ми подарък от Илиян, защото тя беше направо влюбена в него  heart
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #175 -: март 10, 2016, 09:24:54 »

Добро утро smile

И моето момче хич не говори и понякога дава вид на нацупен, даже мама много често ме пита, абе Боби нещо сърдит ли ни е, дума не обелва lol Викам не, не му ли свикна 5 години, че не говори, както казваше вуйчо му, аз съм говорителят на семейството, и нямам против  Wink

Свекс...ъъъъ това възможно ли е изобщо, прекално нечовешко ми се струва  huhhuh.gif
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 10, 2016, 09:30:57 »

Добрутро! След като си затрих мега-дългия пост само се отбелязвам и друго нема да пиша, ама искам снимка на бижуто на Тони, че се заитригувнах...
Лек ден и пак ще ви се Фключа  heart
Едит: Свеко, спирам ти фейса  pardon от там си го дръпнала туй гаранция, по си те аресвам като ходиш по любов, хахехихе
« Последна редакция: март 10, 2016, 09:35:03 от fanimira » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: март 10, 2016, 09:37:08 »

Фани, моето колие и гривна ги показвах по Коледа, ама ето пак, а на нейното приблизителна снимка мога да пусна, защото промених някой неща.. Тая мацка, която ги прави е уникална  heart

Ще бъде по този модел -

Но с глухарчета
« Последна редакция: март 10, 2016, 09:41:29 от alexandrova_90 » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 10, 2016, 10:02:58 »

Извинявам се за поредните постове, но Свекс, понеже много исках да гледам една постановка на Театър София - Евридика в Подземния свят, а няма да я играят сега в София.. Видях, че ще гостуват в Пловдив, много положителни коментари чух, а един от главните е мой много близък приятел smile
http://theatre.art.bg/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%B4%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2_2731_1_20
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #179 -: март 10, 2016, 10:03:31 »

Това бижу е много интересно. Кое променяш, по модела на първото го правиш, ама слагаш в него глухарчета като във второто? На мен второто ми харесва изцялооооо!!!!!!!  heart
Жалко, че не нося бижута...аз обеци забравям да си сложа сутрин и гледам само някакви миниатюрни, които позволяват да спиш с тях. Кефя се на хора мокаетни да се оправят като хората...и си викам, че ще си стана една кифла..ама пусто не става и не става.

Да не ме забравите, реших да се отчета с малко по-дълга мисъл. kiss2

П.П. Този 8 март имам повече цветя от обикновено. Личеше си, че работя в училище хахаххахахаха а една майка дори ми подари комплект тоалетно мляко+крем, не обичала цветя. smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: