Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 00:22:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема март - бяло и червено!  (Прочетена 190712 пъти)

lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: март 08, 2016, 17:47:20 »

Фери ,Миме благодаря ви,,По-малък е да,цели 3 години..ма не е като кака си.По бързите работи е той.Ожени се за три месеца,иетов рамките наедн година и бебче smile
Миме защо така? кой те ядоса?
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: март 08, 2016, 18:03:41 »

Фери, много се радвам, че сте си изкарали добре в Румъния. Аз много я заобичах, макар че съм ходила само два пъти, но там си спретнахме годежно пътешествие, та сигурно за това  heart
И да, румънците карат като луди, навсякъде хаос, през сто метра кръгови, изскачат пешеходци... изправи ми се косата докато стигнем Брашов (то си е цял ден път до там).
Пелеш бих го описала така: от всичко по много!  pardon Стори ми се голям кич, но отвън е страшно фотогеничен  blum

Лоли, честито, да ти е жив и здрав племенника и скоро да си го нагушкаш!

always_and_forever, недей така, каквото и да е станало не бива да се ядосваш  give_rose
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: март 09, 2016, 07:41:21 »

Добро утро!
Оцеляхте ли след слощното "празнуване", момиченца?
Аз имах хубав следобед - излизах с колегите, после и Кари ме изненада с 2 подаръка/колие и портрет собственоръчно направени, придружени с картичка/ + цвете след като се прибра баща й, вечерта излизахме. Е те тогава беше голямото премеждие, тъкмо се зарадвахме, че на 1-вото срещнато месетенце има свободни места и седнахме, всъщност и 40 мин. само това правихме седяхме  pardon най-накрая като си станаха от съседната маса най-демонстративно и ние ги последвахме!  girl_impossible Поне се наприказвахме. После ходихме на пицария и се надумкахме като за световно, ех хубав младоженски живот  heart
Друго няма да пиша, че днес ме чакат много задачки. Айде лек ви ден!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #138 -: март 09, 2016, 09:04:15 »

Ама каква грозновата ваза, а? Wink Сигурно е пластмасова, но пък клончето е красиво цъфнало.
Аз както вчера се борех словесно за равноправие, по едно време си грабнах дърмешите  и отидох в службата да видя колежките. Нали племенникът не яде остатъците от ядки след извличането на млякото, направих ги на веган бонбони, сложих ги в хартийки и почерпих. Като резултат, имам служебен подарък /винаги се купува резерва/ и размърдах и разцириках женорята от "минстрацията" в края на работния ден. Събрахме се в учебната зала импровизирано и отчетохме повторно празника. Ръководството, като в повечето организации представлявано от мъже, сутринта почерпило с банички и айрян на бърза ръка и раздало китките /Бенджамин в кашпа/, обаче по традиция и жените носеха разни работи,  та спретнахме и софра тип изложба "сръчна домакиня". Много ахкаха на моите творения, ама като разбраха каква е стойността /във веган сладкарницата са по 1лв. бройката/, нямаше мераклии за размяна на рецепта.
По заведенията и в Пловдив е било лудница, съседката се опитала като Фани да отиде със семейството, но без предварителна резервация успели да хапнат само дюнер на крак.
От собствените ми мъже получих букет със стрък орхидея. Орхидеята е в капсула и съм замислила да я "монтирам" към някое стъбло от наличните, че така се губи сред другите зеленини, хартии и мрежи.
Фери, не съм ходила в Румъния, само съм минавала пътьом, но след разказа ти, ще се включа към някоя група за екскурзия. Ей го де е, тъкмо и през Русе ще мина да се видя със стара съученичка.
Много мрачен ден, в някой край на Земята има слънчево затъмнение, ама забравих къде. Отгоре на всичко, това е моят мартенски избор blum, та трябва цяла година да ми е такова crazy

* 12805682_788439624623900_8594657420297632186_n.jpg (53.04 KB, 377x377 - видяно 2734 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #139 -: март 09, 2016, 09:10:22 »

Честит празник smile

С малко закъснение, днес е сряда и не се сяда... тъй че ще съм кратичка, след кратко прекъсване по технически причини пак съм тук.

Свекс, аз искам рецепта за мялкото и за бонбоните Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: март 09, 2016, 09:16:00 »

Добро утро!

Снощи поприказвахме и се позабавлявахме..

Сутринта, обаче ми се скапа настроението.. Чухме се с мама и в разговара вметна, че Илиян не й се е обадил да й честити празника.. Той наистина се провикна, докато аз говорех с нея "Честит празник", ама от къде да знам, че скапаното говедо няма да й звънне после?.. Той въобще не държи на тези неща и даже на сестра си не е звъннал, ако не се бях обадила на майка му, можеше и на нея да не звънне.. Как да го обясня на мама, то и аз бих се обидила.. Даже като разбрах, че не й е звъннал, много се ядосах и сега няма да му говоря поне 2-3 дни! Много ме ядоса!  nea angry

Минорно ми е настроението, според времето навън.. Даже заваля..

Ай хубав ви ден!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: март 09, 2016, 09:29:59 »

Абе Тони, споко и моя е същия, сети се той в 9 ч вечерта, ама аз прецених, че е късно и му казах да пробва сутринта. Та рано рано в 7:20 го накарах - смотолевил нещо, че работил до късно извинил се и така. Накарай го да те заведе на екскурзия - иначе не му прощавай, хахаха  girl_wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: март 09, 2016, 09:30:35 »

Добро утро!
Наистина е много мрачно навън.

Ние снощи бяхме на ресторант. Закъсняхме подобаващо с 45 мин., защото се занимавахме с глупостите на някой си. Не спрях да ям, откакто се настанихме. Толкова въодушевено разговаряхме, а аз не млъквах, че по едно време ми се зави свят, явно от превъзбуда. Ей, това време отлетя. Обичам да сме си само двамата.  heart

За драмата ми от вчера, която ме държа цял ден да споделя, поне да ми олекне.
Ядосвам се с един от майсторите, който ни прави банята. Прибирам се вчера след болницата и като влязох и видях какво се случва, направо щях да припадна. Гледам банята ни стеснена с 20 см. Oh my ... Той се опитва да ме убеди, че са 13см, но като измерих видях, че не са толкова. Питах го защо така, нали сме се разбрали само една тръба да скрие, а човекът решил, че ще направи права стена, за да няма чупки. И това ни струва 20 см. по тясна баня. И без това не е много голяма, само това ни трябваше. През цялото време се опитва да ми обяснява как нямало друг вариант и аз какво да кажа. Щом няма, прави.  angry Цял ден ми се беше свило сърцето, само рева по телефона на Влади, че това не би трябвало да е така и че на мен не ми се струва редно. Той пък нямаше как да си дойде, за да види какво се случва. Тръгва си този въпросният майстор, след него идва друг и ми казва, че това, което е направил първият е можело да не се прави така.  shok Обясни ми как да стане. Обадих се на Влади и му обясних, той се ядоса и звъннал на ония. И сега какво излиза - цял ден на вятъра, материал на вятъра, нерви на вятъра. Сега всичко се разваля и се започва наново.  huhhuh.gif Е, как да не се ядосвам? Влади снощи в 11ч е развалял част от новата стена. Днес трябва да ни дойдат плочките и вместо да започнат да се лепят, ще трябва да се занимава с демонтиране и изграждане наново.
Ей, както се казва, майстор да не ти влиза в къщата.  nea
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: март 09, 2016, 09:34:09 »

Ей, момичета - я не се ядосвайте за глупости - кой на кого не се обадил. Хубаво е да се сещат, ама не се сещат.

Тони - за какво ще му се сърдиш. До другата година ще е забравил и пак така. Момчетата са такива...повечето.

За майсторите - напълно те разбирам. Ние нали цяла къща правим...та вечно някой им виси на главата през цялото време. А си мръднал, а са си оставили ръцете pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #144 -: март 09, 2016, 09:47:45 »

Добро утро  give_rose

Ние пък снощи бяхме аз на италиански, Боби на тренировка хаха  pardon Ходихме при нашите след това и не сме правили нищо специално  pardon

Миме, знаех си, че за майстори става въпрос  beating Наистина, майстор да не ти влиза в къщата, че само нерви хабиш...ако искаш на Боби роднина, който ни прави на нас ремонта мога да ти препоръчам, живее в Бяла Слатина, но не вярвам да му е проблем да дойде до Враца smile Не ни е правил банята, но стаите ни ги направи много добре  good

Тони...не дръж толкова на тия неща  Wink Ние два дена сме при нашите и вчера сутринта ставаме, Боби вижда мама ама нищо не ѝ каза, после го питам, той вика, ми аз нали не съм взел цветя (предния ден пак се прибирахме по нощите), беше ми неудобно lol Да са ни живи и здрави мъжете нас да ни уважават, пък за другите не е толкова важно smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: март 09, 2016, 09:52:39 »

Ние като тръгнахме да оправяме апартамента и баща ми доведе майстор от Враца.. На всяко нещо в банята, казваше "Не може, няма как да стане".. След третото "няма как да стане" му казах, мерси и го отпратих..  diablo Извикахме познат майстор от Ахтопол, наехме му хотел, направи всичко, както искахме и то по целия апартамент, а не само баните.. И накрая свърши за 23 дни всичко, а всеки ми казваше, че има работа за поне 2 месеца.. Да не говорим, че не взе абсурдно малко пари, които 3-мата други майстори, които трябваше да викнем, щяха да вземат по 3 пъти.. Мразя майстори, освен нашия  heart
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #146 -: март 09, 2016, 09:59:34 »

Добро утро, за майсторите имам много какво да кажа.

Вече година и нещо от както се нанесохме в апартамента, Радо още оправя след майстори.А баща му уж седеше да гледа какво правят.Сега се е заканил, че детската стая, той ще си я прави.

Ние снощи си бяхме в къщи, изпратихме майка ми, че бяха тук по разни неприятни поводи,децата легнаха рано, защото бяха изморени след градина и ние на салатка и приказки.

От както съм станала само се прозявам.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: март 09, 2016, 10:12:45 »

Добро утро, в този мрачен ден!

Аз получих роза и козметика - практично си бях казала какво искам  pardon

Аз вече и не придирям кой звъни,кой не звъни. Още повече че предпочитам писането в чат или живата среща хахаха tease

За майстори не ми се мисли- предстои освежаване на апартамента, но ще си го правим сами. pardon

Поздравът ми за деня -фототапетите ме кефят :

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: март 09, 2016, 10:31:44 »

Фери, трудно се намират майстори от днес за утре. Сега те първа започват ремонтите. При нас са няколко човека, който се занимават с различните неща. Освен този, има един друг човек, който също може да ги прави тия работи, но тъй като е взел вече други обекти, няма как да се заеме и с нас. При нас идва само да ни оправи ВиК-то, иначе каза, че с удоволствие би го направил той. Човекът е много кадърен. Работил е доста години в София, но се е прибрал тук. Той беше този, който ни каза вчера, че не е трябвало да се прави така. Снощи даже е поканил Влади в тях, за да му покаже как е направил същото нещо в тях.
Значи можело и така, но човекът решил да си действа на негова глава.  pardon Сега ще видим какво ще направи.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: март 09, 2016, 10:37:37 »

Миме, според мен най-малкото, което би следвало да направи некадърният майстор е да ви преработи стената, както вие искате за негова сметка... Ама, като си помисля, че едва ли ще стане.. Пригответе пари и здрави нерви  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: