Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 00:46:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема март - бяло и червено!
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема март - бяло и червено! (Прочетена 190724 пъти)
Bube
Професор
Re:Месечна тема март - бяло и червено!
«
Отговор #105 -:
март 06, 2016, 21:42:29 »
Ина
, толкова хубаво разказваш, че чак ми се приходи на цирк
Прекарали сте си незабравимо!
За поддържането на връзки ми е някак болна тема. Падам си малко домашар и свободното си време обичам да прекарвам вкъщи с любимия. Това се тълкува като нежелание да се виждам с приятели. После, когато наистина искам да поправя нещата, за да са доволни всички, все излиза, че сме много заети и аз, и те
Накрая остава лош привкус и чувство на вина...
Малко по-положително - почивните дни прекарахме на път заедно с родителите ми. Ходихме до Габрово, Етъра и накрая Пловдив. Много ми хареса в Етъра - беше пролетно, имаше много хора, настроението бе патриотично и приповдигнато!
В Габрово досега не бях ходила и много исках да го разгледам - за беда, не успяхме да стигнем навреме за музея на Хумора и сатирата, а в неделя не работеше. Разходихме се пеша, поразгледахме центъра и още в 18:30 си бяхме в хотела
Направи ми впечатление, че по улиците няма хора, някак пусто
толкова ли никой не живее там?
След Габрово в Пловдив ми се стори, че се е преселил целият свят! Хапнахме в бирария Пожарната - всеки път, когато сме в града, ходим там (имат много вкусна наливна бира и много добра кухня) и с нови сили подновихме обиколката
Успях да си купя една невероятна рокля, много съм доволна - май не ви бях казвала, но ще съм и кума тази година, та едно нещо по списъка отметнах.
Не съм готова за новата седмица, иска ми се да има поне още ден за почивка от почивката
«
Последна редакция: март 06, 2016, 21:44:45 от Bube
»
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #106 -:
март 06, 2016, 23:33:25 »
Малко преди края на голямата почивка и началото на обичайната лудница, да се включа и аз......
Подобно на
свекърва
и аз все си мисля за хората, но все не стигам до това да им драсна някой ред или да се обадя.....Напоследък приятелският ни кръг силно се е стеснил и това много ме натъжава. Аз обичам да общувам, но с малко дете и мълчалив, необщителен мъж хич не сме търсена компания. Трябва да си наложа да се опитам да подновя някои интересни контакти....
Ина
, момиче, велики приключения сте имали с този цирк
Ако щеш вярвай, и аз се изкефих максимално! Вселената си знае работата - захарен памук можеш и друг път да купиш на Марта, но пък шансът да изберат мама на манежа едва ли ще се повтори
А анцуг и обувки, както знаеш, са българска класика (вероятно и не само българска)
Аз по-добре да не разказвам какъв дълъг уикенд изкарахме. Предложих на семейния старейшина да заведем детето при баба му и дядо му (сиреч свекитата) да го видят и ние уж да си починем, пък то всички си скъсахме нервите - мрън. Сега си ближа раните, дано до утре ми мине....
Бубе
, показвай роклята да оплакна малко очите
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #107 -:
март 06, 2016, 23:58:14 »
Ина уникална си
Толкова ми приличаш на една моя много близка приятелка.Днес се видях с нея и тя ми каза нещо подобно,че сега им е много щастлив период (с бебче на 3 месеца ,прекрасен мъж ,чудесна работа,на гости на роднините в БГ ) ...Харесва се,харесва си и живота и живее за мига.Един неин цитат от днес: "Ако ми е готино да скоча в локвата от дъжда-скачам си.Понеже никога няма да се повтори този ден ,този час и тази секунда,в която ми се прииска да скоча в локвата "
Ей как искам повече такива хора в живота си,жалко,че след 14 дни си тръгват обратно за САЩ.Всеки път,като имам някакъв срив или меланхолия и звъня и веднага обръща нещата на 180 градуса...Не знам как го прави-това е дарба..Скала е моята Елена.Не успя да си развали настроението ,дори и от сърдитата сервитьорка,нито от простия тип,който я изпсува на пешеходната пътека,понеже бавно пресичала с количката..Всички тези дребни на вид нещица,които правят ежедневието ни не толкова приятно на нея не я докосват.Имунизирана е от простотия и лошотия.Все едно живеев похлупак,намерила е златната среда и е създала една прекрасна вселена в нея..Пожелавам ви поне по една Елена в живота ви,,,може и повече
Та ..моите почивни дни минаха прекрасно,с такава компания.Бебешорски уикенд изкарахме.Редувах бебето на Елена с бебето на братовчед ми.Голяма веселба падна.едното на 3 месеца,другото на 12 дни,,,Истински съкровища.Но признавам си-доста уморително.На майките с две деца веднага им давам златен медал
Бубе и аз се нареждам за роклята;)
Свекърва ме накара да се позамисля,наистина е много малък света,,,доста често ми се случва да намирам нишка в приятел на мой приятел.Наскоро се оказа,че сватбената торта на брат ми в Чикаго я е правила лелята на мъжа на една моя много добра приятелка от София.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #108 -:
март 07, 2016, 09:53:14 »
Хайде, ставайте, понеделник е все пак
Едно пролетно кафе със зюмбюл, изчистено, тъкмо по моя вкус. Само дето се чудя дали няма да се смесят и обезличат двата аромата
.
Ина,
Не се съмнявам, че останалата половина от живота ти ще е такава, даже по- хубава
Сноу,
ами равновесие трябва да има, представи си какво щеше да е и двамата да хукнете по социални контакти
. Моят мъж, понеже служебно е натоварен с контакти и пътувания, домашно иска да е спокоен и усамотен и аз съм в твоето положение. Докато децата бяха малки, поддържах предимно женски връзки, самостоятелно. Сега го мъкна насила с мен, а приятелите са му свикнали с начумерения вид и дълбоко мълчание.
На младини се заяждаше и критикуваше, ама сега се кротна. Не губи надежда
Кажете кой къде ходи и какво видя, че дълга седмица ни чака.
91932-ist2_5683710-coffee-and-a-flower.jpg
(18.53 KB, 400x266 - видяно 3088 пъти.)
«
Последна редакция: март 07, 2016, 09:54:55 от svekarva
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #109 -:
март 07, 2016, 10:03:36 »
Що дьлга, да не се работи в сьбота?
Аз пих вече 2 кафета, едно кофеиново и едно без, ама не са ми достатьчни. Следобяд сьм на сьбрание и ще тичам по един тьрговски центьр в близост до сьбитието да си купувам чадьр. Пьк дано си намеря, че искам един конкретен, спешьл
Сноу как е описала мьжа си, все едно за Фабио говори.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #110 -:
март 07, 2016, 10:15:06 »
Здравейтеееееее
Завърнахме се
Изкарахме прекрасни дни в Силистра.. Разхождахме се много, забавлявахме се.. Спазвахме режима изкъсо, устояхме на прекрасна питка, торти, сладкиши и други неща, които ни бяха направили като ходехме по гостита.. Беше приятно като се видяхме с приятелите на Илиян, с които се виждахме преди около месец и казаха, че сме отслабнали доста, без да знаят, че сме на режим.. Понеже ние си се виждаме всеки ден и разлика виждам само по дрехите, в огледалото още не я откривам.. Изкарахме си супер, ама сега пак на работа
Ина
, посмях се с тези и изживяването ти в цирка. Много, ама много обичам циркове, но в България, освен Балкански и понякога гостуващи няма други интересни.. Редовно тук до нас в Овча Купел разполагат шатрите на Цирк Ориент, ама бая примитивен ми се струва... Ходи ми се на цирк много.. След разказа ти, още повече..
Дадох си подаръците на двете мамите за утре и ще си ги отворят утре сутрин.. Ще пристигнат и два прекрасни букета с лалета до работните им места.. Аз пък си поръчах една прекрасна туника от моя любима българска дизайнерка (Райна Косовска-
https://www.facebook.com/Raina-Kosovska-clothing-388869044648376/?fref=ts
- можете да я погледнете тук) с парите, които ми дадоха, а другите ще спестя, че след миналия месец...
Гледам пишете за приятели и близки хора.. Аз съм от хората с много приятели, но просто не смогвам да се виждам с тях, колкото на тях им се иска.. Все се сещам, трябва да звънна на еди-кой-си, обаче после изниква нещо и дадения човек ми пише след време "Ей, забрави ме.. ".. Не е така, ама е егати лудницата, не е оправдание, но
Приятна дълга работна седмица.. МЪРЗИ МЕ.КОМ
Активен
always_and_forever
«
Отговор #111 -:
март 07, 2016, 10:40:35 »
Здравейте
Четях ви от време на време тия дни, но нямаше какво да напиша.
Общо взето нашите почивни дни минаха....в ремонт. Като се юрнаха на 3-ти март майсторите.
Времето беше чудесно, имаше тържества и т.н., звъняха ни 300 пъти да излизаме, а ние нямаше как да го направим. Най ми е тъпо, че Влади не можа да си почине като хората. Следващата му по-дълга почивка сигурно ще е чак през август за отпуската. Нито успяхме да отидем някъде, нито нищо. Успокоявам се, че поне това, което правим си е за нас и нямам търпение да свърши.
Тази седмица ще ми е доста натоварена. Три пъти ще трябва да ходя до болницата, на всичкото отгоре и ще тичам като кон, защото майстори ще ме чакат. Ако някой ми звънне за разходки, просто ще трябва да отказвам.
Ина
, докато те четох, така ми се доходи на цирк. Не съм ходила от 100 години. Браво за вашите приятни преживявания. Марта наистина ще го запомни.
За приятелите - отдавна ми се каня да направя една чистка на фейса, ама все забравям. Има нужда от малко refresh.
Радвам се за хубавите почивни дни на всички.
Успешна седмица.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #112 -:
март 07, 2016, 11:16:09 »
Добро утро!
Ние изкарахме почивните дни супер- поръчах роклята,видях си колегите,на другия ден минахме да оставим поканите на леля ми на вилата и си намачках и нагушках племенниците-много ги обичам
. Те са с малка разлика година и 3 месеца помежду си и са много сладки и вече големи на 5 и на 4. Напълниха ми душата с детски смях и любов.
Вчера станахме свидетели на бутането на тютюневия склад и сърцето ми искаше да отидем и да застанем пред булдозера,но като чух коментарите на разни стрини как нямала никаква стойност тази сграда си казах,че народът ни това заслужава и няма смисъл да се хабя.
Хубав ден ви желая и хубава седмица
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #113 -:
март 07, 2016, 11:38:16 »
Ина
, да, в събота ще се работи /отработва, де/
Рони,
не е въпрос дали си струва сградата само...Несъмнено е историческа ценност, фасадата трябва да се запази. Обаче е в окаяно състояние и може да направи голяма поразия. Какви прекрасни къщи има по Главната и успоредно на нея, да ти е жал и страх да ги гледаш
. Нещо законът ни е недоизпипан. Не е работа да ти лепнат, че е паметник на културата. Само ангажименти, без да помагат финансово. За конкретния случай не зная кой е собственик и какво цели да направи, обаче имам приятелка, дето така и връзват ръцете, че и иде да препише бащинията си на кмета доброволно. Тя е длъжна да поддържа къщата, никой не иска да я купи, защото е ПАМЕТНИК. А това са пари, които няма, някак и не успя да се намърда и в така наречените "проекти", ходене по мъките е. Хем е опасно да живее там, хем пък и трябва. Също като да намериш съкровище - трябва да го предадеш веднага, пък може и да те натупат, ако сметнат, че нещо си скрил. По- добре да си го заровиш отново
.
Активен
Alichka
«
Отговор #114 -:
март 07, 2016, 14:45:02 »
Много набързо се намърдвам в темата без да съм изчела абсолютно всичко.
Бубе, показвай, че и аз съм на тая вълна с роклите.
Ина, това с балоните съм го гледала само по ТВ и винаги съм се впечатлявала. Браво за доброто настроение.
Между другото - това с обувките и анцуга ме разхили. Класика е да държи всяко семейство по едни стари обувки пред вратата си. Ако случайно изчезнат, то никой не ги е откраднал, а в бързината комшията ги е уцелил точно тях. По такива чехли или подпетени маратонки можеш да познаеш "старите собственици"
Аз на 2-ри работих като щура. Останах до 19 часа на работа. Малката се беше размрънкала вкъщи. После обаче си наваксахме! Ще разказвам и за нашите пътувания. Супер неочаквано и много културно мероприятие точно на 3-ти. Днес ми е малко шашаво - не ми се работи. Искам и аз още един ден.... Поне! Пак започнахме да се разминаваме с шефа. Днес карах служебната въшка. Бях забравила какво е да караш дизелак. Само дето шефът навреме се усети, че не ми се работи по улиците. Не искам да обикалям за щяло и нещяло. Не искам такава работа. Шофирането ми е от работа и до работа. Нямам нерви по цял ден да се боря с трафика и с глупавите разпоредби - Не включвай фаровете, че единият е изгорял
Спри точно пред клиента, ама то там забранено, карай да върви, никой нищо няма да каже...
Познанства с годините установих, че е добре да се поддържат. Свикнах, като се присетя за някого и да вдигна телефона, да кажа, че мисля за този човек и да го видя как е.
Искам да се метна на тази люлка, дето Адиктед е качила и да чета книжка, Мънинка да си реди пъзели...
Пролетно ми е!
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #115 -:
март 07, 2016, 17:23:03 »
Много сте тихи днес, а очаквах, че след почивката ще сте изписали поне 5 страници
Нямам снимки с роклята, ще трябва да почакате до май месец, когато ще я облека за сватбата
Иначе е до коленете, леко разкроена, цветът е пепел от рози, има черна дантела за колан и отстрани по цялата дължина - като рамка.
Али
, това с колата не си е работа
Аз мразя да карам градско дори за собствени нужди, а ако ми се налагаше служебно...
Адиктед
, честито за роклята! Сигурно много се вълнуваш
Ще чакам да я покажеш при първа възможност!
Тони
, възхищавам ви се как сте устояли - аз съм с много слаб ангел
Но от днес съм уж на режим, а след малко и на фитнес. Ще видим колко ще издържа този път.
«
Последна редакция: март 07, 2016, 17:41:19 от Bube
»
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #116 -:
март 08, 2016, 07:17:50 »
Добро утро и честит 8-ми март!
Да е слънчев и неповторим денят ви, изпълнен с много изненади и хубави емоции!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #117 -:
март 08, 2016, 08:01:57 »
Добро утро! Честит празник на всички ни! Много хубаво пожелание Сноу
А моята помощничка празнично е "разстроена", та сме "болен здрав носи" хихихихи... Абе кой каквото и да ми разправя друго си е платената помощ. Гледачката на Кари никога не си позволяваше да се "разболява"
защо ли? Бъдещите майчета, не ви е работа да се занимавате с "роднини", най-добре плати си 5 лв да ти е мирна главата! То се е видяло следобед ще водя Кик на служебно парти, да ида сега да "нагледам" "болната"
И ин-лоу и майка ми ми подариха един и същ комплект парфюм+лосион за тяло, хаххахха, ама ми е розово на душата
Усмихнат празник ви желая!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #118 -:
март 08, 2016, 08:23:14 »
Честит 8 март, мили дами!!!
Мен трески ме тресат от известно време, но скоро ще ви посетя за повече.
«
Последна редакция: март 08, 2016, 08:25:14 от nadelina88
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #119 -:
март 08, 2016, 08:51:42 »
Честит 8-ми Март, женичкиии
Да сте много щастливи, безкрайно обичани и усмивките да не слизат от лицата ви
Сутринта имах закуска в леглото и цикламена циклама хаха
Днес ще излизам с приятелки и макар да не го приемам за мой празник все още, ще празнуваме.. Нямахме никакви планове, но сутринта ги заформихме
Днес ми е цветно и облеклото, и настроението.. Малко ме боли корема, ама го подтискам под доброто настроение
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...