Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 06:38:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 227657 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #180 -:
февруари 04, 2016, 10:51:46 »
Aз да не пропусна кажа, че в Икеа най-много им харесвам пастата с доматен сос и сладоледът, а напоследък и кафе си купуваме от там (вече не, защото не пием, ама преди да забременея от там пиехме)
За закуска никога не сме успявали да се организираме да отидем
Иначе едно от най-любимите ми обзавеждания от там е желязното легло, което ММ не искаше, но успях да се преборя за него
Рони
, и аз съм впечатлена, че е помислил за всичко ТМ
Наде
, всички чакаме твоите вълнения
Активен
Alichka
«
Отговор #181 -:
февруари 04, 2016, 10:59:14 »
О, много ме зареждате с подобни вълнения
Тези первази и аз ги харесвам. В коридора ще са перфектни. Старият ни коридор беше в такъв цвят - капучино или мляко с кафе. Уникално уютно ми стои. Сегашния не сме го боядисвали, а ми се иска да е в нещо подобно като цветове. Може една идея по-червеникаво, че няма да пасва на вратите ни.
Венге и аз не бих сложила - всяка прашинка си личи. Баба ми пък е по онова червено дърво - тъмнобордо, което е. Махагон май се води. Голямо бърсане на прах пада
Имам идея и аз за коридора с мои гоблени, ама няма да е скоро
Комшиите пък са си направили "пътечка" от снимки - по стената са наслагали рамки с камъчета, мидички и снимки от различни техни почивки.
В Икеа не съм била, пък само съм слушала легенди за яденето. Хахах, Рони, ще го гледам това твое предаване
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #182 -:
февруари 04, 2016, 11:13:25 »
Абе, не е уау яденето, но като цяло Икеа е добра дестинация за семейства с деца - има обособени детски кътове, децата харесват храната, на нас специално ни е близо и удобно......
Вероятно съм единствената тук която не харесва кафяво-бежово-екрю-охра нюансите.....Аз като един овен искам ярки цветове, да събуждат сетивата ми.
Високият бял перваз(лайсна за под или както там му казвате) мнооооого ми харесва! Точно в любимия ми американски стил е!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #183 -:
февруари 04, 2016, 11:28:55 »
Сноу
, аз също не си падам по кафяво-бежово-охра... Затова направихме всичко цветно.. Казах на Илиян, че като станем към 50-те ще обзаведем с по-топли и меки тонове.. Сега имам нужда от яркост и цветност
Много ми харесват первазите, но пак са ми за къща, а не за апартамент.. Имам си перфектно обзаведената къща в главата ми, само трябва да се опаричим, за да си я купим и направим
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #184 -:
февруари 04, 2016, 11:32:13 »
Тони, супер! Имам си съмишленик в лудостта
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #185 -:
февруари 04, 2016, 11:38:27 »
Здравейте
Аз много обичах хотдог от Икеа, но не ям вече, но пък много обичам едни слепени бисквитки със какаов крем и отвор като сърце. По едно време имаше и с малина и те много ми харесваха. И едни малки вафлички ми харесваха. А от кюфтенцата момчето на работа яде по 10 и това ми е любимото нещо за готвене - от мен нищо не се изисква, а той си умира от кеф хаха.
Свещите също много ми харесват в Икеа.
И най-важното в Икеа - пандите
най-любимата ми е от там и доста деца съм подарила. Всеки пък се хвърлям в коша с панди
ММ се базикаше, че вместо обиколник може да накупим панди и да ги наредим в бебешкото креватче, но тогава аз ще искам да спя там
Активен
always_and_forever
«
Отговор #186 -:
февруари 04, 2016, 11:55:03 »
Аз лягам и ставам с мисълта за ремонта на банята и тоалетната. То общо взето сега са отделни помещения, но занапред ще са в едно. Всеки път като вляза там започвам да проектирам разни неща в главата си. Когато Влади се прибере от работа му обяснявам какви нови идеи са ми изникнали и какво ново съм измислила. Имам чувството, че ще се побъркам на тая тема. Какво ли не изчетох, хиляди термини, които досега даже не съм и чувала научих. Е.баси, а като знам, че после и спалня, хол и т.н. следват.
Нат
, благодаря, че показа банята. Харесва ми, макар и с китките.
И аз от доста време обичам да има цвят. Дрехите ми обичам да са супер цветни, защото това ме зарежда.
Наумила съм си, че искам банята и тоалетната да са в ментово. Искам, искам стая в такъв цвят.
Влади ми говори за някакво зелено хахаха. Преди исках лилава спалня. Офф, не знам.
Искаме и шкафа за баня да е с по-дълъг плот, ама ще видим дали ще се получи.
В Икея не съм била, защото все не ни остава време за такива обиколки, ама като ви чета, трябва да отидем. То май само да се нахраним там ще е достатъчно - то не са кюфтенца, бисквитки, малинки....
Свекърва
, това ново бременелско откритие е
Мари
, като се сетя, че само преди година и половина оревах форума за пръстен и предложения, а сега...
Като чета бъдещите булки ми става носталгично, но пък веднага се сещам какво имам вече и само си оставам със спомените от хубавия ден.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #187 -:
февруари 04, 2016, 11:57:51 »
Цитат на: Snow_White в февруари 04, 2016, 11:32:13
Тони, супер! Имам си съмишленик в лудостта
още един имаш.
Пък моя човек и неговият приятел, ми се подиграваха последния път, че ако обзавеждат бардак, ще ме викнат, твърде крещящи цветове и мебели съм била избирала.
Дреме ми. Издействах си обещание че като си земем по голям апартамент, една стая ще е обзаведена "като бардак"
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #188 -:
февруари 04, 2016, 12:16:47 »
Ооо, и аз съм по цветното, но ми го "разрешават" само като акценти. Още не мога да се накефя как мъжО се съгласи на бордо/сиво кухнята в малкия апартамент... Но ми писна и добре, че се пренесохме тук. Банята ми в малкия е зелена, Миме. Като си изровя снимките ще пусна и аз, че сега няма как да му цъфна на квартиранта с тИлИфона в ръка, хахахах, ще ме обяви за пълно и тотално "куку".
ИкеЯта я знам, особено закуската й от времето, когато в БГ още я нямаше, което ми напомня колко съм дърта, хихихи. Жалко, че не съм я яла от 2010 г. насам...
Активен
Alichka
«
Отговор #189 -:
февруари 04, 2016, 12:24:38 »
А, само в кафяво-бежово-безлично не ме търсете. Аз обичам да има цветни акценти. Затова гледам да имам и много китки хаха. Не харесвам единствено бяло-черно и червено като комбинация. За хората е класика, за мен е скука. Хаха, аз пък искам къща като на Габи Солис....
Наши приятели си направиха жилището в сиво, но мен това ме убива. Стилно е като за каталог, ама ми липсва уютът. Бяло обичам, но за дрехи.
Банята и кухнята от стария апартамент съм ги качвала тук по темите. Зелената баня беше голяма радост за нас с ММ.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #190 -:
февруари 04, 2016, 12:31:37 »
Али, ето нещо лично - първите кокичета в градината на мама:
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #191 -:
февруари 04, 2016, 13:31:57 »
В началото и Илиян искаше да имаме зелена баня, явно е някакъв мъжки фетиш.. В крайна сметка сме с лилава но в светлите тонове.. Банята ми е едно от най-любимите места и ако не параванът между душа и тоалетната чиния не се беше пръснал на малки парченца, щеше да е 1:1 с мечтаната баня
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #192 -:
февруари 04, 2016, 13:39:35 »
вижте колко готинко и весело
Зелена баня ми е странно, по скоро жълто и синьо, както и я направих де.
Фани- яките кокиченцааа
Активен
Feribotka
«
Отговор #193 -:
февруари 04, 2016, 13:42:09 »
Тони
, какво сте правили под душа да ви се пръсне параванът
И на мен банята ни ми е едно от най-любимите помещения в къщата, толкова претенции и нерви докато я направим, че ММ каза, че ще ми сложи легло там да си спя и да ѝ се кефя
Много обичам кокичетааааа
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #194 -:
февруари 04, 2016, 14:05:10 »
Като ви чета как обзавеждате, държа да споделя, че ние с ММ сме най-големите идиоти, които не могат да си харесат къща (разбирайте апартамент) вече 4 години
(оплаках се!)
Еми, баш таквоз' ми е в главата постоянно - шарено, рзпиляно и откачено.....Моля, някой да заповяда да въведе малко ред! Възнаграждението е под форма на домашни сладкиши....
By the way, киви, подвизавам се тук, защото Бубет е в командировка, а аз трябва много усилено да бачкам и пиша ....мда...пиша....тук
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...