Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 19:47:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 225881 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #585 -:
януари 22, 2016, 09:59:56 »
Ох от сутринта сте се развихрили, нямате изчитане
Тони
, ама от какъв зор ще ви гледа как ядете
Фани
, много се хиля с теб всеки път
Ама няма да се съглася, че ученето на езици е модерно...по-скоро е необходимо ако искаш да си намериш някаква смислена работа
Али
, като те слушам с твоята Мария колко трудно се разделяш ми се къса сърцето ама както вика
Ина
айде да проимаме и ние и ще си говорим пак
За това заведение в Стара Загора - какво да ви кажа, живеем в демократична държава, не съм гледала репортажите и какво са се обяснявали ама със сигурност собствениците си имат сериозна причина за това решение, пък СЗ е голям град, заведения един куп, има и други места където може да си заведеш детето
Аз също не виждам причина след 20-21 часа да мъчиш децата да киснат с теб в някое заведение или МОЛ (това ми е билната тема откакто се нагледах на заспиващи по количките или табуретките в магазина деца, докато майките им вършеят за нови парцали) и да се изнервяш допълнително, пък и тях де
Сутринта по радиото казаха, че ще се побсъждат промени в кодекса на труда годишният платен отпуск да се увеличи от 20 на 25 дни
А дано!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #586 -:
януари 22, 2016, 10:17:07 »
Доб утро!
Али
, аз ненапразно казвам, че не искам да съм по- млада от 40 години /малкият тогава е бил на 6/ и да мъкна деца по детски градини
Никога не сме имали кола, с големия почвах работа в 8, ама като учителка после с малкия в 7:30 трябваше да съм усмихната и красива за първия час. Та и по тези причини стисках дупе и ги гледах до три
. Зими и тогава е имало...Проклинах си и майчиното мляко и сама си се чудех с какъв акъл съм родила второ, като много добре съм знаела какво е. Хехе, с леко припомняне, малкият е набор 88, баш по най- яките кризи без храна, ток и бензин дори и за обществения транспорт. Да не се пързаляме, ботушите ги замотавахме в парцали и газехме в по- дълбоките преспи. Имах и една голяма чанта с резервни дрехи от- до за смяна, че от бързане, мокрене и стискане да не паднем ставахме вир вода.
Еми споделяш си времето, да знаят и те, че снегът не е само снежни човеци и пързалки и има причини да го мразим
Пък и докторите тогава не даваха болнични
Фани,
защо са ти казвали Янче?. Хехе, сега ги водят по фолк, едно време - на дискотека. Най- близкото приятелче на малкия пък редовно участваше в нощните събирания на родителите си и с голям ентусиазъм разказваше мръсни вицове и пиянски истории.
Живееше им се на хората, как да завържеш млад и кипящ човек на 22- 25 да седи мирно и тихо вкъщи да чете книга или да слуша класическа музика, щото детето му трябва да спи? Майка ми и баща ми се разчекваха от ходене по гости, но си имахме баби вкъщи. Сега държим да живеем отделно, бабите учат децата на лоши работи и ходят до дълбоки старини да печелят пари, щото пък младите имат заеми за изплащане и не могат да помагат...И си заформяме един омагьосан кръг без изход.
Ало, бременните, специално за вас е, малко да ви стресна, че нещо съвсем се отпуснахте
12311118_876246219159865_3665744292332271083_n.jpg
(41.9 KB, 480x720 - видяно 141 пъти.)
Активен
Feribotka
«
Отговор #587 -:
януари 22, 2016, 10:32:24 »
Оххх
Свеки
верно бая сме се разглезили, вярно, ама сега нищим по разни теми врели-некипели, ама после друго ще запеем сигурно
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #588 -:
януари 22, 2016, 10:35:51 »
Свекс
, снощи понеже подех да чета историята на Шанел, без да съм довършила "На изток от Рая" и предвид коментарите за Кати.. Колкото и негативен персонаж да е, на мен именно това да чета за извратения й мозък и начинът, по който смазва хората психически, а същевремнно и физически, ми прави книгата толкова интересна. Книгата без Кати на мен не би ми била интересна в никой случай
Марак още да не проумявам, как хората се раждат с това зло, едни успяват да го притъпят и то да не е с тях 24/7, а у други взема превес...
По другата тема.. Моята приятелка е дете на родили, на които им се живееше и още продължават да живеят с пълна пара.. Гледаше я баба й.. Ето сега изкревената й представа за бременността, раждането и отглеждането на дете
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #589 -:
януари 22, 2016, 10:44:25 »
Еми и аз имам детски спомени да умирам за сьн, изкривена вьрху табуретка, в запушена стая пьлна с вьзрастни и Николай Петров да се дере на китарата "Заспали чувства", но не виждам да ми е повлияло негативно на майчинството, но може и така да е, ама да не си давам сметка.
Много пьти сьм казвала, ама пак да подчертая
само един фактор не може да бьде определящ
. Винаги е сьвкупност това, което ни прави каквито сме
ПП. "Заспали чувства" я мразех в продьлжение на години
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #590 -:
януари 22, 2016, 10:50:21 »
Ти поне си била с вашите, Ина.. Те я зарязваха винаги при баба й.. В момента баба й й е като майка.. То може би не само това е основно и определящо при нея, но между тях си има пропаст.. Те винаги са си били двамата, а тя с баба си
Активен
always_and_forever
«
Отговор #591 -:
януари 22, 2016, 11:00:18 »
Добро утро!
Али
, разбирам какво ти е, макар и без да съм още баШ мама. Винаги съм си мислила, че това е труден период за всяка майка и изобщо не ми е странно защо и ти се чувстваш по този начин.
Фани
, стискам палци за проекта.
Тони
, наистина са много сладки тия чашки.
Свекърва
, много ми хареса почерпката ти.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #592 -:
януари 22, 2016, 11:12:28 »
С един ден закьснение, но
ЛУД СМЯХ В САНДАНСКИ! Млада булка роди в шивашки цех, таткото припадна. Видео тук:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=731368576964948&id=100002754360134&__mref=message_bubble
Активен
Alichka
«
Отговор #593 -:
януари 22, 2016, 11:23:33 »
Тони, бива ли баш с чаши да ме блазниш. Ще ги гледам след малко, че чаткам един договор. Ще гледам и да не искам да купувам.. Нали е чудо вкъщи с чаши. Да взема един бар да отворя поне.
Да,на времето сме дремали по запушени стаи, надвикващи се възрастни и подобни песни я на китара, я на акордеон.... И до ден днешен Хисарския поп пее подобни!
При нас шашкащото е реакцията на малката. Моите емоции кучета ги яли
Ееее, това ще го гледам после!!!! Ама не е честно, някои сме на работа.... Хахаха
Активен
Feribotka
«
Отговор #594 -:
януари 22, 2016, 11:27:31 »
Само аз ли не разбрах за какви чаши иде реч
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #595 -:
януари 22, 2016, 11:34:19 »
Цитат на: svekarva в януари 22, 2016, 10:17:07
Сега държим да живеем отделно, бабите учат децата на лоши работи и ходят до дълбоки старини да печелят пари, щото пък младите имат заеми за изплащане и не могат да помагат...И си заформяме един омагьосан кръг без изход.
Свекърва
, както винаги много добре си уловила есенцията
Бих допълнила само, че бабите ходят до дълбоки старини да работят, не само, за да плащат заемите на младите, ами за да оцеляват и да си плащат своите собствени заеми и съвсем не бленуват за пенсия, защото колкото повече наближава, толкова повече се чудят как ще оцеляват като дойде това време......
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #596 -:
януари 22, 2016, 11:40:06 »
И аз връщах за тия чаши,ама схванах...
Значи това,на което винаги съм се дразнела,че имам-възрастни родители си е било мой позитив.Майка ми е била на 35 като ме е родила,татко е бил на 37.Никога не са ме оставяли на никого,но и не са ходели кой знае къде.Сега пък татко е пенсионер от около 10-тина години като преди 3 спря да работи окончателно,а майка лятото ще се пенсионира-та имаме и очакващи баба и дядо,на които няма да им пречи да гледат внучето за малко. Аз,ако и да съм на 25,ми вече никъде не ми се ходи,на бар не съм била от по-миналата пролет и то мрънках да си ходим. Всички приятели са с деца и те гледат набързо да се видим,най-добре на домашно и в 11 всички сме окапали,ако въобще има шанс да останат до толкова при положение,че са намерили гледачи. Само се бъзикам с ММ,че нашето докато се роди приятелите ще са изгледали техните и ще вилнеят,ма каквото стане...като дойде ще го мислим.
Али,ще изчакам да си излееш душата,но те разбирам и ти пращам моралната си подкрепа.
Свекърва,а така плаши ни,плаши ни,че ние още мислим,че всичко дето лети се яде
Активен
always_and_forever
«
Отговор #597 -:
януари 22, 2016, 11:54:56 »
И на нас вече не ни се излиза така, както преди. Всеки работи, изморен е и гледа да излезе за малко и да се прибира набързо, защото на другия ден е на работа. Минаха ни най-лудите години, когато не се спирахме. Лятото е по-различно. Сега зимата никъде не ми се мърда, пък още по-малко по някакви заведения. Пълна скука...
Ама това си е до човек. На Влади сестра му е на 30 и не се спира. Има дете, но винаги, когато има възможност е навън - по кафета, обича да ходи на дискотека (аз вече трудно се навивам, пък сега хептен). Тя просто си е хипер активен човек и не може да стои на едно място. Не знам дали някога е седяла да изгледа един филм дори. От къде толкова енергия в тази жена, не знам.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #598 -:
януари 22, 2016, 11:58:20 »
За чашите не разбрах и нямам време да се врьщам, че имам проби…
Ама да кажа, че мен баба ме е гледала от 7мес до 5,5год. Не за да ходят нашите по купони, а защото са били студенти в Габрово.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #599 -:
януари 22, 2016, 12:25:09 »
За чашите -
Тони
от известно време гледала някакви чаши във фейсбук и е абсолютно, тотално влюбена в тях. Беше пуснала снимка и линк към една страничка във фейса. Туй то...
В моя град пак са се разписали и то пак с не хубави новини. Опит за убийство на един от местните бизнесмени. Баща ми преди години работеше при него. Човека е в критично състояние.
И обрат по случая с 18-годишния Тодор. Как може чак пък толкова в двете крайности да са мненията? Вече не знам на какво да вярвам.
Даже се говори, че ще има протест, ама този път в полза на двамата братя.
Активен
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
...