Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 23:46:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 225903 пъти)
djosi
Сватбен ГУРУ
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #480 -:
януари 19, 2016, 09:28:46 »
Тони
айде отивай и после да споделиш, ако искаш разбира се.. Всички ти стискаме палци за положителни неща, но знай че ние ще те подкрепим във всеки случай
Свекс
ще ти подам една чашка
Фери
честити 4 месеца
«
Последна редакция: януари 19, 2016, 09:37:22 от djosi
»
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #481 -:
януари 19, 2016, 09:33:05 »
Благодаря момичета
19 и за мен е много специално число, мисля че ще ни е на късмет
Честити 4 месеца,
Фери
Още по-хубави неща ще ви се случват, така че бъдете здрави само
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #482 -:
януари 19, 2016, 09:37:56 »
И аз помня за
Тони
. Яко сме паметливи ейййй хахахаххаххаха мислим си се една друга.
Успех, Тони!
Ето го видеото за "самодивата".
http://novatv.bg/accents/view/10738/%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B0-%D0%91%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F:-%D0%95%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D0%A1%D0%90%D0%A9
Относно писането на книга...винаги ме е спирало неувереността от това, че няма да бъде написано, както трябва, а за да е както трябва....трябва много да си чел, а аз не знам дали като мъжа на
Тинката
съм способна да удовлетворя собствените си върхове....тези на издателите са по-високи и по-стръмни със сигурност. Но истината е, че не опиташ ли - няма как да знаеш. После остава съмнение и въпроса "ако?" в главите на много хора....за мноого и различни неща от живота.
Честити 4 месеца,
Фери
!
Ощееееееее мнооооооооооооого Х4.
Ох много пишете...докато намеря видеото...се връщам за 4 нови отговора.
Активен
Alichka
«
Отговор #483 -:
януари 19, 2016, 09:52:15 »
Аз се дотъркалях до работа и се надупвам за кафе от тротоара. Късметът ми вече го имам вкъщи, та не е нужно да се случва нещо по-така.
Ние с Мм бяхме гъзари, та си имахме хотел за интимности. После вече се промениха нещата. Разбирайте, че заживяхме заедно на втория месец
За гоненето на дивото аз съм пример. Не съжалявам и за секунда, ама аз съм водолей и хвърча из небесата. Действам по чувство, а не с разум. Голяма тема е пък се мъча от телефона да пиша.
Пишете, пишете, да има какво да четем с кафето. Чакам служебния нет да тръгне
..
Тони, успех!!!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #484 -:
януари 19, 2016, 10:06:50 »
Наде,
благодаря. Явно тогава не съм хванала частта за книгата в репортажа, то и повече е като профил на авторката. Браво, умно момиче
.
Същото казват и моите момци за живота там. Даже големият работи три години в сградата, която показа тя, като финансов анализатор. Пък и аз съм се мотала по улиците на Бевърли Хилз и имам снимки на Родео Драйв.
Само бретонът и ме дразни...
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #485 -:
януари 19, 2016, 10:11:35 »
Започнахме да постигаме консенсус по някои неща. Свекървата беше с нас, като избирахме матрак, и двамата се спряхме на един и същ - модел на Магнифлекс в края на крайщата, и тя възкликна - Боже, вие сте на едно мнение за нещо хаххаха
Проблемът е, че той обича цветното, шареното, ама не може сега апартамента да е всички цветове на дъгата, но лека-полека се съгласява с моите виждания
Голяма драма имаме къде да е дивана и къде телевизора, защото никак не се получава идеално и не знаем с какво сме склонни да направим компромис.
Може и да имаме нужда от дърводелец за един нестандартен шкаф, така че ще те питам после за координати Фери
И честити 4 месеца @}->-
Активен
always_and_forever
«
Отговор #486 -:
януари 19, 2016, 10:34:08 »
Добро утро!
Не очаквах да сте писали толкова.
Цитат на: fanimira в януари 18, 2016, 15:53:14
А годишнина от такова-та как се отбелязва?
Фани
, ами подобаващо.
Наде
, темата за изневярата даже не искам да я подхващам. Предполагам ще се досетите какво ми е мнението?!
Когато си готова с книгата може да ни поканиш на представянето. Тъкмо да се видим най-после.
Тони
, може да сме бременни, но сме паметливи, да знайш.
Стискам силно палци да се върнеш с добри новини.
Ооо, а колко пъти ми е закъснявал цикъла и колко молитви съм удряла, ама това на млади години. Сега колкото и да ме е страх, гледам малко по-различно на нещата.
Фери
, честити ви 4 месеца. Още многоооо по толкова да се обичате.
Ние с теб се гоним с датите.
Активен
Feribotka
«
Отговор #487 -:
януари 19, 2016, 10:58:10 »
Благодаря на всички
Миме
, да бая съвпадения при нас
К'ви молитви хаха, аз направо на рев го удрях
Годишнината от таковата
свекърва
подобаващо я отбелязва като НЕ се таковат
Активен
Alichka
«
Отговор #488 -:
януари 19, 2016, 11:01:57 »
Наде, ама то темата изневяра ли е? Аз просто разбрах че става дума за прекраване на дългогодишна връзка за сметка на нещо ново и с неясно развитие. Прекалено съм крайна на тема изневяра и аз като Мимето. Хич няма да се занимавам с една изчерпана връзка. Давам всчко от себе си, ама то не зависи от един човек. Раз-прас и съм до там. Така де-емоционално няма да се хабя, че да си търся и повод за края.
Ха ха, Тинче, по принцип мъже и цветно са ми противоположни понятия. Ето, че имало и изключения.
При нас с Мм имаме история със закъснение и тогава разбрах, че това е Мъжът! Не очаквах такава реакция след няма и 6месеца връзка.не
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #489 -:
януари 19, 2016, 11:11:46 »
Е пак стана време да не знам добро утро ли е добър ден ли,та на кой каквото му е.
Тони, успех,стискам силно палци!
Аз датата от таковата я помня,ама щото ние бяхме любов от разстояние,та ми е останало спомен кога беше. ММ мяташе палачинки като увертюра, та затова на годишнината винаги той прави палачинки,ама това на годишнината,откакто сме заедно,иначе от таковата не сме го отбелязали.Та може да се каже,че го отбелязваме като Свекървата.
И аз имах закъснение малко преди да запазя датата в гражданското,та не смеех да запазвам,че аз направо трябваше да раждам,ако беше този повод за закъснението.Още се числя към тия дето удрят молбите да не са и аз като Фери преди сватбата.В средата на годината ще сменя молбата на 180 градуса.
И аз преди пишех,ама като не влязох журналистика и замлъкнах.Чувствам,че няма какво да кажа и измисля нещо ново,та нямам вече мерак.
Фани, и аз да питам нов Великолепен век като такъв с др актьори или ? Че този не ме грабна хич,а историята е хубава.
Ние се мъчим още с поканите,стискайте палци да станат,че май чак от Бургас ще ни ги правят и пращат. Ако не е подигравка на съдбата-аз бургаска снаха щях да съм и сега пак до Бургас опрях хаха.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #490 -:
януари 19, 2016, 11:17:33 »
Цитат на: Alichka в януари 19, 2016, 11:01:57
Прекалено съм крайна на тема изневяра и аз като Мимето. Хич няма да се занимавам с една изчерпана връзка. Давам всчко от себе си, ама то не зависи от един човек. Раз-прас и съм до там. Така де-емоционално няма да се хабя, че да си търся и повод за края.
Хехе, голяма дума не казвайте, защото може и друга песен да пропеете, ако ви се стовари такова нещо на главата
Имам си любим пример, разказвала съм го и тук. Пази, Боже, дето се вика
Активен
Alichka
«
Отговор #491 -:
януари 19, 2016, 11:27:23 »
Адиктед....
от таковата.... Замести Фани днес.
Аз от сутринта за пет пари работа не съм свършила, че няма нет и само тук вися
Снощи откарах до 7 на работа за нищо. Какво ли го броя, все едно ще ми се възнагради от някого.
А, Свекърва, така е. Никой не знае какво го чака.
Вече мечтая да се прибера и да си легна на меморито!
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #492 -:
януари 19, 2016, 12:28:24 »
Тинче обожавам да правя ремонт, охххх благородно ти завиждам. Сигурна съм, че ще стигнете до консенсус.
Тоно и аз помня и ти стискам палци за днес.
Вчера пропуснах да честитя на Мими половин годишнината и на Фани за техните, но мислено им пращах позитивна енергия и пожелания.
Днес е рождения ден на моето момче и съм много развълнувана. Понеже ви пиша от телефона и ми е трудно да ви почерпя, а и се опитваме да излезем от ледения капан в Бояна, та да помоля Джоси да сложи една торта до кафетата, та да си заслужава дупенето, аз ще мина после да платя сметката.
Клипчето е почти готово, аз казах само едно изречение, но мисля, че е достатъчно за финал . .. Дано да му хареса.. Нямам търпение. Спирам, че ММ бута колата, та да се включа и аз... Заседнали сме в преспите, а снегорините са мит.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #493 -:
януари 19, 2016, 12:40:16 »
Лоли
честит рожден ден на мъжа ти. Да ти е жив и здрав..
Ето съдействам почерпете се макар и виртуално за здравето на мъжа на Лоли
И чакаме да видим клипчето
torta136.jpg
(56.18 KB, 600x350 - видяно 142 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #494 -:
януари 19, 2016, 12:41:16 »
Аз пък не помня за
Тони
, щото вие много пишете и не моА да сваря да ви чета...Някой Шъ ли да ми каже на лични или да си чакам чинно да чета в темата
Активен
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
...