Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:48:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 62   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ  (Прочетена 226303 пъти)

djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: януари 11, 2016, 13:21:32 »

Положението не е толкова сериозно с моите пръсти, щом пиша на лаптопа  Wink

Фери няма опасност да падне нокът, защото съм го ударила по нагоре..

Миме той толкова се притесни, че само питаше как съм..
Не обръщай внимание на приказките какво трябва да правиш и какво не по време на бременността ти. Прави се, че все едно не си чула и прави така както ти усещаш нещата. Почни да пазаруваш когато ти и мъжа ти прецените, че е време..

Мен постоянно ме изнервят с въпроси за бебе и си правят едни сметки без кръчмар  diablo ние не сме казали на никои, че имаме малък проблем, защото ще ни надуят главата с въпроси всеки ден и постоянно..

Тони това с удрянето в банята е много гадно.. Ние сме с душ кабина и по принцип е сухо, но аз винаги слагам една стара хавлия, понеже Пупи си хареса стелката за баня ( защото е като плюш ) и спи на нея  pardon
Ако няма на кои да го дадеш този спрей си го прибери да имаш.. Не се ядосвай за такива дребни работи..

Панди надявам се скоро да отмине неразположението ти и да се чувстваш добре  give_rose

И аз съм от мързелуващите, но яхвам  witch  Има косми от кучето, а и при нас се влиза с обувки.. И преди чистех всеки ден прахосмукачка и парцал, а сега по няколко пъти като вали..
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: януари 11, 2016, 13:23:55 »

Аз да ви кажа се ядосвам повече, на себе си, че не гледам, а плащам и юрууууш ... Иначе писах мейл, че отказвам поръчката.. И НИЩО.. Пуснали са ми го  smile
« Последна редакция: януари 11, 2016, 13:30:03 от alexandrova_90 » Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: януари 11, 2016, 13:26:52 »

По принцип, имаш право да го върнеш в 7 дневен срок.. Така ще се разминеш само с куриер  pardon обади и питай..
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #213 -: януари 11, 2016, 13:35:53 »

Добър ден!
Какво правя,какво струвам все преди обяд не мога да пиша. Май всички са имали кумски уикенд и ние да се наредим на опашката. Видяхме се,хапнахме-ние ги разнообразихме и те нас.Кумът много артистично ни разказа живота с 2 деца,че и се посмяхме. Вчера свекърите бяха на гости-свекървата да се оплаче от in-law(много ми харесва на Фанито начинът за изразяване),ама тя допуска да се държат така с нея и не може да се отучи,та не й взех много присърце разказите.
Честно казано не знам дали аз не мрънкам много,със сигурност е имало период,в който бях в депресия,но аз нямам приятелства,които да са ми само за забавление.Всички сме едни такива дълбоки души с едни екзистенциални въпроси в главите.Виж,ММ ги има всякакви,но той е по-общителният от двамата и му се радвам.Аз преди да срещна ММ,че и в гимназиалните години даже все бях душеприказчик,ама на много странни хора в странни моменти,дето преди и след това не сме били приятели,само за 2-3 месеца са ми споделяли неща.Сега даже като се сетя и се чудя как се е случвало като не се имам за общителна.Не смятам,че са ме натоварвали и не съм го чувствала.
Иначе за Търси се -интересно е,но много взеха да се изтъркват "звездите"ни. Пример вчера беше Васил Найденов и за него говори Богдана Карадочева,днес в На кафе ролите бяха разменени.Имаше по едно време на Ани Салич някакво по Нова,дето си показваха ежедневието,тя канеше по-разнообразни,но за кратко и почна фолкаджийките,та затова и рейтингът падна и го спряха.
За колички и бебешки неща не знам,всеки както го чувства,според мен.Щом не си го усетила,Миме,значи не му е дошло времето.
АА да добавя и за Джоси- на мен така ми затиснаха ръката във 2ри клас ,та даже и в дупката откъм пантите.За това на средния пръст имам издутина като от писане,но не е,иначе друго ми нямаше,синееха малко за около 1-2 седмици и дотам.
Спирам,че стана фермана,ако има нещо ще допълня.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #214 -: януари 11, 2016, 15:17:14 »

Така, така - по понеделнишки дълги постове! Аз моя ферман го пуснах в бебешката тема. Сега ще се постарая да съм по-кратка. Кумски уикенд нямахме, защото кумата излиза в сесия. За сметка на това скоро мъжо влиза в семестър и ще е забавно (отново). Поне се видях вчера с моя приятелка, с която много време не сме се и чували. Тя си имаше куп проблеми и не й беше до хора. Вчера прехвърлихме на две - на три нещата, ама друго е редовно като си клюкариш с някого Coffe
Тони, по-гадно от това оплакване пред приятели са разговорите само и единствено за децата. Имам такава приятелка и уж с нея по женски излязохме преди няколко седмици, еми пишман станах! То пак същото, като да сме с децата. Разликата е, че в единия случай стоиш седнал , а не търчиш pardon Пускай спрея в продавалника Wink
Миме, супер рано е с покупки за легла и колички. Къде ще ги подмятате толкова месеци, тепърва и нови модели ще има, гаранция да им тече... Промоции големите марки правят редовно - на около 3-4 месеца.
Фери, вие заекът свободен ли го държите? Питам, защото досега съм виждала само един такъв декоративен и беше изпоял всички кабели в апартамента.
Брей, кога отлетя това време! Намазала съм си главата с витаминки, правя свинско със зеле и хич не обърнах внимание, че до час човечето ще е Eeager
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #215 -: януари 11, 2016, 15:32:26 »

Али, през деня като ни няма си е в клетката, иначе непрекъснато трябва да я наблюдаваме, защото бая бели върши и тя и не се ограничава само с кабелите, а докато беше при нашите отидоха всички ръбчетана стените, на мама спатифилиумите са редовно мезе + каквото друго сметне подходящо за гризане. Ама то си е гризач, това си му е природата  pardon Или просто аз се провалих във възпитанието  blush Сега като си я взехме при нас беше малко стресирана в началото и по-кротка ама вече се окопити и мина под всички легла, обърза където каквото бях заминала и нали се сещате колко е пухкава е като тия пухчетата за събиране на прах  Girl_hide
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: януари 11, 2016, 16:06:20 »

Фери, хубаво е че я пускате да се движи, имах позната, чието зайче стоеше само в клетката.. То, горкото направо получи атрофия  girl_impossible Мама пуска моя да щъка.. Или вече си е неин  huhhuh.gif Реално не живее с нас повече от година  pardon
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: януари 11, 2016, 16:37:31 »

Във връзка с това от бебешката тема.. Мнго искам такива, ама сигурно поне 6 .. И да ги облепим с карта на света в бежово.. и отгоре да си цъкам магнитчета smile 6*20...120лв хахаха Credissimo.. малко като тия от рекламата се чувствам днес  funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth

Поправка... Илиян каза, че имаме нужда само от 3, нали все ми се малеее  danceg Yes
ПАНДЕТО ПРЕЗИДЕНТ, само да видя дали стикера няма да прозира и да сивее отдолу, че е бая тъмно  Girl_hide
« Последна редакция: януари 11, 2016, 16:42:28 от alexandrova_90 » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: януари 11, 2016, 16:47:35 »

ние ще изчакаме дали няма да изкарат пак бели, иначе сме си мислили да вземем сива и да я боядисаме

за който не е чел бебешката тема за това чудо става въпрос

http://www.ikea.bg/small-storage/Paper-and-media-organizers/Noticeboards/8458/9589/
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: януари 11, 2016, 16:51:13 »

За купуването на бебешките неща и аз мисля, че е прекалено рано и няма да го направя. nea
Ама те дори ходили в магазина, обикаляли, разглеждали и са звънели няколко пъти да казват на Влади къде, каква количка, пък какъв цвят и цена имало....Влади понеже не знаел аз на какво мнение съм за покупки сега  crazy и затова не ги отрязал още в началото.
Не знам дали има някой, който да купува такива неща толкова рано. Та аз до вчера не знаех дали всичко е наред, количка ще купувам. beating Пък викам, като толкова се натягат, да ни черпят една количка и туй то... pleasantry

Фери, да ти кажа, аз нямам търпение да купувам дрешкииии, но и за това е рано. За по-големите покупки, нали чакаме списъците на Нат и Панди. pardon

Джоси, пускай си ги покрай ушите тези, дето само натякват. Бреййй, че несъобразителни. Ето за това се дразня на такива, защото в случая може да има някакъв проблем и да бъркат в раната на някой, ама не... beating
Мен така бабата на Влада ме дразнеше, защото ми предлагаше билки (аз и друг път съм споменавала), защото не съм можела да забременея!!!!!! Oh my ... По дяволите, ние дори не сме опитвали, а тя вече констатира, че не мога. Като разбра, че най-после (по нейните представи) е станала работата е казала на Влади "Браво баба и без това доста изчакахте"  diablo diablo diablo А това, че сме заедно от както аз съм била на 15г, учех, после и висше, никой не го помни явно. Може би не трябваше да чакаме толкова... pardon crazy

Али, това си казвам и аз. Промоции ще има още до тогава. Пък и да няма, здраве да е. Първо трябва и за други работи да се погрижим, преди да купуваме такава неща.

Покрай зайчето на Фери се сещам за една приятелка, която се чудеше какъв подарък да купи на мъжа си. Срещаме се един ден и аз я питам какво е решила, тя ми вика сигурно пуловер, колебая се още. Срещаме се пак след няколко дена мойта убавица, питам я пак, тя ми вика "таралеж" Oh my ... хаахаха Викам си, ами да, то пуловер или таралеж, горе долу си е едно и също.
Та имат си таралеж... nea

Панди, много е яка тази дъска.  good Ако измисля къде да я сложа, ще я имам предвид.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #220 -: януари 11, 2016, 16:53:24 »

Мои познати се лепят магнитите на....шперплат, с дебело и здраво двустранно слепващо. Да им отива на мебелите lol
Активен
Feribotka

« Отговор #221 -: януари 11, 2016, 17:08:46 »

Абе хора, нямате ли си хладилници  pardon

Миме, и аз чакам списъците на Нат и Панди  blum И засега имам и аз мерак само за дрешки, ма първо да кажат мома ли ще е или още един мъж  Wink

Е как няма да я пускам  huhhuh.gif Те имат съществена нужда от движение, иначе като се обездвижат всякакви болести ги налягат, а те са си и кекави пп...да не говорим че стават дебели, не че моята е заслабнала  blush Помня една съученичка горкото зайче го беше завряла в една клетка дето беше почти колкото него и никъде не го пускаше  cray Милото, много ми беше жал за него ама си живя дълги години напук на нейната простотия  nea Ох много ми е болна тая тема като хората си взимат животни и не се грижат за тях  beating

И моята баба ми говори всекли път как вече не сме млади и трябва да правим опити  pardon И аз всеки път ѝ казвам, че сме на 25, не на 35  blum
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #222 -: януари 12, 2016, 09:59:48 »

Добро утроо...къде стееее? Wink Цяла сутрин рестартирам, никой няма. Реших да ви примамя с кафе.

Панда, много си сладичка с коремчетоооооооооооооооооооо  heart kiss2
Време е и Нат да ни се покаже. Ние стоим с изплезени езици за такива работи.

Потеглям за работа, желая ви успешен ден, заети момичета!!  yahoo
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: януари 12, 2016, 10:08:08 »

Тук съм smile Спи ми се, но имам работа и се занимавам  crazy

Явно има нова форма на икономически терор чрез имейли, защото от китайска фирма ни пишат, че искат да им доставяме бисквитки, сладки, торти до Китай и ни затрупват с имейли за партньорства.. Сигурно поредната измама..

Друга измама, която прихванах е с Уиз еър.. Поръчах билети за шефа ми, че ще ходи в Лондон и ги пуснах през моя имейл.. Нон стоп сега получавам съобщения за верификация, като през пейпал.. Естествено фалшиви, изискващи потвърждение, чрез въвеждане на лични данни и информация от кредитната карта.. Егати хората.. То не беше ибей, не беше пейпал, сега и на уиз еър..  crazy Луда работа  pardon Дано по-малко се хванат  NO

Понеже вече не пия кафе, цели... 9 дни... Ви желая хубав ветровит ден с чаша мляко с какао smile

Активен
Feribotka

« Отговор #224 -: януари 12, 2016, 10:14:57 »

Тони, ама защо не пиеш кафе, изпуснала съм и аз  huhhuh.gif

Разписах си сутрешните емоции в бебешката тема и няма какво да ви се обяснявам тук Wink Мислех, че ще ми се проточат повече изследванията и няма да ходя на работа, ама 9 и 30 бяхме кацнали вече в офиса, та ми се размина почивката  Girl_hide

Много неприятно с тия измами...мен само за пейпал ме спамят, дано да няма много ужилени  nea
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 62   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: