Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 17:35:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 226277 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #195 -:
януари 10, 2016, 09:52:05 »
Добро утро!
И аз имам такава четка, от Лидл, с много приставки. Ползвала съм само едната, другите ме правят и мен на пудел. Но сега косата ми е много дълга, ръцете ми омаляват, доката я изсуша със сешоара, камо ли с това чудо.
И аз обмислям бебешкия матрак, може би трябва да пишем в темата с покупки за бебето. Аз харесах един магнифлекс, ама струва колкото легълцето
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #196 -:
януари 10, 2016, 11:44:11 »
Гледали ли сте този филм?
http://vbox7.com/play:0a4e1d6bd8
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #197 -:
януари 10, 2016, 13:19:42 »
Лоли, да знаеш че сигурно е дефектно, защото нашите и всичките им познати си взеха за къщите и вилите.... Много са доволни, а водата става адски пареща
Ние по цял ден сме навън.. Пазаруване, пийване, хапване и срещи с познати.. Така искам кумата да живее тук постоянно... Добре, че цял месец ще идва събота и неделя, заради университета.. Много ме разведрява и отпуска..
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #198 -:
януари 11, 2016, 09:00:32 »
Безобразницииии, добро утро
Срамота два поредни мои поста
Толкова разпукащ уикенд имахме... Обиколко по цял ден.. Излизахме сутрин и се прибирахме по нощите
Всичко това се отрази зле на финансовото ми състояние, но прекрасно на душевното
Осъзнах, че в последно време се виждам с някои мои приятелки, за да задоволявам техните нужди от излизане и от човек, играещ ролята на "кошче за душевни отпадъци".. Мисля, да го прекратя и ясно го показах на моята приятелка, като излизахме в петък вечер.. Бяхме по женски и тя по едно време, каза нещо от сорта "...Притеснявам се, дори че с това поведение, вече ТОНИ не ме обича така, както преди..." и аз казах просто "Глупости, но често започна да ме натоварваш повече, отколкото да ме разтоварваш, а аз не съм психолог и не ми се плаща затова, т.е искам да се разведрявам като излизаме, а не обратното..." поясних й отново убеждението ми, че едно от малкото хубави неща на американците, които искам да прилагам в живота си е именно това, да не досаждам с проблемите си непрекъснато на приятелите ми, да се оплаквам, да плача и да ги тормозя, а като сме излезли да се забавлявам и да черпя положително настроение от срещата.. За другото си има професионална помощ.. Аз никога, ама никога не се оплаквам.. Искам и отсреща да е така
Сега даже кумовете идват още в четвъртък пак по работа, но ще съчетаем полезното с приятното
Илиян ми избра четка с горещ въздух, но ще я видя на имения ми ден в неделя
Аз си направих подарък парфюм (в случая тоалетна вода), който обожавам от поне 10 години... Azzaro Now.. Отново го има в България, след 2-годишно отсъствие и съм back in the game, веднага го поръчах
Искам да пишете, къде сте?
«
Последна редакция: януари 11, 2016, 09:33:02 от alexandrova_90
»
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #199 -:
януари 11, 2016, 09:25:19 »
Добро утро.
Започна и новата работна седмицааааааааааааааааааааааааааааа!!!!
Тони
, преди си мислех, че заради позитивната си нагласа към света (изключвам напълно това, което съм учила, защото си е професия и не съм длъжна 24 часа в денонощието да я практикувам) трябва и аз мога, аз съм човека, който може да даде усмивка на унилия.....но в един момент осъзнах, че не трябва. И аз също започнах да избягвам да общувам с постоянно оплакващи се хора, такива които дори с тласъци не успяват да видят хубавите страни на света си и си
търсят
причина да бъдат в депресия.
А пък за другото - дай Боже да се отворим малко и хората да не бъдат толкова консервативни и притесняващи се какво ще каже комшията и да има работа на частно за мен хахахахахах
На
Лоли
написах на лично...ама искам и тук да кажа, че винаги съм си мечтала (аз като човек, който обича да бъде център на внимание) да участвам в "Търси се" - дори направено от приятели. Представяли ли сте си да сте на онова диванче?
Тия четки, за които си говорите...само клипчета съм гледала на тях и си трая тия дни, нямам мнение хахахх...пък моята коса е три прави косъма и с каквото и да опиташ да я оправиш всякак става.
Желая ви приятен ден и успешна нова седмица, мили мои.... При мен, какво забелязвате, след Нова година коловоза е еднотипен и познат и нямам много информация за споделяне.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #200 -:
януари 11, 2016, 09:53:31 »
Ами, хайде на кафето!
Хихи,
Тони,
ако никога не се оплакваш, то пък да не вземат да ти завиждат, че всичко ти е пълно и гладко
Имаме една такава приятелка, дето винаги всичко и е у ред и никога лоша дума за никого. Пълна скука
. Тя даже и като не успее да сготви нещо, казва:" точно такова си го представях, много съм доволна". Мъжът и е най, най, децата и те, зетьовете, та даже и кучето им, когато беше малко и пишкаше из апартамента, никакви проблеми не и създаваше.
. Тя рядко идва с нас, вероятно и ние не сме и интересни. Сега бяхме заедно на Нова Година и като никога измрънка, че не е излезла добре на снимките. Какво ти "не е добре", направо е отвратително, че беше седнала под една лилава светлина и е като безизразен удавник
.
Днес ми е адски мързеливо, като в същото време не ми се стои на едно място и не ми се прави едно нещо. Нещо съвсем противоречиво състояние, сигурно трябва пак да тръгна по любов.
Да вземем да си пожелаем спорен ден, пък каквото - такова!
О,
Надето
!
. Ами на диванчето в "Търси се" не, но при Слави с удоволствие бих отишла като гост. По- кратко и синтезирано ми се вижда.
За един рожден ден си спомням, че напредналите колеги бяха направили филмче на свой приятел фотограф, на
Миленката
пак нещо подобно имаше...Много зависи от интервюираните, дали ще се отпуснат, дали ще "влезнат в образ".
996781_10205176185596146_7857335787120876604_n.jpg
(44.4 KB, 473x311 - видяно 181 пъти.)
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #201 -:
януари 11, 2016, 09:59:48 »
Свекс,
аз наистина мразя да обяснявам проблемите си на хората.. Не казвам "Ооо, всичко е прекрасно, розово, страхотно..". Истината е, че излизам да се разсея, как да се разсея, ако непрекъснато говоря и мисля за проблема, който имам..
Истина е и ,че не съм затрупана от проблеми за щастие, ама все пак.. Обичам да се обсъждат някакви неща, харесва ми да се срещам с хора с много интереси, да ме обогатяват и да забравя терзанията си, а не да ми трупнат и техните
ОТВРАТ
Търси се.. Аз по-скоро бих искала да съм водеща на някакво предаване, а да не се прави за мен или с мен-гост
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #202 -:
януари 11, 2016, 10:18:54 »
Добро утро! И аз съм така Тони, мразя мрънкащи хора, общо взето намирам общ език с хората, обичам да говоря, но и да слушам умея. Имам моменти, особено след дълъг работен ден когато 6 часа съм обяснявала на тия дето или не щат да чуват или искат, ама затуй че не е готино да си зубър се правят на келеши, и като се прибера искам само да слушам - мъжо или Кари, новините или някоя рецепта. Заради вечните обяснения и постоянното говорене, които се налага да правя на работа не бих участвала в Търси се... Има някои неща, които просто са лични, било то положителни или отрицателни.
Сестра ми си идва в събота рано рано. Не сме се виждали от м. Май 2011 г. Поръчала съм торта на наша обща приятелка, която се оказа велика сладкарка торта с надпис :"Добре дошла!" А мама е поръчала 2,тави с баклава. Те с татко са рожденници в понеделник та в събота малко предварително ще имаме 2 повода за отбелязване. Кухненския робот го купихме вчера. Не знам защо в БГ в магазините климатиците бичат на 30 градуса!?! Вероятно защото друг плаща тока...
Стана ми лошо, на Кик също. А Кари без малко да изпотроши магазина докато прави съчетания. Днес пристигат парфюмите и дезодоранти за систъра и in-law. Подаръка на in-law струва около 12-3 лв. много повече отколкото заслужава. Тя също е от хората, които яко товарят с вечните си "проблеми", за нейните си е виновна на 90 % тя самата. Сега били канени на юбилей -50 г. на братовчед й в Турция. Както винаги научихме от децата. Казала съм на свека, ако иска да ходи да гледа децата. Само се моля преди да набия някоя от двете да дойде пролетта, хахаха
СВЕКС, отново твоя свеж поглед на нещата от живота, хихихи
Опс, Кик е буден....
«
Последна редакция: януари 11, 2016, 10:22:52 от fanimira
»
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #203 -:
януари 11, 2016, 10:28:43 »
Здравейте и от мен..
В събота бяхме цял ден вкъщи и гледахме филми по телевизията.. В неделя ходихме на пазар и си купих една колекция с готварски книги.. На френски език са, но ще ги разуча
Купих си и много интересни гювечета, приличат на малки тенджерки.. Като се прибрахме веднага направих гювечета за ядене..
Вчера мм спира до една кофа да изхвърли ме боклуците от колата. Отворила съм аз вратата ми и съм си сложила пръстите на вратата.. ММ като тресна вратата и пръстите ми станаха плоски
Добре, че само два ударих, посиняха ама не са счупени.. Та такива работи при нас..
Днес четох една статия. В която пишеше, че в шивашки цех плащат по 700лв заплата + купони за храна, но не намират работници.. Коментарите бяха, че за 700лв няма да идат да работят, искат европейски заплати, че в чужбина било по добре.. Съгласна съм, че има норми, които трябва да се изпълняват, но никъде не е лесно..
Тони
хубаво е да се сподели когато има проблем, защото може слушателя ти, да ти помогне с решение на проблема. Но когато, това става ежедневие и всеки път някои да ти говори само за проблеми е натоварващо..
И на мен ми е писнало като се обадя на някои и само да се оплаква, а нищо да не прави да промени нещата.. А завистта идва и от това, че повечето хора ги мързи да правят каквото и да било..
Свекс
мерси за кафето..
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #204 -:
януари 11, 2016, 10:44:37 »
Ето закуска, да си хапнете и да се разприказвате
Джоси
, много неприятно с пръстите.. Аз преди 2 месеца паднах в банята и се "франсках" в ръба на един шкаф, отпред на крака-долу.. на кокалите точно.. Еми синьо е още, а отделно е и с "бабунка" хаха
Всичко беше заради Илиян, защото ме повика, а аз веднага да откликна, без джапанки и не стигнах далече... Ама на всички казах, че е в следствие на домашен тормоз.. Де факто имам право да го твърдя, ако не ме беше повикал, никога нямаше да ми се случи
Активен
Feribotka
«
Отговор #205 -:
януари 11, 2016, 10:53:54 »
Добро утро и от мен
Наканих се и аз да пиша в месечната
И аз не се причислявам към мрънкащите, надявам се и другите да ме виждат така
А пък вуйчо ми все ми вика като те питат как си винаги ще казваш супер съм, всичко е наред, да ги е яд
И ние имахме кумски уикенд
В събота дойде кумът, ходихме на Витоша ох токлкова добре ми подейства! Дето се вика под носа ни е, оък толкова рядко ходим, трябва да поправим този пропуск
Те с ММ се пързалаха с една шейна, голям кеф, аз бах оператор, че ме беше страх и само ме дърпаха и ме возиха малко ама с това си останах
Влязохме и в манастира...всеки път като вляза там си викам ей тук ще си кръстя детето! После нагоре от манастира срещнахме едното отче, носеше голям кашон, ММ му помогна и го занесе до манастира, ей тоя човек се скъса от благодарности и благословии...много хубаво ми стана
Кумът после го навих да остане да спи в нас, ММ щеше да умре от кеф, те цъкаха Фифа до късно, пък аз си заспах със заека обикалящ окло мен и така...идилия
В неделя спах до късно, ММ беше на тренировки, после като се прибра изчисти всичко, аз междувременно бях подредила (да не помислите, че лентяйствам само), натоварихме се барабар със стоката (заека) и отидохме при нашите да ги видим
Та така...хем си починах, хем сготвих и всичко е изчистено и ми е спокойно
На ММ бабата нещо не е във форма, ама тя си е вече много възрастна (94), лекарката ѝ вика, че е извън всички учебници и няма и какво да ѝ предписва. Снощи Боби ходи при нея късно, лекарката ѝ веднага дойде и е седяла до 8 часа сутринта! (не мога да спра да ѝ се чудя...не знаех, че все още има толкова всеотдайнли лични лекари), а Бърза помощ като са извикали са дошли след 3 (!) часа
И така...няколко дни трябва да е под наблюдение и да има човек около нея и трябва ММ да прави разни схеми милият ама няма как
Джос
, много неприятно с пръстите, дано не ти падне някой нокът
хайде стига толкова, че ви доскучах
Активен
always_and_forever
«
Отговор #206 -:
януари 11, 2016, 11:26:14 »
Хелооооу
Много скучно е било тук през уикенда. Здрава почивка сте си направили.
Ние вчера имахме доста неприятно изживяване, не лично с нас, ноо няма да влизам в подробности. Надявам се само всичко да се нареди!!!
Решихме малко да се разведрим - ходихме на кафенце, после на пицария и накрая завършихме с едно кино. Вече ме е страх да се разхождам, защото постоянно имам чувството, че ми се ходи до тоалетна и не знам къде ще ме свари.
В 8.00ч вече бях с пижамата
Свалихме си уж да гледаме филм и вкъщи, но аз се предадох и съм заспала. Не знам Влади дали го е догледал. Яд ме е, защото уж бил хубав.
През нощта пак будувах доста дълго, а сутрин се събуждам рано с алармата на Влади. Не мърдам от леглото, докато не изгледам 2 епизода на Отчаяните съпруги. Глада надделя и май прекалих със закуската.
И чаша айрян изпих на всичкото отгоре.
Звъня ни сестрата на Влади, после и мъжа й да ни убеждават, че не знам си къде в София имало намаление на бебшки колички и легълца.
По дяволите, не мога да го направя толкова рано. Та как ще купувам такива неща? Много ми е рано....Не, че не ми се иска, но НЕ!
Тони
, добре си й го рекла на твойта дружка.
Мойта, въпросната приятелка, от както й казах за бебето, малко се е кротнала.
Дано да не се урочасам само. Пак ми звъни по 1-3 пъти на ден, ама поне не е да ме кара да ходя в тях. Сега е на тема "Чакай да ти дам някой съвет"
Какво трябвало да правя, какво не, какво можела да ми даде и т.н. Не съм й казала, че нейните неща няма да ми вършат работа, защото тя има момиче. Викам, айде поне пола мога да не й казвам по телефона.
Наде
, аз наскоро си представях, че съм гост в Търси се, точно след един епизод, в който гостува Иван от Иван и Андрей. Сигурно ще е много яко. Иска ми се да направя нещо такова на Влади, ама не съм го измислила.
Свекърва
, много ме кефят такива, като твоята приятелка. То вярно, че няма угодия - хем да не мрънкат, хем пък и да не се изкарват перфектните.
Фани
, а твоята сестра от къде се прибира? Вълнуваща среща ще е...
Още ми е смешно....представям си Кари как прави съчетания в магазините.
Джоси
, мъжът ти е много мил...шегувам се. Много неприятно, дано скоро ти мине.
Спорна седмица на всички работещи...а на мързелуващите като мен, приятна почивка.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #207 -:
януари 11, 2016, 12:03:24 »
Здравейте! Аз още се чудя дали да ходя на работа или не, защото сутринта пак повръщах. Не можах да отида и на едно изследване, доста ми се обърка денят от сутринта още.
Аз не съм мрънкащ човек по принцип, но съм имала периоди, в които може би доста съм се оплаквала. Последният такъв беше около проблемите ми с дисертацията, аз тук само се оплаквах, Свекърва може да помни. Затова гледам да не съдя хората, които само се оплакват, защото не знам какво им е. Но почвам да ги избягвам с времето. Имам приятелка, която вече поне три години все се оплаква от всичко, но тя е човек, който все очаква света да се нагласи по нея и рядко се случва да е доволна.
И ние имахме кумски уикенд - чухме се с кумувете по скайп.
В Търси се не съм мислила искам ли да участвам, в Огледала като правеха на някой прическа и грим, много исках, даже съм им писала, но не ме избраха.
Миме, то ние още няма да купуваме, вас какво ви занимават. Особено за количката е много тъпо - половината и гаранция ще изтече преди да я изкарате на улицата.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #208 -:
януари 11, 2016, 12:11:26 »
Влизам в оплакващ режим, та да не мислите, че всичко е цветя и рози.. Нали ви казах, че си поръчах парфюм.. Сутринта получавам смс от еконт, че имам пратка на стойност 32лв.. Въобще не обърнах внимание, че цената е толкова ниска и се зарадвах много.. Дойде момчето от Еконт, което е от Враца и си се познаваме, а и покрай работа постоянно идва и си имаме приказка.. Заговорихме се, какво съм си поръчала, платих му, даде ми бележка и се оказа, после че не е парфюма ми, а един спрей Тимбърленд за почистване на обувки, които поръчах и изрично отказах след това, защото си го купихме от магазина им в събота.. Звъннах му, но той вика, нямам какво да направя, вече е пусната пратката като "получена" и не можеш да я върнеш, ако я беше отворила по-рано няма проблем, но така не става.. И сега сме с два спрея на стойност 60лв
вместо 1, който ни е нужен.. До живот ще си имаме, понеже се ползват адски дълго време
Пълна малоумница съм
Активен
Feribotka
«
Отговор #209 -:
януари 11, 2016, 12:19:56 »
Забравих да пиша за Търси се, че аз си представям по-скоро ММ да курдисам там да видя какво ще му изкопчат, че не е от приказливите
Миме
, какво верно са ви юрнали за тая количка...ние скоро не ги и предвиджаме покупките за бебето, пък и аз не съм и мислила освен количка и креватче с какво трябва да се оборудваме от тия по-големите
Панди
Ама защо така с това повръщане
Мислех, че вече ти е преминало...Ако ти е много зле си стой вкъщи на тишина и спокойствие
Е,
Тони
, поне скоро няма да купувате
Не можете ли да го прехвърлите на някой
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14