Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:43:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 62   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ  (Прочетена 226298 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: януари 08, 2016, 13:46:08 »

Здравейте. smile

Ние мебели от най-различни магазини. Дивани имаме два малки от Аико. Ние си ги харесваме, макар че на единия веднага му се счупиха краката, а на другия се наложи мм да му поправя разгъващия механизъм след 3-4 години, като е разпъвам само за гости. И леглото ни е от Аико и него бързо го счупихме, но подматрачната е виновна. Първо имахме матрак с пружини, доста неудобен. Сега сме с Нани и е супер. Бяхме тръгнали за Магнифлекс, но след много търкаляне по борсите за матраци се спряхме на Нани.  А най-любимият ми гардероб е от Практикер.

Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: януари 08, 2016, 14:39:06 »

Завърнах се от скитосване. Поне свърших малко задачки - извадих си медицинско и си чакам свидетелството за съдимост. Направление и медицинско не можело да си взема в един и същи ден, не разбрах защо, така че ще е във вторник. Напазарувах малко и се прибрах. Времето е чудно, като изключим, че на места е малко заледено и опасно. Ще почина малко от дългото ходене и се захващам да сготвя нещо.  smile

Тони, не съм го гледала това филмче, но Отврат е симпатично име.  pardon
Като видях тези чашки с почерпката от сутринта ми се дояде баварски крем. Трябва да накарам мама да направи или някой път и аз да се опитам да вида до къде ще го докарам.  pardon

Али, този Мартин - Манчестър трябва да е от Свищов. Съмнявам се да има втори с това име. Влади даже си има снимка с него, нали сме фенове на отбора.  pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #182 -: януари 08, 2016, 15:01:43 »

Миме, и на мен не ми дадоха направление и медицинско в един ден и не ми казаха защо хаха ...нз сигурно за да отидеш два пъти да не се минат с тия 2,90  pardon Гледай го сега като си свободна, на нас много ни хареса  good
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: януари 08, 2016, 15:04:09 »

Да не повярваш, на мен и 2.90лв не ми взе.  Wink Само 10лв за медицинското.  pardon
Аз да препоръчам и Хотел Трансилвания 2. Много ни хареса. good
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #184 -: януари 08, 2016, 15:32:49 »

Али, този Мартин - Манчестър трябва да е от Свищов. Съмнявам се да има втори с това име. Влади даже си има снимка с него, нали сме фенове на отбора.  pardon

Сега като писа и чак се връщах да чета какво аз съм написала. Откъде измислих тази Силистра huhhuh.gif Мисля за едно, пиша за друго... Пък може да има фен клуб на хората с това име, знае ли човек funnytooth
Тони, нищо не каза за несексуалния сън blum
Адиктед, я покажи за какво иде реч. Стана ми интересно каква е тази четка. Аз преди години имах една супер удобна, ама някъде я изгубих. Май на едно море остана. После не съм намирала удобна, ама и не съм от най-решещите се blush
Ние с майка се поразходихме в обедната й почивка и си набелязах малко неща за пазаруване. Вероятно утре, че с ММ ще излизаме. От много време го врънкам да си купи спортно-елегантен панталон, защото не е фен на дънките, пък анцузи с прав ръб няма. Wink Той пък вечно твърди, че не може да намери. Ако му стане в талията, му е къс в крачолите. Е, разгеле, намери! Сега ще ходим да изкупим и другите цветове и да знам, че е уреден smile
Купихме и крем за ръце за свекърва ми, че нали Бабинден по някой стил е днес, пък свекърва ми беше първата вкъщи да бабува Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: януари 08, 2016, 15:46:21 »

Дам днес е Бабинден по новому.. 21.01 е по старому..

Али, сънувах.. Че сме с нашите и Илиян на гости в Силистра при свекърите.. Там се разхождаха навсякъде ислямисти.. Пиехме кафе и като ги видяха всички хора се зарастичаха и аз веднага започнах да търся под какво да се скрием, че като гръмат бомботе да не ни убият или някоя отломка да не ми падне на главата..  crazy После започнахме да тичаме по някакви големи сгради, с дълги коридори като читалища или нещо от сорта.. Да се крием, всички пищяха и викаха, край ще стане като в Сирия.. Аз умирах от страх да не се случи нещо с нашите.. А бе ужасна работа, накрая Илиян ме събуди, защото съм му бъркала в устата с нокът  crazy   Луда работа.. Дано, не са ми пророчески сънищата и да не дойдат ислямистите  girl_haha
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #186 -: януари 08, 2016, 15:50:09 »

Али, аз не се бях замисляла да си сменям четката,ползвам от много години на Triza,но прочетох някъде в бюти блоговете за тези четки и ги видях в един чужд сайт без шипинг на промоция,после пък видях,че и тук ги има за същата цена,като тази в сайта след намалението.На мен като ми влезе нещо в главата веднага се юрвам,а и в последните месеци не остана продукт за коса,който да не пробвах е,няма и няма вечно заплетена,вече щях да ходя да я режа,та вчера толкова се кефех,че сигурно 3 пъти се ресах през половин час.
Имало различни марки от този вид tangle teezer четки, но тази в чуждия сайт имаше най-много положителни отзиви и се реших да я взема,ето я,ако искаш ще ти пиша на лично от къде я взех:

Тони,сега прочетох за съня,дано наистина не е пророчески,а иначе аз от два дена насън се карам със семейството на ММ,ама толкова истинско,че чак се будя.Само с баща му не съм се скарала в съня,та се смеем,че днес ще е неговия ред,хаха.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #187 -: януари 08, 2016, 16:07:44 »

А бе ужасна работа, накрая Илиян ме събуди, защото съм му бъркала в устата с нокът  crazy   Луда работа..

Тони, а пита ли Илиян какво е сънувал, докато му ровиш в устата funnytooth Кой знае какви таласъми и него са го гонили, ама не смее да се оплаче човекът.
А, Адиктед, пиши, пиши smile Така погледнато изглежда като четка за кучета. Сещате ли се за онази вълшебна pleasantry ръкавица от телешопа? Комшийката е много "з*зът в тавана" (превъзнесена имам предвид), та беше купила такава преди години. Кучето им, като я видяло, скрило се под дивана. RUN Няма изваждане laugh
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: януари 08, 2016, 16:13:51 »

Като казахте четки... На Нова година използвах електрическата четка на кумата.. Представете си нещо такова..
Толкова добре изсушава и едновременно с това оформя косата, че много искам.. Около 100лв са, ще чакам да видя Илиян дали чу някой от 100-те пъти, в които казах, колко ми харесва.. И дали ще се сети да ми я подари за имения ден на 17.01, ако не ще си я купя аз  blush pardon

Някой изпозлвал ли е такова чудо?

Али, не си призна, защото аз се разсърдих, че ме буди.. Много съм крива вечер, като ме събуди  huhhuh.gif
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: януари 08, 2016, 16:29:42 »

Здравейте..

Тони аз имам този модел на Babyliss и съм много доволна.. Имам го вече повече от 5 години, работи безотказно..

* oie_81526118nSwLnf9.jpg (35.58 KB, 447x297 - видяно 202 пъти.)
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: януари 08, 2016, 16:59:54 »

Ха добър ден!

За матраци си говорите...нашия на Нани и съм супер доволна от него. Дори и сега ми е удобен. Бепе драматично с покупката на матрак преди няколко години, понеже ММ обича по-твърди, а аз по-среден вариант. Та този конкретния ни е еднакво удобен и на двамата. Иначе бяхме готови и 2000+лв да дадем за матрак,ама намерихме този за към 400 лв.
А препоръка за бебешки/детски матрак? Нещо не ме блазнат тия с кокоса. Доста лоши отзиви намерих за тях и до там.

Тони, имам такава четка, някаква куча марка от кауфланд. Майка ми ми я подари. Изобщо не ми върши работа, но моята коса е чуплива към къдрава и с такова чудо приличам на сресан пудел.

Предполагам, че за права и нормална коса ще е добро решение.

Тинката, добре е да се популяризира идеята. Повечето дарения са все за домове, а доста от тях вече отказват книжки и играчки. Когато правих проучване, стигнах до извода, че предпичитат пари или електроуред, тъй като винаги имат дарения на дрехи, играчки,книжки и т.н, а парични средства не постъпват много-много. Затова и офисната ни инициатива преди година беше да закупим 2 перални за 1 дом, в който техниката се беше скапала и перяха на ръка, а по-големите дечица се перяха сами.
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: януари 08, 2016, 17:21:37 »

Тони, и аз съм сънувала подобен на твоя сън. Криехме се в някакви дупки под земята. Там трябваше да живеем, за да не ни намерят. Постоянно обикаляха някакви мъже с черни качулки, автомати, гранати и т.н. Много ме беше страх... shok angry

Влади ми подари подобна електрическа четка - за изправяне, за обем и може букли да се правят. Аз съм пробвала само да си изправям косата, ама се изнервям и съм я забутала в шкафа. Според мен е до свикване. Отначало трудно се справях и с пресата за изправяне, а сега съм царица и съм готова за нула време. Със сигурност тези четка е по-удобна от обикновената четка и сешоара, обаче  smile

Много интересна тази четка за разресване. И моята коса понякога се оплита в краищата, особено сега с тези шалове. Като изтънее в края знам, че е станало време за фризьор.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #192 -: януари 08, 2016, 17:43:57 »

Аз пък мойта като я резнах и си реших проблема генерално  Girl_hide

Иначе една приятелка ми се обяснява за тази или подобна четка и е много доволна Wink
Активен
kinggod
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #193 -: януари 08, 2016, 22:30:43 »

Честита новата 2016 година.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: януари 09, 2016, 01:21:58 »

Ето ме  yahoo  вчера не закрих темата,но днес ще го направя;)
Тинче относно матраците,хич не се замисляй ..С две ръце Дормео.Това е чудо на съвремието.Аз имам проблеми с гърба,заради работата ми,но от както сме с Дормео се родих...Уникален,,,същия  е нашия като на Тони -Силвъра.Купихме си и завивките и възглавниците.Стани не харесва възглавниците,но аз не я сменям,много ми е удобна.А завивките са страхотни,супер леки и много топлят.Аз на всички близки подарих електрическо одеало за Коледа ,пак от телешопа.Много са доволни.Сега пробвах и делиманото бойлерчето,взех на баба и дядо,но там греда не съм доволна.Не затопля водата хич,даже се чудя дали да го връщам,но пък дядо си го харесва,,,,Не му трябвало по-топла вода smile Днес, даже се опитваше да ме убеди,че му била много гореща водата, Посмях се с моите старчета много.Ходих да къпя баба  сутринта и се шегувах,че нали е бабин ден,та за това съм дошла,пък тя е сериозен тип и само мрънка да не си правя шеги с нея.Голяма забава ми е с тях,като малки бебета са ,много милички   heart
А за дивана.Ние сега взехме на Виденов за хола,не е лош,ма не е кой знае какво smile  за тея пари -става.
Аз като Тони снощи сънувах кошмари,ма моите бяха с една голяма мечка,това е защото преди да заспя си пуснах новия филм на Ди Каприо-милият ,сега ако не му дадат Оскар,няма кога да е.Много се раздаде в тоя филм.Малко брутален ми дойде,но играта му е перфектна.Даже се обзаложих с ММ,че ще спечели ,той не вярва .Ще видим скоро...
Аз тия дни съм в трескава подготовка за РД   Birthday на моето момче.Има юбилей -30 години и исках да е парти изненада,но той разбра,,,и сега ще е само парти  yahoo Измислих да му направим кратък филм с поздравления от  всички приятели по света и у нас ,но да са свързани пожеланията,,едно след друго.И сега два дни звъна по Скайп,Вайбър и т.н. да организирам клипчетата,лудница пълна.Искам хем да е трогателно,хем супер забавно.Избрахме заведението на нашия приятел,там ще може да го затворим само за нас,а и готвят супер вкусно.Ако някой има идеи за клипчетата,сега е момента,че главата ми изпуши  tease 
Лека нощ,,спускам завесите  Baby
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 62   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: