Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:34:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 62   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ  (Прочетена 226362 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 07, 2016, 12:07:08 »

Да са живи и здрави fiibi_bg и scillagive_rose

И на Ина пожелавам много късмет на изпита.  Good luck

Панди, тебе все така да те глезят. Ама добре се е сетил човека.  good
Права си и аз това му казах на Влади, ама има време до тогава.  smile Не мога да мисля толкова напред.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #136 -: януари 07, 2016, 12:08:20 »

Миме, ама вие казахте ли им вече, че ви пускат такива предложения? А това с назначаването нищо не си казала...сама ли ще се осигуряваш  smile Определено не мисля, че ще ти се отрази добре лудницата в 7ми месец  huhhuh.gif

Али хаха корекомска порода  Girl_hide Живо и здраво да им е, като дете си го гледат май май smile

Панде, така, така да си те глезят  heart

Моето Бобче прекрасно, неотразимо само се чуди с какво да ме натъпче...сега в малката почивка понеже ме мързеше и не ми се излизаше, отишъл, купил ми трюфели и една розичка да ми краси бюрото охххх направо ме разтапя  heart heart heart

Нашите кумове не са двойка и си се виждаме поотделно с тях хаха - Боби с кума, аз по-рядко, аз с кумата, ама това само защото работи в съседната стая (кумата)...иначе едва ли щях и аз да я виждам често като я знам колко е тежка  pardon
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 07, 2016, 12:27:45 »

Фери, казахме им, да, покрай Коледа. Знаят в какво състояние ще съм, ама тях какво ги бърка? Нали те са си добре.  pardon И да ти кажа... казахме, освен на тях и на едни други приятели, пак двойка. Ами зарадваха се, ама...има и нещо друго. Усещам завист в тях и си мисля, че понеже и кумовете и тази другата двойка не са женени и съответно нямат деца, затова е цялата работа. Предполагам, че веднага им светла лампичката, че и те искат. И тъпото е, че си личи, погледнато отстрани. Кумата например, много иска пръстен вече, ама кума не знам какво чака. Това другото момиче е същата работа. Само напира и за това говори, натяква, за да се разбере, че ТЯ иска и ЧАКА. Няма я искрената радост, която очаквах, особено от страна на кумовете. Още повече, че Влади и кума са приятели от съвсем малки.
Докато като казахме на едни други наши приятели, които се ожениха също миналата година... ако знаеш колко плака още щастие това момиче.  shok Подскачаше от радост и си личи, че беше искрено. Постоянно ме разпитваше, интересуваше се. Ето, я разликата според мен. Малко съм разочарована, но поне разбираш кой, колко те уважава.  huhhuh.gif

За фирмата не съм споменавала, защото не знаех дали ще стане и не обичам да тичам пред вятъра. Да, сама ще се осигурявам, но нямам друг избор. Дано всичко се нареди.

Ех, този романтичен Бобчо, как си те глези. Браво! heart
Активен
Feribotka

« Отговор #138 -: януари 07, 2016, 12:35:24 »

Миме, да ти кажа може и от това да е тази злоба, ама ние на всички, които казахме (никой не е женен, някои даже си нямат половинки) получихме само искрена радост, която както каза ти се усеща  heart Така че съм повече склонна да вярвам, че е до хора, не до това дали са женени ли не  smile Както и да е, хич не си ги слагай на сърцето, поне наистина ще знаеш кой какво ви мисли и ще спазвате дистанция до колкото е възможно  smile Аз поради тези причини още не съм казала на роднините на тати, просто защото от тях винаги съм усещала злоба, макар и прикрита, понеже с братовчедка ми сме на една възраст и цял живот са ни сравнявали и някакви скрито съревнование  pardon Нейното момченце вече е почти на 2, ама тя си иска брак и сватба, но приятелят ѝ изобщо няма да даде пари за сватба...сигурна съм  nea Та така...разни хора, разни идеали...ти по-далече от злобеещите  blum

Offtopic Червен конец ще си слагаш ли (ако вече нямаш)...на мен хем ми викат сложи си, пък на мен ми е езическо и нехристиянско това и си мисля, че и без него мога да мина  blush
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 07, 2016, 12:55:56 »

Когато ходихме до Черепишкия манастир преди месец си взех от там червен конец с кръстче. Сложих го, обаче то падна. Не успях да го загубя. Пробвах още веднъж да го завържа, но пак не ми се получи и се отказах. Явно не ми е писано да го нося. Нали съм и суеверна....
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 07, 2016, 13:57:09 »

Ни в клин, ни в ръкав, ама понеже скоро трябва да махам коледната украса.. Махнах я и от аватара ми.. От днес съм с нов! Приятно ми е Отврат  blum tease
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 07, 2016, 14:01:48 »

Когато отидох да се кръщавам имах червен конец на ръката. Отчето го сряза и ми каза да си взема гривна от църквата.  И че вече ще съм кръстена не е нужно да слагам червен конец..
Иначе червен конец се връзва на лявата ръка от човек, на който имаме доверие и се правят 7 възела..
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: януари 07, 2016, 14:10:13 »

Аз пък нося червен конец, сложен ми от мен самата.. Знам, че ако падне червения конец са те урочасали и той те е предпазил.. Някакви такива.. Суеверна съм понякога, също като хората  crazy  funnytooth
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 07, 2016, 14:29:07 »

Тони и аз преди носех червен конец и винаги ми падаше в къщи, честно казано като се прибирах в къщата на мм винаги почваше да ме боли глава.. После взех светена вода и наръсих и отмина..

На толкова много глупави суеверия се наслушах около сватбата, че не е истина. А пък и с загубата на баба ми, ми надуха главата.. Толкова ме ядосваха с празните си измислени прикази, че накрая се скарах на всички и да не ме занимават с глупости.. На скоро ми се обадиха да ми кажат, че паднал единия венец, това не било на хубаво.. Теглих им една, еми като имало силен вятър как да се задържи  pardon
1000 пъти ми казват, че задължително трябвало да си ида да пусна венците в течаща вода.. Че това трябва, онова трябва.. Айде много им здраве.. Та на суеверия не вярвам много, има някои неща, които си спазвам и това е..

Активен
Feribotka

« Отговор #144 -: януари 07, 2016, 15:14:04 »

И аз не се причислявам май към суеверните ама си имам разни неща дето спазвам. В началото като се запознахме с ММ и мама много ни се радваше (сега вече понякога е лошият зет  Girl_hide ) и беше накарала баба да ни завърже червени конци, че сме много сладки, да не ни урочасат...ама се поизтъркаха и ги махнахме  smile

Една смешка от социалните мрежи: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/10649851_10154427787699008_341973667207147954_n.jpg?oh=22e7d8fade8d7a4038d91ac51bf57154&oe=5711C8EB

Панди, с най-добри чувства  blum
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 07, 2016, 15:18:44 »

Това с кюфтето ме подсети...

Баба ми все ми казваше, ако когато сте заспали и на мъжа ти му е най-сладкия сън, ти го събудиш и накараш да ти донесе вода, а той се съгласи.. Значи много те обича... Не знам дали заради това или защото понякога, когато нямам вода до себе си ми се припива.. Постоянно карам Илиян  funnytooth Той миличкия винаги става.. А направо ненавижда, след като е легнал да трябва да стане за нещо.. но  pardon   heart

Днес всеки 2-ри пост е мой или на Фери  Girl_hide
Активен
Feribotka

« Отговор #146 -: януари 07, 2016, 15:28:34 »

Днес всеки 2-ри пост е мой или на Фери  Girl_hide

Хахххахаха така е защото, както споменах по-рано имам работа, която грам не ми се върши понеже е най-сложното възможно нещо, което ми се налага да правя всеки месец и се ослушвам  Girl_hide

Боби пък цяла нощ се буди да види дали съм завита и случайно не ми е студено  pardon
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #147 -: януари 07, 2016, 15:30:56 »

А, аз сутринта се отчетох с дрънкане blum
Фери, това ме подсети... По повод годишнината ни от сватбата, апартамента и още нещо май вкъщи имаше торта. Занесохме три парчета на едни комшии. Мъжът ни свърза с продавача и е същият дето дребната постоянно за него пита. Та, яли какво яли вечерта, ама той преял и оставил тортата за другия ден. Да, ама през нощта като му се прияло, не успял да заспи. tease Хайде и той да види свети ли крушката в кухнята. Torte Кутията от тортата обаче пукала при отварянето и в момента, в който аха да хапне, жена му в тъмното му изкарала акъла: К`во правиш тука? Такъв стрес му докарала, че от уплах забравил вратата на хладилника отворена. На другия ден жена му "ела, че ми трябваш" - хладилникът целият обледен funnytooth Та сега имаме забрана да им носим торта pardon
Преди време четох "Английският съсед". После попаднах на сери-яла, ама чак сега успявам да го загледам. Леле, падам от смях! Направили са го точно по книгата, а и е със страхотни актьори.
Вчера нали сготвих за цял Китай и днес се подмятам по диваните blush Моята Одисея с картофените кюфтаци завърши по необичаен и неочакван начин. Извадих два партиди с амеби от фурната, хакнах останалата смес в йенаглас, като го направих на пластове с царевица и печена чушка. И аз като Макс от "кухня" въртя едни манджиии crazy
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 07, 2016, 15:41:35 »

Честит празник на всички! А именниците- да си носите името със здраве и гордост!  heart
Сетих се, че не съм черпила за празника днес, нали си имам именник вкъщи!

Аз имам червен конец, ама се чудя що ли го сложих. Само ми пречи. Преди много време носех такова чудо, падна и после не съм слагала. Сега кой знае какво ме е ухапало..
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 07, 2016, 15:49:59 »

Момичета, аз се включвам само да помоля за идея.
Една приятелка си организира рождения ден и се чудим каква тема да сложим на партито.
Миналата година беше с маски. За тая нещо да предложите?
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 62   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: