Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:50:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 226545 пъти)
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #45 -:
януари 05, 2016, 08:05:55 »
От толкова дрънкане забравих кафето
index.jpg
(6.93 KB, 142x89 - видяно 2374 пъти.)
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #46 -:
януари 05, 2016, 08:37:13 »
Добро утро! Жива съм и здрава, по-важното
Сънливо ми е, но е по-скоро защото не съм пила кафе... На психическа основа.. Направих си го по инерция сутринта като дойдох, но се отказах от него, че да не стане някой фал..
По тая тема с бременните.. Бях много крайна, ама се убедих в едно.. Писано ли ти е да родиш болно бебче ще стане.. Моята приятелка спазваше всичко, което лекаря й казваше за хранене, ходене, движения, егати режима имаше.. Тя джънк фууд не вкусва, цигари не е пушила никога, с алкохол не е прекалявала.. Докато беше бременна не си позволяваше дори по 1 чаша вино!!! Е, какво от това.. ?? Имам две други познати.. Размазваха се, докато бяха бременни в буквалния смисъл! И уиски, и цигари, смрад, каквато не си позволявам и без да съм бременна.. Еми ето, че и двете имат здрави и хубави дечица
От цялата тая работа съм си извадила извод, че като забременея ще гледам да не прекалявам с нищо, аз така и така не пуша.. ама по чаша винце ще си позволявам, ако ми се пиее... И Божа работа.. Не бъдете крайни в никое отношение
Оф, ако знаете само колко фактури и отчети има на бюрото ми
Лентичката ми ме подсети, че днес стават 4 месеца, откакто с Илиян сме семейство
Черпя Ви по случая
«
Последна редакция: януари 05, 2016, 08:41:09 от alexandrova_90
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #47 -:
януари 05, 2016, 08:43:57 »
Добро утро! Тин, мерси за кафето и за инфото за ноктите. Ама ми говори с конкретни имена, марки и т.н. като отида в магазина да си кажа и готово.
много съм зле. А за виното - иска ми се обаче ни мъчат зъби и се налага да кърмя и нощем та не ща да си отглеждам алкохолик от сега, хихихи
"Много хубаво у родината, такоз нещо няма и в Калифорния брат, не че съм ходил в Калифорния ама...." хахаха - много им се кефя на такива изречения. Или че целия свят е в някаква конспирация с/у България и българите. Видиш ли с тая раждаемост, емиграция и т.н. ще ни затрият нацията. А истината е, че сме толкова незначителни на глобалната карта и на никой не му пука, обаче се затриваме сами и се давим в злобата си един към друг.
Ей с голямо лирическо отклонение почвам утрото. Сутрешните блокове явно не ми се отразяват добре, я да видя Ти Ел Си. А мойта in-law е б..си ухиления човек. Все й се чудя как така нищо не си слага?! Ама така е най-добре. Сутрешно направих мизерия на една колега -хич не й се работи по проекта на жената, ама ще ходи март месец във Франция. Та препратих един мейл, за който знаем аз и тя на шефското тяло, да я видя сега как ще се престори, че нищо не е получила. Така де, ше ма извиняват обаче не мога да им преподавам и математика... Иначе на думи е най-работната и гениална математичка! Да вземела координаторката от Франция да научи български, щот нашта великата не й се занимавало с английски
хихиххи, ще стане забавно в четвъртък, аз на китайски ще бъда, а колегите на съвет!
Лек ден ви желая и дано да нямате колеги кривУндели като мен!
Едит: Тони, честита месечинка! Дай Боже все така влюбени още 1234567980 месеца!!!
«
Последна редакция: януари 05, 2016, 08:47:38 от fanimira
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #48 -:
януари 05, 2016, 09:05:20 »
Привет!
Във връзка с кафето торта и сладките неща, да ви кажа, че в Кауфланд има специална каса с предимство за хората, които нямат купени захарни изделия. Не зная това дали ще помогне, но все пак е нещо
. Специално се загледах в количките - фрашкани са със сладки, кроасани, баклави и кексове на промоция. И това дни след празниците, когато се предполага, че традиционно сме си взели въглехидратната дажба за месеци напред. Ние сме съвсем до ромската махала и сладичкото е основното в менюто им, особено на децата.
Като се замисля, в турските сладкарници не видях местни хора, не видях и загризали кроасан или вафла по улиците...Май си се хранят с домашна храна, вкъщи. И дебели не видях, нито жени, нито деца. То вярно, че Родният беше плътно до мен /от немай къде/и има доста респектиращ македонски поглед, ама хич и не ми излезе късметът,
А
ко и да съм бяла и червена и доста зафатна /има какво да хванеш по мен/
.
Та така, спирам да обсъждам и подхващам сладкарски теми
, та дано огранича и консумацията им
Тони,
радвам се, че си здрава вече
Лоли,
аз също ще се възползвам от имената на продуктите. Ползвам крем за ръце и нокти от 2-3 години /купувам от ДМ, каквото намеря/ и наистина има ефект.
Фани,
най- ги мразя сутрешните блокове и слушам само радио. Хехе, ти що само местата на 8 и 9 си разменила? Ясно е, че нулата е най- накрая за разкош, ама другото
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #49 -:
януари 05, 2016, 09:10:39 »
Свекърва
, на мен пък в Турция колкото пъти съм била, толкова пъти щеше да ми излезе късмета.. Нищо, че се движех с брадати мъже
Жените са толкова красивиии.. Или поне тези, с които аз съм се срещала и запознавала.. Наконтени.. Баш като от сериялите.. Ама това като ходех с турското ми момче.. Като съм екскурзиантсвала ги нямаше толкова..
Активен
Feribotka
«
Отговор #50 -:
януари 05, 2016, 09:18:14 »
Добро утро
Това за Кауфланд не го знаех, ама е много добре
Иначе и аз имам същите наблюдения че хората масово тъпчат боклучиви вафли, кексове и тн...аз не помня от кога не съм яла вафла, не че не ми се яде ама като се сетя с колко гадости са натъпкани, не благодаря
Миме
, действай със замах, изобщо не им цепи басма на такива мрънли...и както ти казах лъжи ако трябва без да ти мигне окото
Тони
, мислех, че повече ще си поседиш вкъщи с тоя стомашен вирус
Честити 4 месецаю
Между другото сега се замислих, че голяма еуфория ми беше като правехме един месец...след товас вече 2 и 3 изобщо не ги отбелязахме
Май и вие сте така? Този месец пък си имаме една година от годежа ще видим как ще отбележим
И аз не ги разбирам тия жени как могат така да си тровят бебчетата...ама луди всякакви
Тъжно е наистина като си се пазил по всякакъв начин и се случи като на Тони с кръщелницата ама живот...хайде стига драма рано сутрин
Целувки на всички
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #51 -:
януари 05, 2016, 09:23:50 »
Абе хубави хубави, ама в анадола все черни и мъже и жени. Към Истанбул виж ги има различни типажи като от серияли. А пък вярвам, че ви харесват, щото сте и леееко русички, а то им е голяма слабост от Сюлейман Великолепни още - Руса жена и бял жребец, хиххих.
Аз като бях русичка и тамън дошла в града ходих да препРодавам български на турците в завода на мъжо. Бяха се изредили всичките ергени и полуергени да ме питат дали случайно нямам сестра или братовчедка щот за тях бях табу и с друго око нямаха право да ме поглеждат, уж, хахаха
Едит: Свекс, проверявам дали сте се събуди сабалем, ама както винаги си нащрек за волни и неволни грешки.
Фери, ти у дома ли каза, че си вече?
«
Последна редакция: януари 05, 2016, 09:28:05 от fanimira
»
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
януари 05, 2016, 09:28:30 »
За много години, луди мацета.
Ние прекарахме чудесно на Нова година в Голф клуб-Долна баня, който се оказа извън Долна баня. Препоръчвам дестинацията.
Имахме ескцентрична случка след Нова Година. Бяхме с намерението на 3-ти да пием кафе и да си потеглим за Петрич. Звъни му на Митко някакъв мъж към 11 часа и му казва, че си е загубил малкия талон на колата, той го е намерил, докато е тръгвал за работа, и ако можем да го изчакаме да се прибере от работа, за да го върне. Митко слиза долу до колата веднага (а ние докато не тръгнем, нямаше и да разберем) и вижда бележка върху колата, представете си сложена в обложка за диск, за да не се мокри от снега, че е намерил талона и дава телефонния си номер за връзка. Интересното в случая е, че не Митко звънна на номера, а самия номер го намери, преди да видим бележката. Никога не ми би хрумнало - човека като не получил позвъняване и ръчкал по интернет да намери номера на човека от талона, не го намерил и му хрумнало да се обади на познат от Еконт, ако случайно някога Митко е пращал или получавал пратка - ура, имало го е в системата и са му дали номера му.
Съществуват яки и добри хора!
Лоли
, чакай ме в 4 след работа...ако не си изляла вече сладките хахахаха
Миме
, твоята приятелка е простоооооооо суперррррррррр...моя съвет е не да лъжеш, а да кажеш истината. Ако иска да се виждате, единия ден ходиш ти, другия ден идва тя...или ходите в заведение, което и на двете е на 10 минути....детски кътове за това нейното бебе няма ли, където да те покани за компания. Никой не е длъжен всеки ден да търчи за едното дзак и здрасти. Не бива да се чувстваш длъжна да го правиш и именно това й покажи.
Защо не си танцувала на Нова година, бе, жена. Ти си обратното на бразилката!
Тони
, ти пък защо не пиеш кафе, нещо май изпуснах... И честита 4-та месечинка.
Отивам да се гримирам за работа. започна се, няма начин....И да ви се похваля - назначиха ме наново след изтичането на стария проект по новия..и съм с увеличена заплата. Урааааааааааааа!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #53 -:
януари 05, 2016, 09:52:07 »
Наде, много як пост
Зареждащ
Момичетата другите, сьгласна сьм за отровите и бременността, ама не ми хареса, че се "вьзмущавате" че са родили здрави деца. Сигурно не това сте имали предвид, ама едва ли им пожелавате да си имат болни бебенца или недай Боже трагедия при раждането, нали? Та това, че са им здрави децата (сега) е само радващо. За сьжаление последствията от вредните вещества се носят и проявяват и в дьлготрайна перспектива, като не го пожелавам на никого. То се само допьлнителен фактор, а фактори много.
Тони, за алкохола при бременност - бих се вьздьржала. Не е крайност, а необходимост. Минава на 100% плацентата и бебето има сьщата концентрация в крьвта като майката. Тук много ни юркат на тая тема : 9 месеца, 0 молекули алкохол !
И аз искам да знам защо не пиеш кафе? Уж чета редовно, но нещо сьм изпуснала.
За приятелката на Мимето сьм на абсолютно сьщото мнение като Надето. Няма за какво да льжеш и мажеш и не е нужно да й го казваш грубо. Можеш да си останеш мила каквато си ти и пак да си искрена с нея. Вярвам, че ще намериш начин да го направиш
Фанице, ти проблеми с ноктите ли имаш (това ми е убегнало)? Аз коса нямам, ама компенсирам откьм нокти. А пропо, днес ще получа една плетена на една кука шапчица, ще ви кажа как ми стои.
Много ми хареса и постьт на ФАни за коспираторските теории. Айде хубав ви ден
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #54 -:
януари 05, 2016, 10:10:03 »
Нали и беше кофти на стомахчето на
Тони,
пази се още сигурно.
Активен
Alichka
«
Отговор #55 -:
януари 05, 2016, 10:11:56 »
Ха, добър ден!
Изпразнувахме детския рожден ден! То голяма глъчка, голямо нещо беше на тоя детски център. Всичките деца бяха от квартала - 7 броя плюс едно бебе. Дребната обаче не се отлепи от мен, та накрая и мама се набута сред децата. Добре че не ме покатери по батутите и пързалките, че щях да обера овациите с късото поле
Аз съм доволна след празниците. С кумеца олабихме гащите предварително и спокойно сме си яли по празниците. Резултатът е, че продължавам да съм арматурна, ама не се знае до кога. Поне на баба тиквеникът с халва свърши и не ме изкушава вече нищо
Мъжо е като бременна хлебарка. Вчера сядаше като в шестия месец - с разтворени крака и само се подиграваше, че малко прасенце го ритало отляво
Сега се е стреснал и в най-скоро време ще минава на диета.
И аз съм изтървала доста неща тук.
Цитат на: inaxastra в януари 05, 2016, 09:52:07
Момичетата другите, сьгласна сьм за отровите и бременността, ама не ми хареса, че се "вьзмущавате" че са родили здрави деца. Сигурно не това сте имали предвид, ама едва ли им пожелавате да си имат болни бебенца или недай Боже трагедия при раждането, нали? Та това, че са им здрави децата (сега) е само радващо. За сьжаление последствията от вредните вещества се носят и проявяват и в дьлготрайна перспектива, като не го пожелавам на никого. То се само допьлнителен фактор, а фактори много.
Тъкмо това щях да пиша! Не се знае какво ще става с децата занапред. И за нас не е имало дертове в края на 80-те като деца на Чернобил, ама вижте само след 20-тина години за какво иде реч. Коя не може да забременее, коя не може да износи, кой с какви кисти бил... Ужасии всякакви
Майките ни не са пили фолиева, ама са яли истински хляб. Там се съдържа ужасно много количество фолиева и няма нищо общо с хляба от магазина в днешно време. Който е виждал хляб от домашна хлебопекарна ще знае за какво говоря.
За крем за ръце признавам само един - на Перфект професионалния с масло от шии. Купувам си 1 от фризьорката ми и го ползвам почти година. Дори Микса не могат да докарат толкова добър крем, а е горе-долу същите пари (около 8 лв върви).
Днес ще трябва да обикалям. Имам пак ходене до пощата и съм
На 30-ти хубаво се разходих, а онези не ми намериха пратката. Днес вече ще изровя всичките колети лично, ако трябва!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #56 -:
януари 05, 2016, 10:21:10 »
Разбира се, че се радвам, че децата им са здрави.
Въпросът беше да си гледаме себе си.. Да не съдим другите, няма гаранция-франция!
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #57 -:
януари 05, 2016, 10:33:32 »
Добро утро!
Минавам да ви се усмихна след прочетеното тази сутрин. Чак не ми се вярва, че още се разхождат добросъвестни хора и може да попаднеш на такъв! Много е хубаво да прочетеш/чуеш нещо такова рано сутрин.
Относно алкохола, цигарите и бременността:
абсолютно задължително е въздържанието!!!!!!! (и още ! ще сложа)
Може и да вляза в конфликт с някого по темата, но за това не отстъпвам. Вредните навици са си ваши, не на децата! Като искате деца, ще се лишите от туй-онуй в името на неговото здраве. Изобщо не разбирам и не се и опитвам да разбера жени, които не искат да се откажат от вредните си навици по време на бременност.
Само АГ в България (и то не всички) биха препоръчали да си пийваш по чашка, ако много ти се пие. Ако толкова не можете да се въздържите, опитайте 1 ГЛЪТКА, не цяла чаша. Особено в първите седмици, когато се формират зародишите на всички органи, ЦНС и ПНС.
Аз бих препоръчала един заздравител за чупливи нокти. Преди 2г започнах да го ползвам след посещение за гел лак в един салон. След свалянето на тъпия лак плочките започнаха да се разделят на пластове, изтъняха, някакъв ужас. Ходих 6м на процедури и терапия- нищо не помогна, ни масла, ни мазала. Накрая една колежка ми препоръча въпросния заздравител и го купих. Имаше ефект. След пълното израстване на здрава плочка. Едно шишенце и 1 лакочестител ми стигнаха за година с редовното нанасяне по схемата на опаковката. Ако някой се интересува, ще напиша и марката.
Али, другия път с панталони, че поне да изпорбваш атракциите
Едит:
Наде, честито за повишението! Много се радвам за теб! С твоя ентусиазъм успяваш да заразиш всички и не се сещам за човек, който да заслужава повишение повече от теб!
«
Последна редакция: януари 05, 2016, 10:52:58 от nansita
»
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
януари 05, 2016, 10:36:09 »
Здравейте и от мен..
И кафе и закуска сте публикували, а аз не мога да отлепя от леглото.. Скоро ще трябва да си проверявам хормона, че може пак да се е качил малко..
Има много жени, които не им пука по време на бременност. Но това, което не знаят е че последствията идват после, дори и бебето да е родено здраво.. След време се развива асма от цигарите, имунната им система е по слаба.. Всяка жена си преценява какво да прави по време на бременност, но за мен това е безотговорност.. Така е защото не са имали проблем със забременяването и не са чакали детето 5 години, а иначе щяха да се пазят много повече..
Тони
бързо да се оправяш
и честита месечинка
Мило
Миме
мисли за теб и бебчо, игнорирай ги такива приятелки..
Наде
честито за повишението..
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #59 -:
януари 05, 2016, 10:40:43 »
Нат
, мисля, че няма с кого да влезеш в спор, защото всички в темата са убедени в отрицателното влияние на алкохола и цигарите.. Погнусяват ме и мен такива жени.. Избягвам и да ги виждам дори, но като цяло споделям мнението си, че имам и двата абсолютни примера пред мен.. И няма никаква гаранция.. Не се напивайте.. Но по глътка, няма да навреди.. Износили са ги, родили са ги.. И да ги нищим ние тук сега, едва ли би променило нещо това? Да не би, като са направили забележка на въпросната изродка, Чери и останалите в компанията, да се е променило нещо? Можем само да се възмущаваме и да ц-каме.. Не можеш да кажеш на някого какво и как да прави, за жалост
ЕДИТ: Моята приятелка докато беше бременна, постоянно облизваше устни като ни гледаше да пийваме винце, обаче "не, няма да пия", мъжа й й забраняваше.. дори по глътка.. Обясняваше как сънува вино.. Е извинявай, ама не ми е нормлно
«
Последна редакция: януари 05, 2016, 10:43:28 от alexandrova_90
»
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5