Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 11:35:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра
Страници:
1
...
50
51
[
52
]
53
54
...
56
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра (Прочетена 216493 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вр
«
Отговор #765 -:
декември 26, 2015, 13:16:15 »
Весели празници, момичета!
При мен всичко мина благополучно- само една счупена чиния и захарница!
Сега имам повод да си търся нов комплект каничка за мляко и захарничка, макар че си харесвах старите много. Но..счупеното било на късмет! По-кофти ми стана, че свекърва ми се сконфузи много. Обаче пък на вечеря мама компенсира и строши една чиния от сервиза. Ако знаете къде се продава син дуралекс с мотиви на стъклото, моля кажете. Че тоя сервиз ми е бая стар и много си го харесваме.
От питката (на Коледа, понеже на 24 забравихме да сложим при печенето и набутахме паричката в питката) парата се падна на мен.
Аз пък вече съм кръгла и ми е трудно да ставам и сядам.
Миме, ще оправите зъбчето, няма страшно! Само почиствай добре след хранене, за да не се запълва с храна.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #766 -:
декември 26, 2015, 14:08:21 »
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави.. И ви пожелавам, желанията, които сте си пожелали в коледната нощ да ви се сбъднат..
Ние уж щяхме да бъдем в къщи и сами, а се оказа, че ходихме при две семейства на гости.. Та тези дни правих сладкиши, за да ги занеса.. Общо взето и двата дни минаха добре и нормално..
Ще ви споделя, част от едно стихотворение, което моя прадядо написа преди години ( може би повече от 15 години ) за една нова година за мен..
И нека новата година
щастие ви донесе.
Старата си веч замина
и всичко лошо отнесе!
Весело посрещане на Нова година мили дами!
ПП. Тъй като
Али
и
Ина
се ослушват да ни покажат пълнени веринки ( тъй наречените сосиери ) ще ви покажа ние какво направихме..
Тези са пълни със сос от маскарпоне и авокадо, половината са с шунка, другата половина със скариди..
oie_26124334KNPHbnCV.jpg
(71.74 KB, 302x402 - видяно 2503 пъти.)
«
Последна редакция: декември 26, 2015, 14:10:21 от djosi
»
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #767 -:
декември 26, 2015, 14:09:29 »
А тези са пълни с маскарпоне, авокадо и подправки..
oie_26124424gPnaB35J.jpg
(71.92 KB, 337x449 - видяно 210 пъти.)
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #768 -:
декември 26, 2015, 14:33:25 »
И ние сега се стягаме и ще раздвижим капамата от снощи из слънчев Пловдив.После ще се видим с приятелката дето ще прави украсата на сватбата,че като си гледам лентичката тук как бързо се движи и се плаша.Мислим сега към Гребната база да се разходим,утре към центъра и то си мина Коледата... Подаръци правихме на свекърите и на брата на ММ.Тек нашите сияха купили каквото им беше необходимо и си им дадохме парите.Те също си ни дадоха пари и като си идем ще си накупим малко дрешки. Хубав ден
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #769 -:
декември 26, 2015, 15:21:17 »
Е, Джоси, те моите веринки са вьв фр, а ние се подвизаваме по италианско по празниците
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #770 -:
декември 26, 2015, 15:37:56 »
Прекрасни празници, мили момичета
Имам много какво да разказвам, но няма; време. Тази година явно всички сме слушали, защото подаръците валяха. Родителските тела бяха надминали себе си!
Целувам ви! Весело изкарване на идните дни, светлина в душите, нови мечти и много любов ви пожелавам!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #771 -:
декември 26, 2015, 17:26:16 »
svekarva, счупихме колата, но понеже не сме извикали КАТ, от застрахователите няма да поемат щетите. Реално ще ни излезе по-изгодно да продадем колата за части и да си купим нова с парите. Проблемът е, че ще отнеме време, а с 2 малки деца става сложно.
За ученето също не знам как ще се справя - времето и силите са ми малко, задачите много.
Но вече спрях да се впечатлявам - малко непукизъм го раздавам.
Ама поне всички сме живи и здрави, де.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #772 -:
декември 26, 2015, 17:56:19 »
Инче знаеш, че се шегувам
то си е голяма играчка, да ти мине желанието докато ги направиш..
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #773 -:
декември 26, 2015, 18:38:29 »
Днешният 26.Декември.. От сутринта ме боли главата, защото ми е трети ден нищоправене, ядене и преяждане.. Свикнала съм с напрежение и днес вече тотално отпусната ме болеше главата.. Излязохме на разходка с декораторката от сватбата ни, мъжа й и детенцето.. Много е сладичък.. Учат го на английски и постоянно повтаря някакви неща
Снощи от питката на мен се падна любов, а на Илиян бебе.. Та с любов ще направим бебе догодина
Сега реших да направя пуйка със зеле и да занеса други ден на работа... Обещах на две колежки, направо ще е за всички обяда от мен
После пак ядене и вечерта ще ходим в някакъв бар пак с Цвети и мъжа й, днес ни поканиха.. Имам много съученици, които са си тук за празниците, ама да ви кажа не ми се излиза с тях.. Имам няколко човека, с които си се виждам постоянно, с другите нямах нужда за 2 часа да си разказваме живота, всеки щеше да ме пита за сватбата, за медения месец, а тая история съм я разказваа вече 300 пъти
Такива ми ти работи около мен.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #774 -:
декември 26, 2015, 18:50:33 »
Здравейте!
Много неприятно наистина, Менянт, но пък нали сте живи и здрави, за другото начини се намират.
И при нас родителските добре се отчетоха та мисля за наште рожденници на 18.01 да купуваме кухн. робот. Мойто майче има хиляди томове книги обаче такова чудо на техниката никога не е имала... Оказа се че и аз не съм твърде наясно какво да гледам, че видове хиляди. Тя иска главно да може да мели и нарязва надребно. Пасатор и миксер има отделно. Ще се радвам ако през работните дни след НГ някой сподели впечатления по въпроса. In-law-то ми ич ни е добре. Плексита й нещо не се оправял. Илачи ако някой знае да обажда. Ще кажа на възрастната in-law да й каже, че ние малко служебно си говорим...
Пък Свекс и Али от кога се каня да подаря на мъжо Пловдив. Искам 2 нощувки някъде на спокойно кокетно чисто и уютно. А и идеи какво да се види. Туй ще стане малко още като поотраснем сигурно.
А тия чудеса /сосиерите/ от къде се купуват? В БГ-то дали ги има? С препечени филии вървят ли?
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #775 -:
декември 26, 2015, 20:01:06 »
Цитат на: svekarva в декември 26, 2015, 12:27:40
Чери
, ама нито едните, нито другите родители ви чупиха парче ли? Аз от миналата година разбираемо съм елиминирала снахата, ама на синовете винаги има. Нея я включвам в късметите от баницата, там и да има дублиране не е фатално
.
Никой! Отписаха ни като стой та гледай.
А защо
разбираемо
си отписала твойта снаха? Че мен миналата година още ме нямаше във форума.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #776 -:
декември 26, 2015, 23:27:48 »
Хаха, ами от лошотия я елиминирах
. Миналата година майка и и баща и бяха белязали парчето с парата и направили така, че да се падне на нея, та да се радва. Защо да я включвам и при нас при това положение? Тази година обаче нещо са объркали и парата се паднала на майка и.
, макар почвата да била отново подготвена. Така де, ако и е било писано, щеше да и се падне и без да е нагласено. Като малки деца сме, ама ако и догодина големият на Бъдни Вечер е за пети пореден път с тяхното семейство, също ще бъде отсвирен
. Нека всички са с равни шансове. Остави ме мен и майка ми, ама да знаеш Родният как жално гледа и колко се надява на тази пуста паричка
`Пък и ние покрай него ще намажем, що да си даваме хляба на софиянци
.
menyanthe
, неприятна ситуация с колата...Дано роднинското тяло удари едно рамо подкрепа в трудния момент. За ученето те разбирам, не е лесно. Силно гуш и добре правиш, че не се шашкаш /дано да е така де/
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #777 -:
декември 27, 2015, 01:48:51 »
Честита Коледа и от мен
Благодаря за пожеланията,аз имам имен ден 4 пъти в годината и все си празнувам;) то няма лошо,поводи да има.
Ние прекарахме страхотно на Коледа,вечеряхме с нашите и после се събрахме за късна вечеря с приятелките и мъжете и децата им.Правим го вече повече от12 години,голяма веселба пада.Имаме си питка,томбола,баницас късмети
Паричката е на майка ми,а от сбирката с приятелите на ММ се падна от 17 човека.Много е щастлив...и аз ще намажа покрай него тази година.От баницата с късмети ми се падна круиз и вече почвам диета ,че да не се излагам с тази коледно оформена фигура
Свекърва тази година ,като за първа чупихме от питката за снахата,по-точно за бебето
ма не и се падна,,беше разочарована милата,тя си е голямо детенце още.Родителите на ММ пък никога не са чупили парче за него или брат му.Чупят си я тримата с бабата ,поне за внучето можеха да отделят,но са обидени,че нито ние нито брат му на ММ са били с тях за Коледа и ни бойкотират.
Иначе тези дни направихме маратон по гостувания.Вчера ходихме на три места, прибрахме се в 4 сутринта...Днес ходихме до моята кума (която ме е кръстила ) ,а утре последно сме при кумовете,,,,и край с преяждането ..Опс не е край,,,,Понеделник и Вторник ще сме в София и пак на ново ,,,Имаме 6 адреса за гостувания,как ще се справим не знам.Всяка година е голяма мъка,все има сърдити.Опитваме се да ги съберем в нас,но не ни се получава.А колата ни е натоварена с детски играчки и подаръци.Приличам на внучката на Дядо Коледа...Само трябва да си сложа от готините рогца
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #778 -:
декември 27, 2015, 08:51:37 »
Ставайтееее и минавайте полека- лека на работен ритъм
На всички извън дома, спокойно завръщане и не тъгувайте много за празници и почивка, идва Нова Година!
Аз цяла нощ следих новините, че малкият е точно в района, където се вихри снежната буря, а бяха на път. Слава Богу, прибрал се е вече. Големият пътуват и обикалят и хич не ми е ясно как се справят с лявото движение с наета кола, ама нали трябва вечно за нещо да се притеснявам...
Хехе, ние също "влизаме в релси" и ще се виждаме с приятели за неделно кафе. Наближава и да пътуваме към Чанъккале, та вече почвам складирането на храна за майка ми и леля ми.
Ползотворен и приятен ден!
mini-lemon-almond-mince-pies.jpg
(55.6 KB, 467x312 - видяно 199 пъти.)
Активен
Feribotka
«
Отговор #779 -:
декември 27, 2015, 11:33:55 »
Добро утро
Аз още съм на мързелива вълна, особено като се сетя, че имаме още цяла седмица отпуска
Пък и съм при мама, спокойно ми е много ама довечера ще се прибираме към наше село малко да изчистим, че съвсем сме си занемарили къщата
ММ отиде на тренировка, пък ние с мама пак сме заседнали на филмов маратон
Имах желание да се видя с една съседка докато съм си тук, ама никаква я няма, така че може и да не излизам
Вчера ходихме при едната ми леля да видим баба, взехме я да я разходим малко, закарахме я до вкъщи, че винаги ѝ е много хубаво да идва, видя ѝ се на другия край на света
Ами то...след околовръстното всичко е далече
После като я върнахме видяхме и на братовчедка ми малкия, почти на 2 години е, слава Богу вече е по-социален и ни даде да го гушнем, даже и целувки раздава
Довечера сме на вечеря с моите приятели от гимназията , особено единият нямам търпение да го видя, че все е някъде да учи или на път
Адашке (
Лоли
), кога пък са тези четири пъти в годината, аз само за Коледа знам
Целувки
Активен
Страници:
1
...
50
51
[
52