Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 22:05:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра
Страници:
1
...
43
44
[
45
]
46
47
...
56
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра (Прочетена 216861 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вр
«
Отговор #660 -:
декември 21, 2015, 11:39:08 »
Добър ден и от мен!
Свекърва, благодаря за кафето! Всъщност, ще сме по-близо до роднини, даже със свекървата ще сме в един град, ама здраве да е. ММ може да работи дистанционно.
Не го приемам като връщане назад, напротив. Не виждам защо трябва да се мъча за щастие в град и среда, които не харесвам. Дали ще се преместим в Германия или в някой друг български град- за мен е все тая. Истината е, че в София ме задържа единствено работата, която освен стрес, не ми носи нищо друго. Така че каквото сабя покаже. Пък някой ден може и пак да дойдем насам, знае ли се.
Миленка, хайде честито ви и на вас! Масово са така квартирите. Едно време се местехме заради работата на баща ми. По какви дупки сме се нанасяли...в кухнята с 3 ръце латекс избиваха мазните петна от стените...някакъв ужас. Пожелавам ви да сте много щастливи в новото жилище, пък кварталът ще го научиш бързо.
Тони, аз още бая има да седя тук, така че не ме отписвай лесно
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #661 -:
декември 21, 2015, 11:52:11 »
Аз май нямам ФБ на свекърва...някой да ми я предложи за приятел, моля, че такава колиритна личност не е за изпускане
Миме
, и аз така не догледах финалът на фермата снощи...направо цял ден ми беше едно сънливо и мързеливо...Боби ме е оставил да се проспя и той като тръгна да си ляга ми помогна да се преоблека и да се пъхна под завивките
Видях снимка от манастира...ние всеки път като сме във вашия район му се каним, ама още не сме стигали до него
Трябва да се поправим...може пролетта като ходим на сватба във Враца да си отделим повече дни за разходка, тамън може и с теб да се видим да си премерим коремите
Ти май си една седмица преди мен...аз съм 8-ма?
Аз пък съм решила докато не ни стане готова кунхята да караме на каквото може/има, че в този мултикукър само не мога да се развихря хич
И аз видях на Бобчо новата стая във ФБ
Засилили сме се и ние да слагаме от тези стикери с Мечо Пух хихи
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #662 -:
декември 21, 2015, 12:29:09 »
Milenka, страхотна е стаята! Както ти писах и във Фейсбук, цветът на стените много ми харесва
.
Да е много щастлив Боби в нея.
Свекс, видях твоето по-голямо еленче. Страхотна изненада
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #663 -:
декември 21, 2015, 12:44:10 »
Здравейте!
Нас пак ни затисна мъгла, ама аз напазарувах, взех си подаръка и нямам повече мърдания.
Понеже вече съм почивка и за да не стоя нон стоп пред лаптопа съм решила тия дни да правя курабийки. Стискайте палци, за първи път ще ми е. Ще правя малки дози от различни видове, че да видя, кои ми харесват най-много, а за Бъдни вечер ще направя постни
Аз от две седмици ви позавам украсата у нас, ето я най-после
Ето и алтернативната и малката ми елха
Активен
always_and_forever
«
Отговор #664 -:
декември 21, 2015, 14:08:12 »
Пропуснала съм да честитя на
Миленка
преместването.
Видях снимки, много уютно сте си направили местенцето.
Фери
, горе долу май така вървим. Утре влизам в 10г.с. Мен страшно много ме мързи да правя каквото и да е. Ако може само да лежа и да спя, ще е най-добре. Нито ми се готви, нито ми се чисти. Срам ме е, защото не съм свикнала така, но сякаш е по-силно от мен. А на теб ти съчувствам, на всичкото отгоре и ремонти.
Да ти кажа много ще се радвам, ако се видим.
Не си спомням да си споменавала за сватба във Враца.
Кога ще е?
Панди
, браво и за твоята украса. Чудно си се справила.
Активен
Feribotka
«
Отговор #665 -:
декември 21, 2015, 14:48:31 »
Миме
, и аз съм така с мързелът
По-силно е определено! Ама аз все си се успокоявам, защото
Нат
каза, че след 3м е имала прилив на енергия
И аз май утре влизам, само че в 9-та
За сватбата нз...мисля, че казах, то се получи много смешно, защото малко преди нашата сватба ние отиваме да им дадем покана и те ни изцепват ми на сватба сте април месец
Това са на Боби роднини - на втори братовчед дъщеря, ама си поддържат връзка и чат-пат се виждаме, така че не ги броим към съвсем далечните
На 23-ти април беше, ако не се лъжа, ама още не са давали покани
Като гледам е събота, та можем да си удължим малко уикенда и да се видим
Да ви кажа как си изпуснах една фокус група, за която трябваше да тестваме бисквити с шоколад! Пускат от време на време във фирмата (понеже е маркетинг) разни такива и набират служители за участие...е, записах се, ама понеже все съм се удремала и заспала забравих за нея съвсем! Освен това ми изскочи и среща с германците по същото време и даже не ми дойде до акъла да им пиша поне един имейл на хората да не ме чакат
Бива ли да съм толкова заспала! Дано не изглеждам прекалено несериозна
Панде
, как успя да направиш тези красотички, не те ли мързи и теб
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #666 -:
декември 21, 2015, 15:38:31 »
Aй сега подред на номерата -
Нели
- решихте и го направихте а? Кога ще е фактическото местене? Там ли ще раждаш или тук?
Свекс
- наскоро това си говорихме с мечо - не е наше ама такова старание вложихме че не е истина
Най накрая стана, макар че гардероба закъснява и дрехите още са в пликове по пода, трябва и един 2 килима да вземем , че малчо вече лази стабилно, пък на пода все пак си е студенко..
Както обещах - пускам снимки преди и след
Преди - 50 нюанса Синьо:
кухня
, боядисани мебели, трагедия....
сега:
Хол:
- същата работа
сега
Трябва да купим пердета и да вземем и елха, но мисля че е по добре
Спалня
- беше със стар дунапренен матрак и ужасно мръсно
сега:
Детската
беше трагедия -
ето я сега
Харесва ли ви?
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #667 -:
декември 21, 2015, 15:50:01 »
Mного ми харесва, пак да си кажа.. Мило и хубаво ми става като гледам, как добре сте го оправили
Активен
Feribotka
«
Отговор #668 -:
декември 21, 2015, 16:02:32 »
Миленка
, прилича ми на едни предавания май по TLC имаше как така преобразяват някакви кочини в уютни места за живеене
Много ми харесва, ама направо сте се размазали
Личи си колко труд сте вложили, трябва да преговаряте да ви спаднат малко наема или да ви приспадне някой и друг месец
Нат тук ще ражда до колкото знам, ама каза, че сега тепърва ще се вкарват в приключения с майстори, та едва ли скоро ще се местят
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #669 -:
декември 21, 2015, 16:06:14 »
Миленка, много хубаво се е получило! А на Боби стаята е станала супер свежа с цвета и стикерите.
За сега сме тук, пък след ремонт и цялостно обзавеждане- там. Евентуално лятото.
Панде, много хубаво си украсила! Аз нещо нямам муза за украси и съм само с една елха и малко зеленина покрай ТВ и на едната стена.
Feribotka, случват се и такива неща. Язък за бисквитите.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #670 -:
декември 21, 2015, 16:15:12 »
Добър ден!
Ние досега се разхождахме за костюми и подаръци. Не свършихме много,но все пак се усетих за подарък на свекърите .Сега остава и да го намеря хахах- видях една поставка за лъжица такава керамична,дето като си бъркаш манджите да си я оставяш там до следващото разбъркване.Имаше само коледни,а на мен ми се иска да е неутрална и може би такъв чорап за дръжката на фурна ще има. За брата ще минем с някакво вино и лакомства за голямото дете.На малкото скоро му купихме голям подарък,така че може само някакви коледни чорапки или бодинце.
Миленка, много хубаво сте си го направили.Да ви е винаги уютно и спокойно в новия дом. Мисля,че четох,че е тристаен маломерен.Аз тези най ги харесвам и на нашите е такъв и ми е хубаво,че нищо че са малки стаите всеки си има кът.Нашият,в който живеем сега е модерното строителство огромно неизползваемо пространство и малка спалня -еми не ми харесва и не ми е функционално.
На Нансита също да й е честито.Много интересно и смело решение,ако имаше как ММ да работи дистанционно ние също щяхме да се махнем от София. Пренаселена,мръсна и изнервена ми е ,без никой да се обижда.Има си своя чар,но трябва да се свикне много с нея,че да се забележи.А за Русе ми е първия спомен от сватба.Женеше се един братовчед и ни настаниха да спим у едно момиченце,което имаше детската стая-мечта,цялата секция беше като кукленска къща,всяка етажерка различна стая.От тогава съм решила,че Русе е много хубав град-детска му работа,ама сигурно не е било само заради това впечатлението ми хахах.
Свекърва,как се радвам за теб,наслаждавай се на сина
Пък бременните си почивайте сега ви е паднало
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #671 -:
декември 21, 2015, 16:48:54 »
Ние пък с Илиян сме толкова привикнали с големия град, че постоянно си говорим, как сигурно на 50+ ще съм готова да се махна.. Ние една от основните причини да се махнем от Варна, освен финансова, беше че е много, ама много скучно.. Дори лятото ти става тъпо от еднообразието на местните (като живеем там сме си местни).. Тук всеки ден може да правиш различно нещо.. Единственият минус за мен е, че Илиян се прибира по 40 минути от работа
Ние вчера също ходихме с мама и тате + брата да пазаруваме коледни подаръци.. Аз още в петък купих за нашите възглавници от Дормео, защото технтие са скапани.. Моята приятелка ми каза, че има някакви на промо за 30лв./възглавницата, отидох и много се бях настроила.. Те, обаче много скапани и пак дадох 120лв за двете..
Уж, освен рамките със снимки нямаше да правим други подаръци, ама аз не мога..
Нашите пък ни взеха така желаните зимни обувки Timberland, купуването на които все отлагахме.. Купувам по два чифта зимни обувки на година, за които пак давам тия пари, ама тъпо та тъпо
Нямам търпение да се фръцкаме из снега с тях, ако има сняг изобщо
Накупувахме и подаръците от мама за тате и обратното, както и за брата, хапнахме и се прибрахме (ама това за цяла неделя ви казвам
)
Днес свекито в следствие на вчеращното ни чек-ване във фейсбук + снимчици, супер радушна и щастлива ми се обади да ме пита "На теб ли в сметката или на Ильо да пуснем парички, за да си купите и от нас по нещичко.. " Казах й, както прецени, така д анаправи и й благодарих
Илиян е на банкет днес, а аз съм на театър .. Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов "За теб"
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #672 -:
декември 21, 2015, 16:59:04 »
И аз сьм фен на големия град. Вьпреки че сега, кьдето живеем с децата е удобно, с носталгия си спомням за вемето, когато живеехме в центьра на Париж. Беше просто прекрасно
Средно голям град не е лошо де. Варна сигурно би ми било добре.
Тони блазе ви подарьците. На мен ми липсва да мога да купувам и избирам подарьци и вьпреки, че е стрес, пак ми е приятно. Обичам и да получавам, а вече от години дори и за рождените дни не си подаряваме
Много тьпо.
От три дена тук гледам шапка на една кука или ако намеря модел на две игли сама ще си го изплета, по оня проблем с косата дето ви питах преди време. Изрьшках нета и не намирам нищо точно както го искам.
Мислех докато сьм в Италия, всяка вечер да гледам по един коледен филм, но от известно време ВБокса е пьлен с вирални сайтове прикрепени кьм всяка страница и вече за сьвсем нищо не става, а торенти от чужбина не вьрвят, та кукувам сяка вечер и умирам от яд.
Миленка много добре ви е станало. Щастливо и дьлго да си живеете вьтре. И на мен най-много ми хареса стаята на Боби
«
Последна редакция: декември 21, 2015, 17:00:59 от inaxastra
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #673 -:
декември 21, 2015, 17:05:43 »
Ина,
най-тъпото е, че купихме на Илиян дънки, а мислех да му купя това (мога да купувам, без него, знам му размери и тн) обаче намерихме супер намалени дънки и много яки, та нямаше как да ги изпуснем. Той, обаче ми е подготвил изненада и искам и аз да му взема нещо не скъпо, а просто за идеята.. Той книги освен на Киндъла не чете, та отпада.. Чудех се за някоя настолна игра, ама хубавите са +100лв.. Може би ще е някой 3Д пъзел или Лего.. Той си умира за такива неща и постоянно си купува и сгллобява . Не е , кой знае колко идейно, ама
Аз не разбрах, защо не можеш да гледаш в бокса?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #674 -:
декември 21, 2015, 17:17:53 »
На всяко кликане отваря страница с вирус. Отделно наум, че той от чужбина не вьрви гладко, а трябва да натиснеш пауза и да чакаш няколко часа да се зареди филма. аз го правех де - следобяда си качвах филм за вечерта. Проблемът са вирусите.
Активен
Страници:
1
...
43
44
[
45
]
46
47
...