Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:15:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 56   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра  (Прочетена 216918 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #525 -: декември 16, 2015, 09:29:02 »

Милите ми, благодаря за хубавите думи  heart Пожелавам на всички (които искат) скоро да разказват за тези моменти  blum Фани, представям си в с Кари и Кико в корема каква сладка картинка сте били  heart

Въпреки, че вчера се разбихме от задачки, все пак бях отпуска и ми беше екстра...днес на работа доста тегаво ми тръгва деня, още не съм пипнала нищо  blush

Тони, това с китайския  huhhuh.gif Много яка функция ама как верно разбираш, че не пишеш някоя псувня да речем хаха  Girl_hide

Наде, Лоли, и аз ви завиждам, че сте се видели  blush и Рони...аз откакто съм във форума (9-10 месеца някъде) една такава софийска среща се организира и аз не успях да отида...та май е време за друга  smile

Това с орехите и ние го правим...рекламата на ОЛХ и на мен ми харесва, ама напоследък на Аико са им много забавни рекламите Wink

Фани, разсъждавай си, интересно ми е винаги да ти чета гледната точка  blum

Свекърва разбира се пак е дала много точни идеи за подаръци...аз лично едва ли ще успея да измисля нещо много оригинално за 14-15 годишно момче (пък и за момиче)  smile
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #526 -: декември 16, 2015, 10:24:44 »

Добро утро! Нещо не съм добре и вие ми идвате като лек smile
Днес с Дребосъчка се гледаме. Имам задачки и излизане в това ужасно време. Ох, толкова ми беше зле сутринта (зелено човече съм отвсякъде), че не знаех как ще изкарам до обяд, за да приспя малкото енергопийче blum Силно се надявам да не е нещо вирусно, че.... Направо ще ни скапе почивните дни. Имаме камара планове. Искаме да се видим с кумовете, с кумците... Нали ви казах, че кумеца го оперираха. Имал някакъв проблем, та е на антибиотик и хич не му трябват заразноболни около него.
Вчера бях до Лидл и останах разочарована от клиновете, за които се засилих. Иначе страхотни глобуси са извадили. Перфектен подарък, ама за по-малко човече Wink В 7-ми клас вече са си тийнове отвсякъде. Непредсказуеми са на интереси
Браво на Надето и Лоли за срещата по женски Bravo
Фери, heart Уникална емоция е това! ММ първия път го беше страх, но после редовно се измъкваше от работа, за да дойде с мен на преглед.
Чери пак е направила нещо много арт Wink Аз си чакам и снимката на съседските къщи blush
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #527 -: декември 16, 2015, 10:33:44 »

Свекърва, страхотни идеи! Никога не бих се сетила, но определено ще ми помогнат! Благодаря ти! give_rose
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #528 -: декември 16, 2015, 10:38:38 »

Ето друго за разсъждение: http://fanimira.snimka.bg/children/kari.857347.36374883 пар.: 2008
Да не кажете, че като даскал само с разкази ви тормозя. Какво мисли ви навява? Кога? Как? Защо? Спомени? Чувства? Стил?  heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #529 -: декември 16, 2015, 10:53:49 »

О, привет!
Бе уж аз съм старата и с учителски стаж /тоест, имам склонност към повтаряне/, ама темата гостуване по Коледа на роднини защо я нищите пак толкова скоро?
Вчера се замислих дълбоко /много рядко го правя/ за подаръците и кой го е измислил подаряването, при положение, че това си е чиста размяна, демек покупко - продажба при променени условия. Хехе, направо си е пробутване нещо на някого, като в замяна искаме благодарност или поне показване на радост crazy Това по повд моите вълнения за подарък за "дървена сватба". Реших да ползвам идеята за буркана, като го превърна в дървена кутия и го съгласувах с моите момци. Отговорът беше в общи линии този:"Ти в кой век живееш? Ако иска някой да си запише нищо, никога няма да е на хартия! Хората са "зелени", къде ще хабят дървесина...Още един тукмак вкъщи..." Та май ще мина само с поздравителен имейл blum
Фери, хихи, почна да говориш в множествено число  heart heart heart
Сигурно е огромна радост да чуеш и видиш сърчице и човече на монитор. Аз поне на чуждите много се радвам, защото по мое време нямаше такива работи, даже тестове за бременност нямаше. Едва за втория син правеха задължителен видеозон в четвъртия месец, с един апарат за цял Пловдив. Някой беше казал да пия вода преди това , че да се видело по- ясно. Ама в болницата имаше само едно гнездо от тоалетна и огромна опашка пред него. Докато ми дойде реда за преглед и после докато чакам пред въпросното място, за малко да се начишкам и спомените ми са по- скоро неприятни, отколкото мили и романтични.  blush Бременността и раждането не се смятаха за нещо кой знае какво, та и на татковците не им пукаше много и хич и не тръпнеха от вълнение с нас. Може и по- добре да е било така, но ме хвърля в съжаление, че съм пропуснала нещо в живота си.
Имам приятни задължения днес, дано успея да ги свърша качествено. Ползотворен ден и на вас good
ПП Фани, жалко, че нямам време да погледна...и да съм пак първа. Хаха, като единствен овен в месечната тема, просто ми се полага funnytooth
Активен
svekarva

« Отговор #530 -: декември 16, 2015, 11:16:29 »

Хихи, не се стърпях и жертвах няколко минути. Ама пак се върнах за точни данни до другите снимки на Кари и видях, че това е "вратата" към мястото за игра и после за награждаване. Прилича ми на предстартова треска, много са сериозни всички, много са притеснени. Не ми харесва това в спорта.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #531 -: декември 16, 2015, 11:21:20 »

А за дамата в бяло черно и червено и другата по-възрастна зад нея нещо имаш ли да кажеш?  girl_wink
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #532 -: декември 16, 2015, 12:04:13 »

Здравейте и от мен smile

Тези дни имах малко работа и не можех да пиша..

За празниците не съжалявам, както е казала и Фани радвам се, че всички са живи и здрави.. Да липсват ми събиранията около празниците, но живота се променя.. Беше хубаво когато бяхме в бг и се събирахме цялата фамилия, но и сега е хубаво защото сме си двамата с мм.. На този етап предпочитаме вместо да дадем парите за пътуване, да ги вложим в нещо по важно..

Идеята на Пандито за буркана е много готина  good може да взема да си записвам интересни моменти през годината и накрая да ги прочетем.. Със сигурност ще е интересно..

Фери пожелавам ти все такива вълнуващи и положителни емоции да имаш през бременността  give_rose

За подаръци на малките купувам, след като говоря с родителите от какво имат нужда и задължително някоя играчка и бонбони..
Да ви се похваля, вече получих първия си подарък за Коледа от брат ми и приятелката му - уред за правене на мъфини..

Хубав и приятен ден на всички smile
Активен
svekarva

« Отговор #533 -: декември 16, 2015, 12:58:36 »

Хихир Фани, дамата сигурно е треньорка, а другата отзад - амбициозна баба, дето дава акъл. Wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #534 -: декември 16, 2015, 13:23:53 »

Фани, благодарско, че ми отстъпи първото място сутринта. smile

Али, бързо да се оправяш. smile

Свекърва, и на мен ми казаха на първия преглед да отида с пълен пик.мехур. Едва издържах докато чаках и после тичайки отидох в тоалетната. То и без това нали е много приятно да ставаш по няколко пъти на нощ, та и това, ама айде заслужаваше си. heart

Джоси, да ти кажа при нас консултирането с родителите преди купуване на подаръка ме изнервя максимално много. По принцип преди празниците с Влади ходим в София на пазар. Съчетаваме го и да купим подаръци, ако все още не сме го направили. Иии всеки път отиваме с уговорката, че като стигнем Влади ще звънне на сестра си, да ни каже какво да търсим. От там като почне едно звънене през 15 мин. и виж това дали го има, виж онова. Всичко това при условие, че те живеят в София и всеки ден могат да обикалят магазините, а ние сме за няколко часа, като освен всичко, сме отишли и за себе си да вземем нещо. Варианта с парите май остава най-подходящ.

Днес нямам почти никаква работа и си умирам от скука. И вие не сте много приказливи.   boredom
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #535 -: декември 16, 2015, 13:27:52 »

Оф гладна съм, но кухнята, където се храним е заета от Кметовете на района Овча Купел, Красно село и Красна поляна, които шефката доведе, за да разгледат и решиха спонтанно да пият кафе с меденки, защото нашите меденки били най-вкусното нещо на света   pleasantry crazy
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #536 -: декември 16, 2015, 13:46:33 »

Здравейте!

Аз съм малко хремава и ми е мързеливо. Добре, че събота няма да си подавам носа от служебната къща и ще си стоя на топло.

Само да кажа пак - идеята за буркана не е моя, видях я в интеренет.

Свекърва, твойте момци като са толкова хай тек може един виртуален буркан да им пратиш по имейла и да искаш да получаш известие, всеки път като напишат нещо там Wink

Тони - бонбони, сега като каза меденки....(гладно човече)

Фани, на мен тая дама ми изглежда да се е барнала като пионерче Wink

Скай и аз споделям твоето мнение за гостъванията по празниците.

Фери и Миме, много са ентусиазирани вашите мъже. ММ само на втората ФМ дойде, каза, че се радва, че е влязъл с мен, но ще види бебето пак като се роди  pardon стига му да му предавам аз какво са ми казали на прегледите.
Активен
svekarva

« Отговор #537 -: декември 16, 2015, 13:52:42 »

Хихи, Панди, за тази работа облаци си има, що ми са буркани. Wink
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #538 -: декември 16, 2015, 13:55:03 »

Свеки, точно вчера като бях в кабинета и след това си мислех как преди като е нямало такова нещо колко много емоции за изгубили майките, пък и бащите smile Освен това ми е интересно как са знаели жените, че всичко е наред...на мен ми подейства много успокояващо прегледът вчера, защото (сигурно си е женска лудост) ама все имам едно вътрешно безпокойство  blush На мен пък изобщо не са ми казвали да ходя с пълен пикучен мехур, ама помня, че на зайката като ѝ правехме разни прегледи след операцията (камъче в пикучния мехур) трябваше да я следя да не е пишкала преди прегледа, за да може да се види  smile
Тия твойте момчета нищо не разбират от романтика...не е чак толкова дигитализиран светът, според мен хората все още се радват на подобни идеи smile

Майките около мен пък в повечето случаи са доста конкретни и слава богу ме улесняват  smile Почти съм измислила подаръците...освен за ММ ама с него сигурно ще си подарим нещо общо, пък и той вика, че бебето ни е най-големият подарък и друго не може да го зарадва хаха...а и за тати не знам какво да взема  huhhuh.gif Миналата година му подарих колан, който сложи само на сватбата...за РД му взехме винтоверт, който не е отварял и ми е бая сложен...може би ще е традиционният пуловер  nea

Тони, няма ли други опции за ядене около офиса smile

Джос, хайде да сътвориш чудеса от храброст с подаръка Wink  

Offtopic Никога не съм правила мъфини, ама една приятелка, която често прави, каза, че основната разлика с обикновения кекс е заквасената сметана в мъфините...Тони?

Фани, и аз се рових в старите снимки да сравнявам Кари ама тия двечките изобщо не мога да ги разгадая каква им е ролята  pardon Представих си ги колко са феерични и сладки с гирляндите на главата и белите чорапогащници  heart

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
докато си разтегна локумите...
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #539 -: декември 16, 2015, 13:57:22 »

Ние направихме разходката. Аз едва оцелях. star Майка дойде с мен, че ходихме да поръчваме обувки на Мънинка. По обяд дръпнах един Деган, че вече не се търпеше. Вече съм пушка! По листовката се припознах между 30 и 60 кг (56 съм в момента) и съм на възраст 9-18 години Xixixi tease
При нас хладилникът е пълен, мюслито ми си стои, кафето също. Пфууу, човек две неща да обича и тях да не може да погледне. Ей, за т`ва не обичам солети. Правя една асоциация, дето все съм като болно пиле. koko6ka Имам и огретен да правя, и баня да мия. Второто може да го пропусна днес, ама утре не ми мърда.
Хахах, ММ пък беше доста любопитен. В началото, както казах, му идваше в повече дори споменаването на думи като матка и плацента. После се освести и дори при срещата с анестезиолога той питаше повече от мен. Беше шокиран от акото на новородено бебе, ама и това преодоля Wink
Свекърва, не се притеснявай! На теб тепърва ти предстои да ти пращат клипове и записи от прегледи Wink
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 56   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: