Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:37:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...
56
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра (Прочетена 216720 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вр
«
Отговор #510 -:
декември 15, 2015, 13:02:28 »
Аз си свърших нещата за днес и сега съм в дилема - да седна да си шия гоблена и да пия един ароматен чай или да легна и...
Толкова ми е дремливо! ММ се оплака, че без лекар няма да се размине.
Пак нещо не е в ред и нощем се буди да кашля. Познайте кой също се събужда?
Ето го опакованото нещо
Не съм се престаравала, че като си представя накамарени всичките подаръци
Такива панделки имах, такива ползвах
Адиктед, то да ти кажа интересно е криминалната психология, ама и колко обременява. Има професии за самотни хора, без семейства. Мисля, че и тази е такава.
И аз много обичам филми на такава тема. Хич не ми е неприятно да ги гледам.
Picture 011.JPG
(50.51 KB, 360x640 - видяно 110 пъти.)
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #511 -:
декември 15, 2015, 13:46:55 »
Ей писали, писали...вчера като дебнех никой нямаше.
На сегашните фейсбук изявления на Ванга дълбоко не вярвам. Но варвам, че е помагала - сигурна съм дори. Баба ми я беше сънувала (тази на село) и ми разгада едно тогавашна каша дето бях забъркала в София с едни приятели. Просто няма от къде да знае, на 400 км., аз какви ги върша из училище.
Вярвам, че е виждала и е предусещала неща. Имам някакъв сантимент към нея. Но ме дразни преекспонирането на образа и.
За сериалите - ние сега сме подкарали
Fringe
. Това ми е любимата част от деня ни, напоследък. Теодор да си дойде от работа и да седнем да го гледаме. Котката се намърдва между нас, а елхЪт ни блести...направо идилия
Страшно интересен, много го препоръчвам тоя сериал. Малко ФБР, малко наука, малко фантастика и много свежи лафове.
Метеоритен дъжд не сме гледали от вечерта, в която се запознахме с ММ. От тогава не смея да си пожелавам неща, че видях, че се сбъдват, а аз определено не знам какво искам.
Нещо взе да ми докривява, че няма да сме в Бъргария за празниците. Онзи ден се чух с наште и им казвам, че миналата година по това време с Теодор се зарекохме тази година да се приберем... ама ей на. Пак намерихме оправдание - заради сватбта.
И тате ми вика:
Е то в опраднаия ни минава времето. И аз така всяка година говоря как ще сме на село за празниците и все не стигаме. Един ден или мен ще ме няма или баба ти.
И на мен ми стана още по-криво.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #512 -:
декември 15, 2015, 14:22:02 »
Чери,
тъжно, но факт.. Баба ми, която почина миналата година ми се обаждаше всяка година, докато бях във Варна.. Всеки път ми казваше, как ще си е сама или че чака леля ми да я покани, или тати.... Обясняваше ми, как преди като сме си ходели всички на село е правела куп неща, баклави, тиквеници, прасковки и тн.. Пък като си е сама, нямало да прави само по 1-2 неща.. Еми отиде си.. А аз няма как да върна времето и да изкараме поне още една Коледа заедно (разплаках се и колегите ме гледат странно).. Та... С цената на всико бих прекарвала Коледите с родители ми
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #513 -:
декември 15, 2015, 14:29:13 »
Роднините винаги намират начин да те карат да се чувстваш гадно и виновен.
И аз бих искала да съм си в къщи и да празнуваме всички, особено както знам, че баба си е самичка...обаче с всяка изминала година все по- малко ми се прибира. Вечно е - съобразявай се с на тоя къщата и с неговите правила, с на оня къщата и неговите правила. И то ти писва. Вместо да си починеш...ядове. А като майка дойде у нас - хич не и пука. След нея нищо не мога да намеря, защото си подрежда както тя си реши, а "у тях" - цупене. Колко забележки сме и правили - все тая...Та за това предпочитам да си направим къщето и да събирам всички у нас, на куп...поне тогава аз ще съм тая дето да казва - Това си е моята къща!!! хахаха
Активен
Alichka
«
Отговор #514 -:
декември 15, 2015, 14:36:14 »
О, то около празници почивка не трябва да се чака. Коледа, Великден, 3-ти март, 1-ви май... Съберат ли се повече дни и народът хуква по родните пътища. Дори и да не пътуваш, все си измисляш с кого да се видиш, че отдавна не сте се виждали.
При нас винаги е обиколка по родителските тела, при бабите, има и именници. Добавям и служебни празненства, много работа преди почивните дни... Трупат се нещата
Между другото - сетих се за още една традиция по Коледа. Нали Фани питаше
На Бъдни вечер всеки си взима орех от фруктиерата с плодовете. Чупи се и по него се гледа дали ще е добра следващата година. Това някои го правят и на Нова година, но ние предпочитаме на Бъдни вечер, че сме събрани накуп всички, а не пръснати по купони.
Ние и без котка виждам как ще се намърдаме рано тази вечер под завивките, ел. одеялото на 6 и гуш-гуш
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #515 -:
декември 15, 2015, 16:03:36 »
Цитат на: Feribotka в декември 14, 2015, 16:08:45
Пандемия сме играли, не ни хареса и не сме я взимали
Иначе сме фенове на Игра на тронове...така и не ни омръзна, но трябва да се съберем повечко
Други любими - Заселниците на Катан, Small world, Ticket to ride разбира се
Descent не съм я и чувала
Я кажи още някои да обменим опит
А, забравих Dix it - ама пак трябват повече хора и става много забавно
Аз с бая закъснение да ти отговоря
Дисент я има само в онзи магазин в Лозенец за настолни игри - горе долу срещу Хемус и не е популярна много тук, но е в топ класациите за игри и така я изнамерихме
Най-любима напоследък ни е Диксит. В общи линии това са ни игрите, нямаме супер много, искахме и гейм ъф троунс, ама нали трябва с минимум 3-ма.
А за сериалите - аз съм супер фен, изгледала съм н на брой вече, Блеклист ми е в списъка отдавна, тъкмо повод да го започна. А Чери - Fringe ни е от най-най-любимите ever
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #516 -:
декември 15, 2015, 17:23:35 »
Тинче, аз никога не съм се зарибявала така по не комедиен сериал. Принципно не харесва сериозни филми, дори и не особено дълбоки тип Време разделно. Ама пак ми става лошо от тях и после с дни не мога да се съвзема, та почти не гледам друго освен комедии. Обаче тоя Експеримент направо ми взе акъла.
Аз си направих буркана днес - благодаря на Панди за идеята.
«
Последна редакция: декември 15, 2015, 17:25:15 от Cerise
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #517 -:
декември 15, 2015, 17:45:43 »
Нямам време да ви отразя всички, само ще дам отчет
Тинче
, знам го този магазин, ние там ходим да ги пробваме настолните игри дали стават (там може и да се играе) + пускат промоции
В последно време следим много разни групи и форуми, където се продават отворени или малко играни игри с дооооста голяма отстъпка - разлика няма, освен в цената
Днес бяхме отпуска с ММ по задачки цял ден
Сутринта пак бяхме на преглед, този път и Боби влезе с мен и милият ми толкова много се емоционира като му показа буболечката
Порастнали сме с 1 мм, вече сме 1,7 мм, 58 дена, вече е една идея по-оформено и сърчицето му мигаше по-отчетливо...чувството е велико
Другият месец ми записа час да ходя да ми направи всички изследвания и да ме записва за следене
Минахме и през Кат, да си подам документи за новата книжка, противно на очакванията ми свършихме работа за половин час, много бяха любезни всички
След това минахме да видя една мивка и един смесител дето ги няма на друго място освен в шоурума и си дообзаведохме кухнята (само остава да я монтират
) От там отидохме да видя братовчед ми и милото ми бабче, тя много ни се зарадва, приготвила се е вече с един кашон плетени неща за бебето хихи
Следобеда бяхме в Уни на дипломиране на братчето ми, вече си имаме още един Висшист хехе
Вярвате ми или не, ама като го видях с тогата сърцето ми прескочи, много мило ми стана, чак се просълзих и той ми вика споко бе...не трябва да си тъжна заради бебето
И така...сега ММ отива на мач, а аз да се виждам с едни бивши колежки, нямам търпение да се накудкудякаме, ще пробваме едно заведение дето бая хора от доста време ми го хвалят - Smuglers dinner
Прекалих, извинете ме
Хубава вечер
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #518 -:
декември 15, 2015, 18:42:22 »
Добър вечер! Докато си чакам мъжа да се прибере от работа наминах да ви видя как сте
Фери, представям си ТМ колко емоционален е бил, радвам се, че всичко е наред с "буболечката" ви
Чери, страхотен буркан се е получил, пожелавам ви да пази много усмивки в него.
Ние пък сега сме подхванали да гледаме "Игра на тронове", че когато хората полудяваха по филма, ние си давахме пас. Но определено ни е много интересен и "удряме" поне по две серии на вечер.
Вчера успях да отделя време и за мен и отидох на маникюр, направиха ми много интересен, два от пръстите ми са като плетен релефен пуловер, а останалите са с френски, имитиращ снеговалеж
Ама как го обясних само
Моля ви, дайте ми съвет какво да купя за Коледа на братовчед ми - 7 клас е и изобщо не знам какво го вълнува, защото живеят във Варна. Мислех си за някаква книга, но нищо не ми идва на ум. Ще се радвам ако помогнете с идеи.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #519 -:
декември 15, 2015, 20:22:46 »
Съвсем скоро ще тръгне по фитнес, та може да му подариш ръкавици за вдигане на тежести. Има и много скъпи, но има и на поносима цена от еко кожа. Слънчеви очила също е вариант, но за тях по- добре ваучер, сам да си ги избере. Пак към тема спорт - чанта или раница за спортни принадлежности, шише за вода /онези, дето си пръскаш водата в устата/, шапка /ако носи/ и защо не, пари.
Много ми харесва рекламата за подаръците по Коледа, дето ти подаряват едно, пък ти искаш съвсем друго и накрая - Продайте подаръците си в OLX и си подарете каквото желаете.
Гледах по новините на Нова една майка с три момиченца. Най- голямото беше написало писмо на Дядо Коледа и искаше майка и да си намери работа, кукла Барби и ботушки. Пък ние се чудим какво да измислим за нашите и пак недоволни има...
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #520 -:
декември 15, 2015, 20:44:31 »
УУ бурканът е супер.Ние нали ще слагаме буркани по масите на сватбата,та съм разглеждала доста,но,Вики, твоят е много оригинален ! За празниците е нормално да се натъжаваш,ама такъв е животът.Мисля,че това,което Ина е публикувала в темата си е много на място или поне на мен тази струна на сърцето ми заигра от него. Някой път на мен ми е мъчно,че не съм си при мама и тати,че не съм си у дома и ги мисля дали се чувстват самотни,макар да знам,че не е така.Обземат ме някакви такива виновни настроения,но гледам да се отърся бързо...А сме само на 100тина км,а представям си на вас какво ви е.
Фери, ама сте милички
Пу-пу
Свекърва, и аз ги гледах дечицата и се разплаках. Момиченцето беше много намахано и разсъдливо.
Тези форумски срещи много ми допадат както на Надето и Лолитка,ама ме е срам да попитам в София виждате ли се така,че може да не приемате новаци
Активен
always_and_forever
«
Отговор #521 -:
декември 16, 2015, 08:24:22 »
Добро утро!
И тази сутрин ще съм първа.
Чери
, бурканите ти са трепач.
Фери
, представям си ви колко сте били сладки.
Браво на Бубулечката ви малка, все така хубаво да си расте. И за татковците е много емоционален момент. Влади беше с мен в кабинета, когато потвърдиха бременността. Беше го стиснало гърлото от умиление.
Поздравление за братчето ти. Много късмет пожелавам.
И на мен рекламата на ОЛХ за нежеланите подаръци ми харесва.
Гледах и по новините 3-те дечица, които ще си останат без подаръци за Коледа.
Много тъжно.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #522 -:
декември 16, 2015, 08:44:27 »
Добро утро! Миме, щях да съм първа днес, но реших да оставя удоволствието да откриеш деня на теб!
Виждам, че говорите за пропуснатите празници и за хората, които ще останат без подаръци. Тъжно е, и то много, но нека да го погледнем от друг ъгъл: Нали сме живи и здрави, нали и близките ни са добре, макар и далеч от нас, нали имаме какво да сложим на трапезата си по празниците, нали не просим по улиците, какво са празниците? Няколко дни, които просто минават и заминават, независимо дали ще сме заедно с близките или не, дали ще им се ядосаме и поскараме за нещо, дали ще изгорим яденето или заспим преди полунощ... Изтървала съм много празници, много хора също са изтървали мои лични празници, но съм разбрала за себе си, че като сме живи и здрави всеки един ден може да се направи празник!
Отплеснах се пак, провокаторки такива! Все ме провокирате с нещо...
Фери, много се радвам за вас! Пожелавам на теб и другите момичета, които го искат да изживеят този емоционален момент за втори път с малко човече в тях и по-голямо човече до тях! Да ви държи ръката и гледа монитора, както се казва, хихихи. На Тони, не още сега. Тя сега едно да роди, пък после ще я кандардисваме за второ и трето, пък може и близнаци, хаха
Господ рано или късно дава на всеки заслуженото!
Днес Кари има коледно парти следобяд. А Кико консултация. In-law ще идва утре. Мисля да ида на китайския вече, че от 2 седм. изтървам... Много ми е трудно, ще се излагаме то се е видяло. Че и няма агнета на село да мъкнем на Лиу Йоу Йу
Лека и спорна сряда! Малко остана, дръжте се!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #523 -:
декември 16, 2015, 09:04:39 »
Добро утро.
Поднасям ви коледно кафе, та да се отърсите от неприятните емоции около Коледа и само да си мислите готини работи.
Аз вчера се развявах с коледната шапка по целия град и някои хора ме помислиха за луда....или шибнала поне чаша вино. Ама то психолог - психопат...нещата са си навързани.
Видяхме се вчера с
Лолитка
...и ние имахме форумска среща, беее...Ей най-накрая след години и аз да срещна някой от тоя форум, нищо че от моя град хахахаха. Сега съм с коледен маникюр и нахъсана да се виждаме пак.
Фери
,
Аличка
, да дааа, и ние го правим това с орехчетата на Бъдни вечер.
Sisku
, недей да купуваш книгааа...никое дете не се радва на книга, освен ако не е прекалено запален по някоя определена и си я е наумил. Купи му топка.
«
Последна редакция: декември 16, 2015, 09:07:38 от nadelina88
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #524 -:
декември 16, 2015, 09:06:54 »
Добро утро.. Нещо съм отегчена, изморена и ми се спи
Исках да пиша на
Скай
.. Това е единственото време през годината, в което не ми пречи да се съобразявам с останалите
При нас е голяма идилия.. Братчето ми, нашите, баба ми.. Всички са щастливи и доволни, че сме заедно и никой не мрънка за нищо
Имаше 2 Коледи, докато нашите бяха разделени, които прекарахме Аз, Илиян и Майка ми във Варна.. Толкова съм се намъчила за големи семейни сбирки тогава, че направо
Фери
, радвам се, че растете
Представям си го твоя Боби, който винаги е мечтал затова... Просто
Фани,
скайп има някаква нова функция, пишеш нещо на английски и цъкаш да ти го преведе на определен език и така го изпращаш на човека, когото искаш.. Вчера цял ден с Илиян си пишем на китайски и без уроци хахахаха, кой знае колко е китайски, ама е много яко
Наде
, кафенцето е прекрасно.. И аз искам да те видя
Завиждам за срещата с Лолитка, ама и аз съм се виждала с нея
Не знам имаше ли друго за казване.. Ама ви желая прекрасен ден
Активен
Страници:
1
...
33
34
[
35