Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:26:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 56   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра  (Прочетена 217033 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: декември 09, 2015, 23:06:30 »

Благодаря ви момичета за милите думи! give_rose

Камината си я харесах още в първият миг, в който влязох в този апартамент. А по Коледа е много приятно да я украси човек, придава специална атмосфера.
Ние никога не сме я ползвали. Толкова е топло зимата, че ако я палим, дори за атмосфера, трябва да стоим на отворени прозорци.
Много още идеи имам за украса, особено за камината, но ..... някой друг път girl_wink

lolitkabg, много ми хареса елхата ти вкъщи, много интересна и оригинална.

Миме, заповядай, чакам те, би ми било много приятно!
Специално за повода бих си купила сервиз за чай от фин порцелан с рози, така си го представям. И понеже ти обичаш топло, може пък и камината да запалим Wink

Снимките пуснах специално за Вики, защото търсеше коледното настроение girl_wink

Да си призная последната седмица дори не мога да ви чета, а много ми се иска да се включа в дискусиите, но..... някой друг път blum
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #316 -: декември 10, 2015, 08:01:46 »

Хайде, ставайте!
Скай, на мен ми идва на ума за печатане на онези книжки с красивите илюстрации.
Сетих се за операция на малкия, когато беше на 14, на киста на ухото, с пълна упойка. Видях го като го връщаха в стаята. Той още тогава беше около 2 метра и две санитарки му държаха краката да не се суркат извън количката. Целият екип се заливаше от смях на приказките му в полусънно състояние по коридора. Нашият крещеше да не го будят и ръчкат, защото си чакал поръчката за пица, а сервитьорката се мотала funnytooth После естествено нищо не си спомняше, но в болницата точно такова нещо не им се било случвало.
Първо да мъкнат крака, второ, с пиянски глас /от упойката/ да ги хокат за пица, та атракцията беше пълна. smile

* images.jpg (9.68 KB, 270x187 - видяно 1848 пъти.)
« Последна редакция: декември 10, 2015, 08:20:21 от svekarva » Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: декември 10, 2015, 08:20:24 »

добро утро!
ех, голям бременен мухабет сте му дръпнали вчера. Мимето и на мен ми прилича, че ще връзва панделки, а пък Фери ми струва ще има мъжко. абеее, каквото това - да са живи и здрави децата. И момиченцата и момченцата са сладки. Обичам си ги и 2-те. Старая се да не стават като на Тони мъжа... Обаче идеално няма в живота, тъй че все ще намерят за какво да се сдърпат или пък колкото и пари да имаме, пак ще има нещо, което им липсва... Да ме извиняват планетките обаче в 1-ви кл. таблети, телефони и компютри не им трябват. Те не могат да пишат името си без грешка ще ми чатят  beating crazy
на Лоли и на Мари коледните красотички са  Bravo  heart  give_rose заради левите ми ръце/крака съм ви казала колко се възхищавам на хора, които им идва отвътре  heart а тук сте бол!
Днес ще се снимаме - в 9 и нещо трябва да заведа Кико в училището да ги снимат 2-та. И за късмет сутринта заля с кафе чоропогащника си, добре че роклята на НМ остана непокътната - ей голям късмет за глупости има това дете като майка си, хахахах
пък Вики била ламя като мен. И аз съм ламята Спаска - ям ама от злоба не пълнея  angry
свекс, какво майсториш? и зеха ли се младите накрая?
Пускайте кафето и закуска, че имам да разтребвам nea уффф, не съм измислила какво да облека на Кико.... Хелп?!
А Свекс, добрутро!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: декември 10, 2015, 08:27:04 »

Добро утро!

Днес навън е много студено. angry

Мари, много си мила. girl_in_love  И аз добре си го представих този сервиз. smile Пък и щом камината ще е запалена, няма какво да му мисля. heart

Свекърва, тя и да обясни майката какво точно ще става, то няма да я разбере. Но това, което беше написала Нат,  звучеше добре и точно като за възприятията на едно малко дете. Спирам по темата, защото съм невежа по въпросите.

Хайде лек ден на всички, нищо че няма да е предпоследния работен  mega_chok

Фании  girl_in_love
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: декември 10, 2015, 08:31:37 »

Добро утро smile

С Фери и аз имам леки съмнения да ви кажа... Кантар са ми нещата, ще видим smile

Аз в събота може и да не ходя на работа.. Мързи ме  nea Пък и трябва да си взема най-после книжката, че е готова от 20 дни, аз се мотам  crazy

Чувствам се толкова подута.. Направо  angry

Фани
, според мен докато децата са малки разделянето е трудно.. После идват проблемите и невъзможността да им отделяш еднакви грижи, средства, внимание.. Ти няма да си такава  heart
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: декември 10, 2015, 08:52:23 »

Добро утро!

За таблети, телефони и компютри съм на мнението на Фани. Имам 11 годишна племенница, с която редовно си пишем в скайп, постоянно я поправям, дано има някакъв ефект....

За деленето на децата.....аз съм в много странно положение. Още с бременността някак се отдръпнах от по-голямото дете, защото трябваше да се пазя, физически, после бебето изисква по-специални грижи, подсъзнателно ги сравнявам и ми се струва, че по-големият е голям и трябва да се държи като такъв иии доста ни се влошиха отношенията.
При условие, че не мога да се храня и наспивам нормално,  да ходя до тоалетната и такива първични неща, ми е много трудно да подхождам с разбиране към детските му прищявки.
Звучи зле, но не обичам да съм лицемерна.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #321 -: декември 10, 2015, 09:15:12 »

Добро утрооооо.
Много хубава елха с цветята, Лолииии. Интересна хрумка.

Ние вчера напазарувахме с парите от коледния базар. Останаха 26лв. да допълним коледните подаръци с по някой шоколад и дъвка...до там ще стигнат хахах. Купихме и елха, някаква съвсем евтина, за 6 лв., а пък височка...та светнахме елхата и в кабинета. Опаковах две кутийки с опаковъчна хартия и панделки и ги сложих под елхата като подаръци. Децата яко им се вълнуват, почукват ги, вдигат ги, чудят се какво ли има вътре...дали някой от тези подаръци е техния...  blush
Вчера си изкарах коледната шапка и мисля от днес с нея да се развявам по града и в училище.

Бях направила гангрена на зъб, ама понеже съм безчувствено същество не отидох на зъболекар навреме като ме позаболя и тогава се самодиагностицирах, че понеже ми расте мъдреца, движи другите зъби, за да се намести. Отидох след два месеца и зъба ми се беше вече самоумъртвил. И сега е финала след два пъти седмично ходене повече от месец...утре ще ми го пломбира и ще ми съкрати бюджета със 167лв. sad

Решихте ли какви коледни подаръци ще правите на близките си?

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: декември 10, 2015, 09:17:03 »

Благодаря ти, Мари, че си искрена! Винаги всички казват "О, не обичам ги еднакво, как може, не гледам ги и двете.." Еми не е така, аз не казвам, че е нарочно деленето, а че го има..  pardon

За децата и таблетите съм на същото мнение!! Полудявам, когато децата са хипнотизирани и се занимават и играят единствено с телефони и таблети.. Пример е и сега детето на моята приятелка.. То е на година и 3-4 месеца, не може да говори нищо, дори не бръщолеви.. Играе си обаче само с пеещи и говорещи играчки.. Две, от които работят само с Айпад.. Не с какъвто и да е таблет, а с Айпад  GROAN GROAN GROAN Тя не разбира нищо, просто натиска някакви копченца.. И видиш ли много се занимавала.. Е какво от това, като не знае и не получава никакво развитие от тези купища пластмасови скъпи боклуци.. Полудявам.. Много съм крайна сигурно, ама ме е яд. Няма ли й ги играчките, които пищят и светят, край  nea NO

Нов отговор..
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #323 -: декември 10, 2015, 09:20:25 »

Добро утро smile

Снощи бях при нашите...вуйчото (брат ми) толкова се е ентусиазирал, че чак не знае какво да прави... прибирам се, вдига ми блузата и вика м, ми то няма нищо  shok И аз е какво да има...то още не си личи  pardon После му показвам снимката и той вика какво трябва да гледам хаха...капакът беше като седнахме на масата и вика хайде да пием вино да полеем  crazy Абе мъжка му работа...вече ми размести мислено стаята, така че да има място за бебешко легло  girl_impossible

Тони, Кат работи ли в събота  huhhuh.gif Аз още не съм ходила за моята книжка да подавам документи...много се замотай ама не мога да стана в 6 за да отида там първа...и го отложих за когато съм отпуска - другия вторник, та дано не ме глобят  pardon

Фани, Мари, сигурна съм, че няма да имате проблеми с деленето, както и Ина...Мари, според мен при теб това положение е нещо временно smile

Целувки на всички, днес мисля да поработя малко повече, че тия дни се разбих от киснене тук   blush  heart heart heart
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #324 -: декември 10, 2015, 09:20:47 »

Непряко имах един такъв случай - майката води детето на психолог, понеже не проговаря. Причината се оказа, че с детето не се общува, не му се говори, оставят го само да си се занимава с телефон или да гледа тв.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #325 -: декември 10, 2015, 09:22:51 »

Леле, какво сте направили? girl_impossible Още снощи видях 3000 нови отговора, ама и сега не мога да ви изчета. Ето, докато пиша - още два пристигнаха. Вероятно с онзи солунски щъркел.
Ще ходя да пия кафе с дърдоривата ми приятелка. Вчера пък кумицата ни хвърли в оркестъра, че оперирали по спешност кумеца. Дребосъчка има проблеми със съня в яслата и оттам проблеми с поведението вкъщи - явно яко се превъзбужда от малкото сън. Абе, егати емоционалната 2015 година. Всеки ден е хеви метъл! crazy
Имам какво да казвам и за украси, и за зелени човечета bad Те такива ми ти работи... Ама после ще е!
Станаха 4 новите отговори pardon Така ви обичам! Love girl
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: декември 10, 2015, 09:27:34 »

Ооо, Тони, засегна ми болната тема тези дни.... играчките.

Още не съм избрала свестен подарък за Самуил. Като влезеш в магазините само пластмасови еднодневки, пищящи и светещи, "много полезни" за децата, както се вижда от картинките по кутиите и от рекламите наоколо.
Засега съм му купила едни чашки, с които се прави кула, едни дървени купчета и това е, но голям подарък нямам.
Вече втора седмица обикалям и в нета доста неща изгледах и засега се отказвам.
Другият месец му е рождения ден и дано имам повече идеи.
А тези светещи и пищящи играчки, неминуемо ще влязат вкъщи като подаръци.....

Много искам за първия рожден ден да отидем във фотостудио и да си направим снимки, на рожденика и заедно, но е супер скъпо и не знам струва ли си и можем ли изобщо да си го позволим.

В детската градина направиха една фотосесия и подготвиха по няколко снимки на децата.... 50 евро е пакетът.......взехме само две за 12 евро... това е положението sad
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: декември 10, 2015, 09:45:33 »

Фери, тази събота нали е работна.. Ще да работи мисля.. Ако не работи.. Ще отида в понеделниик  huhhuh.gif

Наде,
абсолютно съм съгласна, че това е проблема!!!.. Като гледам как Мари и Ина се занимават с децата си... Ина като беше качвала снимки на София и тя как гледа книжката.. Еми няма как.. Моята приятелка се занимава само с простотии да чете, защо не се разбира с мъжа й и къде е проблема, а не как да развива детето си.. Не съм майка не мога да я съдя, ама ме е яд, че детето няма никакъв прогрес.. Тя дори рядко издава звуци,  освен ако не се сърди за нещо.. Сега се чудех, какво да й взема за Коледа.. Исках да е нещо, което да й развива възприятията, да я научи на нещо.. Еми то, ако не пее и не издава звуци, тя няма да го погледне.. Накрая й взех ферма, която има различни фигурки на животни и те издават, характерните звуци.. Та, поне да се опита ако има желание да я научи, кое животно, какъв звук издава и да я питат, а тя да отговаря.. Ама сигурно ще стои забутано в някой ъгъл  pardon
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #328 -: декември 10, 2015, 10:22:02 »

Фани, я пусни линк към онзи разказ, че поне всички ще сме на една изходна позиция...
Нещо заприличахме на вечно протестиращи, обобщаващи и вманиачено надъхани женоря на събрание Wink
Наде, поради ограничения бюджет, освен празни опаковани кутии, напълних една кошница с шишарки, стари парчета от гирлянди и играчки за запълване на пространството под елхата. За торбичките на децата, освен подаръците, ще има ябълки и парени гевреци, да не мрънкат майките против шоколада Wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: декември 10, 2015, 10:35:47 »

Човечето от аватара ми марихуана ли отглежда в саксията си според вас? Колегата ми сега го видя и вика джудже-тревоманче  shok Не бях забелязала..  blush
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 56   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: