Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:21:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
56
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра (Прочетена 216646 пъти)
skylife
Сватбен ШАМАН
Re:Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вр
«
Отговор #45 -:
декември 01, 2015, 22:07:26 »
...Начи...ей сега се почувствах много тъпо...Купихме подаръй на едно детенце от дом и сега го опаковам да го изпращам. И исках да сложа картичка с пожелание...и понеже не мога да мисля пожелания се порових в нета. И чета пожеланията...и си мисля как нито едно не подходящо за тая ситуация. Какво се пожелава на такова дете...много тъпо. Съкратих тука едно, ама се чувствам много тъпо.
И пак по тоя повод, една колежка прати в офиса предложение за същата инициатива, ако искаме - да съберем пари цялата фирма и да купим колела на 3 дечица. Всички се навихме, събрахме паричките, харесахме колелата, ще ги купуваме...и се говори, че Маркетинга (и май шефа) искат да снимат колелата и да качат на сайта, като пишат че служителите на фирмата са купили колела
Честно - аз лично хич не го намирам за редно и си казах де, ама
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #46 -:
декември 01, 2015, 22:41:03 »
Искам да ви питам една работа, да си кажете честните мнения.
И друг пьт сьм споменавала, че имам заболяване на косата и тя ми е много рядка. Който има деца знае, че по време на бременност, косата изглежда много добре, а няколко месеца след раждането почва големият косопад.
Та аз сьм в разгара на косопада и вече изглеждам сьвсем зле. Имам няколко увехнали кичура на главата си и много ме потиска този вьншен вид. Сега се оплаках на Фабио, че ме депресира тази работа и той ми каза да си врьзвам шал или да измисля нещо с което ще се чувствам добре.
Тук ми трябвате вие:
какво би ви харесало на главата на жена с такьв проблем
? Приемам всякакви идеи, без предложения за хапчета и козметика, пробвала сьм всичко сьществуващо и няма нито ефект, нито смисьл.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #47 -:
декември 01, 2015, 22:43:20 »
Хм... Не знам - шапки няма как да се носят постоянно. А все си мисля, че би могло да се намери някакво разрешение и да се сгъсти косата?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #48 -:
декември 01, 2015, 22:53:40 »
Имам позната с много рядка и тънка коса (прекарала е тежък сепсис и тогава и е окапала доста и много малко се е възстановила) и си я боядисва руса, защото така по-малко се забелязва. Мислила ли си да се боядисваш светъл цвят?
Но тя има малко внуче, което все и казва: Бабо, имаш много хубава коса! (нали и е като перушинка и то много обича да я гали)
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
декември 01, 2015, 22:54:49 »
Ина разгледай шаловете за коса, може нещо да ти хареса.. Виж и тези големите диадеми много са удобни и има всякакви видове..
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #50 -:
декември 01, 2015, 22:58:27 »
Какви шалове за коса? Дай да видя и диадемите?
Руса боя не е решение подходящо за мен, защото от една страна струва ськпо, от друга иска постоянна поддрьжка, а аз се знам и няма да го правя, ще прораства и ще е още по-грозно, от трета страна изсветляването ще увреди и малкото останали ми косми по главата… Но иначе да, вариант е, за който не се бях сетила. Може би като побелея още повече.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
декември 01, 2015, 23:10:05 »
Виж тук различни модели
http://kosa-bg.com/category/32/lenti-za-kosa-ot-plat.html
http://kosa-bg.com/category/99/diademi-s-tekstil-pera-kozha-i-dr.html
Ще ти напиша и някой френски сайт, само да ги намеря
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #52 -:
декември 01, 2015, 23:39:12 »
sky
, а тези колелета пак на деца от домове ли ще ги подарявате? И твоя подарък, на какъв принцип избра на кого да го подариш?
Инче
, ето това намерих аз:
https://www.pinterest.com/pin/384705993145375575/
https://www.pinterest.com/pin/472033604666167330/
https://www.pinterest.com/pin/327848047844657038/
https://www.pinterest.com/pin/380483868490809263/
https://www.pinterest.com/pin/512214157595704083/
https://www.pinterest.com/pin/380483868490809329/
https://www.pinterest.com/Posho101/how-to-wear-a-head-scarf/
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #53 -:
декември 01, 2015, 23:56:15 »
Ами тя Ина беше пуснала линк - инициативата е Плюшено мече. Те пускат списъци. Няма принцип. Просто си избрах. В случая - на едно дете да подарявам маратонки. Реших, че ще ми е лесно, защото поне от това разбирам
Колелата и те, да. Ама на друг дом. Били останали тези 3 деца, защото все пак колелата са по- скъп подарък. Та решихме да подарим...
https://www.facebook.com/events/1512640709060948/
Активен
karanesheva
Професор
Публикации: 334
«
Отговор #54 -:
декември 02, 2015, 08:26:38 »
Добро утро. menyanthe, какви са тези каменни ледчета, които си взела за твоите родители. Стана ми интересно. сега като идвах за работа разговарях със Скъпия за подаръка на родителите му и сме голяма чуденка.
Ина
и аз съм за шаловете. Много харесвам жени с тюрбани:
http://www.beautypro-online.com/index.php?cPath=108_133
http://woman.hotnews.bg/n/svalete-shapki-v-chest-na-gradskiya-tyurban.5609/4.html
Аз лично съм си правила, но не мога да се възприемам.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #55 -:
декември 02, 2015, 08:30:37 »
Привет!
Вие по нощите, аз сутрин първа!
Скай,
вярно, че е трудно, защото децата /има и 35 годишни/ са с разни проблеми и не върви обичайното "да си жив и здрав"
. В такива случаи пиша "много усмивки и вълшебства" и нещо свързано с подаръка. Пловдивските искаха предимно дървени пъзели и ставаше да се реди с много радост, но ако твоето не може да ходи, пак трябва да се внимава. Организаторите пишат, че ще отварят подаръците и си мисля, че биха поправили всяка неволна грешка. Тъжно е, че се сещаме само по празниците за тези хора
Зависи какво точно ще пишат на сайта шефовете. Ако е от рода на това, че служителите са се включили в инициативата "Плюшеното мече", не виждам нищо нескромно. Наистина е казано, че каквото дарява дясната ръка, лявата не бива да знае, ама не е споменато, че изобщо не трябва да знае
. Преди години направихме голямо фирмено дарение, пак на домове. От там върнаха грамоти и благодарствени писма на деца и показахме тях в сайта и фирмения вестник. Заради злоупотреби хората искат да имат доказателство, че всичко е поело по правилния път, та го погледни от тази страна.
Инка,
не се съмнявам, че ще избереш с много вкус какво точно да сложиш на главата. Спомних си как изискано изглеждаше Людмила Живкова с тюрбан, подбран в тон с костюма и. Въпрос обаче е, дали слагането на нещо не би спарило кожата. Последната ми колежка имаше в продължение на година огромни голи петна по главата си и носеше шапки, кърпи и диадеми, че мажеше петната с разни цветни работи. Тя самата най- добре се чувстваше с една частична перука /тупе/от естествен косъм. Тя има къдрава коса и беше намерила от роднина същата структура за перуката, а някаква фризьорка я беше свързала с хора с подобни проблеми за изработката. Много е неприятен този период, косми се мотат из цялата къща. А уж казват, че раждането и бременността са естественото състояние на жените и укрепват здравето им
Чери, този клип и аз го гледах вчера. Хехе, как сме навързани, няма начин да изпуснем нещо
.
«
Последна редакция: декември 02, 2015, 08:48:24 от svekarva
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #56 -:
декември 02, 2015, 08:46:21 »
Добро утро и от мен
Свекърва ме е изпреварила.. И аз исках да кажа, че няма лошо да се уповести в сайта като констатация.. Мен много ме дразни, че шефката ми постоянно участва в някакви такива кампании и после иска да я слагам на фейсбук-страницата ни, как я наградили, къде било награждаването, кои хора били там.. Ей много ме е яд...Но в случай, че се споменава е ок, може дори така други хора да видят инициативата и те също да се включат.. Ние тази година събираме пари за болното дете на наша колежка, защото е ужасна трагедия и определено пари са им нужни..
Мислехме да предложим на шефовете дори да нямаме коледен "банкет", а да дарят тези пари, които са отделили..
Миленка има квартира вече, похвали ми се.. Не знам защо се бави още и не го е оповестила тук.. Жалко, че вече ще ми е далече
Но пак ще й досаждам
Ина,
мислих и за теб.. Нищо по-различно от показаното до тук не успях да измисля.. Дълга ли ти е косата в момента, ако е дълга, мога само да ти кажа да я подкъсиш лекичко, защото дължината допълнително я изтощава..
Спи ми се.. Цяла седмица съм така.. Спя си нормално, както обикновено, но направо
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #57 -:
декември 02, 2015, 08:50:46 »
Свеки (хаха), не, моето си е нормално детенце. А за сайта ми се струва малко...тъпо, защото не фирмата, а хората които работят в нея и са решили да се включат правят това "дарение". Както и да е де...
Аз много не се изказах за кърпите. Признавам си, лично за мен, че като видя някоя жена овързана в шал- тюрбан, първата ми мисъл е, че е минала химиотерапия
За това по- скоро бих препоръчала кърпа - тип хипхопърска. Но предполагам, че зависи от много неща. така че както ще е удобно...
71742764_3_585x461_karpa-za-glava-bandana-shalove.jpg
(24.92 KB, 397x381 - видяно 2951 пъти.)
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #58 -:
декември 02, 2015, 08:57:50 »
Снимката на Скай е трепач
Активен
Feribotka
«
Отговор #59 -:
декември 02, 2015, 09:13:16 »
Добро утро
И аз не виждам причина подобни инициативи да не се оповестяват на сайта/страницата на фирмата
Скай, пиши каквото те е посъветвала свекс
Браво на
Миленка
, чакаме подробности
Скай
, само бях чула за подобна инициатива, но не знаех подробности, може да се включа
Ина, аз само за кърпи се сещам...понякога нося на морето на плажа да ми пази косата и се получава доста добре
Сигурна съм, че ще си прекрасна, каквото и да решиш
На баба една съседка (млада е, но никога не е имала гъста коса) и буквално с 5 косъма на главата...изсветли я, подстрига я късо, много късо и вече не си личи толкова...но всеки ден с някакви неща се маже да имитира обем, но определено изглежда добре
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
56