Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 08:45:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
56
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вра (Прочетена 216101 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Месечна тема - Декември 2015г. - Новата година чука на вр
«
Отговор #90 -:
декември 02, 2015, 17:49:57 »
Пу за мен едната чаша
Али, супер е гоблена ! Много обичам да бродирам, но отдавна не сьм го правила. А трябва да избродирам на София някои неща, за да е наравно с Марта. Даже трябва и шапка и пелена да й оплета, ама ей го на, все ме наляга по нещо.
Днес на цялата ми депресия получих два колета от сьфорумки и ми се просветли деня. Много ми стана мило и хубаво.
Аз сьм измислила какво ще подарявам, но трябва Фабио да го купи от центьра. Тази вечер ще му покажа какво сьм избрала. Моят подарьк ще е скромен, но пьк от сьрце. Падна ми се много уважавана сьфорумка
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #91 -:
декември 02, 2015, 21:06:03 »
Миленка, аз съм в Сухата река. Може някой уикенд да се засечем. Аз си харесвам квартала - има доста неща в близост. Ако мога да помагам с нещо - питай.
Не помня кой беше ме питал за каменните ледчета - това са малки кубчета от полиран камък. Идеята е да не ти се разводнява напитката, а според мен са и по-готини и интересни. Аз ги взех от китайски сайт - сега е късно вече да се поръчва, че доставката отнема средно около месец. Но съм виждала подобни (пластмасови) в магазините за 1 лев. Може някъде да има и от камък (или стъкло или от метал).
После ще коментирам другите неща....
П.П. Ето оттук взех каменните ледчета ( по 3 бели, светло сиви и бежови):
http://www.aliexpress.com/item/Christmas-gift-Whisky-stones-9pcs-set-in-DELICATE-GIFT-BOX-velvet-bag-4-colors-FREE-SHIPPING/1657980706.html
«
Последна редакция: декември 02, 2015, 21:52:12 от menyanthe
»
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #92 -:
декември 03, 2015, 08:33:54 »
Добро утро...
Снощи се видяхме с Ана и дръпнахме една приказка 30-40 минути.. Дожени ми се пак
Взехме видеото, но не сме го гледали, понеже бяхме на гости, ще остане за петък вечер или събота.. Илиян се шегува, че сега вече мога да си сложа в СВ-то при допълнителни квалификации и умения, че имам актьорски заложби. Като дори мога да кажа, че има издаден филм с мен в главната роля
Гостито мина супер, позабавлявахме се, бяхме с момичето, което първоначално трябваше да ми бъде кума и новия и приятел. Още на сватбата го харесахме много, така че си паснахме.. Имат много сладичко куче Джак Ръсел.. Толкова много искам и ние да си имаме куче, но ме е страх за новите мебели
Снощи минахме да си взема едни подложки от торта, която правих за позната на моята приятелка с бебето.. В тях си е и мъжа й си е в тях.. Тя готвеше и се занимаваше с детето, той със слушалки и си цъка на лаптопа.. Тяхната си идилия.. Днес иска да се виждаме, ама да ви кажа, ще отклоня по някакъв начин виждането.. Толкова ми се спи, че не ми се занимава да се натоварвам допълнително с нея..
Сигурно някои от вас са видели във фейсбук, ноооооооо... Имаме си ГОЛЯМА елха
Взехме я от Хит.. Мой колега ми спомена, че там винаги има по 1 вид елхи, които са много по-евтини и да се пробваме, снощи имахме път натам и познайте.. 220см за 75лв
Пак не е малко, но така ще ни останат пари и за нови лампички
Али,
гоблена е страхотен.. Визхищавам ти се, че имаш нерви да го правиш
Менианте
, заклевам се, че никога не съм чувала за подобни камъчета
Винаги се чудя, как хората измислят, такива неща за подаръци, които не са често срещани.. Аз все подарявам очаквани работи май
Хубав ден на всички
Активен
Feribotka
«
Отговор #93 -:
декември 03, 2015, 09:16:17 »
Добро утро
Тони
, Боби така се шегува с мен, че вече мога да се преквалифицирам в сватбен агент...викам си ако беше толкова просто
И аз не бих се натоварвала излишно с нечии чужди драми...това със слушалките ми е позната картинка в доста двойки около мен...мен лично обаче това ме влудява, ММ знае и е много активен
Честито за елхата, имате си и повод да си накупите още украса
Цената е
Тия животни са си вредители...ако видиш при нашите как са изядени всички ъгли от ушатото чудо
Сега мислим варианти как да си обезопасим нашите ъгли хаха
И на мен даже не ми е минавало през главата, че има подобни ледчета
Сутринта минах през гинеколожката да си запиша час еййййй как може винаги да има такава манифестация при нея
С 300 зора успях за понеделнк да се вредя в обедната да отида при нея
Активен
Alichka
«
Отговор #94 -:
декември 03, 2015, 09:35:41 »
Добро утро!
Аз пак съм под пара - имам си задачки за вършене. Вече съм с намазана глава, прахосмукачката е в бойна готовност, имам да оправям още пердета и прозорци. Човек ще каже, че живеем в магазин - егати витрините
Ама много пък се кефя на големия ни прозорец в хола и колко е слънчево и светло вкъщи. Само за него си заслужава да се вика фирма да го чистят
Даже при нас интериорните врати са със стъкла всичките и коридорът е супер светъл. Не е нужно да палим лампите през деня.
Ще пробвам днес да оставя Дребосъчка да спи в яслата. В изчакване ще съм по обяд, че може да ми звъннат да си я прибирам, ако не се справят.
За гоблените - нямате си идея колко успокоява. Мислиш и се съсредоточаваш само в едно нещо и е механично. Много разтоварва! Особено цветя е нещо уникално да се бродират. Аз харесвам пейзажи, обаче там е мацаница. Особено майка както харесва Ван Гог и шие по негови картини. Пък цветчетата винаги се откриват и като приключва човек с шиенето за деня вижда "отворено" венчелистче
Адиктид, дано вие е хубаво организирано всичко. Аз съм с много лоши спомени от моето дипломиране и хаоса, който създадоха организаторите
Дано съм изключение от правилото.
Фери, и мен ме дразни това със слушалките или "Ела да ти покажа това клипче от youtube". Все едно сме се събрали с приятели вкъщи клипчета да гледаме
Тони, аз съм се снимала във филм
Е, не бях главна роля... Яко е! После все едно бях носила чували с пясък, ама като се налагаше да сме с обувки тип началото на 40-те години и то по калдъръмите на Стария град. Честита ви елха! Да покажеш украсата после.
Хайде, успешен ден на всички!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #95 -:
декември 03, 2015, 10:39:07 »
Добро утро от мен!
И ние снощи излизахме с приятели, макар че предпочитах да си легна и да заспя.
Подаръците все още не са избрани и купени.
Тони
, честито за видеото.
И за елхата, разбира се. На доста добри пари сте я намерили. Просто си я представям цялата грейнала от светлините и украсена.
И куче искам , но не мисля,че ще мога да преживея, ако нещо му се случи. Когато бях малка имах куче и го блъсна кола. Не искам пак да преживявам това, колкото и егоистично да звучи.
Али
, гобленът ти наистина е много хубав. Браво за твоята сръчност и търпеливост.
Това запомних...
Хубав ден на всички!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #96 -:
декември 03, 2015, 11:07:00 »
Добро утрооо! Някой знае ли банковата сметка на Българската Коледа, че ми трябва.
Не е спешно! От тия състезания тия дни хич нямам време за форума. Правя си чай и сядам да ви чета! Липсвахте ми.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #97 -:
декември 03, 2015, 11:44:12 »
Добро утро!
Миленка
, вие съсем сменяте обстановката, дано ви се отрази добре
Тони
, чакаме да украсиш елхата
Али,
и мен много ми харесва гобленът ти. Чакаме да го видим завършен!
И мен ме мързи, но на мен ми е вроден талант мързела
Вчера на работи ми беше скучно и се вихрих в кухнята. После като се прибрах в 8 и 30 ми се затваряха очите. Ама опаковахме малко подаръци и се поразсъних. ММ много обича да опакова подаръци, аз само режа тиксото, и понякога връзвам панделки.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #98 -:
декември 03, 2015, 11:47:08 »
по важни и хубави причини си отсъствала, затъжихме се за теб.
https://www.facebook.com/%D0%A5%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%BD-%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D1%86%D0%B8-766129556848790/
Видях, че питаш в другата тема за подаръците. Това са неизпълнени списъци с подаръци за училище в Свиленград за деца с проблеми. Трябва да имаш регистрация във ФБ или да ползваш някого. Тук са първите 10 от 120, срокът е до 11.12. Ще извадят скоро втория.
Новата Ананди хваща окото, но вчерашният епизод беше абсолютен блудкаж и възхвала на женската сила. Още нищо по нашия въпрос
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #99 -:
декември 03, 2015, 11:48:46 »
Панде,
е баш такава емотикона търсех с елха и украса.. ама не намерих .. Ти си хакер
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #100 -:
декември 03, 2015, 11:51:04 »
http://www.bgkoleda.bg/napravi-darenie#
Фани, ето ти и Коледата. Натискаш дари и ти /зеленото в дясна посока/ и ти излизат опции
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #101 -:
декември 03, 2015, 12:08:51 »
Докато сме на тема благотворителност, знаете ли за някое детенце, което има нужда от средства за лечение?
Събрах едни пари с благотворителни фотосесии и направо не им върви на тия пари да си намерят бенефициент. Първоначално трябваше да са за Павчо от Варна, но родителите спряха кампаниите по набирането на средства. После реших да са за закупуване на апаратура за онкоболни дечица, за да се помогне на повече от едно детенце. Но тъкмо да направя превода и момичето, което координираше кампанията ми писа, че са събрали средствата, които са им били нужни и кампанията е прекратена.
Та сега умувам. Моля ви, дайте ми предложения, ако знаете.
Али, супер е гобленът!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #102 -:
декември 03, 2015, 12:17:53 »
Ние в момента събираме пари за детенце на 8г, на което му е необходима сумата от 10хил. лв за закупуване на нова инсулинова помпа.. На няколко година трябва да се сменят, а не се покриват от ЗК
Следващите няколко дни ще има във всяка наша сладкарница кутия за събиране на средства, както и информация за банковата сметка.. Ако искате мога да пусна на ЛС .
Активен
Alichka
«
Отговор #103 -:
декември 03, 2015, 13:21:48 »
Цитат на: milenuity в декември 03, 2015, 12:08:51
Събрах едни пари с благотворителни фотосесии и направо не им върви на тия пари да си намерят бенефициент.
О, дано да е така, бих казала!
Аз нещо място не си намирам. Къщата ми е празна
Свърших си работата и сега съм под напрежение дали няма да ми се обадят да прибирам едно неспящо дете. Отивам да си намирам занимание
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #104 -:
декември 03, 2015, 13:23:33 »
Здравейте! Във връзка със запитването на
milenuity
това детенце има спешна нужда от помощ!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205491013936506&set=a.1076836922912.2012679.1285899235&type=3&theater
Чудесно ще е ако можеш да помогнеш! Всъщност ще е чудесно ако всеки, който има възможност и желание успee да помогне!
Съжалявам, че така нахлувам в темата. Ще постна и в бебешката.
Приятен ден на всички!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9