Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 23:03:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема (говорилня) - Ноември
Страници:
1
...
59
60
[
61
]
62
63
...
65
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември (Прочетена 219228 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Месечна тема (говорилня) - Ноември
«
Отговор #900 -:
ноември 27, 2015, 14:02:16 »
Фани
, такова малцинство като теб и семейството, което сте създали с мъжа ти, дай Боже не 2 деца, а 200 !
Активен
Feribotka
«
Отговор #901 -:
ноември 27, 2015, 14:02:56 »
Цитат на: fanimira в ноември 27, 2015, 13:29:30
Да се чувствам ли виновна за "претопяването" на българите, затова че имам 2 деца пък съм от малцинствата?!
Не, не, нашата страна няма да се оправи, убедила съм се!
Фани, не се засягай
Мисля, че се визира едно друго малцинство, далеч не толкова полезно за обществото...+ от години се наслагва мнението и се психират хората, че през 2030 (мисля, че така беше) въпросното малцинство ще е повече от коренното население...Извинявай
Едит
Цитат на: alexandrova_90 в ноември 27, 2015, 14:02:16
Фани
, такова малцинство като теб и семейството, което сте създали с мъжа ти, дай Боже не 2 деца, а 200 !
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #902 -:
ноември 27, 2015, 14:23:13 »
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=876
Тук има един микрофон с диск. Скъпо е, но момиченцата много му се кефят и се правят на певици
Фани,
къде се броиш и ти като малцинство?
Де да бяха всички като вас, като арменците или евреите, а не като доста неграмотни и мързеливи чистокръвни "българи".
Хехе, вие сега родете и отгледайте по едно, после ще си говорим
Али
, не се играе лесно. Има дъска с отвори. На лостчета се поставят топчета в единия край. Като натиснеш другия, топчето изхвърча и трябва да попадне в отвор. Играта има усложнения, като може да се постави условие топче от даден цвят да попадне в отвор със същия цвят. Също и да се сумират резултати от брой точки. Трябва да си мериш силата или да предвидиш отстоянието на лоста до отвора. Бе все едно стреляш с топчета в дупки, ама не с ръка, а посредством оръдие - принципът е на огненометните съоръжение в средновековието.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #903 -:
ноември 27, 2015, 14:26:18 »
Е, тоя микрофон много ме изкефи
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #904 -:
ноември 27, 2015, 14:42:30 »
Цитат на: nansita в ноември 27, 2015, 12:17:48
Според мен няма еднаква обич, но това не пречи да е еднакво силнна.
Зачетох ви момичета (така и не продължих) ама стигнах до това изречение и само искам да кажа
Аз самата имам брат и това е едно от най-хубавите неща, които имам в живота ми.
Виждам как е и при Теодор. Аз също искам да си отгледам качествено децата /както всеки/, но за нищо на света не бих с го лишила от брат/сестра само за да мога да ми купувам таблети, да го пращам на екскурзия или други неща, които повишават стандарта на живот. За мен качеството на живота зависи от емоциите, а емоцията и връзката, която създава едно второ дете няма аналог.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #905 -:
ноември 27, 2015, 14:46:32 »
Аз взех за рождения ден на кръщелницата ми мини пиано със стойка за микрофон и столче, уникално сладко... толкова му се зарадва, цяла вечер рапира.. голям кеф беше
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #906 -:
ноември 27, 2015, 14:57:11 »
Аз нямам брат и сестра. Определено съжалявам и затова държах да имам поне 2 деца. Петте пръсти на ръката са различни, ама хайде да ви питам кой обичате най-много!?
Между другото, много се радвам, че все повече нормални семейства се решават да имат 3-то дете. В нашето обкръжение вече са 2 такива, едното живот и здраве ще ми е племенниче.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #907 -:
ноември 27, 2015, 15:23:43 »
И аз много се възхищавам на семействата с три деца.. Имам две познати такива семейства.. Много ми е мило
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #908 -:
ноември 27, 2015, 15:23:57 »
Тони, аз като малка много харесвах една игра с клечки - ама не помня как се казва. Клечките са едни със заострени краища, тънки. Хваща се един сноп и се пуска на земята - както паднат, така остават. После трябва да се вземат една по една, без да се местят/бутат другите. Ако се разместят при вземането, не вземаш клечката. И накрая, който е събрал най-много клечки, той печели играта. Но са нужни поне 2-ма човека за игра.
Иначе аз много обичах пъзели. Аз и книги обичах, но то си е до дете.
Активен
Feribotka
«
Отговор #909 -:
ноември 27, 2015, 15:28:52 »
Хоп-Стоп се казва играта
И ние сме се засилили за три, ама ще видим до къде ще ни стигнат силите
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #910 -:
ноември 27, 2015, 15:29:22 »
хоп-стоп е.. Много я обичах
Активен
svekarva
«
Отговор #911 -:
ноември 27, 2015, 15:46:39 »
То разходите по децата са предимно в образованието им и идват доста по- късно. Няма спор, че моите приятелки и приятелите на децата, които са по едно имат много по- добър старт в живота, сравнени със семейства със сходни финансови възможности. Пък и не само финансови. Заради второто дете не можех да водя първото на музикални уроци, чисто физически. Същото беше и за плуване, за екскурзии, за кино и какво ли още не. Мислим си, че двете деца ще се подкрепят в бъдеще. Ама ако са на двата края на света се оказва, че много по- важен е съседът или приятелят в критични ситуации.
Едни сметки си правим, животът е нещо съвсем различно и за децата, и за родителите. Имах съученичка с още 5 деца - общо 6 братя и сестри. Умираше си от срам. Трите големи бяха дадени в дом за да могат да се справят с останалите три. Взимаха си ги в края на седмицата. Ама семейството много обичало деца...Може, но дали децата не се чувстват ощетени, хич и не им идва на ума. Колежката ми и те са 4 и не им е било лесно и приятно. Милата, разказваше, че периодично някое ходело при кокошките за усамотение. Ако някое се разболеело, кара ли му се, че не се пази достатъчно и отваря работа и харчи непредвидени пари за лекарства. Не зная, много е сложно и отговорно да взимаш решения по този въпрос
Редовно ни подаряваха
хоп- стоп,
но нито аз, нито брат ми се заигравахме. Виж братовчедите се захласваха с часове. Никога не сме имали време да играем семейни игри, все имаше нещо за вършене из домакинството или да се погледне някой урок и домашна за училище.
Вярно, че имаше комшийчета. Сега около племенника няма деца на неговата възраст, а ние в кооперация с 6 етажа, с по 3 жилища на етаж имаме само две и то квартиранти.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #912 -:
ноември 27, 2015, 15:54:03 »
Фани, не ставаше въпрос за тези малцинства,от които си и ти-говоря за малцинства, които раждат за спорта и лежат на социални помощи.Нямам предвид дори и хората от тези малцинства,които си гледат децата и работят, а само тези, които не си знаят имената и бройката на отрочетата.Ако съм обидила някой извинявам се, не съм го целяла.Не съм чела друго, само да кажа,че черния петък изобщо не е черен, само калабалък да става.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #913 -:
ноември 27, 2015, 15:55:50 »
За мен за момиче на 6г има само един логичен подарък - Барби
Фани, дано не си се засегнала. Момичето едва ли е имала това предвид.
Аз се надявам, дай Боже, и ние да имаме две деца. За три, просто си трябва повече място. Предишния ми приятел са три децата, 2 момчета и средното е момиче. Имаха обща детска и само се прескачаха. При тях понеже средното е момичето тя получаваше винаги най-много внимание, а малкия разчиташе на батко си. При зет ми е същата ситуацията.
Деца се гледат и с 2 и с 200, а това, от което най-много се нуждаят е любов и внимание. Все пак имам опит с дете, което има всичко, нищо не му се отказва, през ден ми казва колко му е труден живота. А мен и шофьора, дето му се караме нон стоп много ни обича, защото все пак му обръщаме внимание.
И аз намазах малко черен петък. Ходих на училище за родители в Мега Мол, и понеже там по обед има по 5 човека на етаж, как да не обиколиш магазините
Та влязох е H&M и си харесах, сутиен, два клина и блуза. Замислих се, че в Дъ Мол има черен петък, ама хем ще е лудница, хем не ми се разкарва, ама като отидох на касата ми казах, че и тук те имат, та хванах отстъпка. Естествено като излязох от магазина се усетих, че трябваше да си взема още нещо и щях да имам по-голяма отстъпка и да платя по-малко, ама така е като съм свикнала ММ да ми ги смята такива работи.
Активен
svekarva
«
Отговор #914 -:
ноември 27, 2015, 16:43:18 »
Цитат на: pandapanda в ноември 27, 2015, 15:55:50
Деца се гледат и с 2 и с 200, а това, от което най-много се нуждаят е любов и внимание. Все пак имам опит с дете, което има всичко, нищо не му се отказва, през ден ми казва колко му е труден живота. А мен и шофьора, дето му се караме нон стоп много ни обича, защото все пак му обръщаме внимание.
Ама някой ви плаща и това ви е работата. Ако нямаше достатъчно пари, нямаше и вас да ви има. Няма по- важно и по- неважно, не става без пари, не става и без любов.
Нима тези, дето са без социални осигуровки не си обичат децата? Освен ако не са с психически отклонения, естествено.
Но хора разни, не бива всички да разсъждаваме по един и същи начин, че да не пренаселим и без това пренаселената Земя.
Активен
Страници:
1
...
59
60
[
61
]
62
63
...