Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 10:15:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 218940 пъти)

nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #765 -: ноември 23, 2015, 12:59:19 »

Аз имам лични наблюдения от Стокке и нито е маневрена, нито е лека. Колежка тика такава, накрая я разпродаде на части в продавалник и я смени с по-практична.
От Мима нямам наблюдения, но като й гледах характеристиките, за мен не си заслужава парите. Лично мнение.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #766 -: ноември 23, 2015, 13:04:12 »

Хехе, моята количка (зимната) беше в бордо и бяло. Всичко от кожа естествено. Беше на село в един от килерите дълги години. После баба я продаде на някаква жена от село - да си вози багажи за пазара pardon Лятната ми количка беше интересен малинов цвят - кадифе. Помня я много добре, защото и аз я ползвах. Возех кучетата на село. Не се смейте! Съвсем сериозно! Нашата хубавица се беше окучила - 11 бройки. 3 броя ги гледахме около 2-3 месеца, а после оставихме едното и дадохме другите две. Така си имах жива играчка. Слагах кучето седнало, връзвах коланите да не бяга и дий на количката pardon

Иначе тези с ретровизията и на мен ми харесват. Не са маневрени и това ме отказва. Когато се загледах за количка за моето дете, сама си поставих финансовите ограничения. Няма да забравя, че тогава свекърът ми каза "Аз я плащам!". Казах му, че на количката най- държа и искам нещо наистина хубаво. Не, беше категоричен! Не ми е поставял лимити. Исках да не е евтино, ама да не е и с цена на една кола. Имайте предвид, че средните и високите класове колички са с различни материи на платовете. Не задържат вода, петна, не избеляват с такава бясна сила, като евтините варианти.
Бях харесала една количка на CAM, можехме и с отстъпка да я вземем: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/40283 Бяла е heart , с камъчета (нали съм сврака blush ), обаче с тия малки колела nea Пък и много бързо се разскърцват тия. Нямам идея защо е толкова скъпа марка. Нищо хубаво не съм чула за тях.
Ако сега ми се налага да купувам количка, бих си взела пак на Хаук, пак Малибу, ама XL. Нямаше го по времето, когато раждах pardon Особено светлия цвят като на Миленка ми е heart
Панде, X-lander ме впечатляват като количка с помпащи гуми. Wink
За Стоукито - комшийката хич не е доволна. В смисъл те живеят в Англия и там им е повече от добре. За нашите условия обаче не им е удобна pardon То с кое ли е удобно да минаваш 1 педя бордюр или ако има скосение да прелиташ през спряла на аварийки кола точно там. crazy

Предизвикахте ме blush
Свекърва, хареса ми изразът "като "ходя по любов", нищо по- добро не ми обръща внимание вече Wink " funnytooth
Аз да се оплача накрая - пак съм в изходна позиция. Днес на разходката Дребната пак изгуби обеца. ММ специално в петък ходи да й купува медицински. Яд ме е не за 5-те лева, а затова, че ходим на майната си да ги търся. Около нас никъде не намерих да се продават sad
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #767 -: ноември 23, 2015, 13:08:38 »

Стоки пък въобще не ми харесват и ми изглеждат адски нестабилни.. Детето е на много високо и ми изглежда, че ахааа.. да падне.. Бутала съм само Мима и количката на Илиян на племенницата, която беше Хаук, но не мога да кажа никаква подробност.. Зелена беше  с нещо кафяво... pardon Мимата е далеч по-уднобна за бутане, ама нито знам парите на Хаука, нито съм наясно нова ли е купувана и тн.. Може да е била прецакана  huhhuh.gif Може и аз да съм била неграмотна  funnytooth

ЕДИТ: Ретро количките ме кефят, но не бих си купила за мое дете.. Изглежда ми неудобно и ненужно голямо като конструкция..
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #768 -: ноември 23, 2015, 13:20:26 »

Аз съм с Хоук и съм адски доволна - бута се с два пръста и за нашите улици е перфектна а е и в добур ценови диапазон...  Да ме прощават Стоке-ъо ама 3000+ е мааааалко прекалено. За тея пари истинска кола ще си купя
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #769 -: ноември 23, 2015, 13:38:21 »

Тази ретрото е подобна и на моята само че беше бордо. Ама какво ли се учудвам по времето,по което сме се раждали, сигурно е било голямо разнообразие.Помня като се роди на един от наборите сестричката-ние вече на 5-6 години и тогава вече имаше някаква по-модерна и шарена,та всички деца се накачулихме да возим бебето.
Аз и аз барабар Петко с мъжете,ама на мен ми харесват бежави и бели колички.То това е сигурно пак от майка ми останало,защото тя е искала бяла количка.Да,бе 90-та година,ако не чакаш за количка пак си късметлия.
Сега като се разписах и се сетих,че тази компания от майки на бебешоци, с която са ни гледали,в последствие подиграваха майка,че е измислила мокрите кърпички-винаги е имала навлажнена хавлия да ми избърше ръцете и аз винаги съм била облечена в бяло. Тя и затова сега ми казва,че като бебе по съм си пазила дрехите,ма то как да не ги пазиш като си старателно забърсван след това.
Иначе ММ и той е на мнението на Фери за количките.Сега на племенницата са й дали някакви богаташи много скъпа била не съм я видяла,ама ми е любопитно какво ли представлява.
Аз сега се ядосах-искахме да идем в Щастливеца за годишнината.Обаждам се да резервирам,отсрещната страна ми казва "Ми минете,че от резервациите вече няма"  Oh my ... Както и да е уж резервира,ама да видим като идем да не сме се минали...Много хубава обстановка и кухня и във Велико Търново и обслужването беше на ниво, но тука от сервитьорите има какво да се желае,дано да не ми развалят настроението довечера.
Активен
Alichka

« Отговор #770 -: ноември 23, 2015, 13:52:41 »

Адиктид, забравих да ти честитя годишнината give_rose
Аз ви казвам, че записки ще почна да си водя, че като седна да пиша...... Wink
Това с навлажнената хавлия ме разби! Супер изобретателна е майка ти Bravo
Леля е имала бяла количка - на баклавички отстрани. Хахаха, тя ми каза как е станала бяла. Имало в магазина две (!) колички - бяла с тютюнев сенник и бордо с бял сенник. Понеже леля споделила мераците си, продавачката казала "Ами то могат сенниците да се свалят" и БАМ... на количка в бордо лепнали тютюневия сенник funnytooth Според леля станала адската цигания, ама според продавачката някой можело да се зарадва на шаренкото. Wink
Отивам да си попълвам едни документи, че само се мотам и ги отлагам Wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #771 -: ноември 23, 2015, 14:00:59 »

Рони, ако не си сигурна в резервацията.. Си направи и друга в района, за да не останете неприятно изненадани.. Горещо препоръчвам "Made in home" намира се на 5 минути разстояние на ул. Ангел Кънчев..  pardon
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #772 -: ноември 23, 2015, 14:18:37 »

То е най- важно дали изобщо ще си возиш бебето в количка, особено зимна, къде ще го возиш и колко ще го возиш. Аз ги разхождах по Центъра и Бунарджика, по сравнително добри улици и не огромни разстояния. Освен това, като са родени в края на лятото, се търси добре проходима и стабилна, не маневрена. Пък и двамата бяха  4 и 4,5кг. аз съм висока и все очите ми са в този тип.
Сега за пратката, щом Лоли разрешава Wink
Съвсем изненадващо в събота получавам смс - имате пратка по Еконт, куриер Димитър Димитров ще я достави на адрес. Аз не участвам в коледната размяна на подаръци, нищо не съм поръчвала crazy. По едно време получавам вече обаждане от самия Митко, че не може да паркира на улицата и ще дойде пеша с пратката. Разбрахме се да чакам на входа. Слезнах долу, ама срещу нас има подблоков магазин за резервни части за коли и по някаква случайност наистина беше пълно с превозни средства и мъже crazy. Чаках, чаках, никой не идва към мен и реших аз да отида при тях да питам кой как се казва. Ама никой не си призна, даже взеха да се подхилкват. След 10-тина минути Митко пак ми звъни, че не ме вижда. "Почвам да махам с ръка", казвам "даже ще викам "ехо" и ще подскачам, няма как да не ме забележиш" Крещях, скачах, онези отсреща взеха да ме гледат подозрително, ама пак нищо, никой не ме вижда, аз никого не виждам. Пак звъним да потвърдим адреса, същият е. Видях, че работата няма да стане и реших, че момъкът нещо ме будалка или е вид телефонна измама. Предложих му да остави пратката в офиса на Еконт, че ми е на една крачка и ще си взема нещата в удобно за мен време и казах адреса. Леле, като взе онзи ми ти момък да се хили, не може дума да обели. Оказа се, че е в София, не в Пловдив на същия адрес, грешка, ама съществена в изписването на получателя funnytooth Сега пък аз взех да се хиля и окончателно затвърдих мнението на комшиите и техните клиенти, че не съм у ред. То няма да съм аз, ако не ми се случи нещо такова. Пак добре, че се сетих да попитам от кого е пратката и бързо оправихме нещата Wink
Рони, честита годишнина! Голям мерак ми е да опитам такава торта!
Държа да отбележа, че количката беше внос от ГДР и нямаше нищо общо с грозните и тежки български еднотипки. Първата пък беше австрийска, зелено кадифе, наследство от прабабата на куклата ЛилИ и само събирах завистливи погледи.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #773 -: ноември 23, 2015, 14:28:52 »

Аз сега се ядосах-искахме да идем в Щастливеца за годишнината.Обаждам се да резервирам,отсрещната страна ми казва "Ми минете,че от резервациите вече няма"  Oh my ... Както и да е уж резервира,ама да видим като идем да не сме се минали...Много хубава обстановка и кухня и във Велико Търново и обслужването беше на ниво, но тука от сервитьорите има какво да се желае,дано да не ми развалят настроението довечера.
Нищо общо нямат двата Щастливеца. За съжаление, в Търново е в пъти по-добре. Не съм пробвала тук ястията как са, но десертите не са лоши. Ама на мен ми дай нещо с шоколад и съм щастлива. biggrin

Скоро се рових из сайта на Хоук, пуснали са нова серия Лакрос. Подобна е на Малибу XL, но е подобрена версия.
svekarva, голям майтап с тия куриери! Аз давам адрес на офиса,където работя. Много добре го знаят, защото редовно се получават пратки. Ама и редовно ми звънят, за да кажат, че такъв адрес няма. След 100 увещания, че такъв адрес има, не влизат в сградата, понеже не виждали вход?! А има една огромна табела с името на фирмата, 5 стъпала надолу и вход. И сме окопирали цели 2 етажа, отдалече ни виждат. Ама на..
Рони, и аз налитам на бежови и бели колички. Не съм по искрящите цветове, а пък на твърдението, че е скучна и безлична, веднага казвам, че може да се сложи играчка за бебето.
Тцтцтц, превзех темата с тия колички. blush
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #774 -: ноември 23, 2015, 14:30:20 »

Рони, честита ви годишнина!!!  heart heart heart
Честит първи сняг на тез дето го видяха. За нас казаха, че още няма да има - като цяло се задавала поредната по-топла зима. Много глупости приказваха - ехххх, не е ли то Минчо Празников, вече почти никога не съм осведомена за времето въпреки че го гледам поне на 5-6 места.
Моята количка е Кангару Анджи, цвят тюркоаз. Засега съм доволна. Обаче трябва да й измислят чанта. Аз имам една немска. Върши ми чудна работа, но друго си е да ти се връзва всичко. С каката имах 3 колички. Чиполино комбинирана - загина, Чиполино лятна триколка - почти загина, не завива и немска куча марка тип чадър на прИмоция от Кауфланд за 20 лв. - само тя става и вероятно ще изкара и Кикимора. Досега към Анджи нямам забележки.
Свекс да те контрирам, че преди скечовете имаше послание/перифразирам/:
Скъпи родители, скечовете, които подготвихме заедно с вашите деца са огледало на вашия живот.
В този смисъл празниците не са за децата, а за родителите. Определено имахме нужда от този различен поглед и прочит на нещата. Все пак в градината и яслата сме минали 15-ина еднотипни празници. Имаше и много поучителни неща...
Активен
Alichka

« Отговор #775 -: ноември 23, 2015, 14:32:38 »

lol Е на това се казва среща с млад момък! funnytooth
Аз така щях да пускам пратка на бъдещата ми кумица. Да, ама от БГ пощи ми я отказаха, че имаше чупливи неща вътре. Както си е опакованко в амбалажната хартия, отидох в Еконт. Да, ама шматката зад бюрото писала, че е за град Левски, а не за София, квартал Левски. crazy
Имахме и случай на работа - получили пратка, ама им липсвали 2 големи артикула. Ама големи ви казвам! shok Питам колежките в склада и те: Еееее, ти за какво ни имаш? Как ще ги изпуснем? Да са дреболии, да ги забравим... Оказа се, че куриерът занесъл 2 чувала стока, а третият с двата артикула вътре - нееее pardon Продавачката обаче се подписала, приела стоката и после ми реве по телефона funnytooth

На мен бялото ми е чистота и спокойствие. Затова толкова много исках бяла количка, ама цъ! nea Следващият тираж! funnytooth
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #776 -: ноември 23, 2015, 14:42:38 »

Свекърва изкърти отново  Girl_hide

Зарибихте ме с тия колички, та гледам и аз ама залудо  blush Засега най ме грабват тези на Хоук като че ли, отношение цена/визия (качество не знам) smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #777 -: ноември 23, 2015, 14:50:10 »

Прегото е много готина, Нат  good Говоря на външен вид  funnytooth

И аз гледах количките и шефа ми вика, Тони да нямаме новина, викам не, гледам за приятелки.. Сега ще ме дебне всеки ден, дали не надебелвам, а то си е естествен процес хахаха

Моята приятелка е с Мима - бяла.. Пази я и е като чисто нова, въпреки непрестанните походи.. Стига да искаш и да е хубава кожата/плата, може да се поддържа чиста..  good
Аз не харесвам цветни колички  sad Може да е егоистично, защото бебетата обичат шаренията, ама и аз бих му сложила играчка  Wink
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #778 -: ноември 23, 2015, 14:53:03 »

Свекърва ти както винаги си у филма хахаха biggrin

Адиктед и аз те пропуснах, честита годишнина!

Фери няма да сбъркаш с Хоук  good мнооого са хубави. Сега ме е яд - мислех че днес ще е гадно времето и остаеих количката в колата, а колата у Филип и сега ме е яд - изгря едно слънце,  15 градуса стана... Тц Тц изпуснахме... sad
Активен
Alichka

« Отговор #779 -: ноември 23, 2015, 15:02:29 »

И аз гледах количките и шефа ми вика, Тони да нямаме новина, викам не, гледам за приятелки.. Сега ще ме дебне всеки ден, дали не надебелвам, а то си е естествен процес хахаха

Кажи му, че и днес отворихме кутията на Панд(а)ора funnytooth funnytooth funnytooth
Ужас - голямо писане изписах днес blush Надух ви сигурно главите, а вие тактично си мълчите huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: