Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 22:38:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема (говорилня) - Ноември
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
65
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември (Прочетена 219067 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Месечна тема (говорилня) - Ноември
«
Отговор #345 -:
ноември 12, 2015, 10:48:36 »
Цитат на: fanimira в ноември 12, 2015, 10:43:56
А тая вашта като те слушам и самолет да й подарите пак няма да го оцени. Не им сенвръзвайте, гледайте си двамата да сте добре!
Еми много си права
Неприятно е да откупуваш любовта на родителя си, защото то така се получава при нас май
Цитат на: fanimira в ноември 12, 2015, 10:43:56
Пък аз поръчах маратонки за РД на мъжо. Уж с наложен платеж, а куриера ми иска само 5 лв за доставка, хигихихохох, кога ли ще цъфнат на вратата със съдия-изпълнител?
Голяма си късметлийка, ще ме умориш от смях
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #346 -:
ноември 12, 2015, 10:56:19 »
Добрутро
Ние сме наспани и сега мама пие кафе бебе Боби лази по пода. Сурия играчки има, но етикета на одеалото е най интересен... Бебешка му работа... Днеска пак слънчице и след малко пак ще се излиза
хем ми се почива, хем на това време сърце ми не дава да седя вкъщи
аз да се похваля хванах му цаката на малкия с нощното спане - спи в холя сам с възглавницата за бременни и спи цяла нощ, макс един път да се събуди но заспива веднага - еййй родихме се
Търсенето на дом продължава с пълна сила и отнема голяма част от времето ми, дано изскочи нещо
Утре пък ще се видим най- накрая с Тони да запознаем мъжете йейейейе
)))))))))) нямам търпениеее
Хубав и слънчев ден от нас
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #347 -:
ноември 12, 2015, 11:24:56 »
Не успявам да ви изчета.
Тук има едно видео, което много ми хареса - иска ми се да съм на мястото на момченцето:
https://www.facebook.com/OfficialJacoDeBruyn/videos/941150762641641/
Активен
Feribotka
«
Отговор #348 -:
ноември 12, 2015, 11:29:06 »
Тони
, мъчно ми е за твоят Илиян много
тати е по същия начин неглижиран от баба ми, за сметка на едната ѝ дъщеря и всеки път като говори с нея е като премазан след това, а претенциите им са до небето
Сега за сватбата пак намериха кусури да му скапат настроението...абе злобна работа
Като показвах снимки на баба ми поръча да ѝ извадя на всичките ѝ внуци и двете ѝ дъщери, само за тати не каза нищо
Даже преди години се бях скарала с нея защото се опита да ми вменява някакви неща за нашите, сякаш са най-лошите хора на света и аз се ядосах и ѝ казах, че ако иска изобщо да я уважавам и да я идвам да я виждам (защото тя твърди, че съм ѝ най на сърце, понеже съм първата внучка), да не си позволява да злослови, особено срещу мама
Мрън...ама какво да се прави
И на мен много ми се пътува, но сме безпарични с този безкраен ремонт...напролет живот и здраве, да не си мъчим душичката
За тренировки нямам никаква воля да ходя някъде организирано да поскачам...като ми дойде музата си пуска ексбокса+кинекта, танци или зумба и си подскачам...или с ММ ако се организираме ходим след работа на тенис
За чиниите е много интересно това, дето обяснява Свеки, даже ми изглежда много стилно
Иначе аз съм малко маниак на тема домашни потреби и красотички и гледам да се въздържам от такива покупки да не се зариваме излишно
Картофени кюфтета са ми едно от любимите яденета...ама щото са пържени не ги хапвам често, трябва да пробвам тези на хартия печени
Пилето с бадеми изглежда като 10/10, само да ми стане готова кухнята ще си сефтосам фурната с нещо такова
Миленка
, ами много ясно, използвайте циганското лято, няма какво да се завирате вкъщи
Много хубаво, че си уцелила спането на малкия
Успех на пазара на недвижими имоти
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #349 -:
ноември 12, 2015, 11:42:07 »
Добро утро и от мен!
Аман от тоя вирус уж се бях оправила,а снощи пак запушен нос,сутринта болка в гърлото,май си ме повтаря.Тони, освен да се радваш,че си далеч и да успокояваш половинката си,друго не знам какво да ти кажа.Аз така се дразня и като съм едно дете още повече се дразня,ама си казвам нали не сме при тях.Свекърва е права обаче за това с жените,мъжете като че ли не се задълбочават толкова и по-добре.
Иначе аз днес и утре ще чистя,че идва майка ми,а тя е маняк,не че не чистя,но тя гледа всичко,което примерно аз не се сещам да погледна чисто ли е или го правя веднъж в месеца.Блъскам си и главата какво да сготвя за официалния обяд-искам нещо със сос,ама да не е сметанов,че баща ми сметани и майонези не обича,от друга страна пък други сосове ми се струват по като манджа.Ако някоя се сеща нещо да помага.
И ние тук почти нямаме еднакви чинии,е верно една форма са,ама са различни цветове,че и големи,ама така се е обзавел ММ,а място за нови няма,та ще караме с тях,докато сме тук като идем на широко ще си купя каквито на мен ми харесват.
ПП: Гледам и Фери и тя казва,че има делене,ами явно навсякъде е.С тия 3 проектодеца кво ще правя не знам хаха
Активен
always_and_forever
«
Отговор #350 -:
ноември 12, 2015, 12:01:44 »
Добре, че сте се разписали. Сутринта сякаш нямаше какво да споделя. Чувстах се празна.
Свекърва, благодаря за кафето!
Добре си ги описала тези взаимоотношения. Както се казва, ще поживеем и ще видим и ние.
Аз пък много искам две дечица. До колкото се познавам, пък и Влади, не мисля, че ще ги деля. Дано и не се случва. Рядко, да не кажа, че изобщо не съм чувала човек, който няма брат или сестра да иска повече от едно дете.
Делене има при баща ми. Има сестра и брат, той е най-малкия, демек истърсак. Все той не е направил нещо като хората, все брат му и сестра му са най-белите. Дали и на него не му тежи, съмнявам се, но се е научил да се оправя сам. Майка му, демек баба ми, никога не е била доволна и все нещо не й стига. Делене има и между мен и брат ми, именно от тази баба. Разбираемо е, защото сме от различни бащи. Аз вече не се и ядосвам, не ми пука. Пък да не говорим първата внучка на бабата (дете на брат му детето), че е на пиедестал. Златна й е.
Фани, ти от къде поръча маратонките-подарък?
Миленка, така е, използвайте слънчевите лъчи и събирайте витаминки, докато още е хубаво времето.
Голям сладур е Бобчо и колко хубаво седи.
Стискам палци скоро да намерите вашето местенце.
Като ви чета как всички избягвате пърженето направо ви се възхищавам.
Активен
Alichka
«
Отговор #351 -:
ноември 12, 2015, 14:12:50 »
Здравейте!
Аз съм като смазана от влак! Тази сутрин едва се наканих да ставам. Олеее, такова време е навън, а аз съм затворена вкъщи
Яд ме е и то много! Като усещам жегата, се сещам за миналата Коледа. Точно на такъв пек украсявахме елхата с ММ - боси, по потници, на отворена врата и пак потни.
Сега правя едни пилешки гърди - комбинация от рецептата на Мари и идеята на Свекърва.
След малко ще си хващам гоблена. Това от чудене какво да правя. Искам да се насладя на банята, ама Дребосъчка не спи спокойно и не смея да вляза
Мда, май е така - който е едно дете, иска да има повече собствени деца.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #352 -:
ноември 12, 2015, 14:45:27 »
Ами аз май точно обратното имам предвид за липсата на брат/сестра и желанието на повече от едно дете. Поне на мен това ми е направило впечатление. Всички познати, които нямат сестра или брат казват, че едно дете им стига.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #353 -:
ноември 12, 2015, 15:50:47 »
Фууу стигнах и аз до компютър. Вчера Теодор си взе почивен ден уж да учи за изпита и познайте - покани 5 човека у нас. Реши, че ще се вихри да готви на уока. После обаче реши, че ще го прави в тава. Накрая го вари. Та до сега съм мила кухнята. Остави съдовете, остави де що имаше тенджера и тава, а и по стените имаше. Голям е заплес то чавек.
Вчера брат ми ми честити имения ден, по най-хубавия начин. Писа ми: Цял ден те чакам да ти честитя имения ден така - искам да ти дойда на гости.
Направо съм на върха на щастието. Може да дойдат със сестра му на Теодор, може и сам - още не са се разбрали.
Снощи са изгледали сватбеното видео вкъщи. Брат ми каза, че е добре. Нямало нещо важно изрязано или нещо друго притеснително. Сега чакам да стигне до мен.
Имам да пиша съчинение за колежа - странни и нестандартни състезания от вашата държава.
Чудех се за какво да пиша и се сетих за хвърлянето на кръста на Йорданов ден.
Отворена съм към предложения.
А относно деленето да деца, ей ви случка с мойто свеки:
Сядаме да обядваме аз, тя и дъщеря и. И свеки избухва: "Оууу мойто детенце дали ще яде салатка с риба тон, направила съм я за него?" И дъщеря и я резна: "Ами... не знам кое е твойто детенце,ама аз салата с риба тон не ям". А тя си знае, че ги делят и винаги го обръща на голям майтап, което за мен е много забавно, отстрани.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #354 -:
ноември 12, 2015, 16:05:31 »
Вики, идеята е много добра!
Активен
Alichka
«
Отговор #355 -:
ноември 12, 2015, 16:06:11 »
Ау, Чери, уникална тема
Да ти е кеф да мислиш по нея.
Кажи какво разбират под състезание. Трябва да има победител, първи втори и тн ли? Аз се сещам за една камара детски игри на открито... Ама чак необичайни!
Едит: Надиграване с кумско пиле и торта става ли?
«
Последна редакция: ноември 12, 2015, 16:11:26 от Alichka
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #356 -:
ноември 12, 2015, 16:26:43 »
Урока, който взимахме и на база, който е домашното беше за три състезания - едното фестивал на пазарски колички - надбягване с тях. Другото "блъскащи колички" ама с комбайни, удрят се докато не остане само един в движение и третото - футбол в блато. Та може абсолютно всичко да е...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #357 -:
ноември 12, 2015, 16:36:28 »
Аз се сещам за това, че се състезавахме кой повече убити мухи в кибритени кутийки ще занесе в училище. Също и че събирахме "вторични суровини" и се състезавахме между класовете. Има състезания за най- едър отгледан фасул в Родопите, най- голяма диня в хасковския край и после - най добре направен динен фенер. Едно време е имало надиграване на ръченица /това по разширена идея на Аличка/.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #358 -:
ноември 12, 2015, 17:08:40 »
Цитат на: menyanthe в ноември 12, 2015, 11:24:56
Тук има едно видео, което много ми хареса - иска ми се да съм на мястото на момченцето:
https://www.facebook.com/OfficialJacoDeBruyn/videos/941150762641641/
Не ти се иска…
В гимнастиката на Марта имат такьв басейн с гьби и миналата година се беше откачила една кука отстрани, та едно дете като паднало между гьбите и се хльзнало в образувалата се дупка. Паднало от 2 метра на дьното, в пьлна тьмнина, та добре че го бяха забелязали, че като има повече деца между гьбите ходи виж нещо…
Ужас беше.
(Басейньт е все едно 5 метров басейн, в който наполовината е опьнат един батут, закачен с куки и пружини за стените и вьрху батута са сложени гьбите)
ПП. Оттогава вече не ги пускат там малките
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #359 -:
ноември 12, 2015, 17:26:35 »
А, Ина, ужас. Но предполагам, че може да се направи и по-безопасно.
А аз ще почвам работа като стажант програмист.
Най-вероятно от 1 декември.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26