Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 00:47:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219568 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: ноември 02, 2015, 13:52:06 »

Тони, това за баба ми не го разбрах  pardon Врачанската ми баба е по-младата ми баба, ама на няколко пъти трябваше да я строявам, че беше решила да носи родопско одеало в ресторанта  pardon

Али, да ти кажа, имам чувството, че по време на сватбата щръкна малко, защото бях с чорапогащник за бременни и в началото ми се свличаше и много ме дразнеше и аз го навих надолу. Ама по едно време взе да ми обива и пак го вдигнах и ми беше добре вече. Аз реших, че нещо ми се е подул коремът тогава, ама и днес си стои по-голямо от събота сутрин. И все пак, все още се чувствам кльощава.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #76 -: ноември 02, 2015, 14:02:40 »

Цоп и аз в новата тема! Честит Рожден Ден на Менианте! Да е жива и здрава и все така готина... smile

Днес е един прекрасен ноемврийски ден smile пожелавам ви много слънце и усмивки, после ще чета, сега отиваме на разходка kiss2
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: ноември 02, 2015, 14:33:22 »

Менианте.. Така излезе май, ама нямах предвид конкретно теб.. Просто жените под 35 (образно казано) сме някакв неориентирани, не сигурни... В такъв смисъл глупави.. То, другото не пита..

Панде, нали сватбата не беше във Враца, пък си мислех, че баба ти е от Враца.. викам, как сте били у тях  funnytooth Акъла ми е във фактурите за кафенца, сокченца, колички и фантички.. ТОП дринкс (Каранешева) са ми взели акъла  funnytooth
« Последна редакция: ноември 02, 2015, 14:37:18 от alexandrova_90 » Активен
karanesheva
Професор
Публикации: 334

« Отговор #78 -: ноември 02, 2015, 15:03:05 »

Хахаха сега Топ Дринкс. Не знаех, че работим с Вас. Да помагам с фактурите.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: ноември 02, 2015, 17:12:00 »

Благодаря за новата ни тема. give_rose

Менианте, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти! give_rose

И моята свекърва има рожден ден днес. Чувствайте се почерпени, макар и без трапезата, защото пиша от телефона.

Толкова от мен засега smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: ноември 02, 2015, 17:54:12 »

Минавам да кажа Бау! И да честитя празника на menyanthe. Бъди много здрава, щастлива и обичана от всички твои мъже  girl_wink! И една ползотворна екскурзия до мечтана дестинация.
Миме, честит празник и на ваща къща!

Момичета, ще ви доизчета довечера или утре, че съм се зарила до уши в работа...  cray
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: ноември 02, 2015, 20:47:56 »

Понеже няколко човека ме питат, ето снимка на духчетата:

Много ми се искаше да ги накича на някое клонче, ама ММ не ми се нави на акъла.

Панде, пу-пу, много сте хубави smile
Като имаш време, разкажи повече за сватбата. Украсата тематична ли беше?
А коремчето тепърва ще расте. Аз съм като преяла следобедите и дънките са ми доста неудобни.

addicted_to_u, ха честито за датата. Сега вече може да се отдадеш на трескава подготовка. Wink Снимката ми е една от любимите.

Надето няма ли да ни разкаже за нейното тържество? Съвсем ни забрави. Рататуй също... sad
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: ноември 02, 2015, 22:18:55 »

Нат, много са ти хубави духчетата good Лично на мен повече ми харесват с лампичките и на тъмно, на светло и без лампички се губи ефектът.

Миме, да ти е жива и здрава свекървата и повечко да те слуша! blum
Да кажеш после как отразихте повода.

За годините.... и аз така го усещам, 30+, за мен е по-добра възраст за жената като цяло.
Лично аз, като човек, се харесвам много повече сега, отколкото това което бях на 20+. Не че на 20 съм била лош човек, но сега съм подобрена моя версия Wink
Колкото до пюретата и лигите...това ме кара да се чувствам млада и някак, че всичко все още ми предстои, започнат ли да ми се прибират по нощите....е тогава вече ще се чувствам пред пенсия... tease

А за проблемите с кръста, да, вероятно е да не е секциото основна причина, сигурно нещо общо има това, че всеки ден минимум веднъж се качвам до 4 етаж с 20кг+, и минимум още три пъти нагоре-надолу с 15кг+  huhhuh.gif

Днес си купих пяна за вана с лавандула и жасмин и ..... ще си напълня сега една вана, ще си запаля малко свещички, ще си налея мъничко червено вино, колкото да допълва аромата на лавандула и жасмин и канелата от ароматните свещи и .....релакс.

И много моля никой да не ми завижда, дори благородно, защото имам малко бебе и сигурно ще изляза минимум веднъж принудително, но все пак съм длъжна да опитам. Wink

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: ноември 03, 2015, 08:12:38 »

Добро утрооооо!
Мариии, дори не съм си помисляла да ти завидя  crazy още повече че има липсващ елемент в описанието ти, а именно - някой да ти "земе банята" дет се вика.... хихихих. Не ми връзвай кусур, нещо ме е хванала лигата+простотията из тия дни!
А мъжО ми направи комплимент из оня ден - говорехме за обща позната с бебе. Аз: Абе на колко е тая жена и заради силикона и лифтинга ли изглежда 40+? А той: Ааа, за нея не знам обаче на теб ти давам не повече от 24-5 години  heart хихихи, спестих 7-8 годинки а? Аз се чувствам добре в кожата си и на 20+ и на 30+, дай боже и до 70+ все така!!!
Честит Рожден Ден на Менянт с малко закъснение. Нека щастието, любовта и успехите при теб никога не закъсняват!  give_rose Как изкарахте празника?
По закона на Мърфи точно днес когато го дават да е слънчево и приятно трябва да ходя на видео конференция  и то по обяд! Аааа давам им час и половина максимум. Тъй де, ще взема да изтърва циганското лято.
Желая ви слънчев, усмихнат и успешен ден!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: ноември 03, 2015, 08:19:33 »

Добро утро smile

Днес ви пускам снимка на чай и кекс, който с кумата си поднесохме в неделя следобед.. На мен тази сутрин не ми се пие кафе и съм на чай  shok pardon

Да ви е сладко  blum

Лавандула и жасмин обожавам, но... нямам вана  sad Ако имах щях да мрънкам, че не мога да я изчистя, та май по-добре че нямам..  pardon

Снощи направих гювеч най-после.. Свекърът ми беше тук, хапнахме, пийнахме, поприказвахме си с кумата и с него... добър човек е и си го обичам  Yes

Нат
, направо са убиец тези духове  heart
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: ноември 03, 2015, 08:23:42 »

Добро утро!

Тази нощ спах много неспокойно. Въртях се цяяяла нощ. nea
Събудих се преди алармата, както често се случва. huhhuh.gif

Нат, Мари, благодаря ви! give_rose

Мари, нищо по-специално не се случи. Бяхме само четиримата - хапнахме, пийнахме и поговорихме.
Цялото това нещо не продължи много дълго.  pardon

Хубав ден!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: ноември 03, 2015, 08:46:26 »

Ще ви видя аз като забраменеете/станете майки! Едната не спала добре, другата не щяла кафе  Oh my ... а бой де beating
Пък моя Убавец е заръфал колана на халата ми - да взема да го нахраня, а?
« Последна редакция: ноември 03, 2015, 08:48:06 от fanimira » Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: ноември 03, 2015, 09:01:39 »

Ще ви видя аз като забраменеете/станете майки! Едната не спала добре, другата не щяла кафе  Oh my ... а бой де beating
Пък моя Убавец е заръфал колана на халата ми - да взема да го нахраня, а?
funnytooth funnytooth funnytooth goodpost

Добро утро!!!
Няма кой,  Фани,  като започваме от 0,сега сме в ученическите си години и ходим на училище по нощите,  вместо да си вземаме банята  funnytooth funnytooth
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #88 -: ноември 03, 2015, 09:53:43 »

Ами освен да допълня още мен и майка ми към неспалите. Аз, че ставах през час до тоалетната /вчера ми беше плодов ден/, пък тя, че спала през деня...Няма наспиване, независимо от възрастта и причината. Wink
Дано това турско кафе ни разбуди. Загледах се в локумарника и реших да си търся в Турция такъв комплект, ама като се замислих, реших, че мога да ползвам за целта една стара захарница със сребърен похлупак и поставка, като просто и махна кристалната част. Имам и 4 подстакани /или както им е името на обковите за чаши/, та само да искам подобен дух. Остана да си купя локум...Ама какъв локум продаваха на метър в Хасково едно време heart heart heart Мек, с аромат на роза, пък и езикът ти после ставаше червен Wink. Сега ги надребнили едни...само за един зъб. Ще направя и аз една такава снимка, ама с шварц кафе и захаросан джиндифил, само да се вдъхновя. Ще перна и естествен фон котка Wink
Панди, беше обещала да показваш красотите, правени от сестра ти и мъжа ти. Много сте сладки на снимката heart. Личи си, че си бременна, иначе в подобни пози винаги ти е вдигнат единия крак Wink, сега не смееш май.
И тук времето ще е повече от хубаво тези дни. Пусто пак не съм доволна - вижда се колко са мръсни прозорците diablo

* локум.jpg (38.96 KB, 338x203 - видяно 2349 пъти.)
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: ноември 03, 2015, 10:03:27 »

Свекс, аз също съм на локумена вълна от вчера.. Шефът се прибра от Банско и сподели, че за първи път е опитал баница с точени кори и локум... Това е вкусът на детството ми.. Баба ми прави най-страхотната сиропирана баница с локум и точени кори.. Ей, обожавам я... Така ми се е прияла  heart Сега търсим от къде да се снабдяваме с хубав локум с аромат на роза, за да я предлагаме в сладкарниците ни.. Дано да стане поне на половина като бабината..

Иначе.. От Турция имам страхотен сервиз за чай + чайник.. Рядко ги използвам обаче..  sad
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: