Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:35:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219426 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #45 -: ноември 02, 2015, 08:11:15 »

Привет в новата седмица!
Ина, активно се включвам, когато имам много работа. funnytooth Тези почивни дни го ударих на полов ден /тоест, зае.ах работата/ и ходихме по Главната да се виждаме с познати. Заредихме терасата с праз и няколко тикви и после гледах 4 /четири/ часа телевизия angry, а съпружието беше насмотано на лаптопа да следи изборите и Формулата.
Фани, все ще измислим как да се облажиш от властта - може да запише Кикимор в хубава ясла, примерно. Нека излизат млади хора в политиката, това се иска good. И в Пловдив "пушкаха" за избора на стария нов кмет, пък аз първо реших, че е за Будителите. Хехе, сетих се, че учениците няма да учат днес, иначе изпускаха, като се пада в почивен ден, та има някаква полза от изборите. Wink
Само за хора с юридически интереси:
http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_414496607_Yuridicheski_prochit_na_Snejanka#.VjSU4Snr2tI.facebook
Намерих една доста стара статия за позитивното мислене и ако имате желание, да я пусна за обсъждане Wink
Виви определено ми липсва, така и не видяхме снимка на хубаво мъжко дупе. Май твърдо е заявила, че няма да пише във форума.
Чакам Панди за новини около сватбата на сестра си heart
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #46 -: ноември 02, 2015, 08:20:27 »

Добро утро и от опашката за дати за сватба -пред мен са 3 мераклии, а още не са отворили до 9 ще станем повече сигурно! Голям студ, та ще се грея с вашите приказки, ако не стане бързо!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: ноември 02, 2015, 08:36:26 »

Добро утро!

Свекърва , давай положителните мисли да ги попием вместо кафе рано сутринта!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #48 -: ноември 02, 2015, 08:38:18 »

Добро утро!
Днес ще яхвам метлата, че се очерта много работа. Всъщност току що ми отпадна единия ангажимент. Свърших работа по телефона tease Това напук на твърдението на баща ми, че по телефона работа не се върши.
Щях да разказвам за рожден ден при почивни дни. Имах съученичка в началното училище - най-близката ми приятелка в тия години. Тя беше раждана юли, ама то тогава ваканция. Останалите бяхме все зимата, включая и брат й. Е, накрая изнуди майка си й празнуваме рожден ден всред зима. Харесваше си някоя дата и ходехме у тях. Ама всичко си беше както трябва - сандвичите, украсите, тортата Torte Лятото беше бабешкия рожден ден...
Хайде, лек ден от мен witch Отлитам!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: ноември 02, 2015, 08:47:36 »

Добро утро  Coffe

Череш,
къде се загуби.. Мислех да те смъмря във фейсбук, но си избързала и сама си писала  beating

Виви не пише, но се притеснявам, дали наистина не е заради мен.. Защото въобще не съм искала да я обидя, нито пък имам нещо против нея..  nea pardon

Мари, ти си направо машина човечееее smile Днес едната ми колежка донесе такива сладки, каквито беше постнала ти.. Чак й викам, да не четеш форума ми или си приятелка на Мари хахаха Всъщност има малко детенце и най-вероятно просто и тя се рови като теб.. Адски са вкусни  good Bravo

Ох, пак изписахте.. има нови отговори.. Колежките си купуват някакви панталони от аутлет на Манго за по 9 лв... и ми правят модно ревю  funnytooth
Активен
karanesheva
Професор
Публикации: 334

« Отговор #50 -: ноември 02, 2015, 09:15:38 »

Добро утро и от мен. Досега не съм писала в тази, тема и решех да започна от нов месец. Свършиха ли булките. Няма нито  една нова тема за предстояща сватба от много време.  Искам да се обърна към Росита не знам каква е причината да раждаш секцио, ако е по твой избор
Активен
karanesheva
Професор

« Отговор #51 -: ноември 02, 2015, 09:25:13 »

Ех бързи ръце  Girl_hide Не го прави. Последиците след секцио, са много / тежки болки в главата  и дископания/ Десет години не мога да се оправя. Ако се налага направи го в делничен ден. На следващият ден трябва да те раздвижат. Дежурен рехабилитатор няма по празниците трябва де се оправяш сама. Аз съм раждала в "Майчин дом" - София в срядата преди Великден.  Жените които раждаха по спешност по празниците, нямаше кои да ги раздвижва и трябваше това да го правят сами. И аз поостригах косата и съм с къса. Трябва да я даря, но все още не знам, къде за това ще помоля Мари да помага.     
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: ноември 02, 2015, 09:54:53 »

Не знам, моята приятелка много леко премина през секциото.. на 5-тия ден държете малката и я кърмеше, седнала по турски... Та, сигурно си зависи от случая, от човека и тн..  pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #53 -: ноември 02, 2015, 09:55:42 »

Е тя Роси вече има едно дете сьс секцио, така че знае какво е.
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #54 -: ноември 02, 2015, 10:08:57 »

Да ви черпя вече всичко е запазено за сватбата  yahoo и мога да си отдъхна.Първо да започна с положителното,че почти не се случва-жената за записването видя,че има хора и отвори в 8:30,а не в 9. Веднъж администрацията да ми направи добро впечатление. Много бързо се случиха нещата. Лошото е,че София догодина има 3 зали,които не са в ремонт или няма да бъдат бутани- е това са мерки за преодоляване на демографска криза, та трябваше на място да решавам,тъй като залата, която харесахме,  щяла да бъде бутана! Та вече мога да кажа на 25.06 ще се жениим Сватбаааа
Хайде да се сгрявам и ви желая денят ви да е изпълнен с толкова радостни трептения, колкото има  в моето сърце в момента!
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 02, 2015, 10:31:34 »

Вероника ,честито! (много ти е хубаво името )

Спомням си и аз тези трепети,  но при нас се реши от ресторанта датата,  не от обредния дом.

А за секциото и аз май се уредих с дископатия.... Още събирам смелост и търся време да отида на лекар,  но както казах и преди кръста ми вече не е същия...
Но ще видим,  не ми е на дневен ред, а и избор нямах.
Иначе с възстановяването при всеки си е различно. Аз нямах проблеми и впредвид тежкото и дълго(не чак като на Ина) раждане,  при секциото ми беше къде къде по-леко,  чисто физически и като болка.
Всичко си е до късмет, момичета.

Иначе Тони, никаква машина не съм или ако съм,  съм машина за основен ремонт. Само си намирам работа и после тичам тук да се жалвам колко съм изморена
Активен
karanesheva
Професор

« Отговор #56 -: ноември 02, 2015, 10:39:04 »

Е щом на Роси е минала през това раждане, тя знае какво е. Тя дископатията е следствие от упойката. Тя може и да се получи и при нормално раждане с пидурална упойка.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: ноември 02, 2015, 10:41:34 »

Радвам се на трепетите ти, Вероника..  heart Поздравления за датата.. Снощи избирахме снимки за сватбения албум, та ме заляха пак емоции сватбени  blush

Фактури..  Computer

ЕДИТ:

Да пусна специално за Свекърва..

« Последна редакция: ноември 02, 2015, 10:48:27 от alexandrova_90 » Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: ноември 02, 2015, 10:48:28 »

Добрутро! То диско-то не само от секцио се получава. Аз имам проблеми с гърба, кръста и колената от младини, вследствие на "сладката" работа на ягодите в UK. Това беше и една от причините да няма UK лято номер 3... Шегуваме се с кумата и двете ветеранки бригадирки.
Аз: Днес ме болят колената  pardon
Тя: И в БГ ли е дъждовно?
А ти в кой град ще раждаш, Роси? Във Варна ли? Много зависи и в коя болница, при кои лекари и т.н. Осланяй се на инстинктите си дето се вика и недей да рискуваш излишно. Няма да станеш героиня нито с единия вид раждане нито с другия. Казвам ти го като родила нормално без упойка и с прилично количество шевове 1вия път. Братовчедка ми и 2-те ги ражда със секцио. Просто като са седалищни нямаше как другояче. За дископатия не съм я чувала да говори, а е вече на 40 и сто години дет вика щерката...
Мари, ти и 2-та пътя ли със секцио?
Свекс, стига с тоя полов живот. Пиши тука да черпим и ние опит.
Чери, пиши в твоята тема как ги виждаш нещата сега след време.
Вероникс, честито за датата! Чакам с нетърпение да видя, че имаш тема и споделяш красотички.
Още какво щях да казвам?!
Както и да е, хубаФ ден!
BIG edit: Тони, let me да те лъв you!!! Простоооо, страшен часовник!
« Последна редакция: ноември 02, 2015, 10:51:07 от fanimira » Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: ноември 02, 2015, 11:04:09 »

Фани, първото е естествено,  без упойка,  не по мое желание.

Хубав часовник,  а?!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: