Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:41:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219462 пъти)

Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: ноември 09, 2015, 19:22:42 »

Ама Антоанетке... както те слушам и се сещам за една моя приятелка - нейната свеки. Е дъщеря и е Върха, сина и... кучета го яли. Та на сватбата на приятелката ми, беше направила нещо подобно на твоята мила свекърва "Ще отидем при малдоженеца като Кристина се приготви". Ужас някакъв. Мойто свеки пък отива малко към другата група - около Теодор се върти света, сестра му... тя е оправна.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: ноември 09, 2015, 22:52:50 »

Тони  твоята свеки и моята, една майка ги е раждала..И ние сме на филма вие сте добре,,,ма брат му е супер зле...Или аааа  аз вас не ви мисля,вие имате възможност,двама сте,,,ма Николайчо и жена му,милите,,, те имат нужда.
ММ има заболяване -разширени вени,в много напреднал стадий,с рани,,,тем подобни ужасии.Аз се чудя как да му облекчавам болките,да не се натоварва,сменяме превръзки постоянно,а тя последния път му звъни и казва: Брат ти е много уморен (работи в банка) и най-добре ти да дойдеш (от Петрич до София) , да ходиш на село и да изкосиш тревата, а и има орехи за събиране.Леле така я нахоках,,,че свят и се изви.С болния крак дето има 5 см дупка да коси трева и да се катери на ореха ,така ли ? А тя ми отговори  е да,понеже Николайчо много работи, а има  малко дете за гледане.....Грозна работа,,,Това с делението на децата е ужасно,но май е доста често срещано ,за съжаление.
Аз продължавам да съм болна,но пък имам коледно настроение вече,избрах подарък за кумата,има черен петък на продуктите на CHI,и мисля да им взема някаква серия за коса.
Да ви споделя,една от приятелките ми от детство се жени след две седмици,и по принцип аз след нашата сватба гледах да не говорим и да не обсъждаме пред нея,понеже нямат много възможности,и няма да правят пищна,а семпла сватба.Питах я няколко пъти има ли нужда от помощ,при което ми заяви,че имала достатъчно добър вкус,и искала да запази всичко в тайна...ОК ,,Нищо не я попитах повече,съобразих се желанието и.Тази Неделя се събрахме на кафе,по традиция само момичетата с децата,,и както си водехме небрежни разговори и стана тема за снимките ни от сватбата,понеже тази седмица ги качих във Фейс...И въпросната бъдеща булка  ми каза,че по-грозни снимки от нашите не била виждала  shok Как сме били толкова път да ходим за сесия и да се снимаме до разпаднали се къщи и канализационни тръби  shok  Първо онемях,понеже  все пак сме приятелки,уж.А тя продължи  да обяснява с ококорени очи,че не разбирала как може хората ( приятелките започнаха да и казват,че според тях са много хубави) да се правят,че е красиво булка да се снима на фон разпадната къща и тръби,,,Едвам се сдържах да не ревна,понеже ми го казва тя-уж приятелката.Много ми стана обидно.Не съм човек,който ще си замълчи,но точно в този момент,онемях.Аз знам,че всеки си има различен вкус,но поне  можеше да си запази мнението за себе си,а не да ми разваля цялата емоция....Ех изтъжих ви се,,,и да ви кажа поолекна ми  cray два дни ми е толкова мрачно,първо търсих три часа тази снимка с тръбите,,,и намерих подобна,,,предполагам,че нея е визирала,,,,ма можеше да ми го спести...Но разни хора,,,,разни идеали,казва баба ми smile
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #257 -: ноември 09, 2015, 23:09:03 »

Охх това с деленето на децата е ужасно... Е сега в неделятя бяхме на гости на баба ми на село и казала на Филип - и как е   друго си е мъжко а? По- сладко а?...  shok товя е майката на майка ми!
И като се замисля ние сме трима внука аз братовчедка ми и братовчед ми - ми него винаги супер мн са го жалили... Като Николайчото на Лолитка.  Горкия той милия той... Там малко по-друго е деленето на децата - момиче ли е,  не го броят! diablo

Много е гадно това делене...

Лоли аз теб що те нямам във фб? Прати ми покана моооля smile за приятелката ти - много обидно и нетактично е подходила. Ето и на мен снимките на мойта мацка не ми харесаха и затова се оплаках на вас, на нея и направих комплимент за тези които харесах, за другите просто си замълчах. Казах и че според мен е можело и по-добре, но изтъкнах че в крайна сметка щом има 100-200 снимки за албум, няма за какво да се тревожи... Винаги има как тактично да поднесеш истината, ако приемем че не са и харесали на приятелката ти. Май обаче по-скоро завижда или избива някой комплекс - или просто е под стрес че нейната сватба не е такавя - не бързай да я виниш smile

Ние днес до 5.30 бяхме навън - то направо е лято, даже си поседях сама на припек докато чакам една приятелка. Малко ме доядя че деня е толкова красив и наситен с цветове, а на Боби като снимахме сесията беше доста зелено, но... Шанс.. Като стана дума...
сега за лека нощ нещо позитивно - снимките на Боби са готови! Както винаги Гого не ме разочарова  и за мен са божествени - заповядайте в бебешката тема на Боби да ги разгледате smile
« Последна редакция: ноември 09, 2015, 23:17:13 от milenkata » Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: ноември 09, 2015, 23:24:08 »

Миленка сега ти писах на лични,тъкмо ще видя и снимките на Боби smile
И аз не мисля,че всеки трябва да ми харесва снимките,,,ма като не и харесват,може да си замълчи.Дано просто да е изнервена,така се успокоявам,То напрежението около сватбата си е доста,но все пак,,,
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: ноември 09, 2015, 23:24:23 »

То късно стана и сигурно няма никой, но аз реших да се включа.  smile

Вечерята ни се получи много вкусна, чак ми стана тежко на стомаха. Не можех да спра да ям.
Гледахме Биг Брадър и си говорехме с чаша вино в ръка. Изведнъж.....заспах. Направо припаднах. Чувствах, че все едно не съм спала една седмица. angry Дремех си така сигурно половин час, макар че Влади все ме приканваше да ставам и да си взема един горещ душ. Блаженство.  smoke
Него го изпратих да рита, а аз вече наспала се, влязох да ви прочета.

От няколко дена сърцето ми "прескача".  Не знам на какво може да се дължи, но е много неприятно и чак се задъхвам.  huhhuh.gif Дори сега ми е така.  huhhuh.gif

Лоли, напълно те разбирам за снимките, защото ми се случи същото нещо с уж най-добрата ми приятелка. Отидох в тях да гледаме снимките от сватбата, защото ми беше пробила дупка в главата снимките, та снимките. Накрая изкометира, че са хубави, ама много повече е очаквала. Нещо не й харесвали. Предполагало се, че трябвало да са по-по и аз не знам какво....  beating Тя можело да ги направи същите и т.н. Общо взето ми нацели болната тема.  beating Просто онемях и не знаех как да реагирам и какво да кажа. Едвам се сдържах да не се разплача. Тръгнах си набързо и после не ми се искаше да я виждам известно време. Не знам тези хора какво си мислят и как могат да се изразяват по този начин. Не предполагат ли, че могат да наранят някого.  nea
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #260 -: ноември 09, 2015, 23:32:08 »

На мен ми ставаше така от ниско желязо (за сьрцето става вьпрос).
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #261 -: ноември 09, 2015, 23:36:04 »

Лоли,  Миме - Тея луди ли са???  Снимките са страхотни!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: ноември 10, 2015, 00:00:21 »

Инче, а това има ли нещо общо с ниското кръвно? Не съм много запозната. Други оплаквания засега нямам, но е много неприятно. Може да е от стрес, знам ли и аз.  huhhuh.gif

Миленка, благодаря ти!  air_kiss Не, че е задължително всеки да ги харесва, но самия начин на изразяване е покъртителен. Несъобразителни хора колкото щеш за съжаление. И това от близък човек.  nea
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: ноември 10, 2015, 00:12:42 »

Миме и аз това имам предвид знам, че,всеки има различно  виждане,, но... малко съобразителност. Имаш мнение, ок, запази си го. А и аз дори не съм я питала. Пък и вашите снимки са перфектни, какво повече е очаквала, в Космоса да се снимате???  И най мразя, някой некомпетентен  по въпроса, да каже : и аз можех да ги направя такива?  Що за глупост, по дяволите????   И аз като гледам фигурно пързаляне си мисля, че е много лесно, ма не съм тръгнала да дрънкам, че мога да го направя по-добре.. Типично българска философия, разбираме от всичко, можем всичко..и гроздето е кисело
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: ноември 10, 2015, 01:57:54 »

Миленка сесията с малкия  е страхотна.. Толкова е сладък, бонбон.. На 5 месеца, а вече стабилно стои изправен, бързаче малко kiss2  Много жизнерадостно бебче ми изглежда.. пу пу  да ви е жив и здрав
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: ноември 10, 2015, 08:48:32 »

Добро утро smile

Чудех се дали да казвам, че даже и на Илиян не съм споделила.. Сега като прочетох написаното от Мимето и  Oh my ... shok И на мен снощи ми се случи.. Сърцебиене, прескача ми сърцето ужас! Много се уплаших и започнах да се чудя.. Първото, на което го отдавам е, че съм много дебела и от днес съм на плодове и чай.. Ще си запиша час за диетолог, вече доста време не приемам никакви лекарства и е врееме да спра да се харесвам в това тяло! Дано престане това със сърцето, че е неприятно..  huhhuh.gif

Ще ходя с една колежка на Макбет, преди малко купих билети  yahoo tease
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #266 -: ноември 10, 2015, 09:05:05 »

Добро утро. smile

Тони ходи по кинофестивали, а аз както ви говорех, че много ме дразнят субтитрите на "Кухня", сега полудях по него и всяка свободна минута отделям, за да гледам! Вече стигнах 3-ти сезон и се зарибявам с всяка изминала серия повече...  heart heart heart

Лоли, Миме, снимките са ви прекрасни!!!!!!!!!!!  heart  Bravo tease good Да си го знаете и да не се натъжавате на глупостите на хора, които не го мислят искрено, продиктувано е от друго чувство.

Аз преди коледно се вълнувам за рождения ми ден - 15.11. В София ще съм, кукута, поканиха ме на питка на бебче точно на рождения ми ден и взех решение целия уикенд да прекараме там и там да празнувам... За мен пак е екскурзия, щом е извън Петрич хахахаха Wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: ноември 10, 2015, 09:06:34 »

Добро утро! Ох, Тонииии, завидях ти направо. Така ми се ходи на кОлтурно мероприятие, но няма да е скоро. Истинско чудо е, че успяхме да изгледаме целия спектакъл на Нешка Робева с него спящ в количката. Ще съм му благодарна до края на живота си!
А с тия прескачаници и сърцебиенета ще ме побъркате. На колко години сте? Я се взимайте в ръце, че да не ви взема аз! Недей да правиш драстична диета, Тони, ще ти се отрази по-зле! Ти си знаеш де, предполагам.
Наде, здравей, отдавна не съм те засичала в месечната. Как си?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #268 -: ноември 10, 2015, 09:16:57 »

Фаниheart добре съм. Иииииииииии забравих да кажа най-якото - купихме си кола. Най-накрая и ние ще станем едно нормално семейство, че без кола сме като пълните тъпаци хахахаха Wink Дай Боже утре, други ден си я взимаме и започвам да се уча да карам...та в София ще се вяснем с новата кола. smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: ноември 10, 2015, 09:24:10 »

Наде, може да пием кафе като сте в София, ако ти остане време.. Честита да ви е колата, безаварийно каране и без ремонти smile
Дано и ние до края на месеца да имаме кола, не че нямаме стара, ама по-добре с нова, че нямаме зимни гуми и не мислим да купуваме  nea

Миме, Тини.. Въобще не си го слагайте... Сватбите ви бяха прекрасни, вие бяхте много красиви.. Снимките няма как да са лоши, защото сниманото е прекрасно! Не си го слагайте грам..  nea heart

Според мен е от времето.. Още двама колеги казаха, че не се чувстват добре.. То не е лесно да е -3 градуса и после +20  crazy
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: