Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:05:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219241 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: ноември 09, 2015, 13:43:59 »

Аз днес няма да готвя.. За себе си имам картофена крем супа, а Илиян ще яде пържени кюфтета, които майка ми му е направила.. Нали у нас не пържим нищо, като му се прияде майка ми му прави и изпраща по баща ми, който редовно пътува да София.. Бонус е направила панирани чушки, които обожавам  Wink
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #241 -: ноември 09, 2015, 13:50:43 »

Тони доядоха ми се тея чушки дето ги спомена ням ням smile 
Ние сме в парка на Овча Купел, малчо спи а аз се наслаждавам на хубавото есенно слънце и ровя обяви през телефона..

Желая ви прекрасен ден и по късничко ще пиша пак
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: ноември 09, 2015, 13:55:29 »

Миленка, какво стана с квартирата.. Звъня ли на съседа ни, има ли нещо подходящо?

Тази седмица да излезем?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #243 -: ноември 09, 2015, 13:58:20 »

Аз се принудих да готвя днес. Сдобих се с количество домашен дафинов лист като за едно поделение войници. Е, поне ще сме на рибка, ама утре пак трябва да вилнея в кухнята.
Преполових копчетата. Леле, как мразя да шия такова нещо. Обаче още повече мразя от онези старовремските копчета - като от калъфки на възглавници tease
С ТЛС отдавна не съм компетентна. Наситих им се на предаванията pardon Събота и неделя не съм поглеждала телевизор danceg
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #244 -: ноември 09, 2015, 14:04:07 »

Пьк ние вьобще нямаме телевизор.

Как се прави картофена крем-супа?
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: ноември 09, 2015, 14:25:27 »

И аз отдавна не гледам ТЛС.. Преди много го следях  good

Ина, аз правя много елементарна и става много вкусна.. Ще пусна рецептата в темата  Wink
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: ноември 09, 2015, 14:28:31 »

Аз пък осъмнах болна  pill Освен това съм на антибиотици заради цистит. Та днес съм прахосмукачка за лекарства smile

Ама ми е коледно - сега пък съм се хвърлила на идеята за различна елха. Да видя какво ще измисля.

Снощи ми се обадиха, че видеото от сватбата е готово. Сега чакаме да го изпратят на наште, те да го пратят на свекърите - свекърите да ни го пратят заедно с колета, който са започнали да ни правят biggrin Надявам се за коледа да го гледам, а още повече се надявам да си заслужава чакането. Защото изпитвам леки съмнения.

В събота пък ни е първия изпит в колежа и много се надявам да го взема с висок резултат, защото учителката каза, че ще си избере трима да ти препоръча за прехвърляне в следващо ниво от втория срок.

едит: 4 нови отговорa, отивам да чета smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: ноември 09, 2015, 16:00:12 »

Череш, оправяй се бързо..  sad kiss2

Наталия се загуби... ?  beating

В четъртък на 12 ще ходим на откриването на Фестивалът - Киномания 2015.. Откриващият го филм ще е Каръци.. Някакъв нов български.. Обожавам филмовите фестивали..  heart Yes

А между другото свекито има рожден ден на 12.. и днес/утре трябва да измисля какво да й купя, за да имаме време да го изпратим.. От 5 години все аз избирам подаръците.. То, тя преди никога не е получавала от децата си подарък.. Преди като ходехме до Силистра за рождените дни със сестрата на Илиян и мъжа й .. Те се чувстваха 'длъжни' да участват в подаръците, ама сега не смеят и да питат.. Поне не се налага да се съобразявам с цената, а каквото и когато можем, купуваме и пращаме.. Единия път беше лудо сърдене, понеже съм купила подарък за 100лв, а те не можели да си го позволят, като казах че не държим да ни дадат парите, се обидиха още повече.. Мирна ми глава сега, ама пак остава въпроса, какво да е.. Не мога да питам Илиян, защото ще каже.. Нещо.. като питам, какво нещо.. Ти си жена, ти разбираш повече хаха
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #248 -: ноември 09, 2015, 16:20:58 »

Още ли има Киномания??

В далечната 1997г гаджето ми работеше като охрана в НДК и гледахме по два филма всяка вечер и по 4 в уикендните дни  danceg

Дамз, тогава пчоти живеехме в НДК… Охраняваше и Стройко изложбата, не знам дали я има още. Та спяхме в една сауна, когато беше нощна смяна (аз ходех да му правя компания нощем). Нагласяхме си сауната на 30С, ние двамата на пода, един негов колега на пейката.

Ех, младини…  girl_haha
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: ноември 09, 2015, 16:29:12 »

Чери, оправяй се бързо. smile

На мен май още не ми е много коледно. Не знам кога ще ми стане. huhhuh.gif

Подаръци избирам трудно. Дори и на жена. За рождения ден на свеки й подарихме дреха, защото просто друго не знаехме какво. То след толкова години и толкова подаръци, какво ли и остана.
Аз съм в голяма чуденка за коледния подарък на Влади. blush

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: ноември 09, 2015, 16:59:55 »

Ина, има киномания.. Обожавам я.. Във Варна гледах по 5-6 филма безплатно, но тук нямам връзки хахаха.. Плащам си билетите, които за щастие не са много скъпи по 7-8 лева максимум.. Ще гледам този Каръци с Илиян.. Искам да гледам и Макбет, който е номиниран за Златна Палма, коментарите за изключително силна игра на Майкъл Фасбендър. Последният пък ще участва и с друг филм.. Играе главната роля във филм за Стийв Джобс.. Илиян за Макбет, обаче никога не би ми се навил  huhhuh.gif

Отплеснах се простете!!  blush  Girl_hide

Ние все дрехи или чанти и портмонета й подаряваме.. За Илиян и коледния му подарък пък въобще не мисля още.. Ще има намаления и ще го измисля.. Миналата година от черния петък на емаг му купих Плейстейшъна.. Нямах време да осмисля, какъв автогол си вкарвам  funnytooth
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: ноември 09, 2015, 17:23:05 »

Здравейте, мили момичета!
Не успях да изчета и да запомня всичко, но от това което запомних:
Чери, бързо оздравяване и успех на изпита! А по какво е?
Тони, късмет с избора на подарък и браво за кино фестивала.
Ина, уби ме как сте спали в сауна  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #252 -: ноември 09, 2015, 17:27:41 »

Еми Стройкото е/беше зимата. Вьв фоайето на НДК знаеш ли как духа, представи си през нощта…  pardon
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: ноември 09, 2015, 17:53:58 »

Има Стройко да, даже тая година се добрахме до там...

Успех на болните, аз вече се влача повечче от месец...ама който ходи на концерт на Славчо и го вали дъШ е така...

Пък за подаръците - аз вече съм се отказала...ако не сме ние да вземем нещо смислено на майка, все ще си кара с боклуци. От години я караме да даде малко повече пари за свестни гуменки - не та не...купихме гуменки от 90 лева (45E), носи ги не знам колко години вече - аааа ма те много хубави...е добър ден.

Компа и смотан - айде лаптоп...Седя да хваща прах 2 години, мина му гаранцията - сега го ползва.
Наскоро ми взеха един комп 2-ра ръка ама като нов...за 300 кинта. Питахме я пак - искаш ли. НЕ. Сега беше 10 дена на гости, ползва го...сега - искам лаптоп - да ама вече няма.

Искам телефон умен - взехме. Седя поне 1 година. Като дойде сега - на ти Жоро, настрой ми телефона...

Беееее, като се сетя и witch badgirl
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: ноември 09, 2015, 18:58:34 »

И ние купихме телефон на свекито преди година и половина за миналия Гергьовден.. Еми не всеки, ама всеки 2ри път като ми се обади, ми натяква, че няма меню на български.. Тя говори перфектно руски, писмено също, та не и е проблем, ама пак.. Не е на български, бе!!! Понеже не успяхме да отидем, й го пратихме по еконт, изненада.. Сестра му беше там, ама не е пипнала от яд ли, знам ли и аз защо, да й го настроят, да й покажат тука е фейсбук, тука набираш, тука звъниш.. Т.е малкото неща, които ще прави на телефона, а той стоя опакован прилежно, след първоначалното отваряне, докато не дойдоха тук.. После пък мрънкането за езика.. Дъщеря й имаше телефон у тях, който не ползваше, ама не й го даде.. Ние й купихме нов и то хубав телефон (за неразбиращ човек 400лв за телефон не са малко!) и пак не е добре  beating

Лаптоп им дадохме нашия стария.. Нямат оплаквания, нали могат спокойно да се гледат с щерката по скайп.. Даже Илиян искаше да смъкне едни снимки и за сватбата я помоли да го донесат, а тя бърза да се застрахова "Ама нали ни казахте, че е наш, да не си го искате.. То, вярно, че чуждото и на сред път се взема"..  crazy Той й вика само да смъкнем едни снимки и тя "Е добре, тогава може" ..  girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: