Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:31:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219405 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: ноември 09, 2015, 09:34:54 »

funnytooth funnytooth  good
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: ноември 09, 2015, 09:35:31 »

Свекс, това различно ли е от многоженците? Май да..
Бившето гадже на братовчед ми, всеки ден в 17ч. качва букет в една и съща ваза.. Да покаже, че новия й приятел всеки ден й подарява букет от 5-7 рози.. Взех онзи ден, че й писах да му каже да дарява парите, да спре да ги изхвърля на боклука.. Тя си помислила, че казвам за нея, че е боклук и ме изтри от фейсбук  crazy Не, че е лъжа, ама не съм го казала..  pardon Това по повод букетите и вазите..

Ние в нас сме така, ако единия окупира ТВ-то, другия е на лаптопа (със слушалки!) smile
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #227 -: ноември 09, 2015, 09:55:00 »

Добро утро!
В петък си запазихме ДЖ и засега малко ще оставя половинката да диша,че виждам,че му идва много.На мен ми се беше дояла питка и си спретнах една за почуда на цялата рода,ама си беше много вкусна,мисля дали аз да не си замеся и за сватбата.Цялата минала седмица бях на границата на разболяване и точно на РД-то на ММ се отприщи вълната от болки. Иначе РД-то го прекарахме кротко,разходихме се през деня в един от любимите ни паркове,пихме кой чайче,кой водичка,като сме болни...Вечерта имахме резервация в специално за нас място.То е ново в София,ама пловдивският ресторант от тази верига беше сцена на първата ни среща.Преди това пък всяка събота ходехме там с бъдещата ми кръстница и един много интересен човек.Та ми стана едно носталгично и хубаво.Обслужването беше много добро и е страшно интересен дизайна,иначе ястията си ги знам наизуст и са си класика-пица и барбекю,но човек понякога обича да знае какво да очаква.През нощта ми стана много лошо и почти не спах и вчера цял ден страдах.
Иначе TLC напоследък ме отвращава.Преди имаше хубави предавания.Сега даже за булченските рокли са някакви лесбийки и гейове. Не че имам нещо против,ама все пак само такива хора ли има. ММ е наложил вето на този канал и то по време на рекламите,защото прекаляват с разните болести и чудатости,та си го гледам тайно през деня.
Хубава седмица на всички give_rose
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: ноември 09, 2015, 09:59:03 »

Вероника (не знам, как ти казват на галено), като се казват ресторанти в София, се говори с имена..  blum Искаме да знаем хубавите места  Wink

В Събота ходихме да опитаме Boob Burger.. Много ни хареса, ама за 2 бургера, 2 картофки, 1 бира и 1 минерална вода, дадохме 46лв, което си е бая.. Бяха зверски вкусни и цяялата тая реклама си им заслужава  good
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: ноември 09, 2015, 10:01:56 »

Аман, бре, Тонииии! И аз те мислех за Фнимателна. Как мой да наричаш хората така?
Вероникс, как се казва заведението? Стана ми интересно. Щях да те питам: Викат ли ти Рони? И харесва ли ти?
Свекс, с теб е хил до полуда!
Мари, какво му правиш на нослето? Слагаш ли му нещо?
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #230 -: ноември 09, 2015, 10:16:13 »

Не казвам имена да не става реклама,ама Годзила е ресторантът.Ние понеже постоянно обикаляме по нови места, та е хубаво като се завърнахме към класиката,на мен не ми трябваше меню,знаех си какво ми харесва. Иначе да,казват ми Рони,няма друго съкращение, което да ми харесва повече,та съм съгласна да ми казват така.С мойто име винаги съм влизала в спор -кръстена съм на баба ми -майката на баща ми, която беше Верка. Другата баба е Велика. Та баба Верка казала на майка ми :"Ти си много 'итра,кръсти си детето на майка си" и до края си вярваше на твърдението. От там пък майка ми не позволяваше на никой да ми казва Вере,Вери и т.н.,та си бях научена на изречението "Казвам се Вероника,не Верка,ако мама искаше да ми казват Вере,щях да се казвам Верка".Затова и сме решили дълги красиви имена да не ни съблазняватза бъдещите деца,ако нямат точно съкращение. И ММ е със същия проблем Станислав-като му кажат Станчо и полудявам,но той си го търпи.
Тони, и аз съм чувала за този бъргър,ама нещо не ми се дават толкова пари.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: ноември 09, 2015, 10:27:34 »

Здравейте момичета..

Благодаря за кафето, кексчетата и мляко..

Тони, наистина е скъпичко, но ако продуктите, с които го правят са качествени е нормално да е тази цена.
В последно време се научих да правя едни плескавици ( викам им големи кюфтета ), купувам си хляб за бургери и става чудесно.. При нас е много далече да отиде ме да яде ме бургери, та в домашни условия си правим.

TLС ми е един от любимите канали, в къщи сме с два лаптопа и е един телевизор и пак се пазарим какво да се гледа на тв.. Беки не беше ли едно пълно момиче, което разказва за живота си или бъркам..

Мари разкажи как правиш баницата предния ден, пък после я печеш, как я съхраняваш...

Ананди вече ми стана тъп и мисля да не го гледам вече.. Също и с "моята карма" Ичха ще роди, пък детето ще иде при Тапася.. Тия вече се чудя какво да измислят..

Хубав и слънчев ден на всички..
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #232 -: ноември 09, 2015, 10:33:49 »

Да внеса пояснение- предаването се казва "Наръчник на покорната съпруга", давали са го вчера от 22ч. и повторение в 02. Трудно хванах управлението на сайта на Dir.bg и май няма да го има през седмицата. Програмата е от събота до събота, та още няма за тази неделя, ще следя. Толкова наивно поучително, възхваляващо библейското "Жени, покорявайте се на мъжете си!", че нямам думи...В основата е фактът, че мъжете взимат важните решения и за да поемат пълна отговорност /демек да им светна лампата/, те трябва да са обгрижени, наядени и нае..ни.
Големият семеен проблем в тази серия беше дали да се даде на момиченце на 12г. да има профил в социалните мрежи. Майката цял ден си поставяше като някой Хамлет въпроса, тюхкаше се и реши, че няма толкова акъл. Като се върна мъжът и от работа, тя му беше приготвила топло предястие и студено питие, беше лъснала къщата. Почна да му се търка като котка между краката, не си спомням дали го замъкна в спалнята, ама накрая той я изслуша внимателно и отсече детето да си има профил, ама те да следят какво публикува и какво получава. Съответно съпругата се възхити колко е умен, щото тя как да се сети, като е направена от реброто му, а не от онази му работа, примерно...Обаче пък заключи, че ако нещо лошо се случи с детето, мъжът и ще е виновен. Щото не е като да мисли за секс /резервоарът му е бил пълен с любов/, а изцяло се е бил съсредоточил върху социалните мрежи и тяхното влияние. funnytooth
Тони, тая работа с благотворителността не се схваща от всеки. Пак хубаво, че си казала "да не ги хвърля на боклука", щото представи си да беше "да ги носи на някой паметник" Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #233 -: ноември 09, 2015, 10:41:54 »

Не мога да повярвам, че сьществува предаване с подобно сьдьржание  Oh my ...
 crazy crazy crazy crazy crazy
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #234 -: ноември 09, 2015, 11:00:44 »

Ина, то не е за вярване Wink
Останах с убеждението, че има такава общност и взаимно си дават съвети как да си запазят семействата.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: ноември 09, 2015, 11:33:31 »

Ооооо, много съм далеч от истината значи! След 1-вия ти пост и заради името си представях нещо като подчинената в "50 нюанса...", а тооо  Oh my ... УжасТ... Да не бяха спирали амишите поне, бяха забавни...  huhhuh.gif
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: ноември 09, 2015, 12:03:19 »

Вероника , съвсем не те съветвам ден преди сватбата (защото по-рано не е добре ) да се занимаваш с питка.

Фани, само физиологичен разствор ползвам.

djosi, баницата я правя като редя кори и на всеки ред слагам от  предварително приготвена смес,  която включва и сиренето. След като я наредя,  нарязвам я и я покривам с фолио и така я слагам за една нощ в хладилника. На сутринта правя заливка и я слагам да се пече. Сутрин ми отнема  5 минути и след час има топла закуска. Винаги я редя предварително,  корите много хубаво поемат от сместта.

Свекърва , как ги намираш тези предавания?!
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: ноември 09, 2015, 12:28:53 »

Ина има още по фрапиращи предавания като например "попаднах в болница заради с..." ,има други, в които показват хора с различни аномалии и болести..

Мари мерси за пояснението ще пробвам  Wink

Днес в нас пада едно готвене като за 100 човека.. Сложих едно пуешко да го сваря малко ( че фурната не ми е много силна и щях да го печа цял ден ) познайте още не е готово.. Та забърках и ориз с месо и ще ядеме 3 дена сега  pardon

Някой, ако знае подходяща рецепта за пуешко нека сподели..
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #238 -: ноември 09, 2015, 13:25:44 »

Здравейте!
Вчера се завърнахме от поредното пътуване/гостуване. Този път бяхме в Югозападна България. По часовниковата стрелка обикаляме родината. Wink Ще разказвам за нашите приключения.
Гледам, че не сте се напъвали много да пишете beating Поне ще наваксам бързо. Сега отивам да шия копчета на една мъничка ризка и ще се върна назад да ви видя какви сте ги творили тук.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: ноември 09, 2015, 13:36:41 »

Типично за работен ден сте се разписали. blum

Мари, бързо да се оправя малкия. smile

Като пишете за ТЛС се сещам за една съфорумка.
Наденце, Яви се тука да разкажеш как мина начинанието, с което се беше захванала. Никаква те няма. beating

Иначе по ТЛС преди даваха по-интересни предавания. Напоследък все на някакви извращения попадам.

За телевизор ние не се караме.Имаме си 4, само в едната стая нямаме, защото никой не седи в нея засега. Пък и аз нямам проблеми с мачовете на Влади. Обикновено докато той гледа мач, аз използвам лаптопа.

Днес наистина времето е прекрасно. yahoo
На почивката с Влади се разходихме. Ходих до един козметичен магазин да си напазарувам разни неща, после и през Билата минахме да купим продукти за довечера. Влади си е заръчал да му направя крилца и топени сиренца със сладко от.... не знам още какво. pardon

Мaй това запомних. pardon
« Последна редакция: ноември 09, 2015, 13:47:20 от always_and_forever » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: