Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:58:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219203 пъти)

menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: ноември 06, 2015, 15:17:51 »

А по повод затварянето на терасата. Като по-малка направих безумната глупост да скоча от терасата (на 2-ри етаж, за да покажа, че мога пред другите деца). И после висях пред вратата на квартирата докато майка ми се върне, защото не си бях взела ключа.  funnytooth
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: ноември 06, 2015, 15:18:52 »

Ние в София се топлим на пелети и просто се родихме. Вече 6-7 години откакто направихме парното - чиста работа. Няма мъкене, няма опушване на хола, топло е навсякъде, защото навсякъде има радиатори (и в коридора и банята) под 26 градуса не остават, защото майка ми е супер зиморничева. Но това за мен е най, ама най-добрия начин за отопление. Вярно, че излиза малко по-скъпичко, но пък комфорта е един път. Говоря в сравнение с нафтова печка, електрически радиатори, печка на дърва... докато не стигнахме до пелетите.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #197 -: ноември 06, 2015, 15:24:06 »

И ние ще сме на пелети, с локално парно, има даже и в гаража, да му е топло на Опела  pardon Вижда ми се наистина най-мързеливият вариант smile Вики, би ли ми споделила, може и на лично, колко горе долу ви излиза един ототплителен сезон и за каква площ? smile
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: ноември 06, 2015, 15:32:40 »

Ами моята информация е малко олд, така че като говоря с баща ми - ще ти кажа. Представа си нямам колко ни е голям етажа  shok, има няма 20 години съм живяла там biggrin Преди - на ток плащахме към 300 на месец, сега мисля, че е към 500 на пелети, ама да не те излъжа. Пак ще попитам.

едит: До колкото разбирам от наште пелетите са от голямо значение, наште са най-доволни от румънските. Другите много бързо горели.

А вие сега ли ще правите инстлацията или вече я има? Колко пари излиза сега?
« Последна редакция: ноември 06, 2015, 15:35:23 от Cerise » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: ноември 06, 2015, 15:35:35 »

Нашите са с дърва с парно котле.. Аз като сме във Враца спя гола и на отворен прозорец, защото майка ми е куку и 28 градуса са й "тамън добре"  angry Искаха да минават на пелети, майка ми работи с всички фирми за пелети в България,Руминия и Гърция, но има няколко по-близки от тях.. До, които се беше допитала за мнение... Всички казаха, че зависи от котлите, както и че не всеки котел може да използва всеки вид пелети.. Интересното е, че нито един от хората притежаващи цех за пелети (по-големите такива, които майка ми беше питала) не използва пелети в къщата си за отопление.. Аз бях  shok като разбрах.. Откъм чистота и тн е в пъти по-добре.. Но при нашите котлето на дърва е в отделна стая, която не се използва за нищо друго, защото си е мръсничко там, колкото и Монк (Майка ми) да се опитва да поддържа чистота.

Между другото бъдещето на пелетите в България е много несигурно и посъветваха нашите да не инвестират в котле за пелети, защото котлето за дърва, което имат е достатъчно скъпо и хубаво.. Та, се поотказаха определено..

Мога да попотим по-подробно затова, Фери, защото мен не ме интересува като цяло и я слушах "през пръсти"

НОВ ОТГОВОР
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: ноември 06, 2015, 15:39:52 »

Тони, на мен ми е любопитно да разбера малко повече, когато ти е удобно. smile
Активен
Feribotka

« Отговор #201 -: ноември 06, 2015, 15:57:42 »

Нашето е комбинирано, може да горим всичко в него, включително и дрехи хаха...даже момчето, което ни прави инсталацията ни свърза с един човек, койото има същото котле (Бош) и той си гори костилки от праскови, кайсии, сливи и тн...отганизира си транспорт от Сливенско и му излиза около 3 пъти по-евтино, отколкото с пелети smile Ние тази година не се организирахме пролетта за такива костилки и затова ще сме на пелети, но имаме и достатъчно дървета за рязане в двора, така че не го мисля толкова smile

Вики, ние си имахме инсталация откакто е строена къщата, само сменяхме тръби и радиатори...демек всичко, за 2 етажа къща с около 6-7 радиатора и 2 лири - 1200 лв, заедно с труда, ама то е мой роднина, който работи в такава фирма и ни взе всичко с отстъпка...котлето беше 3200...абе сигрно към 5000 ще дойдат  pardon

Тони, ще се радваме на малко по-подробна инфо  heart
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: ноември 06, 2015, 16:17:16 »

На нас за апартамент с 3 стаи + баня, 100кв.м котлето на газ ни беше толкова  shok  (4600лв.) без радиатори и лири  huhhuh.gif
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: ноември 06, 2015, 16:24:01 »

Ето малко да видите интересни фотографии, които ми попаднаха..

http://photography-book.net/kultovi-fotografii-koito-shte-te-nakarat-da-se-usmihnesh/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=12-3
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #204 -: ноември 06, 2015, 19:01:20 »

Бауууу Свеки - Анандито стана голяма драма.... тая с детето пък сега коя е? Да не е тая Гаури? абе все се каня да те питам - бабичката кога стана добра?? нали много тормозеше Ананди? Аз изпуснах бая епизоди  blush

Моммичета извинявайте за спама ама много интересно ми стана
« Последна редакция: ноември 06, 2015, 19:09:11 от milenkata » Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: ноември 06, 2015, 19:37:08 »

Не съм Свеки, но отговарям - с тая ще се залюби Джагдиш, предполагам. А Гаури изчезна. Много отдавна не са я давали. Като я гледам как гледа като добиче /за Ананди говоря/ скоро няма да има консумация good а как не ми се гледа вечИиииии... А бабата е добра отдавна. Откак дават Ананди като пораснала е добра, особено като взе да прави мизерии внука й.  crazy Сега и на Гена ако направят ин-витро съм ги признала за тотален сериЯлен хит!!!!  Yes
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: ноември 06, 2015, 20:18:44 »

Ето линкове към темите, в които писах за сватбата на сестра ми Wink Не знам дали и за вас ще са толкова впечатляващи, но аз все пак познавам всички, които са се трудили Wink

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36836.435.html
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37043.195.html
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36574.120.html
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,28681.270.html
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,29447.105.html
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36898.345.html

Активен
Feribotka

« Отговор #207 -: ноември 06, 2015, 23:16:44 »

Впечатляващи са и още как, особено предвид факта, че всичко сами сте мислили и правили smile

danceg danceg danceg danceg danceg danceg danceg danceg Юхуууууу имаме си снимки  heart heart heart ММ обаче не е вкъщи тази вечер и искам да го изчакам да ги гледаме заедно, та просто набързо ги прехвърлих иии едвам се откъснах  blush Този уикенд ще ги разгледаме ииии после ще ви пусна и на вас  blum
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: ноември 07, 2015, 01:26:46 »

Аз съм пристрастна към есенните сватби. Тортата е уникална. Понеже не харесвам нашата (прощавам и само, защото беше страшно вкусна) та първо тортите гледам smile Сега се сещам, че ме пита в мойта тема от къде са ми листенцата... е вероятно вече не ти трябват, от ebay бяха и имам към 2000, неизползваеми, но са в БГ.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #209 -: ноември 07, 2015, 08:39:27 »

Съботен привет!
Понеже е Задушница, да кажем светла памет на всичките ни близки покойници и да си спомним хубавите мигове с тях give_rose
Панди, много са хубави нещата good И естествено ме е яд, че не са направили снимки преди да лепнат безалкохолните и най- вече салатите.  Wink. За първи път виждам хубава дантела, с която не правя асоциация към модел за комбинезон от едно време good. Пънчетата и букетите в тях са много добра идея и чудесно се връзват с тортата.  Bravo Ще ми е интересно да кажеш за светещите тикви. Хехе, реших, че вътре има желирани бонбони Girl_hide Светещото вътре лампичка с батерия ли е? Става за домашна декорация, голям кеф smile

* cup-coffee-cookies-see-my-other-works-portfolio-36022583.jpg (51.64 KB, 400x267 - видяно 1847 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: