Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:40:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219077 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #180 -: ноември 06, 2015, 08:13:07 »

Що бе, Фани, зачерта и Анандито? Гледай как хубаво се прави на заспала още от първата брачна нощ. Wink Сега, ако на втората я заболи глава и пак и се размине, почвам още  по старателно да я следя funnytooth
Пък извънземното чак от Мексико ще го носят, та не е лошо софиянки да му хвърлят един поглед. Обаче нямало уши и нос, само очи. Не споменаха и за уста, пък и било само 50см...Това ми напомня първия виц за извънземни, който чух: Идват да разузнават условията за живот на Земята извънземни и пускат един да събира сведения. Връща се той на Кораба- майка и докладва, че земляните са високи около метър, но половите им органи са дълги цели два метра. И най-важното, след секс си ги пъхат в ушите...След време се разбрало, че бил попаднал в близката бензиностанция и захласнато гледал бензиноколонките. Wink
Урааа, петък е, обаче за мен всички дни са петъци! Ако ми привеждаха и всеки ден пенсия, просто животът щеше да е прекрасен good
Хубав и успешен ден!

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: ноември 06, 2015, 08:29:23 »

Добро утро!

Няма да ви учудя, ако напиша как спах pardon Както напоследък - неспокойно. Не знам какво ме тревожи, че ми е такъв сънят.  blush
Станах по-рано, приготвих се и направих закуска на моя любим. heart
Днес трябва да ни докарат част от дървата за огрев. Най-вероятно ще трябва Влади да излезе от работа, за да ги приеме. Аз пък ще трябва да бързам след работа, за да започна да ги прибирам.  blush Мъка, мъкаа angry  И едно от най-ужасните неща, които трябва да свърша е да сляза в тъмната маза  angry САМА! Много ме е страх. huhhuh.gif

Хайде успешен петъчен ден и от мен! smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: ноември 06, 2015, 08:39:20 »

Добро утро.. Спи ми се, та 2 не виждам.. Вече очите ме болят и ми щипе, като ги затворя  crazy Да живее петъка и по-точно събота сутрин  danceg Yes

Снощи ходихме в Made in Home.. Горещо го препоръчвам на софийските девойки... Мястото е с адски странен и супер арт интериор.. едната от масите е старовремска (баба ми на село има такава) ВРАТА.. по тавана има залепени вестници, ама стари и пожълтели с кафени петна по тях.. Направо приказка.. Храната беше адски вкусна.. Имахме резервация и нямаше проблем с местата... Казвам ви от много време насам не съм била в по-пълен ресторант.... Нямаше празен стол!!! И въпреки всичко много уютно.. Имаше хора, чакащи на опашка, някой да стане, за да седнат  good Bravo Събрахме се 6 приятелки и уж за малко, откарахме до 00ч.  shok После, докато се прибрахме с кумата  crazy

Добре, че е петък, че не знам...

Фани, гледах сутринта и се чудя, къде да се дяна.. Намаляват часове по важни предмети.. Номинацията на тоя.. Нарастващата ми непоносимост към тия малоумници от Хелзинския комитет.. А, бе просто се чудя какво става... Що и брадъра, станало ли е нещо интересно хаха ?

Свекърва, вицът е много добър и добре, че си има уточнение, че започнаааах да си представям някакви други неща  crazy

Миме
, какво приготви за закуска, ти си една добра съпруга! Аз спя до последно.. добре, че Илиян не закусва  Girl_hide

Менианте, поздравления за организацията, дано изкарате супер  good

Мари, чакам рецептата  give_rose

Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: ноември 06, 2015, 09:17:30 »

Минавам само да ви кажа едно добро утро и изчезвам да правя закуски,че си имам гладнци.А съм с едно зверско главоболие от недоспиване. tease
Фани,аз дoста се забавлявам с Ти Ел Си-то...все едни къде смешни,къде интересни предавания.
Свекърва,отпийвам глътка от кафето,много е изкушаващо.
always_and_forever никак не ти завиждам.Тази година ще пропуснем тази екстра като сме наумили да се топлим с два климатика,но да видим до къде ще я докараме.
Тони благородно завид за излизането по женски.В последно време ми се случва все по семейно. blush
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: ноември 06, 2015, 09:24:33 »

Миме, нашите си купиха 8 кубика още през юли дърва, бяха ок.. Обаче искаха още да купуват сега още 5 кубика.. Казаха, че масово са мокри и нашите и на съседите.. Каза ми " добре, че имаме от преди, ама хората с тия мокри дърва, какво ще правят.. " Дано вашите са сухички..

Ние сме на газ.. Няма дърва.. Имаме и климатик, ама го използваме за студено да духа през лятото  funnytooth
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #185 -: ноември 06, 2015, 09:45:31 »

Добро утро и от мен!
Фани, засегна ми болната тема-аз съм танцувала 2 години спортни танци и после в гимназията зимата по физическо имахме оценка на хора, та ще ми е много кеф, ама ММ нищо не танцува,та ще видим кво ще правим. Приятелите на ММ всяка НГ ми се чудят как знам всички хора.Истината,че учителката,дано да е жива и здрава още(пенсионира се с нашия випуск)знаеше,че момичетата лесно вдяваме,та всяко момиче трябваше да научи едно момче и чак като той го изиграе имаше 6-ца. Днес ще се виждаме с ДЖ дано да го харесаме и капарираме,че да сме вече пълен комплект.
alexandrova_90 преполагам си Тони,ама още не смея да пиша това,което предполагам коя коя е, та аз съм Вероника Wink
Аз още се чудя какъв сладкиш да забъркам за утре.Вчера за малко да ме хване в крачка с подаръка ММ и да ми развали изненадата,ама успях да се измъкна. Черпя ви едно мляко с бисквитки,че така ми се е прияло.Едно време помня на вилата баба как ме привличаше да ям като ми позволяваше да си дробя бисквитите .В момента, в който бяха начупени, губех всякакъв интерес към това неприятно задължение-храненето.Будала!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: ноември 06, 2015, 09:46:01 »

За дървата - и у майка и у in-laws се харчат по 10-12 кубика. Все пак селски къщи - големи. И ние сме на газ - ей хора - РОДИХМЕ СЕ. За градски условия според мен си е най-добре. Климатиците за отопление не ми ги хвали! 2 зими умряхме от студ - на -10 градуса баш студено си духаше под климатика...
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: ноември 06, 2015, 09:55:56 »

Нямам за цел да хваля климатиците за отопление изобщо.Просто ММ се занимава от 2 години с това,харесал един нов модел и реши да вземем още един и да пробваме.Единия,който ни е от 7-8 години той на -5 и замръзва,а този приниципно до -15 го дават,но ще видим.Ако не става номера вадим пак резервния вариант с печката и мизериите започват и с нея. pardon
Абе обичам си зимата,но с това отопление ми е ад.
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: ноември 06, 2015, 10:49:23 »

Тони, за закуска направих сандвичи. smile По принцип той е този, който прави закуската по-често, защото е готов преди мен. Докато се суетя пред огледалото, той вместо да ме чака, поне се занимава с нещо. Аз без да закуся просто не мога. Покрай мен и той е така. Представям си, ако трябваше да пием кафе и т.н. Почти винаги излизаме тичайки хихихихихи

За дървата - по принцип си купиваме по-рано през годината, но този път така се получи. Първо, покрай организацията на сватбата, това ни беше последната грижа. Хич, не сме се сещали за зимата.
После медения месец, други грижи и в един момент то станало време да помислим и за отоплението през зимния сезон. Имахме и много голям проблем с намирането на дърва. За бабата на Влади търсихме и чакахме сигурно месец и половина, докато намерим и ги докарат. Всеки обещаваше и накрая нищо. Ужасно просто.  Предполагам, че ще са мокри, но няма какво да направим. Сухи на склад, се съмнявам да има.
Знам, че си е хамалогия, но пък не мога да сравня климатика с камината. За второто съм много ЗА. smile
Поръчали сме си поне да са нарязани и нацепени, малко за улеснение.
На газ не знам как е, но сигурно е Ок, щом казвате. smile

Вероника, благодаря за почерпката. smile Моя Влади много обича натрояшени бисквити с кисело мляко. Ммм
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #189 -: ноември 06, 2015, 11:25:44 »

Вероника - как ти викат на галено? pardon give_rose

Здравейте от мен, благодаря хубавите кафета smile

Анандито снощи я загледах, даже и Мечи я загледа представете си, то е един срам, една свенливост.. и той като се изцепи - абе де да бяха и наще Анандита (Айшета) толкоз срамежливи...  funnytooth funnytooth пък аз му викам Мечтиииииииии ахаххаах

Снощи малчо в 5 ме събуди с нов вид плач, скъса ми сърцето милото, зъбките го болят и то едно жално такова, и и се оплаква, само дето не ме попита "ти защо не правиш нищо да ми помогнеш" еййй много ми беше гадно, намазах му зъбките, дадох хапчченце и си гоо гушнах... а мечи гушна мен... идилия smile

За извънземното Свеки ме подсети за един виц:
Извънземните решили да правят изследвания и отвлякли американец, японец и българин. Завели ги до една бяла стая без прозорци, празна - нищо няма в нея, само едно извънземно седи вътре с 3 метални топчета. Вкарали американеца, поседял час два, почнал да блъска да излиза.
Извънземното докладвало :
-Американеца, не ме доближи, взе 3те топчета, подрежда ги, игра си с тях и му писна.

Вкарват, японеца, поседял 2-3 часа, почнал да блъска да излиза.Извънземното докладвало:
-Японеца не ме долижи, прави струва, нареди 3те топчета едно върху друго, после едно до друго, писна му и излезе.

Вкарват българина. След 5 минути извънземното блъска да излиза и крещи:
- Измъкнете ме от тоя луд, за 5 минути едното топче го загуби, другото го счупи а третото ми го продаде на двойна цена
хахахахахахахаххахахаха funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth lol lol lol lol lol lol
хахахахахахаха laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh

Хубав петък smile
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: ноември 06, 2015, 12:03:11 »

Аз пък в момента на климатици се отоплявам и нямам проблем с топлото и то при все, че от аспиратора ни духа нон-стоп. Май трябва да му се сложи някаква клапа отвън, ама и аз не знам къде да я търся тази клапа. А и понеже съм от клуба на зиморничавите - поддържаме температура вкъщи през зимата около 24 градуса.  blush На по-малко, ми е студено. Но и двата ми климатика са до -15 градуса зимата. Единственият ми проблем с тях е, че външните тела са шумни и пречат малко на съня нощно време, и се притеснявам от съседите да не им пречат. Но пък като са решили явно, че парно не им трябва (спряно е локално парното, явно долу от абонатната)...

Като чета как някои хора спят, примерно, на 18-19 градуса и ми измръзва душата.  Oh my ... crazy Аз не бих могла. Колкото и да се завивам, все носът трябва да ми е отвън и като дишам студен въздух, не се чувствам добре - и носът ми се запушва, не е за мен това.
А да кажеш да са ме изнежвали като малка - не. Даже си спомням как съм се навличала и съм се завивала с всичко възможно в стаята (включително и покривалото за леглото  funnytooth).

А и лятото при нас без климатици не може - прекалено горещо става - дори за мен.  funnytooth Едно-две лета бяхме без климатици - с вентилатор - температурите стигаха и над 32 градуса в стаите.  girl_impossible

Тони, ако чакаш рецептата за соленки от парено тесто, малко по-назад Marri даде линка към нея в готварския форум. И аз ги правих в неделя, след като ги похвалих тук - лакомията ме надви.  pardon
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: ноември 06, 2015, 12:06:33 »

Milenka, топлиш ми душата и ме умиляваш с тия среднощни истории  heart

Мениант, не искам за горещия шоколад на Мари  blum
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: ноември 06, 2015, 12:38:15 »

Тони, ето това е рецептата
http://recepti.gotvach.bg/r-33833-%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89_%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B4_%D1%81_%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%83_%D0%B8_%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0

Като искам да направя следните уточнения. Аз мед, сол и ванилия не съм слагала,млякото ми е с 3.9 % масленост и използвах черен шоколад, защото такъв обичам.
Консистенцията на шоколада стана много добра, но искам да отбележа, че по мои наблюдения, българските нишестета са доста "по-слаби" от тези тук, така че може би леко трябва да се завиши дозата. Аз правих с тукашни и спазих пропорциите и стана много добре.

Фани, правя само бързи неща. Ето тези соленки с парено тесто също са много бързи. С френската селска торта например за рождения ми ден се видях в чудо, макар че я правих много пъти по малко.
Просто няма време. sad
Но пък имам голямо желание smile
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: ноември 06, 2015, 14:14:54 »

Мениант, и аз съм много зиморничева. smile Вкъщи от доста време си пускаме печката, защото в апартамента е студено и аз не издържам. Обичам да ми е много топло и това е една от причините, поради които не обичам зимата.

Тази рецепта за горещия шоколад изглежда интересна. smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: ноември 06, 2015, 14:52:43 »

Здравейте, да се разпиша и аз.
Четох около 5-6 страници наведнъж и запомних, че свекърва не може да вика и че повечето сте били послушни и не са ви шамаросвали и наказвали.
Мен си ме наказваха, основно с отнемане на някоя любима прибилегия. Примерно губя си ключа и съответно вече няма ключодържател, а връзка на врата на като бебетата. След време пак го бях загубила, ама се намери, ама пък сама директно си сложих връзката. Криеха ми дистанционното на телевизора и ми забраняваха да каня деца у нас. И не че съм била много непослушна, но на фона на онзи Мазньо сестра ми, така изглеждах. А и у нас четворката си беше провал. Но пък иначе сме си имали всичко и всичките ни постижения са били оценявани. Важното е децата, да разбират, че действията им имат последствия. Иначе става като момчето, което гледам - на 14 едва сега започва да осъзнава това и има много положителен напредък благодарение на това.

Сега ще се опитам да покажа дреболийките от сватбата.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: