Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 13:12:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
...
68
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец! (Прочетена 269683 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
«
Отговор #585 -:
октомври 21, 2015, 09:15:45 »
Хихи,
Фери,
има си причина първо да са краставиците - те са по- твърди и не се мачкат, когато върху тях дойдат доматите
Али,
за гащите на първа линия също има причина - как ще ги "хване" слънце, ако са зад някой чаршаф или по- голяма дреха?
Пред тях само чорапи теоретично може
. Аз тях изпускам, ама директно на улицата, защото долните две тераси са остъклени и на тях рядко припарва някой. Обикновено строявам майка ми да гледа от терасата и да ми дава указания "напред, назад, вляво или вдясно" докато си търся стоката. То сега предимно на разтегаема простирка слагам всичко, ама пак се случва вятърът да издуха нещо през решетката на терасата или котката да смъкне някоя дреха и да се замота в нея, докато я "трепе" и после да я избута.
Фани,
как я ухажват госпожицата? На тази възраст момченцата в повечето случаи дърпат коси и дразнят любимите си
.
Тони,
чаят от нар киселичък ли е? Аз съм пила само пресен сок, за първи път в Израел. Естествено, правеха го йорданци, на преса, а под ноктите им имаше дебела тъмна ивица от силния цвят. Сега, ако отидем в Турция по празниците, задължително ще потърся конфитюр от нар, че ми е мерак от сериала "Огледален свят".
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #586 -:
октомври 21, 2015, 09:24:51 »
Свекърва,
между другото и мен баба ми ме учеше да простирам
Аз обичам да простирам, макар да нямам простор от поне 5-6 години.. Все съм на сушилня, или сушилник вътре в стаята, който мразя да подреждам
Шкафа с бельо? Е това си е ужасяващо
Оф, откакто работя в тоя сладкарски цех има едно адски противно същество.. Приятелка на приятелка.. Демек на мен ми се пада точно никаква, която очевадно не ме харесва, дори преди няколко месеца имахме сериозен конфликт, защото супер много ме подразни с изказване, а аз не търпя и си казвам директно всичко , което мисля.. Та, на това въпросното момиче, съм направила поне 20 моделирани торти, всевъзможни мъфини, кейк попс и тн, на смешни цени, все едно аз си ги купувам, от добра воля, защото е приятелка на приятелка.. Като след конфликта си мислех, че няма да има очи да ме потърси за подобен род услуга, при положение че и попринцип се изживява като ултра боготашка, с разните му пластични и естетични интервенции.. Е, да, ама не.. Наглото си е нагло.. Днес ми пише иска торта за 50п. кейк попс 50бр, мъфини с декорация 50 броя.. Били за приятелка в затруднено положение, ако съм можела да измисля "НЕЩО"
Казах си й реалните цени и й казах, че след като харесва сладкарниците ни толкова, знае 9-те адреса в София и да ни намери..Да видиш как бързо, бързо бройката стана 30, а мъфините отпаднааха.. Егати наглите хора!!! Използвачи на н-та степен.. Аз няма да те харесвам и ще говоря всякакви неща, как видиш ли не те харесвам и то не лично, лице в лице, ама въпреки това ще искам услуги от теб! Аман от интриганти бе!
Наоплаквах се, сега отивам да чета Свекърва
Активен
Feribotka
«
Отговор #587 -:
октомври 21, 2015, 09:34:50 »
Е колко пък да се смачкат тия домати
За гащите на първа линия няма друго оправдание, освен немарливост според мен
Али
хаха принцесата на трона
ММ вика на ВЦ-то Белия трон
Ех, ама забавен мъж си имам
Като ходихме да си търсим моноблок и сме харесли един дето супер щеше да ни се впише в банята ама няма цена на него и питаме та момичето то ни вика ооо сега ще ви кажа той сега е много изгоден и ние си викаме бреее супер уцелихме кьоравото...идва и започва, ами той е от нз си коя серия на Видима, както ви казах в момента е на разпродажба, защото ни е мостра, последна бройка дрън дрън...1200 лв
И Боби ъъъъъ кви са тия 1000 лв за кенеф, няма да готвим в него, а ще изхвърляме готвеното
Тинче
, ама това с бельото и на мен би ми дошло в повече
Моята свеки изобщо не ѝ е зор кое къде е и нито ми се бърка, нито имаме някакви пререкания, само се интересува имаме ли си всичко
Нашите се бяха огледали в едно Волво, ама нещо се разкандардисаха...ама иначе и аз знам, че са бая корави
Иначе и аз по отношение на подреждането съм малко педант...за чистене не толкова, ама държа дрехите да са сгънати по определен начин (2 години съм работила в Зара и ми е проф изкривяване май) и за всичко си има определено чекмедже, даже ММ вече свиква и съм много доволна
И аз като
Али
непрекъснато намествам стъпката пред банята или възглавничките на леглото
На нас в малките класове като ни харесваха ни изхвърляха раниците през прозореца или ни нахлупваха кофите върху главите (добре че имаше само листчета в тях), в добрия случай просто ни гонеха по коридора
Та, да, разкажи сега каква е модата
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #588 -:
октомври 21, 2015, 09:58:53 »
Тони
.... обожавам чай с нар, още повече в такива чашки, чийзкейк , няма вид, който да не харесвам, с една дума искааам и аз!
Фери
, Mitsubishi Galant, ни е колата сега, но то си има предистория. Преди колата я ползвах основно аз, сега основно мъжът ми, та купихме такава, която да му доставя удоволствие при шофиране и да можем да се събираме все пак всички. Той харесва по-състезателен тип коли, леки и с мощни двигатели.
Честно казано и аз не харесвах Ситроена, понеже беше с автоматична скоростна кутия и като подадеш газ, той докато се начуди какво да прави....много странно, нямаш усещането за контрол над колата.
В интерес на истината, от по-достъпните коли, на кола с по-добра возия не съм била. Уникално добро усещане имаше и в градски условия и на магистрала. Признавам с другата не е така.
И да, превъртането на километража е престъпление и се третира от закона по подходящ начин, плюс, че купувачът получава хубаво финансово възмездие, в случай че се докаже, а то се доказва, ако има такова нещо и никой и не си помисля, понеже не си струва риска в нито едно отношение.
И да, това не пречи в България да го правят преди продажба, независимо, че колите са оттук.
Тук отварям една скоба за
Тони
. Колите, които идват оттук са в перфектно техническо състояние, по две причини. Пътищата са отлични и контролът е супер завишен. Прегледът е на две години и проверяват всичко. Обикновено колите се продават, когато наближи време за преглед и примерно в сервиз са установили, че необходимо за следващия преглед да се направят някои неща, при което е по-изгодно да я продадеш, ако е нова, както във вашия случай и да си купят отново от магазина, отколкото да се занимават със сервизи.
Колите се обслужват обикновено в оторизирани сервизи, за което има пълна сервизна информация, можете да видите сервизната книжка.
Това са плюсовете. Минусите са, че ако е на много км, със сигурност са и взели здравето, понеже тук колите са просто вещи, много е различно мисленето отколкото в България и друг голям минус е, че зимата направо правят солни пустини по пътищата, което направо съсипва колите, дори и новите.
Свекърва
, напълно си права,че и от другата страна не е лесно и че е най-добре да има диалог. Никой не е длъжен да знае какво мисли другия, особено когато става въпрос за домакинство от женска гледна точка и в предвид на разликата в поколенията.
Според мен проблем е, когато децата са целият смисъл на живота, особено за майките, и в един момент, когато тръгнат по своя път децата, животът им опустява
Аз например не искам да безпокоя майка ми с моите проблеми, а тя го приема като изолиране....
За свекървата нищо лошо не мога да кажа, но сме от много различни поколения. Може да се каже, че тя е от поколението на баба ми. Иначе е мила и отзивчива, но голям песимист.
Едно нещо обаче няма да забравя никога и то е реакцията й, когато й казахме за второто бебе. Не толкова думите, а начина по който прехапа устни, сякаш чу най-лошата новина.
Това няма да й простя никога, особено след като загубих това бебе.
Та така.
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
«
Последна редакция: октомври 21, 2015, 10:02:02 от Marri
»
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #589 -:
октомври 21, 2015, 10:01:44 »
Здравейте и от мен..
Ще ме спукате от смях с тия гащи.. Когато простирам дрехи на терасата,винаги слагам от пред най-големите дрехи.. Не ги редя нито по цвят нито по големина. Това ми е най - омразната домакинска работа, да простирам дрехи..
Моята свеки се опита на няколко пъти да ми прережда нещата в стаята и аз и казах, че така няма да стане, искам сама да решавам как да ми бъде подредено.. Повече не сме имали проблеми, но ние си казваме в очите на кой какво не му харесва и така е по добре за всички..
Фери
прав си е тм кви са тия цени
Тони
много правилно си постъпила..
Миме
четем, четем ти пиши
За кола имаме деу нубира комби и сме си много доволни.. Сега търси ме по голяма кола, но все още не сме сигурни дали ще може да поддържаме 2 коли, това си е много разход..
Купих си два плика с грудки на лалета и зюмбюли, сега се чудя къде да ги насадя.. Имам и гладиоли, та днес може да се отдам на цветарство
Хубав ден на всички..
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #590 -:
октомври 21, 2015, 11:00:48 »
Здравейте
И аз имам система за простиране, много сложна, сега обаче ММ простира и си затварям очите. Нямам право на претенции при положени, че за толкова много неща ме отменя. А прането и простирането е единствената домакинска работа, което върша с кеф.
Миме
, четем всичко, поне аз. Просто като пиша отговор 2-3 по-късно и не помня закакво е ставало дума.
Тони
, всеки луд с номера си - ти се притесняваш дали ще стоиш добре в комби, а ММ някои коли "просто не го грабват". Шофьорът на децата, който и е автогуруто, все казва, да не се гледа чак толкова външния вид на колата, а дали е здрава, надежна и удобна за шофиране от съответния човек. Междудругото съм чувала, че колите от Швейцария по-бързо ръждясват, заради химикалите с които обработват пътищата. Може и това да имата предвид, защото както казва баща ми - шасито е единственото, което не можеш да смениш на колата.
С това някой да пренарежда къщата вече съм претръпнала - като дойде майката на шефката и пренарежда всички шкафове - за да помогне на дъщеря си. Много ми е интересно как решава, че нещо е по-добре да се премести. Все пак ако ни пречеше да сме си го преместили сами. Тя е голям образ. Не съм сигурна на колко е години, но изглежда много добре, конти се, дори само докато си е в къщи, само дето и тя си мие косата само на фризьор.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #591 -:
октомври 21, 2015, 11:09:31 »
Той, Влади много добре знае, че форумът ми е любимо място, но всеки път като види колко пиша и се хваща за главата. После му показвам, че не съм единствената и се успокоява.
Тони, и според мен Мерцедесът си е класа, затова и цената му през годините се запазва. Иначе новите коли (пък и всичко останало) не се прави толкова качествено. По-новите и по-скъпи коли изискват големи грижи. Всичко им е в пъти по-скъпо.
Всички коли, които сме имали са внос от чужбина. Идваха в отлично състояние, но понеже са ни много хубави пътищата, та затова и те горките сдадоха багажа.
Иначе явно жените не си падаме по комбита. До сега почти всичките коли, които сме имали са били такива и аз всеки път повтарям, че това само загрозява колата, но пък са по-удобни за багаж, най-вече.
И на мен ми стана смешно как не си красива в комби.
Много нагла тая въпросната силиконка.
Фани, пак много си се заседяла на срещата. хихих
Как няма да има обожатели Кари, та те тепърва започват да се редят. Дупе да ви е яко. Така имаме един приятел, който гордо се разхожда с една тениска, на която пише "Имам прекрасна дъщеря, но освен това имам и пистолет, лопата и алиби". Та така и вие.
За кърменето и аз съм на мнение, че всеки си преценява, макар че за момента не разбирам майките, които не искат да го правят при условие, че е полезно за детето, но както и да е.
Свекърва, не ти ли е по-лесно да се обръщаш по име към мен? Много ми е дълъг никът иначе.
Наистина имаш страшна памет, признала съм те. Как помниш толкова неща, браво на теб?
Аз много обичам да простирам и се старая, когато го правя. Никога не съм простирала най-отпред гащите. Може да нямам мания да редя щипките и дрехите по цвят, но то не е и задължително. Страя се да слагам по-тънки и по-къси дрехи пред прозореца, за да не спирам напълно слънцето да влиза в стаята, защото и без това разположението й не е южно. Всеки си има неговите странности и навици. Това са моите и когато аз съм простряла се предполага, че не е нужно някой да ходи по мен, защото не съм направила нищо нередно, но както и да е. Тогава така го почувствай, пък и съм прекалено емоционална, та се наревах. Никога не съм й казвала, когато нещо не ми изнася. Прекалено съм съобразителна. Грешката ми е, че всичко казвам на Влади и милият ми той, само го натоварвам.
Какво да наравя като не обичам някой да ми се бърка? Имам собствен си ред и го спазвам. Пък и си мисля, че аз никога не бих направила подобно нещо, защото не ми се струва много правилно, но както и да е. За битовизми ми е посленото нещо, за което искам да споря с когото и да е от семейството.
Иначе да не си помислите, че не си уважавам свекървата. Напротив. Просто според мен най-добре е всеки да си живее отделно, за да не се обтягат отношенията, заради подобни глупости.
Гащи не са летяли от терасата, ама щипки най-редовно. Цяла кошница мога да събера.
Фери, тоя "трон" направо златен. И като си представя, че има и хора, които са дали толкова пари.
Мари, стана ми мъчно за реакцията на свекърва ти. Много несъобразително от нейна страна, но съм сигурна, че не ви е мислила лошото.
Джоси, много хубава покупка. Тъкмо вчера казвах на Влади, че много искам орхидея. Да си я отгледам и да ме радва. Баща му често ни носи цветя, но тези орхидии не ми се получават.
Блазе ви на всички, които си ги гледате.
Панде, и аз съм така - обичам да пера и простирам. Е, и други неща обичам да върша, не мога да излъжа.
Е тука вече се олях. Даже от тук не мога да си ползвам емотиконите, не знам защо.
Активен
Feribotka
«
Отговор #592 -:
октомври 21, 2015, 11:29:56 »
Мари, благодаря за изчерпателния отговор
Много ми е интересно за всички закони и порядки в Швейцария и то от първо лице, не само за колите
И мен автоматиците не ми допадат мн мн...някак си на много високи обороти сменят скоростта и мен това не ми харесва
Иначе и ние сме с една кола, не мислим и да взимаме за мен, защото много ама много мразя да карам и предпочитам с ГТ да се развозвам, пък и са си доста разход...предпочитам за други неща да ги даваме тези пари
На мен прането, простирането и сгъването са ми от любимите домакински задължения , най-мразя да гладя
Много ми стана тъжно и на мен за реакцията на свекървата на Мари
Не мога да ги разбера тези жени...баба ми е същата, не е давала на мама да има второ дете, добре че не я е послушала, ама до последно не ѝ е казвала...така говореше и на леля ми и тя се беше и уплашила от първата бременност и така си остана с едно...сега съжалява ама живи и здрави
Аз сега като ѝ кажа, че искам 3 се започват едни тиради и обяснения колко е трудно и тн
Иначе и тя не е искала второ ама дядо е настоявал за момче, то пък взело че се родило още едно момиче и повече не е отворил дума човекът, а не е като да не са имали възможност ама си е рогато и инатливо същество бабчето ми, въпреки безкрайната ѝ доброта и отстъпчивост
Миме, спокойно, орхидеите и аз не ги владея и като цяло е съм цветарка
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #593 -:
октомври 21, 2015, 11:43:46 »
Та ще взема да си купя една котка
10291105_1037640986266806_6892571628769649411_n.jpg
(40.86 KB, 462x500 - видяно 166 пъти.)
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #594 -:
октомври 21, 2015, 11:58:50 »
Добър ден!
Много сте изписали и не знам от къде да почна, а и ще забравя нещо със сигурност.
Свекърва, майка ми също си има система на простиране и в началото като почнах да й помагам вкъщи много ми се караше кое било на криво, кое направо, кое къде се слага. Сега свикнах и си имам моя система, тя пак намира кусури, ама все пак е доволна, че някой я е отменил и е изпрал, прострял и сгънал и техните дрехи.
Тони, за колата те хората са си го казали, най-хубавата кола е новата. и съм напълно съгласна, да поддръжката е малко скъпа, ама според мен си заслужава. Преди имахме една алфа, еми тя ни излезе от ремонти колкото нова. Баща ми има Киа на 7 години, ама си я купи чисто нова не е карана от друг и освен консумативи и обикновените неща, които се амортизират, не сме я пипали. Ние караме Дачия на 2год. и с също освен за масла още не е влизала в сервиз.
Джоси, за съжаление уважаващите себе си котки правят точно обратното- създават ти работа с белите си. Аз се моля Моли днеска да е послушна, че цял ден ще е сама у нашите и има огромно поле за изява на тъпотията си.
Активен
Alichka
«
Отговор #595 -:
октомври 21, 2015, 12:01:21 »
Докато изчета всичко и си забравих мисълта
Пък тя една мисъл - не ти е, майко, работа.
Мари, то явно колите при вас е горе-долу като колите, които идват от северна Италия. За там пак се носят легенди как се скапват шаситата от лугата, как не ги поддържат и тн. И да - много лесно се установява дали е въртян километражът. Просто не съм убедена дали искаме да знаем истината.
Миме, ММ е фен
на вашите пътища. Няколко години обикаляше този вилает и беше ахнал
Тинче, аз съм си привърженик на Волво
Даже съм си харесала едно и точа лиги по него, ама толкова пари за данък на тая държава за тия пътища не давам
Нищо, гледам си го по пътищата само
Хахаха, предисторията с прословутата песен беше, че ДЖ-ят избухна с нещо на Камелия от първите песни. После се наредиха все едни такива, дето са ни от детските години. В един момент ММ каза "Ей, ся ако пуснат "Курви, сбогом", ще се разбия". Най-малкият братовчед взе, че го чу и бам - поздрав за гостите от Пловдив.
ММ стана уж да танцува и с леко притеснение каза, че сега е моментът да си изяде боя на нечия сватба. Да, ама изненада - зад колоната наскачаха още около 10 човека и танци, танци... Парадоксът е, че първо песента е за "родната казарма" и второ никой от танцуващите не е ходил в казармата. Даже ММ е богопомазан, че той е златният набор без матури и без казарми.
Нашият сиамец на времето не е бил прането до умъртвяване, ама обичаше да пуска щорите
току станеше тъмно в стаята и го гледаш - качен на корниза отгоре.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #596 -:
октомври 21, 2015, 13:54:59 »
Нямате насмогване днес!
Сутринта имах голямо желание да се включа, ама точно преди проверка взе, че се скапа водопровода в едната кухня на офиса и влязох в ролята на чистачка, която истерично крещи "наводнениеее, спете водата на етажа" и търчи с 5 парцала, кофа и моп. И това 30 мин преди проверката. Ама подсушихме 3ма човека, полях си кактуса за рождения ден от колектива и написах 2-3 заповеди, че да има защо да дебна шефа и да причинявам ненужен стрес.
За домакинската работа- аз съм на периоди. Имам такива, в които съм бетер Монк и всичко ми е като в патека, имам и пълни противоположности- цари някакъв творчески хаос. В момента е нещо по средата, но аз пък не мога да чистя и ММ се оправя както може. Но за простирането на тераса съм безкомпромисна- по размер, по цвят, щипките да са еднакви. Добре че вкъщи имаме от разтегливите простири, та там системата е маалко-по друга. Но някак си ми е все тая в момента как е простряно...
В свекърва ми не размествам нищо и тя не пипа нищо вкъщи. Но пък и тя е от хората, които се съобразяват и питат. Помагала съм й за прането, но всичко сгънато стои на камарка и тя си го прибира където трябва. Не бъркам по чужди шкафове,особено с дрехи и бельо.
Панде, много мил жест от страна на семейството. Зарадвах се, че още има добри и съобразителни хора.
За колите- ние сме с един леко мръсничък голф 4 и за сега ни събира. Ама се чудя дали няма да ни е малко тесничко за по-нататък. Така съм му свикнала вече, знам си го кога и защо скърца, ръмжи и мърка. Пък и ми е първата кола, та ще ми е мъчно, ако го сменим.
Миме, аз си чета всичко под ред, но след 2 поста вече съм се отплеснала нещо.
«
Последна редакция: октомври 21, 2015, 13:56:43 от nansita
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #597 -:
октомври 21, 2015, 14:17:09 »
Оооо, сегашните младежи явно са "сензитивни"
класната забелязала, че едно момченце гледа Кари влюбено и се поинтересувала.Казал си човека, че искал нашта да му стане гадже. Госпожата му обяснила, че са малки за това още и той се съгласил обаче пак добавил, че много я харесвал. А пък в тоалетната казали на Кари, че друго момченце също я харесвало. И аз: И ти какво? Тя: Ами не харесвам нито единия от двамата, защото и двамата са по-ниски от мен.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #598 -:
октомври 21, 2015, 14:19:42 »
Нат,
напомня ми за истерията ми от понеделник... Важното е, всичко накрая да е наред.. Ти внимавай с това тичане, попиване и тн
Снощи минах през България мол, както казах и по-напред/назад.. Малката много плачеше и с моята приятелка, бързо изядохме, каквото ядяхме и изпихме чайовете ... Поразходихме се в мола и минахме през Bridal House.. Еми, като ме видя и се размаха, нямаше как да не се спра и да поговорим.. Пита ме за сватбата и тн, пита ме за теб, като останах с убеждението, че сте си писали наскоро и си й казала за бебо, понеже ми вика Наталия ми е обещала да дойде да пием кафе, ела с нея, чувствам те като моя булка, въпреки че не си купи от тук роклята.. Та, викам ще съобразим с Наталка срещата, тя е по-специална сега, когато се чувства добре.. И тя тогава вика, ама да няма бебе.. и аз
Мислех си, че знаеш.. хаха Сори, едва ли е било тайна от нея, но просто мразя да казвам новините на друг човек
Все пак й обещах снимки и да пием кафе при нея, преди лудницата..
Друго.. не запомних, за да коментирам
Нов отговор!
Едит: Фани, мъжО ти да се настройва от сега.. Толкова е красива, пък и гимнастичка.. Страшна работа ще е от ухажори, сигурна съм!
«
Последна редакция: октомври 21, 2015, 14:24:10 от alexandrova_90
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #599 -:
октомври 21, 2015, 14:57:09 »
Мда, няма насмогване.
Ние кола нямаме, не можем да си позволим. Освен това аз не сьм шофьор и от коли не разбирам, та нямам мнение по вьпроса.
За простирането нямам система. Обичам простора да изглежда естетично, но толкова отдавна не сьм имала простор, че дори не си спомням какво е. Сушим на едно мини-нещо, което се слага на ваната и на закачалки наредени на корниза за пердето на ваната.
Панда и на мен като на другите ми стана много мило от реаскцията на шефовете ти. Супер мило от тяхна страна. Дали ще стане ще се види, но от самата реакция драго да ти стане. Сьс сигурност е заслужено
Мари, на твоята свекьрва реакцията не я разбрах
Защо така е направила? Теб обаче те разбирам напьлно.
Кьрменето има много предимства и за майката, не само за детето. Супер здравословно е и е глупаво да не се вьзползва човек. Да беше кьрмила колкото може, а не да взима лекарства за спиране на млякото. И два месеца пак е нещо. Решението й е глупаво, освен ако няма някакви супер причини за него, каквито на прьв поглед не виждам.
За "Курви сбогом" е обща шега нали? Защото песента всьщност не се казва така. Може всички да знаете и да се бзьикате де, и да ви изглеждам глупаво, ама да си кажа
Аз сега изядох половин бурканче течен шоколад и даже водица попийнах, за да го прекара.
Имам и нова мания, която скоро ще бьде задоволена с безкрайното и супер мило сьдействие на skylife, която е един от малкото хора напьлно способни да ми разберат маниакалната глава. Та ми е едно хубаво…
Гери, цветарстването мен много ме разтоварва. Браво за луковичките
Активен
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
...
68
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден