Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 17:02:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
68
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец! (Прочетена 269779 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
«
Отговор #540 -:
октомври 19, 2015, 15:15:56 »
Имало е моменти, в които и тя ме е дразнила, но общо взето вината си е била в мене. Тя е супер. Айде изчезвам наистина (както виждате умирам от желание да изчистя)
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #541 -:
октомври 19, 2015, 15:31:34 »
Нат
, е тя има още 6-7 работни дни, споко намери си майстора.. Увиках я пред всички
Мина времето, когато я съжалявах
Аз определено харесвам свекъра повече, ама може би е заради по-лесната ми комуникация с мъже като цяло
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #542 -:
октомври 19, 2015, 15:51:56 »
Тони, ха честито, тъкмо на РД! Искала е да я почерпиш сигурно
. Да ти е обеца на ухото друг път - плътно до проверяващата трябва да си през цялото време. Ако предполагаш, че някъде може да има издънка, думите са "записвам и ще ви го донеса при първа възможност". В никакъв случай не бива да ги оставяш да ровят сами, че виждат неща, които не са за гледане. Ама добре, че се е разминало и нямате даже предписание. Щото те са "длъжни" нещо да намерят, за това им плащат
Бе много ме ласкаете и взех, та се обадих на общите приятели да им благодаря, че са ни препоръчали и директно попитах защо са го направили. Ами решили са, че сме целева група - аз нали вечно мрънкам, че не зная заведение в Пловдив, където мога да заведа гости чужденци. С добри намерения са го направили хората, но е извън града и не става за всеки.
Панди,
кофти е, че има верига...На мен ми е твърде странно, ама защото аз предпочитам да контактувам лично, без посредник за мои неща. Едно време аз казах на свекърва ми и за двете бременности, аз пишех писма, аз се обаждах по телефона. Мъжете са си мъже, не обичат да бъдат разпитвани и обясняващи. Ти спомена за чистенето и готвенето при девер ти, ама тогава не знаехме, че си в положение. Всичко за бебета, бъдещи и настоящи, за сватби и годежи ми е интересно и чета с удоволствие.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #543 -:
октомври 19, 2015, 16:49:53 »
svekarva
, друго си е някой да ти помогне да погледнеш нещата от друга страна.
сега питах мъжа дали иска като ходя на преглед освен на моята, аз да звъня и на неговата майка и той така се зарадва. явно наистина не знае какво и как да им каже, въпреки че уж всичко му обяснявам. Та сега ще пробвам новата тактика. Аз не мисля, че имам лоши отношения със свекърите ми, а по-ското никакви и затова ме гложди.
Иначе той не е пренебрегваното дете, даже е любимото - най-хубавото, най-ученото, ожени се, сега, живот и здраве, и дете ще има. Просто той не е по-смотаното
nansita
на много бременни им се ядат по много кисели краставички, като спомена киселко. Ако можех и аз бих си хапвала.
А иначе който следи испанската ми сага - шефката казала на шофьора, че Ми амор бил много добро момче. Аз подробности не знам още, ама забелязах една голяма смучка (т.е. не одобрявам).
А докторът, при който я заведохме пак не ме изкефи - изписа и ефизол и някакъв антибиотик и това, което ме потресе 3х2 нурофен за болка
естествено няма да и давам.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #544 -:
октомври 19, 2015, 17:06:26 »
На супер доктор сте попаднали явно
И на мен ми се ядяха кисели краставички и си хапвах доволно
Свьрших с чистенето. Малко по бьрзата процедура днеска. Сега ме сви нещо корема. Така само като малка ме е болял
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #545 -:
октомври 19, 2015, 17:56:33 »
Аз по-скоро бих пила сока от краставичките. След оня гаден вирус почти нищо не мога да ям. Всички сурови зеленчуци ми причиняват болки в стомаха, даже и от някои печени. После и други проблеми имам...та терсене ми е яденето.
Хм...с тоя ефизол не знам дали ще се оправи изобщо. Аз за болно гърло купувам спрея на тантум верде. Доста по-бързо ми минава от него.
Панде, ти каза ли вече за бебето на работа?
Ина, браво! Сега ела и вкъщи, понеже с препаратите почти не се понасяме взаимно
Днес ми се губи Аличка.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #546 -:
октомври 19, 2015, 19:39:15 »
Пусни ми адреса си на лични имам сп. Моята бременност стари броеве. Ако те интересува ще ти кажа подробно за списанията!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #547 -:
октомври 19, 2015, 21:11:29 »
Честит рожден ден, мили момичета!
Пожелавам ви здраве и късмет!
На
Тони
специално пожелавам да бъде все така положителна и да не допуска никога да загасне онзи много специален огън в очите й!
На
Миленка
пожелавам да бъде все така силна духом!
Панда
, виждам че доста въпроси ти задават момичетата в връзка с бременността, та реших да се наредя и аз на опашката, какво си решила относно работата за в бъдеще?
Иначе имаш много отговорна работа, браво за смелостта. В такива моменти като сега, когато децата са болни.... си е сериозно нещо.
Тони
, никога не бих се доверила на някой друг, когато става въпрос за проверка. Жалко, че имаш такава случка точно на рождения си ден. Но пък всичко е завършило добре, така че опита остава.
Ина, болките в коляното, за които спомена, след бременността ли се появиха?
«
Последна редакция: октомври 19, 2015, 21:34:34 от Marri
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #548 -:
октомври 19, 2015, 21:22:33 »
Първо да честитя и тук хубавия празник на
Миленка
и
Тони
.
Пожелавам на вас и на семействата ви да сте много здрави. Бъдете щастливи, влюбени, мечтайте и постигайте мечтите си!
Аз се изкъпах и сега си лежа, четейки какво сте писали днес. Влади отиде да рита и съм си сама. За фон съм си пуснала Вип Брадър. До колкото разбрах от днес Белгия вече е с нова столица - Холандия.
Тони
, подсети ме за загубата на волейболистите ни и ми стана криво. Защо така тези хора? Всеки път ахаа да направят нещо и накрая - нищо.
Яд ме е на тях, защото според мен са добри.
И какво за колежката? Искаш да кажеш, че остави всички да си мислят, че ти си виновна, а не тя?
Панде
,то и тук както във всичко, да се намери златната среда е чудо. Хем да не ти се месят прекалено и да не натрапват мнението си, хем пък и да не са прекалено незаинтересовани. Ама щом казваш, той мъжът ти явно не държи да има кой знае колко близки отношения с родителите си.
Много ми е приятно да чета бременелски истории.
menyanthe
, като прочетох, че не обичаш да носиш поло или нещо, което те стиска се сещам колко странно ме гледа Влади, когато ме види с чорапогащник. Чуди се как го търпя това толкова да ме стиска.
Когато е бил в детската градина майка му го е пращала обут в такова нещо. Горкият, щом го помни, значи споменът му не е бил хубав. Той се е криел в тоалетната и го е събувал.
Искам и аз като твоята термо рокля.
Ина
, не можеш ли да го снимаш и да го покажеш това палто? Гъделичкаш ми любопитството.
Фери
, честит цяяял месец на вас!
И ние вчера направихме цеееели 3 месеца.
И аз си мислих за
Али
, къде ли изчезна?
Вие искате обувките на Роси Кирилова, пък аз съм си харесала едни Air max, ама все някакви на безумни цени намирам.
За роклите - и аз зимата нося с по-дебел чорапогащник. Не нося боти, а дълги ботуши над коляното, което е идеално за зиморничавата ми натура.
А, и боди ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #549 -:
октомври 20, 2015, 07:15:24 »
Добро утро!!!
Ето от толкова кафета имам нужда тази сутрин....
Хубав ден!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #550 -:
октомври 20, 2015, 07:43:03 »
Добро утро и мерси за прекрасните кафенца
Тъкмо и аз това правя
Миме,
не е оставила всички да си помислят, че аз съм виновна. Никога и по никакъв повод не бих го направила, когато съм виновна ще направя, така че всички да разберат, че вината е у мен.. Но и другото важи с пълна сила, както се казва обичам да изправям криви краставици!
Много благодаря за прекрасните пожелания.. Снощи след работа се видях с моята приятелка (русата шаферка-най-любимата ми шаферка
), която ме изненада прекрасно с подарък от нея + кумата.. Бяха ми купили от онези невероятни плюшени халати за вкъщи (обожавам!) в цикламено
+ невероятни пантовки + страхотна чаша за горещ шоколад (не знам дали знаете манията ми по чашите хаха) + книга.. Всичко под мотото, когато Илиян не ме топли, да си имам резервен план
Имах писъмце от кумата.. В което си беше изляла душата и казвам ви, толкова се разплаках.. Липсва ми, макар да се чуваме всеки ден! Искам да е тук
После Илиян ме взе и ми подари .. (малко предистория - Аз съм невероятен фен на Закуска в Тифани, имам издание на английски, но много си мечтаех за такова на български.. Когато преди няколко години излезе за първи път в България преведена, Илиян ми я подари, сам без аз да му казвам и тн.. Дадох я на позната да я прочете и тя не ми я върна, като даже ми казваше, че не съм й я дала.. Съответно вече и позната не ми е, но си нямам невероятното издание..
) Та, миличкият ми търсел, но намерил само едно друго издание, което е доста примитивно и не го взел, защото много пъти сме го виждали и все казвам, колко е тъпо.. Обаче, жената го предупредила, че очакват първото издание на български на Сборни разкази на Труман Капоти.. Той го поръчал и сега си имам първото издание, не е кой знае колко луксозно на вид, но явно не е много популярен в България или не си го обяснявам и аз.. Не е Пауло Коельо все пак
.. ) подарим ми я опакова в хартиен пли.. Пожеланието беше изписано директно върху плика (той мрази картички) Беше рисувал.. Интерактивно пожелание хахаха Комбинация от думи и рисунки.. Толкова в негов стил
После беше запазил маса в онзи Гръцки ресторант, който е първия в София, за който си мислех, че е запазил при 5-тата ни годишнина, ако помните.. Този ресторант се води най-хубавия гръцки в София, но като кухня, обстановката въобще не е претенциозна и не претендират за топ лукс, с перфектно боядисани в бяло стени, сини кепета и столчета.. Гръцко е, но премерено, а октопода на скара е надбожествен.. Много се зарадвах
Пресен див лаврак.. Направо спирам, че слюнкоотделям, а имаме бременилки
После духнах свещичките и рождения ми ден беше перфектен.. Пренаситена съм от големи партита.. След сватбата постоянно някой иска да се среща с нас и да излизаме.. Имах нужда от уединение с Илиян..
Прекалих с обясненията.. Ще ме извините
Хубав ден
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #551 -:
октомври 20, 2015, 07:52:58 »
Добрутро!
Мен ми е криво малко за бебето на моя приятелка! приятелка ми е, но не иска да кърми
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #552 -:
октомври 20, 2015, 07:57:52 »
Фани
, трябва да уважаваме личния избор на всеки, както с казва-На сила хубост не става.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #553 -:
октомври 20, 2015, 08:05:18 »
Добро утро.
Аз днес отново станала рано, за да дойда от село до нас, а на работа от късно, ви чела ли чета. Докато изчета, пак забравих на кой какво да кажа, ама си навих на пръста да напиша днес със сигурност.
Помните ли, че ви казвах, че чакаме кола - то се отлага вече 2 месеца идването й, все не идва и не идва обещаната ни, която е "точно за нас". Обадиха ни се вчера да идем да видим друга, една Мазда, която ми се видя огромна и не знам дали бих могла да се науча да я карам. Днес пак ще ходим, Митко да я пробва и да вземем решение дали я харесваме и дали е "точно за нас!" хахахах.
Относно свекърите (при мен на хартия бъдещи хахахаха) - моите са прекрасни, нито прекалено любопитни, нито прекалено дистанцирани, много премерени и деликатни. За нещата, които не знаят, никога не са питали (например за бременността ми, операцията), аз сама казах и споделих в момент, който усетих, че са длъжни да знаят. Митко все си трае, за всичко. Права е
свекърва
, явно всички мъже са такива, не им се обяснява, не им се споделя, а пък майка му и баща му като не се натрапват с въпроси и ако аз не им кажа ще си стоят в неведение или разбрали за всичко с една дума и нищо повече. Говорете с тях и вие споделяйте, жени, това прави близостта. И както каза
Ина
- и някой съвет даже ще даде ин-лоу.
Не честитих вчера тук на рожденичките - днес на патерици -
Миленка и Тони
, бъдете здрави, усмихнати и позитивни!!! Това е формулата за истинско щастие!
Снощи гледах Биг Брадър - извинете ме, ако греша, ама да знаеш всички столици ли те прави умен и интелигентен? Вие знаете ли ги? Аз не ги знам всички и не се срамувам от това. И афиширането на това, че въпросите били от начален курс е малко прекалено, не знам във 2 клас да се изпитва на столиците.
Ето - Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Докато прочета, докато напиша и пак....
П.П.
Тони
, много си ми сладка как романтично разказваш в детайли за всичко!!!! Това си е черта от характера ти, не е заради рождения ден...
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #554 -:
октомври 20, 2015, 08:06:14 »
Тони, много мил и личен подарък
И на нас с ММ гръцкият ресторант (Густоза, нали?) ни е от нааай-любимите, всичко е уникално вкусно, а гръцките питки...мммм... мога и само тях да ям
Аз пък така си мечтая моята in-law да не чисти и преподрежда вкъщи, днес сме я оставили сама в нас и като се прибера диванът може и да е на другия край на апартамента
В общи линии мразя промените, мразя някой да ми пипа нещата, а тя си умира просто, така се бяхме скарали преди време, че години не си говорехме.
Активен
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
68
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден