Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 19:21:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
68
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец! (Прочетена 269831 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
«
Отговор #495 -:
октомври 18, 2015, 20:09:47 »
Добър вечер! Мммм, да, Мари, това заведение го знам. Последно ходихме в края на април. Бях мноооого Временна. Защо не съм пак?! Така се харесвах...
Ина, ха дано вече те оправят, че с тоя зъб - голяма сага!
БТР ги обичам и аз. Последно ходих на концерт на Сигнал- мин. година. Беше разтърсващо.
Имахме прекрасен уйкенд! Утре ще разправям и евентуално пак ще похваля децата, ако продължат в това темпо на "слушане" и през нощта. Ще ни остъкляват терасата утре.
Нанс, ти как го усещаш? Какво е бебето? Аз за Кари бях убедена, че е момиче, за Кико - абе беше ми различно чувството, ама си виках - не не, не може да ми се случи точно на менеа -шаренки!
Ох, ще ходя да въдворявам ред при Кари, че така се е разпяла за "бойните птици", че вероятно дори и съседката не може да си приспи бебето!
Лека ви вечер и спокойна нощ!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #496 -:
октомври 18, 2015, 20:48:33 »
Ами тоя зьб… в петьк имам рано сутринта час за корона, но той току що пак се счупи
А за лекарката… беше комедия. Но поне ми даде рецепта за рентген на коляното, за ортопедични стелки и за още 10 сеанса рехабилитация на перинеума, че ми е слаб. Общо взето заключението беше, че трябва да сваля още кила, да правя йога и да си почивам, оставяйки за малко децата да се оправят както могат. Пьк за кьрменето какви ми ги наговори, няма да ви разпраяям.
Преди малко пьк сьседката ми донесе кожено палто, много шикозно. Тя работи като чистачка по разни богатски семейства и й дават разни неща. Било й малко и го носи на мене. Марката не ми беше позната, а изглеждаше много хубаво качество и като го погледнах в нета, палто на тази марка струва 2хил евро
Та намазах. Малко ми е тясно в раменете, но нищо. Почти е твьрде хубаво за мене…
Фани, добре че не го написа с Х този уЙкенд
Кви са тия бойни птици?
Едит: Харесала сьм си тази рокля:
Ама има само един номер по-мальк от моя и се чудя дали да си я взема...
«
Последна редакция: октомври 18, 2015, 21:01:07 от inaxastra
»
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #497 -:
октомври 18, 2015, 21:05:54 »
Ина
, разправяй, разправяй, на мен ми е интересно.
Ако искаш на лични, ако искаш в темата за кърменето, ако смяташ, че тук на никого няма да му е интересно.
Тъкмо си мислех, че днес нещо стана с този форум, пълно мълчание.
Роклята е хубава и като гледам материята, едва ли има значение, че е един номер по-малка, но зависи ти как се виждаш и чувстваш.
Фани
, леко ти завидях за нощите. Тази нощ съм спала 4 часа.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #498 -:
октомври 18, 2015, 21:16:55 »
" бойни птици" ще да са тия дето отлитат на юг
Ина, честито за палтото. На майта работа дрехи не раздават (буквално парцали имат по гардеробите, обаче си ги държат), ама пък са много щедри на шоколади, защото не обичат
така намазахме едни белгийски дето са по 50евро кутията
А роклята е хубава, ама не си падам по жълти дрехи
А и успех с зъбите.
Миленка, дано не те е мъчил много мъхмурлука.
Мари, то събота и неделя тук си е по-заспала работа.
Служебното ми момиче е нещо болно. Болят я ушите, гърлото, носът и е запушен и има температура. Тя преди много е страдала от ушни инфекции (даже малко не чува), ама се беше закрепила. Майка и е в чужбина и не двига телефона. Утре трябва да я водим на лекар, ама те няма личен лекар и се чудя на общо практикуващ ли, на педиатър ли (все пак е още на 16), УНГ ли? Ще го обсъдим утре с шофьора, той има дете, може да е по-наясно. И естествено се психирам да не ме зарази. Оплаках ви се, да не се оплаквам на майка ми, че тя и без това само ме мисли.
Едит: най-после се обади майка им. те имат някакъв доктор дето говори английски (аз хич не го харесвам), та утре тя ще се обади на него и ще я водим там.
«
Последна редакция: октомври 18, 2015, 21:34:21 от pandapanda
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #499 -:
октомври 18, 2015, 21:34:34 »
Ей Панде, много кофти работа. Ама ти ще се пазиш и ще ти се размине
Дано бьрзо я пресекат. За лекаря не мога да дам сьвет, не знам как се процедира.
Шоколади и аз мнооооого обичам !!! Миямммм….
Мари, лекарката за кьрменето наговори един куп глупости. Тя вьобще има някакви особени мнения по вьрпосите, които хич не сьвпадат с моите.
Иначе йога и аз искам да правя, ама кога и как? Е го дребното, вампирясва тука до мене гиги-гиги… Ако беше заспало бих станала да правя упражнения за гьрба, но не би. Не цока ли, какво ли не прави. Сега чак лакетя се опитва да ми зацока, а бибата не я ще.
Моят гардероб сьщо е пьлен с парцали. А жьлти дрехи нямам, но нали сьм решила да сменям. Този цвят ми хареса и ще ми стои хубаво, особено с новото палто
Ама се чудя дали ще ми стане. По кройката и материята и на мен ми изглежда да е ок, но докато не премериш не се знае. Иначе е 15% вьлна и за зимата ще е много добре
«
Последна редакция: октомври 18, 2015, 21:36:44 от inaxastra
»
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #500 -:
октомври 18, 2015, 22:15:56 »
Цитат на: inaxastra в октомври 18, 2015, 21:34:34
Иначе йога и аз искам да правя, ама кога и как? Е го дребното, вампирясва тука до мене гиги-гиги…
Ина, как го измисли това?
Това нищо не е. Две вечери Самуил се буди точно в 23.30 и заспивам първата вечер в 00.30, а втората в 1.30....да видим тази вечер... Буди се и иска да играем, крещи си от кеф...
Панде, може да проучиш хомеопатията като вариант за превенция. Аз така процедирах при моите бременности.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #501 -:
октомври 18, 2015, 22:26:21 »
Не го измислих, преживявах го
Мантото от сьседката ме хвьрли в морални дилеми, защото ми изглежда, че е от астраган. Та сега се чудя какво да правя с него, хем не искам да нося такава кожа, хем имам нужда от палто, а то е хем топло, хем красиво
Мари, разбирам те да знаеш и ти сьчувствам
«
Последна редакция: октомври 18, 2015, 22:59:09 от inaxastra
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #502 -:
октомври 18, 2015, 23:02:32 »
Ами сега си говорехме с майка и тя ми разправя, че то нали е направено от малки парченца, това са просто огризки от хубавите кожи, които вместо да ги хвьрлят ги рециклират и правят палта и от тях. Та един вид участвам в рециклажа (дали се казва така).
Сьщо тя не беше сигурна, че е астраган и гледахме, гледахме досега в нета, но така и не установихме.
Както казва свекьрвата, аз сьм служба за усложняване на прости ситуации
Па майка добавя, тая сьседка що работа ти отвори, цяла вечер да четеш и го мислиш
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #503 -:
октомври 18, 2015, 23:07:52 »
Прочетох за астрагана angry NO bad
Само че в твоя случай имам друга теория. Животинчетата са вече убити, а ти по никакъв начин не стимулираш производството на тези палта, напротив, удължаваш "живота" на дрехата, та да не е работата- решила някаква женица, че иска точно такова палто, горките животинчета ги избиват и тя на втория месец си сменила мнението, на други животинчета иска кожичките....
Така, че не си го слагай на душата.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #504 -:
октомври 18, 2015, 23:19:53 »
Реално за изяждане се убиват много повече животни, отколкото за кожи, защото не всеки носи кожено палто, но почти всеки яде месо.
Не че това е извинение или оправдава убиването де.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #505 -:
октомври 18, 2015, 23:28:35 »
Така е. Тук например се хапват в огромни количествба едни местни деликатеси, вурст от месото на едногодишни теленца, което си е същото като това по-горе.
Аз съм против убиването на бебета животни, без значение по какви причини.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #506 -:
октомври 19, 2015, 07:24:37 »
Добро утро!
Аз се подготвям психически за новата работна седмица и реших да драсна два реда, докато не са ме впрегнали на работа.
Кафенце за събуждане не мога да предложа, защото пиша от телефона.
Вчера толкова се надявах като вляза тук да има какво да прочета, но уви. Чак, когато се отказах, вие сте се развихрили.
Ина
, явно зъбът ти много е изтънял от правене. И аз имах един такъв. Правиха ми го няколко пъти, а той малко по малко се чупеше. Накрая ми сложиха коронка. Засега нямам проблеми, дано и да нямам.
Честито палтенце на теб. Не робувам на марки, не ме интересуват цени, важното е да ми хареса дрехата или обувката и да се чувствам добре в нея.
Роклята на мен ми харесва. Това лято взех, че се запалих по жълтото като цвят и съм си казала, че искам жълта лятна рокля. А рокли обожавам. :eager:Те са моята женска мания.
Панде
, ти се пази да не се разболееш.
Спокойна работна седмица на всички.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #507 -:
октомври 19, 2015, 07:33:06 »
Добро утро
Минавам само да почерпя по случай рождения ми ден
Честит рожден ден на любимата ми Миленка
Да ни е жива и здрава и винаги толкова прекрасна.. Направо ми иде да те целуна хахаха
После ще ви прочета назад.. Че много лудница сега
Прекрасен ден и чудна седмичка на всички
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #508 -:
октомври 19, 2015, 07:52:06 »
Привет в понеделник! Ето едно слънчево кафе. Да не забравите после да се оближете, че остават следи от топката каймак.
Хехе, май съм от групата на по- дъртите по отношение на приказките - имам си списък какво
не ме боли
. Да видите какви очи отварят докторите, като питат "Оплаквания?" и им кажеш "Нямам от горна устна, вежди и десен прасец...От всичко останало имам, моля, прегледайте ме!" Вероятно майка ми би стеснила списъка до минимум
. Та, мамчета, като станат на две годинки малките и ще ви мине. После разправяйте, че сте готови за четири - пет деца, ще ви напомням
Ина,
голям ти е проблемът с това палто. Аз имам едно от крачета на лисици и хем зная, че те са отчасти вредни и уловът им се контролира, пак не го нося. Купих го през 94-та с голям мерак, пазех го за "ново", но в крайна сметка съм го слагала около 10 пъти. Де що има куче ме лае като ме усети
. Много топли и е леко, обаче непрекъснато се чувствам гузно. Та разходи се няколко пъти с твоето и ако ти е комфортно, мини го за еко кожа и го носи със здраве. Подарък ти е, поне пари не си давала и имаш оправдание, че така пестиш за по- важни неща
Панди,
това на служебното дете ми прилича на грип. Природата се грижи по нейни си начини и бременните не са по- податливи на заболявания, отколкото в нормално състояние. Дано не прихванеш, по- далече все пак от нея. Ти обявила ли си официално за бебето и как го приемат? Пък и за роднинското тяло най- вече за in-low да попитам дали знае и как реагира. Да се уча, като му дойде времето. За Инината свекърва зная, че я е посрещнала на розови чаршафи, та ще взаимствам всичко, което носи радост на бъдещото майче.
Хайде, отивам да действам, че в почивните дни го бях ударила на социален живот и слугинските задължения останаха на заден план.
Два отговора...
Тъкмо да честитя за двата РД на Миленка и Тони. Да сте живи и здрави, да си имате късмет и достатъчно пари!
4_n.jpg
(40.09 KB, 449x577 - видяно 156 пъти.)
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #509 -:
октомври 19, 2015, 08:14:29 »
Добро утро!
Честит рожден ден, мили дами! Бъдете живи и здрави и нека всички ваши желания се сбъднат!
Миленка, дано ти е минал махмурлука. Едно време имахме чудодейния лек Алказалцер. Не знам дали го има още, все пак както казват учениците ми "сме пили заедно с динозаврите"
В туй жълто не мога да се реша още да се пусна. Харесва ми по други жени обаче за мен си ми се струва, че ще изглеждам като мъртвец каквато съм пуканка!
Свекс, я раздуй какво си се "социализирала" през уйкендО?
Панде, пази се, аз съм сигурна че ще се опазиш де
Активен
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
68
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден