Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 17:03:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 269780 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #465 -: октомври 16, 2015, 10:44:43 »

Миленка, точно така е.. Повече обяви в хомс не са реаални  NO Да знаеш, че не сме ви забравили, но този мъж е извън България и не вдига на Илиян.. Писа му смс, че ще звънне, когато е тук  sad
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #466 -: октомври 16, 2015, 10:59:08 »

milenkata, така е като се започне от търсенето под наем и се премине през всички проблеми с хазаите...., затова в България се предпочита собствено жилище. То иначе си е борба с вятърни мелници.
Като купувахме апартамент 2008г трябваше да ходим до агенцията да вземаме брокера с нашата кола и да ходим всички заедно на оглед. Това добре, обаче като отидем и се наредят 3-ма човека... брокер-наш представител, брокер-представител на продавача и трети брокер не ясно какво общо има с цялата работа.... в чудо се бяхме видели.
И на тези хора едни звездни суми комисионна трябваше да се плаща.

Тук пък други проблеми има. Агенциите решават всичко. Ако желаеш да наемеш жилище, ходиш на оглед и подаваш комплект документи, т.е кандидатстваш да наемеш жилището. Съответният брокер събира документите на кандидатите за имота(а кандидати много) и избира най-подходящия според критериите на агенцията.
Ако нямаш история или си временно пребиваващ, или имаш лоша репутация от предишни агенция си оставаш бездомник като нищо.

А за завоя не ме разбрахте. Нямам нищо против, дори го оценявам като златна възможност.
За сватбата маникюрът ми го прави мъж, бивш военен. Човекът до 45 работил в армията, после станал маникюрист и се чувстваше като прероден. И е много добър в заниманието си.
« Последна редакция: октомври 16, 2015, 11:23:29 от Marri » Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #467 -: октомври 16, 2015, 11:54:09 »

Уау - кандидатстване, документи - сложна работа...

Аз сегашния апартамент много си го харесвам, просто ни е много малък и с бебчо хептен... За него навремето поне не съм имала проблеми - наех го от мой съученик. Както се бъзика Фил - аз много съученици имам хахах Брокера ни ми е съученик, хазяина и той хахах tease мине не мине и срещнем някой по улицата и Фил вече не ме и пита, директно само вика : съученик? biggrin

А това за военния маникюрист направо ме разби... ма като му се удава на човека защо не
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278

Моят сватбен албум

« Отговор #468 -: октомври 16, 2015, 12:04:27 »

Миленка, направо се учудвам, че за първи път ти се случва, аз като сменила 5 квартири вече съм се натъквала в почти всички случаи на некоректни брокери, имаше и един апартамент уж в Дианабад, а на снимките от хола изглед към морето  funnytooth

Точно онзи ден се чудех защо няма маникюристи мъже, а ето имало, пък то и военен  girl_wink Аз за всичко предпочитам да ходя при мъж - лекари, зъболекари, фризьори и т.н., незнайно защо   crazy

Ина, прекрасна е малката, усмивката й ми разтопи сърцето  heart
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #469 -: октомври 16, 2015, 12:10:36 »

Тинче явно съм имала късмет аххахах

Това със снимките от дианабад с изглед към морето - тея сериозно ли мислят че някой ще им се върже??? хахаха Всъщност възможн е, за да го има, значи има и балами дето се връзват. То като с фалшивите таксита
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: октомври 16, 2015, 12:19:01 »

Ох, Владо (фотографът) ми се обади, снимките са готови.. Довечера отивам да ги вземааааааааааа  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #471 -: октомври 16, 2015, 13:06:01 »

Чудя се какво да правя - имам едно пропуснато обаждане, а по принцип чаках да ми звъннат за насрочване на 2 интервюта, но са звъннали само веднъж и са затворили веднага. Заради това и не съм го чула - моят телефон в началото не звъни много силно. Звучи ми несериозно такова бързо прозвъняване, а не успях да намеря номера в интернет. Хем ми се иска да звънна и да проверя, хем не ми се иска да се набутам примерно с някакъв номер с добавена стойност или нещо подобно.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: октомври 16, 2015, 13:24:24 »

Менианте, звънни не се излагай.. Според мен е за интервю  good
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #473 -: октомври 16, 2015, 13:31:52 »

Звънкай смело  good Ама от къде знаеш, че е звъннал много набързо и е затворил  huhhuh.gif

Тонииииии бравооооооо хайде чакаме да ги качиш  heart

Мари, този маникюрист  Bravo
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: октомври 16, 2015, 13:44:46 »

По въпроса с маникюриста-бивш военен.. Мъжът на фризьорката ми е един от много добрите фризьори във Враца.. Имат техен салон.. Та, той преди беше заварчик.. После тя го придърпа при нея и сега дори на майка ми шефката от София, ходи на фризьор при него във Враца Wink  good
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: октомври 16, 2015, 13:45:10 »

Ами то си пише, когато имам пропуснато повикване, винаги пише колко прозвънявания е изчакал човекът. Като видя да пише примерно 8 - знам, че е бил много настоятелен.  girl_wink А като пише 1 - означава, че телефонът едва е звъннал и са затворили - звучи ми като грешка. За това време, освен ако не ми е в ръката, е невъзможно да вдигне човек.  crazy
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #476 -: октомври 16, 2015, 14:04:49 »

Обикновено звъни някой, който няма отношение към интервюто и при него не се отчитат брой позвънявания. Ако "отбива номер", като нищо да звънне само 1 път, да се захване с нещо друго и после да забрави.  Обади се, пък каквото стане good
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #477 -: октомври 16, 2015, 14:05:47 »

Аха, ясно за продължителността на звънене, ама според мен върни обаждане задължително, нищо няма да загубиш поне  Wink

Някои хора късно си откриват призванието, ама е добре, че все пак осъзнават в какво са най-добри smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: октомври 16, 2015, 14:17:36 »

Миленка, некоректни обяви има супер много. В един момент ще се научиш да ги различаваш. А и като видиш едни и същи снимки за 5 различни обяви с различно описание, ти става ясно. С продажбите е абсолютно същата глупост. Успех!

menyanthe, аз бих звъннала.
Тони, честито за снимките. Довечера ще има да си ги гледате..

Инче, Марта изглежда много щастлива по снимките. И роклята й стои чудесно. Дано да я опазите.

Фани, днес бях на първата. Всичко си е ок, но за пола ми казаха,че е рано. Дори не беше много сигурно,че ще успее да направи измерването докторката, но се оказах точно на границата с размерите и ме спаси това,че съм от по-слабите и имам по-тънък корем. На следващите прегледи ще предполагат за пола.
« Последна редакция: октомври 16, 2015, 14:19:56 от nansita » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: октомври 16, 2015, 14:30:36 »

Браво, Нат, много се радвам.. Всичко да е наред до края и да родиш прекрасното момиченце, което е в тебе (колкото и да ми се иска да напиша момченце, отвътре ми идва - момиченце след като те видях)  pardon heart
Той Владо, ако ги е сложил на диск.. както предполагам, дано имаме време да ги прехвърли на хард диска,който ще взема,че на Макбука ни мой с диск  girl_haha lol
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: