Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 13:06:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
68
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец! (Прочетена 269675 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
«
Отговор #420 -:
октомври 15, 2015, 09:16:13 »
Бе аз не сьм чак толкова силно разстроена
Ма ме е яд за парите и ме мьрзи да слизам до града. яд ме и за размера де, защото тя има една рокля на Спящата красавица дето й подариха втора употреба преди 2 години и супер много я носи, вьобще не й омрьзва даже. Тя роклята, Марта й е трето дете и е станала на парцали, висят по нея дупки но все нея иска да слага. А има една друга ,ного хубава и нова, но купена от Н и М и не я харесва
Иначе да, разбирам те какво казваш.
Откакто си дадох сметка, че нямам време за децата, защото чета как да стана по-добьр родител, спрях да чета
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #421 -:
октомври 15, 2015, 09:37:53 »
Ина
, не дебна аз айфони, Илиян ги дебне за мен..
:girl_haha:Искам да дойде ден, в който да дебна дрешки, та предпочитам твоето дебнене.. Никогаш не бих си позволила да си купя нов телефон, при работещ стар, ако имам дете
Ох, Пандето, как мълчи, а искам подробен разкаааз.. И какъв е този друг форум, а кажете, явно всички бременеещи и опитващи сте там.. ?
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #422 -:
октомври 15, 2015, 09:40:11 »
Добро утроо..
Панде
честито, нека бременността ти мине леко и без проблеми
Отборът ни по волейбол винаги се е представял много добре.. Стискам палци да стигнат на финал и да спечелят, защото го могат..
Ние снощи бяхме на гости на брат ми, много далече от другата страна на къщата
Момчетата си правиха греяна ракия в едно малко чайниче и измислиха новия коктейл "корсо" съставки: водка, греяна ракия с мед, сок от кисело зеле и екстракт от шкембе ( не са мешали тези съставки).. Просто се спукахме от смях.. А като дойдоха и другите гости ги питаха искате ли турски чай, понеже чашите приличали на тези, в които се сервира чай в Турция..
Ина
защо да плащаш за връщане, мисля че е безплатно.. Ще трябва да чакаш докато ти върнат парите, знаеш как не си дават зор..
Хубав ден на всички, аз отивам да правя бидончето с зеле
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #423 -:
октомври 15, 2015, 09:52:13 »
Слад като Панда потвърди сама, честитя с големи букви
Пандичка, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност. Надявам се да нямаш никакви неразположения и да си хубавееш на воля.
Йей, вече не съм сама във форума...
Снощи ММ гледа мача, аз гледах сери яли. Не ми е интересен спорта, предпочитам някое научно предаване или интересен филм. Но пък по фигурно пързаляне и художествена гимнастика се заглеждам. Вече рядко гледам и демонстрацции по бойни изкуства. Навяват ми спомени за несбъднати мечти.
Инче, не се ядосвай за глупости. В крайна сметка е по-важно да има мир и разбирателство. А Марта ще е прекрасна Елза
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #424 -:
октомври 15, 2015, 09:55:18 »
Гери, нали трябва да им се прати по пощата, пак са 6е за колет.
Тони, ако нямах дете бих дебнала телефони
И се надявам да дойде ден да дебна неща за себе си
Много хубаво правиш, човек трябва да се вьзползва от момента който живее. Щом ти доставя удоволствие и можеш да си го позволиш, трябва да го направиш.
И аз искам да знам какьв е тоя друг форум
Ние след малко ще ходим на гости. Накиприла сьм Дундакис, ама спи. А аз се разтягам в леглото и чакам тук да се пише, за да чета, ама е пустош
А после като дойде навалицата, аз не мога
А!
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Супер !
Нанси, само да не се налага да я изрусявам хахахахха
От рано сьм приготвила всички printables за Рд на тема Елза, ама тая година май няма да го празнуваме вкьщи, за да ни е по-лесно с бебето. Язьк!
«
Последна редакция: октомври 15, 2015, 09:56:53 от inaxastra
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #425 -:
октомври 15, 2015, 11:48:21 »
Ох момичета, направо съм в шок
Нали вчера ви казах, че бях на тест за друг отдел, е...веднага ми с еобадиха за интервю - днес, току що се връщам, след 2 седмици съм на нова позиция
Направо всичко се разви супер бързо, даже не са ме питали почти нищо на интервюто, само казаха, че много са ме харесали и ще говорят с моята шефка кога може да ме вземат при тях
Били са избрали друг, външен...ама после мен са харесали
Направо не мога да ви кажа нищо друго от емоции
Само е ми е много мъчно за моите колеги, отсега ми се плаче като ги видя
И освен това ми е гузно, защото напоследък има много работа и те вече са в траур, че ще си ходя
Та хем ми е хубаво, хем ми е тежко...
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #426 -:
октомври 15, 2015, 11:52:24 »
Честито,
Фери!
Поздравления! Според мен недей да тъжиш, ако толкова държиш на колегите ти и те на теб, ще се виждате, така или иначе.. Важното е да се развиваш и щом новата позиция ти харесва повече, не се колебай и не тъжи
Сайтът на малоумниците, коиро продават билетите е бил хакнат снощи след 00ч, именно когато платих с кредитната карта на Илиян.. Дано няма проблем, казах му да звънне в банката, защото ще ми се пръсне главата
Активен
Alichka
«
Отговор #427 -:
октомври 15, 2015, 11:58:05 »
Панде, специално за теб
И аз ще чакам разказ. То тази есен беше много пуста откъм бебенца. Хайде поне през новата година да има бебевалеж
Сигурно за мамата става дума като друг форум
Фери, страхотно!
Разбирам те колко е шокиращо да стане всичко изведнъж. След като завърших, уж имах стаж, ама ходих по интервюта цяло лято. В един момент ми се отвориха вратите на три места
Като ми се обадиха от едното, онемях. Бях щастлива, ама и леко стресната
Тони, не ми говори! Вчера имах банкови приключения и звънене по телефоните по безумни поводи. Голямо треперене!
Снощи се накефихме максимално! Нали бяхме и с нашите вкъщи. Чакаме следващите мачове.
Днес ще го раздавам на хубост - отивам да си оправям ноктетата
188x160.jpg
(10.32 KB, 188x160 - видяно 1888 пъти.)
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #428 -:
октомври 15, 2015, 12:47:48 »
И аз да се Фключа в заформилите се вече дискусии.
Първо: Честито, Пандичке! Пожелавам ти бременности и раждания като моите - като на циганките, хахаха. Чак сега се замислям колко дискриминационно звучи.
мин. седмица едното от френските момчета беше чернокожо. Нашият ученик, който го е приютил малко е бил
като го е видял за първи път, обаче като са били в Търново още 1вия ден и е танцувало гостенчето на чалга в автобуса се е зарадвал, че тъкмо неговия е толкова печен. И колегата и тя - бива ли такава несъобразителност? Разказва ми случката пред чужденците и мине не мине 30 сек. и току изръси:"негър". Каза го поне 5 пъти. После аз да се червя пред хората
Второ: Инче, за кърменето не мога да помогна защото и 2те ми деца слава богу засега спят добре нощем. Ядем в 7 вечерта, после в 1-2 и после чак към 5-6 сутринта.
За Елза и ние имаме слабост към нея. Научих се да правя прословутата й плитка на една страна и сега понякога ходим на училище с ластика и фибите, чорапите, несесера и шишето за вода на и плитката на Елза. Имаме си и естествената прилика с картуунката от филмчето, та много много не забелязват че нямаме точно същата рокля. Успех в набавянето на роклята! Мари много хубаво ти е казала само добавям: Яж, пий, носи си новите дрехи и ходи по любов, защото животът е кратък. На моя позната мъжа е претърпял катастрофа с фатален край за съжаление. Трябва нещо да се направи за тая война на пътя... Какво са виновни 2 дечица колкото Кари и Кико, та трябваше да останат сирачета?! Мир на праха на Наско. Не го познавах много от близо, но беше добър човек...
Свекс, направо се наАках от смях с твойте съвети! Мисля да стана последовател на теориите ти за възпитание.
Фери, поздравления! Пожелавам ти много повече успехи на новата работа!
Аз вчера и днес правих един гаден превод/юридически та затова чак сега Фключих телевизора на вашта - Първа програма.
Тони, тоя ай фон хубав ли е? В смисъл, че има ли нещо супер уникално? Заврънкала съм милото от сега за годишнината откак сме заедно, което е по Коледа да ми купува златно синджирче с безкрайност.
Ананди и Бабанди вече няма да ги гледам - най-много до сватбата с Шив мога да изтрая. Ама ако дотогава я сменят актрисата ще ги зачеркна и по-рано.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #429 -:
октомври 15, 2015, 13:27:57 »
Уникалност не знам дали има,
Фани
.. Телефон като телефон.. С мега бърз процесор, красив, лесен за мен и моите възможности.. Предната камера е 5 мегапиксела, а задната не знам, но прави невероятни снимки.. Сложили са светкавица на предната, което е разлика с предишнив модел, за селфи=маниаците.. и Куп други щуротийки =]Аз преди сменях телефони на 6м, сега си ми харесва с години.. Дори предния ми ай фон е на 2 години и пак си ми харесва, нямаше да го сменя, ако Илиян беше измислил нещо друго за подарък
Мали, синузитът ми + хремата в момента + недоспиването от снощи + работата и нервите днес + нервите около билетите за мача.. Ми докараха такова главоболие, че просто ще ми се пръсне главата..
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #430 -:
октомври 15, 2015, 13:47:20 »
Тони
, вода, много вода. Хидратирай се ударно, ако можеш излез за 10мин. на въздух. Би трябвало да се почувстваш по-добре.
Цитат на: inaxastra в октомври 15, 2015, 09:16:13
Откакто си дадох сметка, че нямам време за децата, защото чета как да стана по-добьр родител, спрях да чета
Точно за това говоря
Фани
, откакто съм в чужбина, тази дума "негър", съм я изтрила от речника си.
Фери
, поздравления и успех!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #431 -:
октомври 15, 2015, 13:56:52 »
Лелеле Тони, ужас !!! Дано всичко да е наред.
Фери, браво на теб ! Комплименти за доброто представяне.
Аз се вьрнах от гостите и се запретвам кьм Дисни стора за роклята, че колета с порьчката щял да стигне утре ! Точно навреме за да не ни трябва вече. Дано има размера, ще ви кажа после.
Чюс
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #432 -:
октомври 15, 2015, 14:06:42 »
И аз да включа на позната вълна
Пандиииии
. Много е интересна вашата - две момичета по твоя линия и две момчета по мъжка, та коя ли баба ще зарадвате? Да ви е честит зародишът на първата невъзвръщаема инвестиция, с кеф да инвестирате
Защото "няма по голямо щастие за родителите от това, децата да им харчат парите" - цитат по мнение на малкия син
Приемайте вие съвети, приемайте....Скоро не съм разказвала за резултатите
Сетих се как стоях на опашка в най- големия студ в 3:00 да чакам за първите два тома на Хари Потър
и после ме хвана хем разстройство, хем хрема от простуда и цистит за разкош. Тцтцтц, а даже и не успях да прескоча 18 страници. Да не говорим как се крих да не ме качат на такси в Швейцария през 87-ма за да спестя пари за Лего. Това, майките, просто вършим абсурдни неща понякога.
Ина,
задължително да ни я покажеш после.
Завърших тоалетите на Мон ЛилИ, сега жилетката виси да се суши.
Да взема да се оплача...Вие от деца, аз от баби. Леля ми носи тайно шоколади на майка ми. Тя ги яде и после не иска да обядва. Имало намалени в Кауфланд и тя и купила 10 /десет/. Хванах ги да ги крият. Да се смея ли, да плача ли....Да ходя аз до пазара да търся круши и малини, че ябълките и били твърди за ядене. Викам как шоколадът не е твърд, пък тя - смуча го
Два отговора...
То негър да го изтрие човек от речника, ама и те да изтрият бял
. Малкият беше единственият бял в основния отбор и редовно се оплакваше от особено отношение. По едно време имаше по- близка приятелка с тъмнокожо извънбрачно дете. Ей, побъркаха ги роднините на бащата, че малкото не си растяло в средата.
Фани, аз пък вчера нарочно се вгледах в артистката, като разбрах, че си забравяла текста. Ами наистина, само мълчи и върти очи на бавни обороти
. Между другото, първата Ананди май играе в Ритъма на съдбата, вече пораснала. Пак е със сключени вежди и миглести очи.
Активен
Alichka
«
Отговор #433 -:
октомври 15, 2015, 14:22:25 »
Посмях се подобаващо - Лего историята не я знам. Свекърва, поправи се
Това с шоколада ме разкиска допълнително. Свекър ми има навик да купува така на едро. Ако не купи 10 шоколада, 10 десерта, 20 вафли, все едно не е ходил до магазина. Ама и той все от хипермаркети пазарува. ММ като се шмугне в тях и навира първо глава в "сладкия шкаф". Даже като се нанесохме в стария апартамент и ММ първо пита кой точно шкаф ще бъде с тази цел отделен. Наскоро дадох идея на свекървата да смени местата на тенджерите и сладориите. Да видим реакция
То и деверът същата стока. Навремето баща им искал ушанки да им купува, че все на хладилника висели, ангина щели да хванат. Поне там е лесно - хладилникът е двукрилен, та може да му се опне сиджир с катинар. Ние снахите да му мислим какво да правим вкъщи
Ина, успех с роклята! И мен много ме е яд на малки дрехи. Да не говорим, като клекне дребната и блузата да отиде на врата. Даже често влизам в спорове с продавачки какъв размер да купя за детето ми
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #434 -:
октомври 15, 2015, 14:37:10 »
Искам бързо Свекърва да разкаже за Лего историята.. Хари Потър.. Ей много ми беше тъпо това нещо.. Виж Властелинът на пръстените, изчетох всички книги и съм гледала филмите по 5 пъти всеки, може и повече
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
68
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден