Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 07:35:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
Страници: [
1
]
2
3
...
68
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец! (Прочетена 267563 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
-:
октомври 01, 2015, 07:56:05 »
Слагам началото на нова тема, не открих друга... Явно не сте ранобудни...
Месецът с много форумски рожденици..
Нека е прекрасен, изпълнен с изненади, хубави емоции, много топлина и любов
Активен
Feribotka
Re:Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
«
Отговор #1 -:
октомври 01, 2015, 08:05:37 »
Добро утро
Само се записвам, после ще ви кажа какво ми се върти в главата
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #2 -:
октомври 01, 2015, 08:14:42 »
Честит октомври!!!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #3 -:
октомври 01, 2015, 08:51:35 »
Докато чаках да откриете темата, кафето ми свърши
.
Днес е четвъртък и отново чакам посещението на леля с нетърпение да чуя нещо интересно за "сери яли"-те
Картинката на Тони ми напомня за ябълките, които брахме миналата година. Бившите колеги днес са на градината, а аз с чиста съвест злорадствам с вдигнати крака
. Ходят за втори път и всички се оплакват, че нещо ги боли или сърби /жеже ги
/.
Сега си погледнах снимките. Точно на 01.10 са, пък и пак на една съм с вдигнати крака. Ама след падане. Ако и да се смея, яка синка си имам. Хехе, в тази връзка, джонга е цицина само на главата. Не върви да кажа, че имам джонга на д-то, освен ако не уеднаквя двете части от тялото си
IMG_2901.JPG
(71.76 KB, 329x251 - видяно 3685 пъти.)
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #4 -:
октомври 01, 2015, 09:17:50 »
Добро утро!
И аз, и аз обичам този месец!
Това и моят месец, още една Везна
Ето нещо за кафето от мен
svekarva
, "хубав" спомен си имаш, добре че се е разминало само със синка, пък било то и яка
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #5 -:
октомври 01, 2015, 09:30:40 »
Свекс
, колоритна, както винаги
Снимката е много забавна, но то от теб друго не очаквам вече
Мари
, добре дошла в клуба и то на лошите везни.. Казват, че септемврийските са по-спокойни и уравновесени.. Октомврийските сме кукута
За Швейцария и скъпото.. То, за жалост има пре-много българи, които и в България да пътуват им е скъпо и никъде не ходят.. Мен все ме влече към южните части на Европа.. Мечтая за топло време и хора
Днес дори изпече слънце
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #6 -:
октомври 01, 2015, 09:34:59 »
Цитат на: alexandrova_90 в октомври 01, 2015, 09:30:40
Мари
, добре дошла в клуба и то на лошите везни.. Казват, че септемврийските са по-спокойни и уравновесени.. Октомврийските сме кукута
Тони
, напълно съм съгласна с теб
Като четях за подготовката на сватбата ти, всички детайли и перфекционизъм...., все едно аз го бях писала
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #7 -:
октомври 01, 2015, 09:39:14 »
Ох, така да обичам октомврииииии! Ако ММ се беше навил, сигурно тоя уикенд щеше да ни е сватбата.
В нашето семейство октомври е празничен месец. С дядо ми сме рожденници и чепати везни.
Едно време най-добрата ми приятелка (с която вече не поддържам контакт, тъй като интересите ни коренно започнаха да се различават след 5 клас) празнуваше РД на майка си на моята дата. А нейният РД беше на датата на мама. Много се кефехме тогава, двете семейства се събираха в сладкарницата за почерпка. Най-хубавите ми спомени.
Свекърва, ще ме умориш. От стълбата ли падна или се беше покатерила на дървото като панда?
Мари, благодаря за сладките! Ако са твое дело, напаво си скрит талант!
И на Надето благодаря за закуската.
Тони, картинката ми стана много любима.
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше
- Е пак лиии?
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #8 -:
октомври 01, 2015, 09:46:35 »
Нати
, разбирам те.. Октомври винаги е бил месец на рождени дни.. Трябвало е да се родя на датата на дядо ми 14, но съм си мързеливичка и не съм искала да излизам.. Та, съм се забавила, но празнувахме заедно преди да почине
В последните пък 5 години с Илиян винаги пътуваме и се влюбваме в нови места и един в друг.. Миналата година ми предложи през октомври.. Все хубави неща.. Имам големи очаквания и много положително настроение към магията на Октомври
Мари
, на коя дата си?
«
Последна редакция: октомври 01, 2015, 10:25:42 от alexandrova_90
»
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #9 -:
октомври 01, 2015, 10:03:44 »
Тони
, на 8-ми съм
nansita
, не... за съжаление. Сладкарството ми е страст, но още съм далеко от този резултат
Ето нещо мое, но снимката е малка
Copy of IMG_6907.JPG
(14.85 KB, 160x120 - видяно 3534 пъти.)
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #10 -:
октомври 01, 2015, 10:09:32 »
Ауууу, много рожденици през октомври. Тъкмо като мислех, че няма октомврийски везни в обкръжението ми
в нашето семейство бъка от скорпиони - ноемврийски. Сестра ми, мъжо, брат му, бащата на in-law и още 2-3 приятели. А и еднанприятелка ще роди живот и здраве Везничко или Скорпиончо! Ще се казва Мехмед - на баща й. Не знам дали ще стане всъщност... Едва ли in-laws ще са равнодушни. Дано не избухне малка сем. война. Лично аз бих взела само първата буквичка. А защо не я взех за моите ще попитате?! Ами те са 4-ма как да избереш кой е със заслуги по- и най-?! За Кари беше случаен избор, но за Кико държах да е на нея. Тя ме научи на толкова много неща, накара ме да поискам не още едно, ами поне 2-3 деца...
Да похваля in-law. Станала рано, направила мекички, почисти, сега готви обяд! Определено я предпочитам пред младата in-law
Оооо, и ако ще ми завиждате, да е благородно, заплюйте ми я да не я урочасате.
Щях да ходя на работа. Казаха да ида утре. Останах си нагласена стъкмена. Сега ще трябва да изляза, уффф пак трябва да харча!!!
Благодаря Ви за чудното начало на деня - защо нямаме израз made my day?! Страхотно пасва тук!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #11 -:
октомври 01, 2015, 10:29:30 »
Хайде добър ден и от мен!!!
Много рожденици, много нещо! Ще има да черпите
Фани уми ме
Останах си нагласена стъкмена. Сега ще трябва да изляза, уффф пак трябва да харча!!!
Дано Октомври ни стопли малко, като за последно и да се порадваме на приятни слънчеви лъчи. Нещо взе да ме обхваща коледно настроение и нямам търпение да дойде Декември!
Активен
Feribotka
«
Отговор #12 -:
октомври 01, 2015, 10:32:59 »
За този израз аз използвам буквалния - Направи ми деня
Браво на свекървата, Фани
Чакайте да ви кажа как се забавлявахме във вторник в офиса - дойде единият от шефовете (англичанин), супер голям сладур, седна до мен да си говорим за работа през цялто време се смяхме (много му е заразителен смехът)...говорим си ние някакви служебни неща, обяснявам се аз и по едно време той ми изцепва (имам снимка на заека ми на десктопа)...I saw your rabbit! и аз ъъъъ (понеже не вярвах, че толкова рязко ще смени темата и то за домашния ми любимец!) и продължих да си обяснявам работни задачки и той пак супер настоятелен: I saw your rabbit
та този път реших все пак да го открехна как се казва поне...поговорихме си за заека (много му беше любопитно), всички много се смяха, защото целия офис знае за Клеопатра
Обаче капакът на всичко беше коментарът на колежката до мен: Добре, че нямаш котка, че ако ти беше казал I saw your pussy cat щах да припадна
Аз този месец имам само един рожденник, но много специален - неполсушното ми братче, на 8-ми и вече съм в чуденка с какво да го зарадвам
Иначе не ми е любим...защото ми напомня колко скоро и скоростно идва зимата (не обичам студ бррр)
Свеки...какво да ти кажа, освен че пак се смях рано-рано с твоите изпълнения
И аз имам подобен случай..бяхме тръгнали да катерим нещо не много високо по мой спомен и на слизане не знам как се омотах в едни корени и увиснах надолу с главата...а ММ и един приятел уж ме придържаха и ме пазеха
Имах си сериозна синина около месец
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #13 -:
октомври 01, 2015, 10:33:17 »
Фани, пу-пу, все така да е In-law! ей, като почнат тия драми с имената, чак ми иде да раздам правосъдие.
Мари, на мен ми хареса тортичката! Аз имам голям мерак да се захвана с нещо подобно поне по поводи, ама пустото време все не стига! Преди, докато работех в лаб. имах повече възможност да правя домашни торти, сладкиши и сладки. Колегите бяха много доволни. Ама сега трябва с тир да нося храна, че в офиса има към 200 човека вече.
За моминското парти на една приятелка щях да правя закачки от фондан за украса на мъфините, но така и не ми доставиха поръчката и отпадна. Ох, как обичма сладки работи.
Сега се чудя за моя прословут РД, който не празнувам, да правя ли торта или да си поръчам.
Тази година ми е особено мъчно- моята най-близка приятелка няма да е тук за РД, друга близка също е далеч.....накрая ще си празнуваме двамата с ММ, че и без това не съм за пред хора още.
Рататуйчее, добре си ни дошла!
Едит:
Хриси, ще падна с коментара на колежката ти. Вярно си е смешно.
Я кажи, Клеопатра откача ли нощем? Ние имахме съквартирантка със заек-Анабел. Та Анабел нощно време си отмъщаваше за тормоза- хвърляше си изграчката из клетката гадината. А като й я извадехме, започваше да си рита поилката. Проклетия голяма.
«
Последна редакция: октомври 01, 2015, 11:13:38 от nansita
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #14 -:
октомври 01, 2015, 11:08:46 »
Рататуйййййййййййййй
Разкажи бързо, какво ново около теб
Нати,
спокойно, аз обмислям същият рожден ден.. Не искам шумотевица, а някъде да сме си с Илиян двамата и да си се наслаждаваме един на друг..
Хриси
, така се смях с пусито хахахахахах Поздрави на Клеопатра от моя Бубитопчо хахах
Фани
, браво на твоята in-law... Моята in-law прави само макарони и баница за закуска.. Баница със сирене ненавиждам.. Макароните ги прави със запръжка от червен пипер.. Имам зверски киселини после.. Ама от 5 години все това е закуската.. Мъжа на дъщерята много ги обича тия неща и няма значение, кой друг яде и кой не.. Като не ядях никакво месо, направо ми беше неудобно да ходя у тях.. Седмицата преди да отидем се звънеше нон-стоп, за да ме питат е сега с какво ще те храним, как едва ли не съм щяла да оцелия при тях.. Викам имам запаси, споко
«
Последна редакция: октомври 01, 2015, 11:13:18 от alexandrova_90
»
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
68
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден