Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 08:27:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 267596 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #945 -: октомври 30, 2015, 10:16:47 »

Ина, каката е Лара Wink Няма да забравя, че в едно предаване, водено от Владо Береану, той спомена, че дъщеря му е на 6 години (примерно). В следващия момент имаше обаждане от зрител по телефона - кака Лара. Поправи го, че дъщеря му била на 8, а не на 6 funnytooth И в Господарите го даваха и много се смях тогава.
Да, семейството са арменци.
Мен повече ме впечатляват уличните магии. Другото ми се струва скъп реквизит и повече старание на екипа, а не на мага.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #946 -: октомври 30, 2015, 10:19:17 »

Лара е защото сте млади  blum Преди беше Лили, дьщерята на Вучков  pardon
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #947 -: октомври 30, 2015, 10:20:24 »

Ина, как ми припомни за Милион и едно желания - много го обичах това предаване. Много интересно ми беше. Още ми е гадно, че го спряха.

Аз имам и други спомени от детството - като ходехме на село, много обичах да чета старите списания Космос на прадядо ми - супер интересни ми бяха.

Минахме през лекарите - Зарко е добре, от понеделник вече е първа пушка на ясла. Аз - почвам антибиотик - мой ред е да се лекувам.  pardon

Миленка, как е положението днес? Боли ли?

Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #948 -: октомври 30, 2015, 10:37:24 »

Добро утро smile И аз каката я знам като Лара, ама това с годините на детето хаха  Bravo Бтв те май се разделиха?  huhhuh.gif

Днес в офиса ни е празнично, имаме си хелоуийнски ден, доста колеги са се маскирали, на мен шефчето ми нарисува една звездЪ на очото и съм малко като тези от Кис хехе  Girl_hide Отделно са купили разни неща сладки за почерпка и има едни размазващо яки кексчета та от сутринта тъпча  blush Иначе колкото и да ми е весело, ми е доста тъжен ден, защото ми е последният в този екип, от понеделник съм на новата позиция и ми се е свило сърчицето  sad Не мога да ви опиша как, ама много се привързах към всички (както винаги...) и ми е много трудно да си тръгна...поне съм просто един етаж по-нагоре и ще мога да ги виждам, ама колежката до мен вече цяла седмица плаче и като я видя така още по-лошо ми става  cray
Такива вълнения имам...

Наде, успех, естествено, че ще мине всичко гладко, много труд хвърли, няма как да е иначе  heart,
Радвам се на всички вече оздравяли  give_rose

Цирковете никога не са били любимото ми нещо, но си бяха атракция в малкия град и всички се бутахме да ходим  pardon

Ина, и аз така щях да реагирам хахахахаха  Bravo

Миленка, ти си мъж  good

Извинявам се на който пропуснах girl_wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #949 -: октомври 30, 2015, 10:59:25 »

Тук все още си им циркове и то истински. Няма да забравя, преди много години беше, децата дето ги гледах трябваше да ги водя на цирк и имаше 4 билета. Сьответно на шефката ми не й се идваше и ми каза, че може да поканя брат ми, който тогава беше тук сьщо.

Отиваме в цирка и ние с брата е така  Oh my ... Жестоката работа, няма такова нещо. Той е фиксиран цирк, не е шапито и е неземна красота или поне така ми се видя с очите на детето, което явно беше вьтре в мене. Децата спектакьла вьобще не ги интересуваше и само се вьртях и питаха, кога ще свьрши, а ние с брат ми опулили очи и само им викахме Шшшшшшттт!!!  funnytooth

Ей за тоя цирк става вьпрос:

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #950 -: октомври 30, 2015, 11:40:18 »

Да, кака Лили и аз я зная покрай големия Wink Мнооого по- късно дойде кака Лара, нея пък покрай малкия я зная.
Ина, този цирк е направо театър heart heart heart Интересно защо съвременните деца не  харесват такъв тип представления. crazy Същата работа и с племенника - брат ми го водил на цирк, а той дори и клоуните не отразил.
 Леле, Мениат, не така, как на прадядо ти? Аз получавах Космос, имам няколко броя запазени funnytooth
Понеже съм на вълна разчистване, в мазето имам броеве на Burda от 80 -та и след промяната, почти всички. Имат хубави кройки, ама биха послужили само като отправна точка за някое ретро парти и много се чудя дали да потеглят към боклука /не ги искат за рециклиране, за подпалки и завиване на гъби също не стават/ crazy
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #951 -: октомври 30, 2015, 11:51:32 »

В Бурдите има кьм края много яки бродерии и идеи за crafts  good За мен едно време бяха вьрха на всичко най-прекрасно. Даже няколко думи немски бях научила какво значат, за да разбирам за какво иде реч.

И майка четеше Космос (и Паралели).

Защо не им харесва цирка…
Ако гледат всеки ден дома от онея филми за Барби дето ги гледахме по-нагоре сьс сврьх-наситените розови, лилави цветове, сьс супер силната и интензивна музика, ако се обличат те самите вьв воали и щрас, за какво да им е интересен цирка?  sad

Марта ходи в Италия с баба й и дядо й и много й беше харесало. ПЬк и друго си е да си хапнеш нешо сладко в антракта и да се редиш на опашка на бара за него  good

Хубав е много тоя цирк, много ми се ходи пак, ама и цените на билетите са му хубави. Нещо от рода на 40е, ако трябва да идем тримата (а то така е хубаво)  nea
« Последна редакция: октомври 30, 2015, 11:55:54 от inaxastra » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #952 -: октомври 30, 2015, 11:52:41 »

Този цирк е направо жесток  girl_impossible shok Толкова съм зажадняла за такъв.. Аз обожавам такива неща.. Днешните деца няма как да им е интерсно това, предвид че живота около тях си е цирк с всевъзможни активитети  pardon

Свекърва, може слес време да струват много пари такива издания, запази ги..  pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #953 -: октомври 30, 2015, 12:39:30 »

Здравейте

Много се радвам, че днес е петък. yahoo
Утре вечер в "Щаба" сме си организирали парти по случай Хелуои. След работа ще ходим да си търсим бои за рисуване.

Наде, стискам палци, макар да знам, че си подготвила всичко с голямо желание, т.е. всичко ще е прекрасно. LOVING

Изобщо не знаех, че преди кака Лара е имало и кака Лили. blush Милион и едно желания го чаках с голямо нетърпение, много го харесвах.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #954 -: октомври 30, 2015, 12:43:06 »

ХАхаххах, не знам кака Лара кога "застьпи", но аз горе-долу по това време вече спрях да го гледам.

Сьс сигурност и филмите, които са ни интересували не са били сьщите. Лично най-много ме вьлнуваха Арабела и Синьо Лято  danceg

Кои са любимите филми от вашето детство?

ПП. И Ум белия делфин ме интересуваше, хем е френски, а не го намирам  crazy
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #955 -: октомври 30, 2015, 12:52:19 »

Арабела и Румбурак? Обожавах го  heart

Имаше и един за Фантагиро.. него също  heart
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #956 -: октомври 30, 2015, 12:56:35 »

Лара е защото сте млади blum Преди беше Лили, дьщерята на Вучков  pardon
На това така се смях funnytooth Сега като го каза и се сетих, че съм го чувала. Не я помня реално кака Лили в действие.
Ина, този цирк е друга класа. Предполагам, че цената отговаря и на представяното. Едва ли допускат всеки цирков артист да се изявява на такава сцена.
Фери, и аз знам, че са се разделили и то отдавна.
Като детски филм винаги на първо място е "Сам вкъщи". Не е минало Коледа без него. Сега пораснали пак го гледаме с ММ. Наскоро го даваха. Ние много телевизия не сме и гледали. Нямаше как - предаванията започваха в 17 часа. Лятото по това време играехме отдавна навън и кой ти ще се прибира да гледа телевизия. pardon Като анимация следобедите гледахме "Капитан Планета", "Малката русалка" (беше направено като сериал), "Гумените мечета", "Аладин", "Чичо Скрудж", "Чип и Дейл"... Зависи какво са давали на момента. В тази връзка имаше предаване всеки петък - Часът на Уорнър. Там загледахме "Стъпка по стъпка". Може би това беше първият игрален филм, който следяхме. После имаше пак сериал - "Зоопарк" мисля се казваше. Ставаше дума за семейство, което наследява зоопарк и се опитва да го реновира.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #957 -: октомври 30, 2015, 12:59:24 »

O, Фантагиро ми беше любимка - майка ми го вземаше на видеокасети си спомням.

svekarva, той прадядо ми да не е бил за изхвърляне...  funnytooth Много жив беше - до края имаше живец в него, та много изненадващо беше като си отиде.  cray
А списанието (Космос) - сега са му качили онлайн архив и смятам да си го сваля, да си го имам.

А аз помня само кака Лара, Лили не я помня.

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #958 -: октомври 30, 2015, 13:00:43 »

Да, това е поколението на брат ми - '85 набор или малко преди него.

Фантагиро е италиански  good

Верно ли за Космос??? Супер ! Дай линк  give_rose

Едит: намерих го сама  good Супер сьм ти благодарна, че ми каза  thank you
« Последна редакция: октомври 30, 2015, 13:04:24 от inaxastra » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #959 -: октомври 30, 2015, 13:03:38 »

Ето го:
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=30447
Активен