Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:02:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 267704 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #915 -: октомври 29, 2015, 13:45:52 »

Али, ти имаше и сватба да разказваш. Не се измьквай, не сме забравили  beating blum

За всички настоящи майки вьв форума, пьк и за бьдещите, да видят какво ги чака:

http://www.upworthy.com/15-hilarious-parenting-comics-that-are-almost-too-real?g=3&c=ufb2

Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #916 -: октомври 29, 2015, 13:53:37 »

Али, благодаря, че сподели. Моята приятелка пък ми каза, че пъпките излизали първо по тялото и след това по главата. Днес ми изпрати и снимки на малката. Вече е с пъпки, но ухилена. pardon

Заради единият ми мъдрец си прехапвах бузата, докато спях. Това беше в продължение на много време. Явно проблемът е бил докато израсне. Дано не ми се налата да ги махам, че много ме е страх и мен. Просто самата мисъл за зъболекарския кабинет ме ужасява. angry

Искамм за отворя линка, но сега не мога. nea
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #917 -: октомври 29, 2015, 13:57:18 »

С големите деца ми е познато, сега ще видя с малки как ще е.

Пък на работа избухна студена война между шофьора и момичето. Само водя мирни преговори, за сега без успех. Ще трябва да измисля нещо, те са ми основни съюзници.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #918 -: октомври 29, 2015, 14:01:34 »

Пандич, бързо разкажи, какво е в основата на войната? Кое е камъка на раздора  smile  huhhuh.gif

Ина, добри илюстрацийки  funnytooth
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #919 -: октомври 29, 2015, 14:20:15 »

Nope, just pooping  funnytooth

Ина, радвам, се че вече не те мъчи  give_rose

Аз май имам само 2 или 3 мъдреци и други не се очертават...не ме е страх от зъболекари, ама и отдавна не съм ходила...още като ученичка при една желязна лейди, която явно добре се е справила, защото скоро нищо не ми е правено  smile

Ама колко теми сменихме този месец!  Girl_hide girl_impossible
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #920 -: октомври 29, 2015, 14:22:08 »

Нека да има. smile

Скоро май не бяхме удряли толкова страници. smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #921 -: октомври 29, 2015, 14:27:57 »

Имаше период, в който се борехме за 100 стр. за месец.. Има какво да се желае още  blum
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #922 -: октомври 29, 2015, 14:51:45 »

Айде ще пльосна един чаршаф за моя опит с куфарната търговия и пазарите. Wink Едва ли ще спомогна за стотната страница с него.
Моят опит започна с търговията с касетофони. Дядо пътуваше до Турция всяка седмица и внасяше касетофони (като допълнителна работа). Продавахме ги по пазарите из почти целия регион тук. След първи клас бях предадена за гледане на дядо и научих таблицата за умножение пак в тази сфера на работа. Спирахме едно ремарке с дини на Алеята на любовта срещу Централна гара и юбри народе на дините pardon На мен ми беше забавно по детски. Беше различно, запомнящо се и стимулиращо. В 4-ти клас вече бях професионалист Wink Ходехме на един пазар и продавахме слънчоглед и олио. Предисторията е, че накарах баба да ми извади колелото, а тя беше бясна, че "цялото мазе е пълно със слънчоглед". Е, аз им знаех огромното мазе и не вярвах как може да се напълни със семки nea А дядо беше купил 4 тона семки funnytooth Няма да забравя как една вечер майка и татко се прибираха от "ранчото". Това беше място в покрайнините на града, където на 100 квадрата гледаха по два реда домати, по два реда чушки и така. Там научих как се събират колорадски бръмбари в кофичка от мляко. Идват родителите ми да ни прибират от пазара и носят тиквички, току що набрани. Спират се хора, купуват олио и поглеждат тиквичките. Попитаха за цена и майка тъкмо да каже, че не се продават, дядо изстреля супер висока цена. Хората ги купиха всичките. Майка ахна и после се зачуди "А сега какво ще вечеряме?" girl_haha Не знам какво сме вечеряли, ама парите бяха добре дошли. 90-те са повече от запомнящи се години от този аспект погледнати.
Ина, разказах в моята тема за сватбата. Дано не излезе като негативно мнение. Просто мое виждане smile
Миленка, стискам палци! И аз имах приключение с операция на мъдрец. Най- ме беше страх заради кърменето. После ядях сладолед, въпреки че не ми беше хич до ядене. Ама аз съм странна птица и мога на фотосинтеза да карам.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #923 -: октомври 29, 2015, 15:13:03 »

Не знам дали всички ще си спомните, Opice, Стефания.. Една от първите тазгодишни булки, но да ви кажа.. Тя има момченце Бобчо, но сега е бременна пак.. Толкова се радваааааааам  heart heart heart heart  tease yahoo  tease yahoo
Активен
Feribotka

« Отговор #924 -: октомври 29, 2015, 15:18:19 »

Дааааа, Стефи, дето някой беше коментирал, че е много малък мъжът ѝ хихи smile Йеееее много, много хубаво  heart Ама ти, Тони си егати агентът  Girl_hide
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #925 -: октомври 29, 2015, 15:21:57 »

Аз отдавна я подозирам, но се оказа, че е станало съвсем скоро.. С нейно позволение уповестявам новината, за да се порадвате и вие  yahoo yahoo yahoo
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #926 -: октомври 29, 2015, 15:27:31 »

Е, как няма да си спомним Стефи и сладкия Бобчо?
Много се радвам и аз за нея. Bravo

Тя Тони има фейсбука на целия форум, затова ги научава новините. blum
А Стефи защо вече не пише?
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #927 -: октомври 29, 2015, 15:36:56 »

Миме, какво да правя като всички искат да ме имат във фейсбук  blum Не й се пише, защото няма време.. Поканих я в месечната, ама си пишем само във фейсбук..
Ще се виждаме.. с нея 9-15.11 седмицата, може да организираме нещо по-мащабно smile
Активен
Feribotka

« Отговор #928 -: октомври 29, 2015, 15:56:05 »

Ами хайде де, откога я тъкмим тази форумска среща  smile
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278

Моят сватбен албум

« Отговор #929 -: октомври 29, 2015, 15:58:02 »