Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:54:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 267867 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #900 -: октомври 29, 2015, 12:11:36 »

Естествено, че епилаторът няма батерия  lol

В Казанлък, там ще е и сватбата. Шаферките, кумата сестра ми и аз - съответна възраст: 17, 18, 20, 19, 26 и 29.  lol Шаферките го организират, отказах ги от торта гол мъж, друго не знам баш, но ще има игри.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #901 -: октомври 29, 2015, 12:20:34 »

Дано да е бременносъобразно хахаха  tease
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #902 -: октомври 29, 2015, 12:27:32 »

Дори няма да се опитвам да ви наваксам...

Само по темата за 90те - не че нещо ама имам чувството че това ще сме последните набори (аз съм '88 ) които ще имат представа от това що е туй на село при баба и дядо, гоненица, криеница, стражари и апаши, миризмата на бабиния боб, за който подправките се късат директно от градината....
Някак си не мисля че нашето поколение като поостарее ще отиде по селата, както примерно е било преди. Пенсионират се хората, отиват си на къщата на село и си гледат зарзавата и добитъка... Сега всички са едни модерни, наточени и нагиздени... Не се виждам след 30-40 години с мотиката...

Същевременно ме е яд че Боби няма да знае тези неща... неговото поколение се очертава съвсем различно.. Децата вече не играят толкова навън , колкото предпочитат телефони, таблети, ТВ игри, плейстейшъни и тн. Вярно че електрониката е създадена за наше улеснение, но малко по малко краде от ИСТИНСКИТЕ спомени ...

Аз да се оплача - след 2 часа отивам да ми вадят мъдрец sad Умирам от страх!!! Никога нищо не ми е правено по зъбите, даже пломба нямам за 27 години, а сега мъдрец ще вадя... Фил ме бъзика че щом минах раждането, не трябвало нещо такова като зъб да ме плаши - ма ей го на, умирам от страх, разтрепериха ми се мартинките и съм напът да откача crazy Чета тука че минимум два дена ще съм неадекватна, че няма да мога да говоря, трябва да се храня през сламка и направо ..... shok cray

стискайте ми палци ако съм адекватна ще пиша
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #903 -: октомври 29, 2015, 12:32:26 »

milenkata, стискам палци, ще мине и това! good

Хайде и от мен толкова по темата тази месец. Имам склонност да прекалявам с разсъжденията, та да се спирам, докато още се харесваме Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #904 -: октомври 29, 2015, 12:35:18 »

... та да се спирам, докато още се харесваме Wink

ХАхаххаа, яко  good

Аз предпочитам пак да родя, отколкото това дето преживях с моя зьб и си му го казах на зьболекаря.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #905 -: октомври 29, 2015, 12:41:44 »

Инче ти това ми кажи
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #906 -: октомври 29, 2015, 12:47:40 »

Кутията на Пандора и аз често я споменавам, не с добро.
Много ми бяха интересни гръцките митове. smile

Миленка, стискам палци, не се страхувай.
На моя притятелка и вадиха мъдрец с пълна упойка, шиха я. Беше изтръпнала няколко часа и после се оправи. Не е имала проблеми. Просто ще избягваш по-твърдите храни. Wink
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #907 -: октомври 29, 2015, 12:56:20 »

Миленка, няма да го усетиш  blum А и да го, всичко ще ти мине като ти се усмихне Бобчо  heart

Мари, каквото и да напишеш ще се харесваме хехе  Wink

Ина, май съм му изпуснала края, ама сега вече добре ли ти е зъбът?

Мен пък ужасно много ме е страх от раждането!  angry
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #908 -: октомври 29, 2015, 13:00:44 »

Фери, добре дошла в клуба. angry
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278

Моят сватбен албум

« Отговор #909 -: октомври 29, 2015, 13:06:31 »

Миленка, има значение дали е израстнал или не мъдрецът. Ако вече  е израстнал няма да имаш грижи после, на следващия ден си ок, ако обаче не се е показал и режат и после слагат шевове е много неприятно. Махала съм 2 броя все хирургично и ми трябваше около седмица за възстановяване. Дано да мине леко и безболезнено!

Да ви се оплача пращат ме на обучение другата седмица, но как пък го измислиха чак на морето и то през зимата, та и сами трябва да се оправяме с транспорта  diablo

Ех, така ми се ходи на момински партита, този път аз да включа в организацията, но не се очертава нищо такова скоро.

И аз се присъединявам към клуба  shok
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #910 -: октомври 29, 2015, 13:23:09 »

Да започна по реда си. Това с името на Делчо или Стойчо - звучаха ми по един и същ начин преди години. Просто имаме малко познати с такива приети умалителни имена и дето Делчо, там и Стойчо. Wink
И аз не знаех за ангажираните песни, но някак си в "Оркестър без име" се подразбира, че не са модерните неща, които им се пеят на хората.
Хахахах, Свекърва, малкият ти син е само за анестезиолог. Висок, стряскащо висок, с определеното чувство за хумор... Като педиатър не го виждам, ама в операционна зала е тамън tease
Аз от раждането страх нямах. Знаех, че природата го е измислила. Страх ме беше от операции и интервенции дето нямат нищо нормално, природно в тях. Сещам се как вече тупосана на операционната маса с анестезиолога дръпнахме една приказка. Като ме разсмя - не мога да спра funnytooth Чак оттатък "желязната завеса" (зеления параван) му се скараха, че много се хиля и целият ми корем се тресе. Така де - моят лекар си е естет и не можеше просто да ме кърпи как да е. Пазеше и татуса, та мисията му беше сложна pardon
Миме, за варицелата ще ти разкажа. В началото чувствах просто неразположение. Беше март месец - вирусите бяха навсякъде. Мен ме дращеше гърлото. Така карах няколко дни, а после имах много лека температура - 37,2. Хем си добре, ама хем ти е шашаво леко. Отидох на лекар, за да ми даде бележка и законно да се измъкна от една гадина в училище, а лекарката ми каза - О, ти си с гнойна ангина! Айде на антибиотици. Добре се справи лекарката - подтисна ми шарката. Уж да се оправя - продължаваше да ми е такова объркано. Спрях антибиотика и два дни по-късно пъпките избиха със страшна сила. Всъщност това по гърлото ми е било точно от варицелата. Тя избивала първо по главата и устата, а не по гениталиите, както други шарки. Хехех, сещам се, че се чудех дали да влизам да си мия косата или ще изтърпи още един ден. Не я измих. Е, като пламнах с пъпки не можех да я мия. Нали не дават да се къпеш известно време. Рев! Пустата му суета - как с такава гадно-мазна коса ще стоя funnytooth Белези нямах. На бала дори нямах остатъчни корички. Просто мина бързо всичко. Тогава ходех и на солариум по веднъж-два пъти в седмицата и това може да ми е помогнало малко.
Да, родителското неприсъствие ми е до болка познато. sad Тогава ми беше много тежко, че все последна ме взимаха от градина. Сега вече разбирам родителите ми.
Няма да се впускам в темата с моите мераци за чужбина. Поне не в този пост.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #911 -: октомври 29, 2015, 13:29:18 »

milenkata, точно теб един зъб няма да те повали!  girl_wink

Аз моите мъдреци май няма да се налага да ги вадя - не ми пречат.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #912 -: октомври 29, 2015, 13:32:02 »

На мен и 4те са ми извадени. Два нормално и два оперативно. По-добре да ги махаш сега отколкото после да те болят и да страдаш като мен с кьтника.  

Фери, с временна корона сьм и чакам да ми сложат постоянната (след месец), но вече не ме боли (най-сетне!!).

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #913 -: октомври 29, 2015, 13:35:47 »

Ами на мен 3 вече са ми излезли без болка и без проблеми и май си има място за тях, та няма да е проблем. Като беше излязъл само 1, го гледа зъболекар и каза, че е добре. Та засега нищо няма да предприемам.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #914 -: октомври 29, 2015, 13:42:56 »

Не говорете за зъболекари, че е наближило ходенето ми, а толкова ме е страх... Много изпуснах 2 зъба и ще ме короноват на 100%  girl_haha но ме е шубе!!!!!!  shok sad
Активен
Страници: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: