Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 00:53:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 269548 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #600 -: октомври 21, 2015, 15:11:06 »

Каква е новата ти мания, Ина? Колкото до песента, точно така си се казва  good Ето - https://www.youtube.com/watch?v=0Cj8jDjpkzY

Джос, а бе аз имам една луковица на лале, която откраднах от Топкапь в Истанбул.. Толкова се дебих да не ме види охраната, откраднах една луковица, ама си седи така, щото съм тъпа и я забравих  girl_impossible Сега се сетих, на 1 година и нещо е вече, дали ще мога да я посадя и да чакам прелестно къдраво лале?  smile

Едната ми орхидея хубавее и цъфти за 2ри път  yahoo yahoo yahoo Другата е на умирачка.. Излизат нови листа, ама и двете и пръчки с цветове пожълтяха и ти пречупих.. Тя е от по-ситните.. Нещо не й върви  sad pardon Гърденията е тотално умряла и изхвърлена... може би съм забравила да кажа, край на драмата с нея..  NO

Мари, пропуснах за свека ти.. Егати, колкото и да ви мисли, че ще ви е трудно финансови и психически с две деца, тази реакция е ужасна..  shok

Имам съученичка, която по свое желание и с кърма от първия ден, пи хапчета още в болницата за спиране.. Не ги разбирам тия хора.. Да й е живо и здраво момченцето, голям красавец е, ама не го  разбирам това аз  nea NO

Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #601 -: октомври 21, 2015, 15:23:02 »

За свекървата...,  както казах не е лош човек,  но каквото мисли й е изписано на лицето. И двата пъти й казахме очи в очи и определено реакциите й бяха коренно различни една от друга,  третият път не се интересувах от мнението й.
Цялата работа беше,  защото се притесни за сина си. Както сама каза,  той и сега не се прибира вкъщи от работа, а какво остава с две деца.
Тя е отгледала три,  така че мен не ме жали толкова.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #602 -: октомври 21, 2015, 15:28:49 »

И аз се изненадах за песента, ама може... Това е ерата на касетките още. Не знам дали сте чели "За стърчането". Там Слави Трифонов обяснява как на един пазар намерил касета с обложка лист от тетрадка, сложен детски печат на Алф и с надпис "хумор". Вътре песните на Ку-ку бенд nea Та за какви авторски права говорим.
Оф, това с реакциите не мога да кажа нищо насърчително, колкото и да искам. Майка това лято ме побърка с разни нелепи факсове - Да не си бременна?, Да не вземеш да забременееш! и тн. beating angry
Тони, сади я. good Сега  е времето, пък то ще си покаже дали й има нещо.
Аз с моите орхидеи имам нова тактика - отдолу наслагах 1 пръст камъчета - като допълнителен дренаж. Сега си ги поливам с течен тор, а той стои дефакто под корените между камъните. Не знам дали ще им провърви pardon
Гарденията от баба я гледам успешно, само дето не цъфти засега. Топя я в леген с вода, поливам с вода с лимонтозу вътре.
Ей, днес Мимето и Влади са виновни - няма кратки постове - само чаршафи "простираме" girl_haha
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #603 -: октомври 21, 2015, 15:30:44 »

Тони, аз тази не я знаех, явно с Ина си мислим за тази

http://vbox7.com/play:2b6df93c8c&pos=prb
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #604 -: октомври 21, 2015, 15:32:10 »

Мари!!!! Егати, то и моя не се прибира от работа, ама майка му вместо да го жали идва да ми помага!  girl_impossible Абе и тя си има странностите. Обича думата "проблем". Кари трябва да ходи на турнир - това е проблем, трябва да се прави курбан, зимнина, сватба, бабина, РД -всичко това също спада към проблемите. Аз й свикнах на изказа. Даже се шегуваме със синовете й - Да й имаме проблемите! pleasantry
Има отговори 2 новииии
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #605 -: октомври 21, 2015, 15:34:19 »

Аааа, аз не знаех, че има такьв кавьр. Мислех, че става вьпрос за оригинала (куд би с тобом)

https://www.youtube.com/watch?v=jGyhOjlu_a0

Според мен, ако го посадиш може и да порасне лаленцето  good

Моята орхидея си живее прекрасно и пуска ли пуска нови листа, но не цьфти и това си е  pardon

Новата ми мания… От блога на една приятелка се присетих за старите книжки с картинки (от които имам няколко) и колко красиви бяха илюстрациите, как с часове сьм седяла да ги гледам, да им се вьзхищавам и да ги попивам с очи. Та писах на скай (като я знам, че е магьосница) дали не може да ми ги изнамери отнякьде и тя веднага ги откри. Та то се почна от една и се сещах за още и още, видях и такива, които не сьм знаела, но с илюстрации от сьщите автори (които са все италианци), та тя ще ми ги порьча всичките и ще ми ги прати.

Цяла нощ сьм ги сьнувала. Много мерак. А Злати както винаги е уникално ефикасна и сьдействаща. Безценна ми е тя  heart heart heart

Получихме от нея и една жестока вещичка за Хелоуин и разбира се рьчна картичка, ама не мога да смогна да ги снимам още, да ви ги пусна да ги видите.

И сега се наслаждавам на очакването и на момента, когато ще получа книгите.

После се сетих, че това е чудна вьзможнст да се преборят Дисни, щото техните картинки пред тия вьлшебни илюстрации пасти да ядат.

Внимание - 4 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
  blush
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #606 -: октомври 21, 2015, 15:44:11 »

Добър дееееен - студееено днес, нищо че има слънце..

Мари - мисля че всяка жена има по нещо което не може да прости на свекърва си колкото и да е мила и добра. Наскоро свекър ми много точно се изказа по темата за различията между снахите и свекървите - едните ги друса хормона на критическата, другите са млади и пълни със свои идеи за живота и от там - неразбирателства. Аз от моята не се оплаквам генерално - свястна жена е , малко е дребнава и лесно обидчива, та всеки път трябва като и се поднася информация да е мнооого внимателно иначе после се сърди със седмици и помни с години и се присеща пак по някое време и пак се сърди.... girl_impossible голяма драма. smile Мен в момента малко ме дразни че Боби и е фикс идея, хубаво , баба е , обича го, ама това нейното граничи с лудост и вманиячаване... Пак не се оплаквам - поне не ми върви по мене да ми мрънка и да ме командори какво да го правя и как тя знае повече - напротив, пита за всичко кое , по колко, кога и е толова стриктна милата та чак на нас с мечо ние смешно - примерно казала съм и че яде минимум 130 - 150 мл мляко . Оставихме го съботата  - човека малкия явно не бил гладен изял само 100 и тя звъни притеснена "Ама той не иска повече, какво да го правя" и още малко ще заплаче или обратното - "дадох му точно 150, ма той май иска още, ама аз не смея - ти си казала до 150" crazy pardon За главата се хващам ама не се оплаквам - това да са ми проблемите, поне ме пита жената - малко е досадно понякога, но тва да и е косура

Али - аз съм я чела книгата - мнооого истини има в нея. На мен лично ми хареса
А като ви слушам какви цветя и градинки и лехички гледате падам - аз едва отглеждам някакво зелено такова в саксия - даже не му знам името, и то щото го подариха на Фил и аз се заинатих че ще оживее lol biggrin Обикновено всякакви цветя умират за седмица - да се чудиш дребния как още съществува горкия хахаха

Като казах дребния - вчера снимахме фотосесия в южния парк - хванахме последните хубави есенни лъчи и топло време. Разбира се Гого Кехайов ни снима - нямам търпение за снимките. Умирам за Гого - тва неговото не е аура ами не знам - малкия не спря да му се хили и кикоти - много беше весело

я кажете че съм се замислила - първата годишнина от сватбата е хартиена нали? Идеи какво да купя на Фил? Мисля го от сега че финансите нещо късеят, откак сме на пюрета и искам да поспестя малко парички

Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше. - така е като пиша 20 мин sad
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #607 -: октомври 21, 2015, 15:49:36 »

Миленка, първата е памучна. Втората е хартиена. Първата се подаряват, кърпи, халати и такива неща. Ако спазваш традициите де. Аз ги спазвам и подарявам каквото е за годишнината /халат за първата и фото книга за втората/, ама ММ не ги знае и все злато ми подарява /аз съм сврака  и много му се радвам/.
http://www.accentdecorations.net/rituali2.html
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #608 -: октомври 21, 2015, 15:51:32 »

О, тези илюстрации ги помня и аз. Ще се постарая скоро да снимам и аз някоя и друга книжка. Нали това лято най-после изнудих татко да ми намери детските книги.

Хахахах, бай Здравко как се е избарал за времето си funnytooth После ми пее да оставим тази мода! Оригиналната песен я знам, ама сега й видях клипа за първи път.

Миленка, аз първата годишнина я знаех като памучна. Иначе винаги можеш да подариш нещо по-символично. Има супер сладки калъфки - тематични като за двойка. При нас се получава, че родителите ни подаряват по нещо за годишнината. Първата година ни подариха покривка, че свекърва ми се беше убила да търси точно памучна, а не изкуствена. Сега с кожената пак видяха зор funnytooth
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #609 -: октомври 21, 2015, 17:42:54 »

И аз знам, че първата е памучна. Ние си подарихме хавлии за плаж. За втората - хартиената - билетите за ферибота до Тасос  funnytooth аз си го пазя моя  funnytooth
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #610 -: октомври 21, 2015, 21:06:42 »

Тъй, тъй...един ден да не съм активна и всичко живо пише ли, пишее. Ама няма лошо, аз чета, пък какво запомням...

Тони, няма драма biggrin Писахме си с нея баш на рожденния ми ден и ме зарадва много. Та трябваше миналата седмица да мина през мола, ама не стигнах до там. Сега дебна някоя обедна почивка да съм сама, че да отида и да се видим.
За тичането...ми то си ми е в кръвта. Не мога да се захвана с нещо и да не е както трябва. Посля да се червя пред хората...мне  nea Пък днес ми беше все тая какво ще стане, понеже не се занимавам аз. За сметка на това се смях със сълзи с едната колежка, която в паниката си забрави къде стои цялата документация. Пък смешното е, че само тя си знае кое къде е съхранено, защото система няма, а аз съм зла, понеже искам да въведа ред навсякъде и само ходя и мърморя.
За орхидеята - не е на умирачка. Те си имат цикли на цъфтеж. Ако я гледаш добре, след няколко месеца може да се появи нов цветонос и да цъфне пак. Не я отписвай.
Инче, много хубава мания си имаш. Сега ми даваш идея какво мога да правя, ако и когато изляза болничен.  heart give_rose
Фани, на таткото направо му поръчай една тениска от типа "дъщеря ми е много хубава, но аз имам пушка, знам къде живееш и имам алиби" lol
Мари, забравих да кажа в предните постове, че с тази реакция и аз бих се дистанцирала. По-лошото е, че така изолираме и половинката...
Али, камшик ли получи? biggrin Плясс!

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #611 -: октомври 21, 2015, 21:38:13 »

У нас отново се гледат мачове.  pardon И как иначе като играе любимият отбор на любимия ми мъж.  heart

Скапа ни се бойлерът.  diablo От два дена ходим при нашите да се къпем. Днес уж идва някакъв човек и уж го оправи, но си е все така. Лампата му свети, но не може да стопли водата. Откачам! Би трябвало още да е в гаранция, но свекитата не знаят къде е гаранционната карта.  beating
Преди това пък прахосмукачката ни изгоря и вчера си взехме нова. Тази вечер изчистихме едно хубаво и съм по-спокойна. Само бойлерът ми бърка в здравето.  pardon

Мениджърът си е купил нов телефон и хал хабер си няма от тази техника. Цял ден ме гони да му обяснявам, свалям, инсталирам и т.н. Луда ме направи. Утре очаквам същото.

Ина, какво стана със зъба ти? Сложиха ли ти коронка?
Много хубави илюстрации. Спомням си ги и аз. Все едно беше вчера.  smile

Миленка, твоята свекърва е другата крайност.  blum Поне те пита за всичко, макар че сигурно е изнервящо, но поне знаеш, че засега не би направила нещо на своя глава.  smile
Чакам с нетърпение снимките на Бобчо.  girl_in_love

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #612 -: октомври 21, 2015, 21:56:08 »

Стои си счупен до венец и ме боли. В петьк сутрин сьм на зьболекар. Не мога повече. Направо ме хваща страх, защото сьм с шум на сьрцето и са ме предупредили много да внимавам сьс зьбите, но какво да правя като не зависи от мен. Не е като да сьм отлагала ходенето при зьболекаря  nea

И на нас ни се прецака прахосмукачката (маркуча) и вече цял месец сьм с метла  witch Кой знае кога ще си купим нова. Аз сьм избрала уж, ама се чудя, че на старата мощността й беше 1650W, а пьк сега новите модели са с 950W  crazy Вашата колко е?

И аз искам снимките на Бобчо  Eeager
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #613 -: октомври 21, 2015, 22:14:47 »

Мари, забравих да кажа в предните постове, че с тази реакция и аз бих се дистанцирала. По-лошото е, че така изолираме и половинката...

Всъщност, драма няма.Така или иначе рядко се виждаме и чуваме...., а и съм на мнение, че с родителите трябва да бъдем добри, независимо от всичко. Все пак те са хора на възраст, имат си техните разбирания и съображение, може и да не ги разбираме до край, но им дължим уважение. Така го чувствам и така го правя.

Ина, поздравления за хубавата идея! give_rose
И мен ме върна в детството.... прекрасни картинки. За мен по-ценни са самите приказки. На мен Дисни например ме дразнят и интерпретациите на приказките. Така се губят предишните варианти. Ето сега моят син не харесва друг вариант на "Снежанка", освен този на Дисни nea
Имах страхотна колекция детски книжки. До последно, докато си живях при родителите всичко беше подредено и на мястото си(това беше преди 15 години обаче). Сега като поискам нещо на майка ми и отговорът всеки път е един и същ-тук няма такова нещо или това не съм го виждала от години.....
Идея нямам какво се е случило, но наистина е голяма загуба.
Успех в борбата с Дисни, но аз съм леко скептична, защото те са просто .....навсякъде.

Но така или иначе, дори и да не ги победиш, Марта и София ще имат един различен поглед.
А за прахосмукачката, моята е 2000 W, нас разпоредбите на ЕС не ни ловят pardon Нямам идея как са тези нови по-маломощни прахосмукачки.

Миме, това са ми двата кошмара, да нямам прахосмукачка и топла вода за къпане tease

Дано скоро си разрешите проблема.

А този мениджър бих го сложила на мястото му. Все пак не си там за това.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #614 -: октомври 21, 2015, 22:18:06 »

Какви са тия разпоредби на ЕС?

Ние тази вечер ще гледаме Back to the future. Днес бил денят  danceg (ама Фабио докато дойде в леглото, току виж сьм заспала)  pardon

Дисни няма да ги победя, ама сьм склонна да ги прегльтна, макар че точно сьщото супер много ме дразни и мен (и това, че купуват всичко и че имат всякакви предмети от всеки филм, бе вьобще с много неща ме дразнят). Но поне рисунките им са приемливи. Затова пьк Марта нещо я е хванала Барби модата и казано честно видях една реклама, е няма такава отврат  bad bad bad

« Последна редакция: октомври 21, 2015, 22:21:30 от inaxastra » Активен
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: