Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 16:39:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 269739 пъти)

menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #510 -: октомври 19, 2015, 08:25:16 »

Жълтото на мен много ми харесва като цвят, но, наистина, не на всеки му отива. На мен на тази рокля не ми харесва, че е поло - като го видя и веднага почва да ме стяга врата. Аз не мога да понасям нито поло, нито дори по-високите деколтета - трябва да е малко по-отворено, но не прекалено.  blush Май съм много капризна, хахаха.

За коженото палто - нямаше да се намесвам, ама след като и Ина има терзания, да си кажа. Аз не бих го носила от морални съображения.

Тони и Миленка - честити рожденни дни! Не знаех, че сте в един ден родени! Интересно съвпадение.

svekarva
, не съм сигурна, че на 2 години нещата стават толкова розови.  girl_wink
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #511 -: октомври 19, 2015, 09:00:22 »

Хехе, ами в събота бях на едно място, дето не ми е мястото, да създавам културен фон Wink. По твърде странни и необясними причини бяхме поканени в снобско заведение, собственост на приятели на наши приятели. Все бъркам кое е соаре, кое матине, ама трябваше да сме там в ранния следобед и после на вечеря. Обходихме имота, водихме безсмислени разговори, видяхме конете, мини голф игрището, скъпите обзавеждания, ядохме фламбиран лаврак и още изискани ястия, които не оценихме подобаващо, прожектираха ни филм със собствениците на сафари и това беше. Още ме гложди какво точно са очаквали от нас и дали не са се объркали, като ни поканиха. Нито е по партийна линия, нито сме им целева група за заведението. Съпругата ни поразпита за Сингапур и дали се струва да отидат там, та най- вероятно е затова.
В неделя бяхме на кафе с нашите си приятели и бистрихме къде да посрещаме Нова Година. Хвърлихме око на Дарданелите за 4 дни и 3 нощувки на много приемлива цена и май ако не ни мине котка път ще сме там. Купих си обувки като на Роси Кирилова, когато си разхожда кучето, да не ми се морят краката, направих оглед на Четвъртък пазара и се прибрах със самоподарък 6 рози /за 2 вази/ по 60ст. и още 2, които пък ми подари лелката, че бяха леко мърляви и наядени от гъсеници. Е.. ти розите, бях забравила, че имат гадни бодли, бая се изподрах. Ама като е изгодна покупка, геройски ги топнах и сега им се радвам.
menyanthe, ти пък сега, давай да не ги обезсърчаваме Wink
Забравих да питам как ще се кърми с жълтата рокля? Имам същия цвят блуза от предишния път, когато беше на мода. Фани, за моя изненада ми отива, макар и аз да съм от бледоликите Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #512 -: октомври 19, 2015, 09:07:54 »

Привет-мривет !!!

Палтото днес ще го разгледаме пак на дневна светлина. Аз дори не се огледах много в него, че бях по пижама и анцуг  blush Girl_hide  Както казах ме стяга малко на раменете. Тежко е и е твьрдо, не е такава мека кожа, но пьк сьс сигурност е супер топло. И от всичко най-ме кефи, че вьтре има един сьвсем тьньк златен кант, та е много шик. Ако не ще го продам и ще дам половината пари на сьседката. Но може и да го нося де, ще реша.

Тони, Честит Рожден Ден !!!

Бьди все така сльнчева ! Прекрасна си !

Миленка, Честит Рожден Ден и на теб !

Много щастие ти пожелавам !

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
« Последна редакция: октомври 19, 2015, 09:09:36 от inaxastra » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #513 -: октомври 19, 2015, 09:14:01 »

Свеки, ей така се кьрми, виж:

Да беше казала, за това соаре/матине (мен по- ми изглежда като ми-журне  Wink ) да ти дам назаем моето палто  funnytooth

Какви са тия обувки на Роси дето не изморяват краката? И мен ме интересуват.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #514 -: октомври 19, 2015, 09:40:01 »

Добро утроооо  give_rose

Честит празник на прекрасните ни съфорумки  heart Едната да се радва на Бобчо и още малчовци, ако има желание, другата да я последва скоро и да си ги извеждат заедно по съседски  Wink

Да ви кажа тези дни няма да съм много активна, може би следващият месец още по-малко, заради новата работа, ама поне ще ви чета  blum

Вчера си бях при мама...е разбих се от мързел, направи ми палачинки, омазах се, абе изобщо...супер неползотворен ден  NO Ама поне си починах де, че в събота цял ден чистих и подреждах и пак ми се струва мръсно  girl_impossible

Жълто много обичам, нося сравнително често, особено зимата, и според мен отива повече точно на по-бели хора...на черничките ми е като на свинче със звънче  pardon Въпреки, че и леля ми е от тях де...ама на сватбата се беше тупнала в една супер жълта рокля и ѝ отиваше...така че май ми с еопровергава тезата  pleasantry

Черпя ви една торта, вече цяяяял месец сме семейство с моя Прекрасник  heart

http://cooks-and-bakes.com/sites/default/files/Cake%20copy.jpg?1299619622

Ина, обувките, предполагам са Walkmax, тук ги рекламират много...на мен са ми лако грозни...ама свекърва ще каже дали са удобни  smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #515 -: октомври 19, 2015, 09:46:47 »

Благодаря ви момичета, прекрасни kiss2

Свекърва, като те гледам, каква богата обща култура имаш.. Поканили са ви, защото просто сте приятна компания.. И снобарите искат да контактуват с чисто интелигентни и възпитани хора хаха smile

Това с палтото на Ина го изпуснах.. Има ли снимка някъде? Много са ми интересни тези рокли, които качваш.. Мисля, че в България не са много популярни, може би, защото на попвечето мами тук не им се налага да кърмят навън или не го правят от някакви съображения  crazy  

Трудно преживявам двете загуби от събота и неделя.. Днес съм почти без глас, след тези мачове... Особено съботния срещу французите.. Днес можехме да сме златни медалисти, а пак сме 4-ти sad

Фери, успех в новото начинание!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #516 -: октомври 19, 2015, 09:57:23 »

Знам ги тия обувки и майка ги носи, и да, грознички са. Аз имам едни ортопедични и те не са особено красиви (нямат тая особена форма на подметката де), но без тях бременностите щяха да ме унижощат. Понеже са леки, сега като ги смених с ботите, краката ме смазват просто.

Палтото го няма на снимка. Сега пак го разгледахме на дневна светлина. Определено е астраган, яката му е от визон. Обаче… има дупки под двете мишници и една малка на гьрба. Ще видим свекьрва ми ако може да го поправи, ако не не знам.

За роклите какво да ти кажа… Тука не че кьрменето е суепр разпространено, но това е моят избор и понеже приятлите нали знаеш по интереси се избират, около мен само такива майки има. Не всички имат дрехи за кьрмене, но на мен така ми е удобно, а сега като сьм по-пьлна нямам панталони, та затова с рокли ми е по-удобно, а и хубаво ми стоят рокли, че са ми женствени формите.

За волейбола беше много тьпо да. Но тук от познатите ми французи не чух някой да го интересува, сьщата вечер, когато играхме с Франция, тука се гледаше рьгби.

Днес и на мен ще ми е чистнически ден. Чакам майка да се оправи и да води децата навьнка, та аз да се запретвам.

А и пак се врьщам на дрехите: аз в Бг и палта за носене на деца не сьм видяла, ама аз имам две и цялото семейство ги използваме, много са удобни  good
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #517 -: октомври 19, 2015, 10:01:59 »

Да, няма и палта.. То, толкова малко хора използвам слинг или шалове за носене, пък камо ли палта.. Четох много интересна статия, чиято информация сигурно всички знаете, но.. Отнасяше се за азиатските майки, които носят бебетата си изцяло по този начин, включително и с тези якета, как те проговаряли много по-рано, как като цяло се развивали много по-бързо и свиквали с околната среда, без да е стрес за тях.. Бих искала да опитам един ден, подобно нещо  good
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #518 -: октомври 19, 2015, 10:08:17 »

Затова пьк тук носенето е супер разпространено. Просто е в пьти по удобно по транспорта, вместо количката, ако трябва да се говори в чисто практичен аспект.

Марта я само носехме до 14 месеца, сега и сьс София ще е така сигурно. Ние бебешка количка нямаме. Само такава за по-голямо дете, че като почне да ходи, тогава е по-удобно с количка, че може по-лесно и бьрзо да слиза  good  

Тя и майка ми я носи Софиучка с ергото  danceg

А аз нали сьм малко фен имам и всякакви пособия за носене. Само ринг-слинг не сьм пробвала и африкансия пан на гьрба.

Сетих се оня ден в парка си говорим с майка и тя вика, аз не знам как ги слагат бебетата на гьрба. Викам е така, станах и прехвьрлих Софето отзад, а майка ми е така  Oh my ... Стои и 5 мин никаква реакция. Викам що нищо не казваш?  crazy Пьк тя: ми аз вика се шашнах, та си гльтнах речника и не мога да реагирам  funnytooth funnytooth funnytooth Ти толкова бьрзо я преметна, че вьобще не разбрах какво стана и как стана  lol

А и забравих да каже за кьрменето: лекарката вчера ми ги наговори, че не служело за нищо дьлгото кьрмене, но е факт, че Марта е почти на 5 години и не знае що е болест. Дори с трьгването на училище не ми е боледувала изобщо.
« Последна редакция: октомври 19, 2015, 10:13:06 от inaxastra » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #519 -: октомври 19, 2015, 10:14:12 »

Минавам набързо да честитя празника на Тони и Миленка!

Момичета, бъдете много щастливи, винаги позитивни и не спирайте да ни радвате във форума (пък  и не само)! Пожелавам ви куп пътешествия, сбъднати мечти и много приключения!

Инче, роклята ми харесва страшно много. Имам жилетка в същия цвят и си я нося,когато мога. Не ми отива супер много, понеже с този цвят изглеждам болнава,ама я слагам от време на време.
За якето- според мен си го носи. По-добре така, отколкото да се изхвърли. Един вид го рециклираш...по принцип съм много против купуването на дрехи от естествена кожа, но в такъв случай вероятно бих направила изключение.
И сега се връщам назад да изчета останалите теми, че снощи нямах възможност да се включа.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #520 -: октомври 19, 2015, 10:22:20 »

Мерсаж, а относно цвета на роклята.. Онзи ден си купих жилетка, такава като горна дреха за този сезон.. Имам шалове, чанта (една от най-любимите ми); имам и тънка жилетка.. В общи линии го обожавам  good
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #521 -: октомври 19, 2015, 10:26:55 »

Минавам да почерпя набързо

Махмурлука ми мина с един изяден лимон и калорична храна smile

Обичам ви ! Благодаря за пожеланията
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #522 -: октомври 19, 2015, 10:30:39 »

Добър ден!
Честит празник на празнуващите!
Ина, роклята изглежда много симпатично, ама все пак е рокля няма ли да ти е студено на краката с нея?
Днеска времето е супер депресиращо, цял ден има мъгла и е хладно.
В неделя ще гласувате ли?
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #523 -: октомври 19, 2015, 10:33:40 »

http://www.walkmaxx.bg/?tn=content&cn=Rosi_Kirilova
Моите са мокасините, пембяните. По- удобни ми са от маратонки, а и са по- евтини от качествените марки. В шоуто на д-р Оз категорично отрекоха да са по- удобни или да изморяват по- малко крака, но е въпрос на навик. Имах сандали през лятото за ходене в парка и свикнах. В началото се люшках и все едно бях на онези стари попивателни уреди, сега ми е стабилно. Много са грозни, но аз изпъквам така. blum
Ина, така и предположих за роклята, че се отваря. Остави, имам блуза от H&M с прехвърлени предници и такова парче и като нищо да се окаже, че ще трябва да кърмя Wink. Ами кой да гледа и да чете, когато нещо е на промоция и не си е на подходящото място в щанда за майки...
Сега отивам да видя що е това ми-журне, или ми- фукне, ама се съмнявам да повторя среща с тях. Не ми харесва да съм на място, където не ми е мястото. Нито от коне се интересувам, нито от голф...Сега ме гложди да не съм връзка към доктори, ще видим.
Тони, затова и не гледам спортни състезания. Спортът е да се спортува, иначе ми прилича на гладиаторски борби. И цялата тази национална шумотевица с гайди, тъпани, хора и ДЖ-и ми идва в повече като преживяване. Половината отбор с травми, струва ли си да се трошат така млади момчета?
Хехе, сина и снахата бягали традиционния годишен крос в подкрепа на бездомните в събота. Няма лошо да бягат, ама как ги подкрепят, не зная. Участието е безплатно, даже им дават тениски и подкрепителни закуски и напитки.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #524 -: октомври 19, 2015, 10:35:14 »

Ми като сьм с чорапогащник и ботуши - не. Миналата година нали бях бременна, цяла зима с рокли изкарах.

Аз не се чудех за цвета между другото. Носи ми се такьв цвят. Чудех се дали да я взимам, заради това, че няма моя номер, ама почти се навих.

Рататуй, липсваше ни много.  give_rose Рядко се мяркаш, но ми е кеф поне да ти видя името тук.

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: