Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 00:15:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 68   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!  (Прочетена 269488 пъти)

djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: октомври 14, 2015, 12:46:10 »

Тони какво ще гледаш в Пиза, една изкривена кула.. Колко пъти сме минали от там като пътуваме.. Е ми повече ме впечатлява Флоренция, Болония.. Иначе на Венеция спираме всеки път да спим, в повечето случай във Венеция като идеш си оставяш колата на паркинг извън града ( на час се плаща около 50 евро ) и влизаш в града с автобусче.. Това, което ми е харесало там е мостът вътре в морето, самата магистрала минава от там.. Това е моето мнение, на вас може да ви харесат повече..  
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: октомври 14, 2015, 13:04:03 »

Джос, аз като район около Флоренция.. Всички в близост.. Сиена, Флоренция, Пиза.. Болоня.. Там може да се отиде и до Чинкуетере,Портофино и тн.. Имам я идеята, знам как ще се осъществи с полет до Болоня, после рент-а-кар.. Но парите ги нямам още.. Дано догодина успеем да видим Флоренция или Сицилия.. Ще поживеем и ще видим, както са казали братушките   pardon
« Последна редакция: октомври 14, 2015, 13:09:14 от alexandrova_90 » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: октомври 14, 2015, 13:19:17 »

Аз се завърнах вече сита, даже си дояждам десертчето- здравословно Wink
Свекърва, мила, ти си направо като главен герой от сериала Малкълм. С разликата, че там жената е майка на 4-ма сина, в последствие стават 5 + 1 съпруг.
За побоищата, ако са 2 девойки и са по-темпераментни, е още по-опасно. Щото освен бой, има писъци,скубане, после си правят зулуми една на друга....и накрая пак са най-близките на света за сметка на добрата психика на родителите.
Тони, ако ходиш е Пиза, да се снимаш в характерната поза Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #393 -: октомври 14, 2015, 13:35:20 »

Тони, ако ходиш е Пиза, да се снимаш в характерната поза Wink

Която е?  scratch one-s head
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #394 -: октомври 14, 2015, 13:36:28 »

Която е?  scratch one-s head

Как подпираш кулата, да не падне Wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: октомври 14, 2015, 13:41:19 »

Подкрепям със снимов материал:

Позата е характерна и напомня пауър рейнджърс от края на '90 smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #396 -: октомври 14, 2015, 13:51:11 »

Да, а пък в Париж държиш в ръка Айфеловата кула. По подобие на това, аз се опитвах да "хвана" т.шаците на бика на Уолстрийт в Ню Йорк. Снимаше ме големият и съответно не се получи, та все едно му бъркам на друго място под опашката. Wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: октомври 14, 2015, 14:00:40 »

Хахаха, това ми напомни за нашите снимки с бика на уолстрийт. ММ е приклекнал да се снима с големите бронзови овали, които от перспективата изглеждат колкото главата му. Аз свенливо се бях подпряла до опашката. Ех, весели времена бяха....
Активен
svekarva

« Отговор #398 -: октомври 14, 2015, 14:04:57 »

Добре че сме се снимали, вече го няма...
Активен
svekarva

« Отговор #399 -: октомври 14, 2015, 14:28:30 »

Наталке, нямам търпение да се видим.. Аз като цяло обещах и на Мариолка да организирам една форумска среща, но съм болнава, а вие сте бременни, с деца.. Не е сега момента.. Ще изчакаме.. Иначе Пандето и Рататуй днес са й на гости и ще мачкат малкия Коки, за което адски завиждам и са ми черни пред очите  beating
Веднага да се изясни точният брой бременни Wink Знам аз, знаммммм
« Последна редакция: октомври 14, 2015, 14:32:07 от svekarva » Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: октомври 14, 2015, 14:33:13 »

И таз добра, знаеш, пък не споделяш.  beating
Ама ще се радвам да си имам другарче. Макар че аз мрънкам като за повече от 1 (умишлено не казвам колко много мрънкам). lol
Едит:
Да ви покажа една снимка на мокра гарга. Понеже днес пече слънце и скоро не е валяло
« Последна редакция: октомври 14, 2015, 14:35:58 от nansita » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: октомври 14, 2015, 15:07:24 »

Ох, ще ме съсипете от смях.. Казах просто като израз, знам за бременеенето на Наталка, надявам се скоро да се умножим и да я последваме..  pardon Това с Пиза и Айфеловата кула винаги ми е било адски смешно  crazy Като казахме кулата в Пиза, се сетих за един шедьовър на декоратора ни.. Точно, когато постъпвах на работа, бяха спечелили 1-во място с тази торта.. Той също като мен е маниак на тема Италия, ренесанс, барок.. в много по-тежка и четяща степен от мен разбира се.. Та, за сватбено изложение беше направил кулата в Пиза като торта, за сватба между българка и италианец...

Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #402 -: октомври 14, 2015, 15:26:34 »

Аааа, уточнявай нещата beating Ти току що ме съсипа с тази тоалетна. В теб просто не се съмнявам funnytooth funnytooth funnytooth
Ама вие само говорите за снимки кой какво и как го държи, пък нищо не показвате. Така не може blum
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: октомври 14, 2015, 15:28:05 »

тоалетна ?  huhhuh.gif Изпуснах нещо  sad

Едит: Разбрах се..  Ох, объркваш ме, като смесваш темите хахахахха
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #404 -: октомври 14, 2015, 16:18:50 »

Хахахах един ден дето не мога да ви чета много и вие само смешки ръсите, ще ме убиете от смях ей  funnytooth

Трябваше да ми стискате палци не за РПУ-то (там бяхме сутринта, всичко мина ОК, след месец отиваме да си вземем новите ЛК), а за един нов проект в работата ми, в който имам желание да се намърдам и днес ходих на тест  smile Малко ми скриха шапката, щото за 20 минути ми дадоха някаква изродска смесица английски-немски на технологични теми ама каквото сабя покаже  smile

Друго нямам какво особено да ви кажа, освен, че и мен Пиза не ме впечатли, но Флоренция аххххх, и Венециа разбира се с уникалността си, стига да уцелиш да не вали Wink
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 68   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: