Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 07:24:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
68
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец! (Прочетена 267554 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
«
Отговор #15 -:
октомври 01, 2015, 11:37:07 »
Фери, умрях от смях със заека. Аз имах сиамка, която се казваше Клеопатра, а дечицата й после бяха Хера, Афродита и Тот.
Моята свека и тя не може много много да готви, аз затова като ходя при нея и майка й /вече живеят заедно/ и не хапвам нищичко, нито пия, защото ме е гнус от прибори и чаши.
Тони, какво да разкажа, ходихме на моренце. Добре ни дойдоха 12 дни в Турция, в единия хотел имаше аква-парк, на който се смазахме /най-вече аз/. Даже спасителите, ме запомниха и ме викаха да се пързалям, като седна да храносмилам след ядене. Ходихме до Ефес, щяхме и до Памукале да ходим, но не можех да се разделя с пързалките /голям съм инфантил/.
Преди това оженихме девера. Добре беше сватбата, като изключим, че едва се сдържах да не издера очите на свека.
За рождените дни, аз обикновено си ги празнувам с нашите и патето. Тази година реших да събера най-близките си приятели и се оказа, че не е толкова лесно /3 маси не ни стигнаха и нямахме толкова столове и прибори/, но пък беше много забавно.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #16 -:
октомври 01, 2015, 11:43:29 »
Аз после ще се включа в дискусията.
Рожденни дни напоследък не празнувам. Не помня кога за последно съм празнувала.
Ама след малко трябва да излизам. Стискайте ми палци.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #17 -:
октомври 01, 2015, 11:52:14 »
Хихи какво да ви кажа...смях голям, иначе тя на галено е Куки
Пфууу Тони тва с червения пипер звучи като ужасно нещо...само развалят макароните
Абе Нат защо да не си за пред хора, точно сега си най-сладка
Иначе зайката ми е бая луда, прави много простотии...в началото спеше при мен в стаята и ми правеше тия номера...трескаше цяла нощ, даже си отваряше клетката и излизаше...играехме си на гоненица посред нощ
Ама после се кротна де...като порастна
След това ѝ взехме по-голяма клетка и сега е командирована в коридора, да не пречи на никой
Аз рожденни дни не помня от кога не бях празнувала, защото откакто се помня края на януари има завършване на срока или семестъра...само изпити около и на рд-то ми и тзи година бях решила да празнувам по един начин ама ММ съвсем друго го направи
Та др година сигурно пак ще празнувам, че се каза, че е хубаво
Активен
Alichka
«
Отговор #18 -:
октомври 01, 2015, 12:14:07 »
Честит ни нов месец и нова тема!
И на мен този месец ми носи удовлетворение - септември ММ ми предложи брак, но годежът ни беше в началото на октомври. В началото на месеца е годишнината ни от сватбата. Дребосъчка е родена също октомври... И май всичко хубаво около нашето семейство е все есента, защото с ММ се запознахме ноември. До преди години есента ми е била скучна. Свързвала съм я с изминалите вече почивки и връщането обратно към училище и университета. Ежедневните досадни задължения. Сега ден през ден си споделяме по някоя годишнина и си припомняме емоциите. Сериозно съм се замислила какви да ги вършим на годишнината от сватбата ни
Имам някои идеи - пък да видим. Май ще сме си вкъщи, но това не ми пречи да стъкмя неочаквано добър празник
Пък може и мъжо да се навие да излезем - стига да е доволен от представянето си на последния изпит. Хихик, трябва да ида при даскалицата му и да й заявя, че имаме годишнина
Много се смях с Фери и писито й, както и с на Фани харчовете
Надето беше пуснала страхотна снимка с аристократичен привкус на кафето
Хаха, Свекърва, то хубаво ще уеднаквиш д-то и главата като предназначение, ама на д-то джонгите не могат качествено да щръкнат
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #19 -:
октомври 01, 2015, 12:21:40 »
Здравейте
И по край мен има много рожденни дни Около мен също има много рожденици през октомври - като се почне от днес през 5, 12, 13, 19, 25, 26. През годините е имало и повече, ама съм загубила връзка. Сега ще си добовям от вас
А на 31 - сватба
Ама от скорпиони няма оттърване и през ноември при мен
Моята свекърва готви вкусно, даже много и е редно да я похваля. Ама аз нали съм с хранителен режим, ММ и той покрай мен свикна на лека храна и тя малко ни се цупи на претенциите, ама това е положението
menyanthe
И да не забравя да отбележа завръщането на мишока
ratatui
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #20 -:
октомври 01, 2015, 13:22:25 »
Цитат на: Alichka в октомври 01, 2015, 12:14:07
Хаха, Свекърва, то хубаво ще уеднаквиш д-то и главата като предназначение, ама на д-то джонгите не могат качествено да щръкнат
Що бе, ако ходя без гащи, ще си стърчат
Паднах съвсем безславно - спънах се в едни коренаци, докато тичах с фотоапарат да хвана подполието на колежката, дето се вижда, че слиза от дървото.
Бутнах и разсипах няколко кофи, апаратът изхвърча, а аз се натресох точно на пластмасова бутилка с вода /полегнала беше, не завиждайте благородно/. Краката вдигнах при опит да стана със засилка и тогава ме снимаха със собствения ми апарат
.
Тази година никой не е направил снимки, а аз раздадох повече от 100. Лани се хилихме като ненормални, уж за да не ядем мръсни ябълки, като ни са заети устите
, естествено по мое предложение. Сега само мрънкат и се оплакват. Такива са си, вечно сериозни и вглъбени, един виц няма кой да разкаже.
Мениант,
стискам палци
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #21 -:
октомври 01, 2015, 13:28:36 »
Забравих да стисна палчета,
Менианте
Свекс,
представям си как забавляваш всички и се скъсват от смях.. Работата винаги е по-приятна, когато има човек като теб... При мен след като колегата ми си тргъна, всички ме питат "Какво ти е? Много си сериозна".. Свикнали са да ги забавлявам, ама като няма мен кой да ме разведрява им го връщам, като се самоизключвам и си се смея с монитора
Панде
, тя и моята готви вкусно, ама просто не се интересува ние с ММ какво обичаме, все на Женка (сестрата на Илиян) и Евгени, каквото им е любимо.. Аз съм пас.. Ям всичко само мир да е, вече и месо.. Та, не искам да се съобразяват с мен
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #22 -:
октомври 01, 2015, 13:29:28 »
Фери, кога си януари, и аз съм тогава.
Рататуй се показа, ама Еми изчезна безследно.
Активен
Feribotka
«
Отговор #23 -:
октомври 01, 2015, 13:45:39 »
Моята свекърва винаги пита и много се съобразява с какво да ни посрещне
Обикновено като ходим ние носим нещо за десерт и вино, а тя спретва другите неща и винаги е вкусно
Виви, на 28-ми съм
Ти? Не знам дали съм ви казвала ама съм седмаче, трябвало е април месец да се появя с рогата напред, ама още тогава съм си проявила характера
Менианте
Активен
Alichka
«
Отговор #24 -:
октомври 01, 2015, 13:52:52 »
Аз пък забравих да се похваля - вчера свекърите ни бяха на гости. Посмяхме се, хапнахме, пийнахме...
Много обичам такива моменти на семейни вечери. Тук май ключовото е участниците във вечерите. Даже свекърва ми прояви желание тя да приготвя пъстървата. Мразя да пържа на тиган. Аз въобще мразя да пържа, ама това е друг въпрос.
Вчера ние бяхме навзели нещата - салати, мезета, вечеря... Иначе свекърва ми тръгва с купите и големите торби. Като дойде се почва едно обясняване - Тук съм нарязала лук отделно, заради теб... Тук съм нарязала магданоз отделно, заради синковеца...
После как да не кажеш, че не се старае!
Като заговорихме за манджи, да ви питам - има ли готови смеси за фондю? Чудя се сладко или солено да го приготвям
Хахаха, Тони, представих си те
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #25 -:
октомври 01, 2015, 14:26:48 »
20-ти
Ти си водолей значи, пропуснала си козирога и си пропуснала и другите рогати, дето са ти се полагали по термин.
Оф не знам, ама вчера ядохме едно фондю с тофи сос - маршмелоус и донъти, ужасно вкусно беше!
Ето това е:
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #26 -:
октомври 01, 2015, 14:29:18 »
Мъжете козирози са най-умните, с които съм се срещала.. Най-странни също.. Забелязвам някаква зависимост от зодията и това..
Жените не знам.. На мен асцедентът ми е козирог, сигурно затова и аз съм толкова особена и на моменти..Егати комбинацията везна с асцедент козирог
Много добре изглежда това фондю...
Активен
Alichka
«
Отговор #27 -:
октомври 01, 2015, 14:35:49 »
Наистина изглежда вкусно
Чак толкова профи в кухнята обаче няма как да съм
затова търся по-прост вариант.
Така... Прегледах темата една година назад. Видях реколтата от ябълки, дето Свекърва ги е брала. Само дето там Нанситка никаква я нямаше. Я бързо да си казваш рождения ден
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #28 -:
октомври 01, 2015, 14:36:33 »
Благодаря на всички! Мисля, че мина много добре - бях на нещо като предварително интервю за работа. След 1-2 седмици ще ме пуснат на същинската част, където вече ще се разбере дали ще станат нещата. Но, общо взето, от мен си зависи.
За скорпионите - не сме чак толкова лоши.
Аличка, не знам дали има готови смеси за фондю - сигурно, да, но не съм търсила никога.
Но пък на компютъра си съм запазила няколко рецепти - бях ги дала на нашите, когато им подарихме фондю - а те дори не са го изваждали от кутията.
П.П. Не мога да ги сложа всичките в една публикация. Ама то така или иначе сигурно бълва от рецепти в нета, пък и те са оттам.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #29 -:
октомври 01, 2015, 15:35:43 »
Здваейте от мен, в този хубав месец
На мен също ми е любим, защото имам много рожденици.
Днес ви черпя, защото моя НАЙ
Човек има рожден ден. Тати!
Става на 50. Важно ми е да е здрав и жив, другото е вятър
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
68
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден