Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 17:37:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
68
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец! (Прочетена 268029 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
«
Отговор #135 -:
октомври 06, 2015, 11:21:40 »
Ина...., такава ли била работата с учителката?!
Ти едва ли си очаквала да получиш похвала за всичко, което изброи, чудя се защо изобщо си й го казала.....
А за телевизията и забележката, напълно те разбирам и аз съм така.... да ме обвинят за нещо, за което по принцип съм повече от стриктна....
Например учителките на Симеон му бяха казали да ми каже да му изпера чантата за училище, понеже била много мръсна...,ами мръсна е, защото той като се прибира от училище събира шишарки, клонки, камъчета, всичко тъпче вътре, а тя една смотана материя, всичко лепи(чантите от там ги даваха), та чистя я аз всеки ден, но тя мисията невъзможна. Та бях бясна и в крайна сметка се наревах, защото внимавам винаги да е много чист и добре изглеждащ, всичко да е на ниво, а точно на мен ми направиха забележка, а където има деца по цяла седмица не къпани и не преобличани...
Как да е ...
Аз пък съм се засилила торта за рождения си ден да си правя и то не каква да е, ами френска селска, че ми е любима. Моето е на гол тумбак чифте пищови.... с две деца вкъщи, от които едното бебе
И понеже градуса на напрежението рязко се повиши, съм седнала пред компютъра да подишам малко....(във връзка със съвета на учителката на Марта)
Схемата е много яка!
«
Последна редакция: октомври 06, 2015, 11:24:06 от Marri
»
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #136 -:
октомври 06, 2015, 11:44:26 »
Ина, ще кажа само гледам и не вярвам на ушите си
Честно казано ти си ми пример за грижовна и креативна майка, учителката ако влезе във форума да види какво ги твориш ще се хване за главата
Не знам...според мен в старанието си да си перфектна майка започваш да виждаш някакви неще само ти и да се вторачваш...На мен и двете със София ми изглеждат като много щастливи деца
Според мен бързо ще се адаптира към промените
Гушкам ви
Наде, Фани и на вас ви се възхищавам
Винаги съм искала такива дейни учители...дано поне децата ми ги огрее
Тони, не знам дали ти честитих празника
Мимееее. мисли положително, може пък нещо хубаво да излезе от това
За готвенето спокойно - ние се прибираме към 7-8 и нямаме мн време, затова готвим предварително и си складираме в хладилника
Ние си имаме видеоооооооо от сватбата...ама е към 3-4 часа и снощи успяхе само първата част да изгледаме
Ей много бели петна имам от този ден
Ще пусна линк в моята темичка тези дни ако ви се гледа как съм се озъбила (буквално!)...кратко не сме поръчвали, ама гаджето на кумата е режисьор и ще ни сглоби нещо
Активен
Alichka
«
Отговор #137 -:
октомври 06, 2015, 12:11:02 »
Здравейте!
Май и вас ви гризат душиците. Нещо и аз съм тия дни
Те така! Ту едната крайност, ту другата.
Днес имаме повод за празнуване - ММ приключи с последния изпит. Има 4 и е
Довечера събираме родителското тяло и ще празнуваме и годишнината ни от сватбата. Тази сутрин ММ слезе до долу и ми звъни по телефона дали съм искала някаква закуска. На обяд се прибра след изпита и супер сериозно ме привика. Поднесе ми букет от 3 червени рози
Бройката е символична. Оказа се, че още сутринта се е готвел да ми купува букет, ама не били отворили, та закуската била оправдание да се измъкне от вкъщи
Ина, под анатомично бебе имам предвид такова, което изглежда като истинско. Пропорционално е, няма изкуствени косми по главата, няма мигли като на фолк дива... Има едни, които крещят отдалеч "Аз съм направено в Китай!". Е, това не е такова. то е ясно, че пак там се прави, обаче въпросът е как е направено. Преди време Деница Звездица беше описвала какво търси и какво са й подарили. Това аз намирам за фрапираща разлика.
Това с гризането на ноктите може да не е само от нерви, а е и въпрос на подражание. Като нищо е видяла някой да си чопли кожички, да докосва устни, когато е нервен. Същото е и с хапането на устните. Няма какво на теб да ти обяснявам за тези автоагресии.
По въпроса за схемата, само ще добавя въпросите от татко към мама
Къде ми е бельото?, Къде ми е ризата?, Изпра ли ми...?, Нагласи ли ми алармата?...
Миме, това направо е нечовешко
Давай им зор да те назначават на трудов договор. Пускай СВ-та по други банки, дори без да има обява за работно място.
Фани,
Като дойде време ММ да учи подобни неща, ще те разпитвам. Нали нямаш против? Това с БЧК знанията си е повече от важно, щом завършват такава гимназия. Браво!
Отивам да готвя - имам муза
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #138 -:
октомври 06, 2015, 12:45:54 »
А, Мон ЛилИ /моята Лили/ също е бебе, то по тази причина и е голяма главата. Ама сега ходела и тя на детска градина заедно с "майка си" и не върви да е с бебешки дрехи. Пък е и французойка, та сигурно е и много скъпа. Загледах се в снимките, хванала съм я случайно на някои. Само трупът и е текстилен, главата, ръцете под лакътя и краката под коляното са от много интересен силиконов материал, изключително приятен при допир. Имала си нощница и креват със завивки, явно е предвидена преди всичко за приспиване. Като нямам момичета и не съм наясно много- много. За мен куклата трябва да е красива, да има огромни мигли и коса за ресане - такава ми е неосъществената детска мечта. Щото е за игра, не е с възпитателна цел
.
Хехе, ето ви обяснение защо съм такава - ами такава ми е куклата, така съм играла с нея
кукла4_n.jpg
(60.25 KB, 384x288 - видяно 2503 пъти.)
«
Последна редакция: октомври 06, 2015, 13:07:17 от svekarva
»
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #139 -:
октомври 06, 2015, 13:26:46 »
Такааа, сега вече малко на спокойствие.....
Миме
, честито дипломиране! Пожелавам ти винаги да си мислиш за тази диплома само с чувство на удовлетвореност и на добре свършена работа! Като се замислиш това е затварянето на една страница
За работата мисля, че ще се чувстваш по-добре, ако не се бориш със себе си толкова. В смисъл, че вече си взела решение и макар и временно е по-добре да го следваш, отколкото да си в постоянен конфликт със себе си.
Тони
, честито първо месече!!! Нека всички са ви такива и по-сладки дори!
То си зависи само от вас
За Цигов Чарк не го мисли толкова, погледни от приключенската страна на въпроса, пък и все пак сте само двамата, нямаш малки деца и тях да ги мислиш, така че каквото, такова
Али
, големи сте сладури двамата с това учене, много ви се радвам как дружно се справяте!
За допълненията ти в посока татко към мама съм съвсем съгласна и аз щях да го пиша, но не стигнах до там
И нещо Шаби Шик, пък дано ни стане по-цветно на душите
«
Последна редакция: октомври 06, 2015, 13:38:24 от Marri
»
Активен
Alichka
«
Отговор #140 -:
октомври 06, 2015, 13:40:13 »
Свекърва, ама това е кукла тип приятелка - да си правите прически и да пиете чай от пластмасови сервизи
От тези кукли с коса и мигли харесах едни, ама още Дребната не е дорасла за тях, че и цената им е хубава. Изписани са - и лицето, и дрехите. Всичко е барнато. Едната беше с такова палто, че и аз го поисках
На мен винаги са ми били малко плашещи куклите. Даже тези с колекционерска стойност с порцелановите лица са ми смразяващи.
Сещам се за една серия от "Престъпни намерения", където една медицинска сестра отвличаше жени. Слагаше ги на системи, за да ги парализира, а междувременно играеше с тях. Рисуваше им лицата, правеше им прически и ги докарваше точно с кукленски дрехи. Абе, ненормални фетиши - колкото искаш.
Мари, наскоро деверът чак ахна, че заедно учим
Сега ММ се бъзика с брат си, че преподава частни уроци, защото преди години деверът се е "спънал" точно в математиката и така и не е станал програмист.
Тони, вие ходили ли сте там преди? Много е красиво и си заслужава! Ходила съм и лятото, и зимата. Може да се нагледаш на сняг
Фери, направо не знам как сте се сдържали да не го изгледате цялото видео
Аз съм готова с десерта, основното къкри във фурната и както е обичайно - най-пипкаво е предястието или гарнитурата. Закон!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #141 -:
октомври 06, 2015, 13:53:26 »
Свекс, вьобще не си се променила (и не се бьзикам)
Сьс сигурност Мон ЛилИ е на марката Cоrоllе, не го ли пишеше някьде? Али мн хубаво го е обяснила за различните кукли
Добавям две думи вьв форумския диалектален речник(три бяха, ама докато стигна да пиша, едната я изумих):
серсем
(ин)
да се загнеш
Ходих да питам майка и тя ме сети третата:
сакън
А понеже като ходих да я питам изядох и една бисквита, това ме подсети още една дума:
да давръндисаш
«
Последна редакция: октомври 06, 2015, 14:10:39 от inaxastra
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #142 -:
октомври 06, 2015, 13:59:39 »
Ето мееее
Одисеята, за която мръкнах вчера, днес приключи успешно. (ако съм знаела, по-рано да ви се бях оплакала) Вече съм на нормален трудов договор
Имам си работа.
А пък ей това ми е картинката за деня
Активен
Feribotka
«
Отговор #143 -:
октомври 06, 2015, 14:41:46 »
Али, чуден мъж си имаш, честито и на двамата за добре звършената работа
За видеото - мнооооого бяхме изморени, защото вечер след работа като се приберем все има да довършваме някакви неща по горния етаж и лягаме към 11-12 в най-добрия случай, та и това си е геройство
Я кажи какво сготви за гала вечерята
Вики, честитоооо, вече ще си работна и ти
Ама какво ще работиш сега? Кажи малко повече
Мари, чудна картинка, обожавам този стил
Опитвам се нещо такова да си сътворя и вкъщи, пък да видим какво ще се получи (едва ли ще ми е баш както в главата, ама все ще излезе нещо красиво надявам се)
Свеки, тренирй върху кукли да гледаш момиченца, че може да те изненадат с някоя внучка
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #144 -:
октомври 06, 2015, 15:02:06 »
Ина, наистина съм разпознаваема по снимките. Заради скулите и очите, предполагам.
Не съм и гледала тогава марката на куклата, но хубаво ми казваш да я "проверя" в тази серия. Не съм отбелязала колко да и е дълга дрехата и да не вземе да заприлича на расо.
Скоро ще съм готова и с втората рокля и ще ви я покажа. Сега се чудя как да ги изпратя - ако е като колет трябва да мисля какво друго да сложа, че ще е някакво миниатюрно пакетче.
Cerise
, що ще го тъпчеш този клетник?
Какво е да
се загнеш
?
Даврандисам
значи да се съвземеш, нали?
Имбриндисам
се сетих, като рима
Много да ти се иска да хапнеш нещо.
Сакън, да се не скършеш
! - го употребявам често, макар да трябва да си контролирам мястото на езика.
Фери,
как се чисти такава къща?
-.JPG
(65.67 KB, 448x296 - видяно 148 пъти.)
Активен
Alichka
«
Отговор #145 -:
октомври 06, 2015, 15:06:20 »
Фери, разбирам те какво е да правиш ремонт и да ходиш на работа. Имам още ясни спомени по построяването на стария апартамент.
Ха, чак гала вечеря
Започнах от десерта. Направих перфе в индивидуални купички, като сложих и бисквити. Оказа се много вкусно - взех готова смес
За основно спретнах маринован джолан на фурна. Тук пак не съм аз кулинарката, която да маринова. Нарязах и наредих мезетата. Салатата ще я правим по-късно. Сега чакам да се пекат едни патладжани. Това е идеята. Май трябваше да ги изпържа
Ама може и много тънко да съм ги нарязала, че сега зор ще видя по навиването.
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/%D1%80%D1%83%D0%BB%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8
Аз също съм фен на
серсемин
Имбриндисам не го знам.
Този клетник си е супер - на самотен остров и си топи дупето
Поне не го занимават с глупости.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #146 -:
октомври 06, 2015, 15:15:15 »
Ох, много работа днес и чета отгоре, отгоре.. Въобще не ви разбирам какво говорите
Свекърва,
наистина много си приличаш на снимките от малка.. Голяма хубавица си си
Честито ти,
Чери
, хайде разкажи с какво е свързана новата-стара работа?
Фери
, направо не знам как успявате.. Ние с апартамент 100кв.м едва се справяме, камо ли къща... Гледам наще , откакто се преместиха в къща.. ВИНАГИ има какво да се прави, казвам ви като си ида във Враца не си почивам грам.. То, все нещо се прави
Едва успявам след работа вкъщи в няколкото стаи да подредя и да оправя, да сготвя и да седна малко да гледам ТВ.. Какво остава, ако е къща и има двор и тн... СЛед 50, евентуално бих живяла в къща.. Иначе, Илиян да наеме прислужница, какъвто ми е разхвърлян милия ще ме умори за отрицателно време.. Много ми помага, ама е много разхвърлян.. Като готви след него е като след война.. Ако го оставя за 3-4 дни сам и не го предупредя, че се връщам по-рано сигурно ще получа удар като вляза от вратата
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #147 -:
октомври 06, 2015, 16:05:22 »
Аз съм ви казвала - в един супермаркет тип Билла. Редене на щандове. За 11 часа на седмица ми е контракта. Само вечер от 7-10, но ме устройва за колежа и за времето за домакинстване
Та трябва да ви почерпя, макар и виртуално, защото освен новата работа, днес дядо ми има рожден ден. Освен това става една спокойна година, откакто живеем с Джон в сегашната ни къща и ми е щастливо. Онази вечер душицата се напи с българска ракия, хич не я предвиди колко е силна и на такива откровения го удари, че и той и аз ревахме. В общи линии ми обяснява как на 1000% сме му обърнали мнението за източно европейците и как ще направи всичко възможно да живеем при него с колкото деца искаме. Колко ще му е самотно ако си тръгнем, как ни приема като негови деца и тн...
Та ето ви нещо за подслаждане на погледа
Активен
Feribotka
«
Отговор #148 -:
октомври 06, 2015, 16:16:26 »
Оооо Чери, колко ви е миличък хазяинът
Е как да не е гала бе Али, я виж колко неща си приготвила, пък и отбелязвате все хубави поводи с любими хора
по-хубаво, че не си пържилоа патладжаните
Относно ремонта и чистенето - ние сме го започнали от миналата година пролетта
Ами какво да ви кажа последния път като мих прозорци (малко след сватбата, да се направя на домакиня хехе) реших, че следващия път ще си извикам фирма или някакъв ваучер...нещо такова, то край нямат
Чистенето не ми прави голямо впечатление, защото ММ много помага, но пък идея си нямам кога ще успеем да я завършим ама НИКАКВА
Но, когато - тогава, живи и здрави да сме, трудно е , но не бих я заменила за нищо къщичката, особено като знам какъв сантимент е за ММ (впрочем на него му се въртяха в главата идеи за продажба!)...Тази зима ще ни е първата в нея...дано не умрем от студ
Току виж сме прибегнали до града
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #149 -:
октомври 06, 2015, 17:30:29 »
Ина, свекърва
, аз се сетих за
разкандърдисам
в рима хахахахххах - да се откажа от нещо.
А свекърва си е наииииистина същата!!!!!
Чери
, много готин хазаин. По-яко от това да си чувства като собствено семейство няма... Понеже с истинските си семейства си казваме неща, за които после съжаляваме, именно заради семейната връзка, с хора, с които само се чувстваме така, леко щадим и ставаме дори по-близки, още повече, както сте вие на разстояние.
Фери
, желая ти скоро да сте там.....на чисто, спокойно и влюбено!!!!!
Аз се прибрах ядосана пак от работа от новата ми колежка, тя е назначена за логопед, аз съм психолог....и й обясних вчера ОТ-ДО как се прави обследването на децата, точка по точка!!!! Днеска идва детето и тя на всички грешни отговори му подсказва, докато отгатне едва ли не... А аз стоя там с тях, за да й помагам как да го направи, ама не мога да кажа пред детето нищо, около 100 пъти казах "браво", за да продължаваме напред със следващата задача, нооооооооо!!! А това е обследване, да видиш нивото, после където е грешал да развиваш нужното....тя това явно не разбира! Май трябва да се преместя и в отдушника, защото имам 100 неща за споделя, освен днешното....
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
68
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Октомври 2015-Обичам този месец!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден