Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:29:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 179643 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: септември 10, 2015, 09:38:30 »

always_and_forever "да руша преспи" врачанче си си ти Wink

Аз не харесвам есента и зимата. Студено ми е, не обичам да съм навлечена, харесвам си повече пролетните и летните дрехи. Пускам щорите и си представям друг сезон. Добре, че днес мога и да не си показвам носа навън.

fanimira, много хубави думи. Учениците ти са късметлии.

Относно училищата в София и провинцията - признавам си, че съм имала по-малко конкуренция и това ми е позволявало да се скатавам от време на време и в крайна сметка да имам диплома 6.00.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: септември 10, 2015, 09:44:23 »

Същото като Пандето.. Изисквания си имаха училите в ПМГ-то, ама конкуренцията не беше космическа.. Бях сред най-добрите ученици по всички предмети, най-добра в 2-3, но никога не съм си давала много зор.. Отвътре ми идваше, майка ми все ми казваше, а представяш ли си, ако учеше.. При мен положителното беше, че винаги адски лесно запомнях нещата, още от часа, като слушах.. В нас или на междучасие, ако прочета нещо и запомнях с фотографската памет и не съм се зорила, освен по немски по нищо друго  pardon Доволна съм от това, което постигнах, но да си призная в университета се смазвах от учене... Де, да можеше майка ми да беше с мене, да види, тя си мислеше че и там нещата ми минаваха така лесно, като знаеше какво беше в училище  shok angry
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #182 -: септември 10, 2015, 10:14:53 »

alexandrova_90 , ами освен от Италия да му донесете подарък. Моят мъж, нали и той е Дева, най- много се радва на бутилка вино, монети, вратовръзки и разни практични неща. Сега за РД съм му замислила класьор за сериите монети, че само ги прехвърлям в едни кутии. Бе то всичко мъжко адски скъпо...Класьори примерно има по поръчка и са към 40лв. Кажи баща ти интересува ли се от нещо по- специално, все ще те подсетим.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: септември 10, 2015, 10:16:31 »

На моят баща ( и мъж, и свекър, и зет) им дай въдици. друго не искат  pardon pardon pardon
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: септември 10, 2015, 10:27:35 »

Може да му купим въдица, за да си използва най-после и Илиян неговата, за която дадох 300лв, а той е ходил два пъти за риба.. Може, обаче и да му оставя време.. Ние все нещо плануваме и все имаме нещо за правене хахахахахах

Свекърва, онзи ден четох, че са издали не помня колко бройки специални моменети за 130г. от Съединението. Не знам съпругът ти какви точно събира, ама бяха много красиви тези...  heart

Иначе баща ми обича всякакви уреди, дрелки и тн.. Интересува се от всичко, което е свързано с нещоправене.. Няма си хоби.. Обича сръбска музика.... Мога да му взема билет за концерта на Лепа Брена  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: септември 10, 2015, 10:34:19 »

Ако ще се изкефи на концерта, защо не. Иначе и аз съм за подарък от Италия,макар и малък.
За конкуренцията в училище....мен не ме мотивират такива неща. Състезанията не са за мен, не ми е интересно да се надскачам с разни всезнайковци. Аз винаги съм четяла, защото съм си природно любопитна и все ме човърка кое какво и защо. Лошото е, че бързо се отегчавам.

Свекърва, моя вуйчо събираше марки едно време. Имаме към 10 класьора вкъщи. Някой са бая големи, но има и много малки. Пък от марките какви красоти има....с голямо удоволствие ги разглеждам.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: септември 10, 2015, 10:41:36 »

Нати, това си ни е присъщо на везните... Грабне ли ме нещо, мога да вложа цялата си енергия в него, но всичко е за кратко.. Губя интерес веднага.. В началото ме беше страх, че и с Илиян ще е така.. Понеже много силно ме грабна и ме завъртя здраво.. Ама 5 години, ха да не е кратко хахаха Ще се чуе  funnytooth
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: септември 10, 2015, 10:42:10 »

Моят баща никога не си е тук за рождените дни, така че подаръци скоро не съм му купувала.
Свекър ми не обича много подаръците. Последно му подарихме лаптоп.
А с Влади ми е доста трудно, защото какво ли не съм му подарявала. Неговото хоби е Футбол, така че всичко би го зарадвало.
Не знам какво харесва баща ти, но наистина може да му вземете нещо от Италия.  smile

пп. Това за Лепа Брена не е лоша идея, ако знаеш, че ще се зарадва.  good
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: септември 10, 2015, 10:44:20 »

Ние, където и да пътуваме, винаги носим подаръци.. Този път съм решила да купим само общ за нашите, общ за неговите родители, за кумовете и за приятелката с бебчето.. Всеки път мин 100 евро отиват за подаръци..  nea Сега пестим за кола хахах smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #189 -: септември 10, 2015, 11:00:46 »

И аз обичам и марки и монети  heart heart heart

Имам колекцията на еврото (без Ватикана, Монако и другата рядка коя беше…). Имам и много хубави от банката, които са ми подарьци.

Фани, чудесно е и обнадеждаващо, че има хора като вас  good

Аз сьм в полусвяст, че тази нощ спах седнала. Дребната я простудихме и има ужасна хрема  sad

Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: септември 10, 2015, 11:12:09 »

Ина, бързо оздравяване пожелавам.  heart
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #191 -: септември 10, 2015, 11:26:31 »

Момичета  girl_impossible Кажете бързо нещо да ми пресече настинка или каквото и да е, че май се опитвам да се разболея...пих парацетамол, витамин ц и вода с лимон, сега мисля чай с мед да си направя  nea Ама НЕ трябва да се разболявам, в събота имам моминско и трябва да съм на 6  pardon

Нат, Тони, и на мен много бързо ми омръзват разни неща, така че не сте само вие везните Wink

Ина, дано се оправи принцесата по-бързо  heart

И аз в училище не съм си давала много зор, освен по математика и химия, но в немския хвърлих много усилия и си заслужават smile

Аз също харесвам марки, но никой покрай мен не е събирал...тати събираше фонокарти, имаме си солидна колекция  blum

ММ обожава да ходи на риба ама трудно си намира компания...пък на мен това ми е най-безмисленото нещо, с което мога да си убия уикенда  blush
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #192 -: септември 10, 2015, 11:59:37 »

Фери, вземи си осцилококциум, много лимони и чай, дано ти се размине. Може и солена вода в носа да си пръскаш.

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: септември 10, 2015, 12:14:16 »

Инка, дано дребната оздравее бързо sad Много положителна енергия ви изпращам  heart

Фери, аз също леко кашлюкам от дъжд на вятър и усещам гърлото си адски сухо.. Синузитът ми се проявява... А бе истинска есен си е  bad Мразя жегите, ама не съм готова още да обувам чорапи  NO
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #194 -: септември 10, 2015, 12:49:44 »

Здравейте здравейте smile

Времето наистина е мега скапано... sad Опитва няккаво слънце да пробие, ама май не му се получава.. Само се моля в неделя да не вали , че сме на отворена сватба...

Оххх много ми е лудница , обещавам че ще съм по- активна, само да мине тази неделя...
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: