Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 08:13:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Септември 2015 г.
Страници:
1
...
37
38
[
39
]
40
41
...
43
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Септември 2015 г. (Прочетена 182536 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Септември 2015 г.
«
Отговор #570 -:
септември 29, 2015, 14:52:10 »
Ами майка ѝ ще я води в Испания другия месец за 3-4 дни
ама мен никой не ме пита, че съм против. Да не говорим ММ и шофьорът на работа колко са против, ама и тях не ги пита никой.
На моята работа най-много черпят момичето и ММ, който дори не работи там
Шефката никога не черпи за РД, ама аз нали по стоянно се черпя там, та не се впечатлявам. Момчето само казва - вземето си нещо от шкафа ако искате. Ама на шофьора му е обидно понякога на човека. Той за него, за детето, за жената, за годишнини все гледа да почерпи, макар и едно Merci.
Тони
, ако си си сменила адреса в София, тук вече ще гласуваш. Ти нали знаеш, че като си вземеш ЛК и книжката трябва да смениш, и документите на колата, ако не се лъжа.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #571 -:
септември 29, 2015, 15:14:13 »
Тони, тук можеш да си провериш избирателната секция:
https://www.grao.bg/elections/Secure/Public/EgnSearch.cshtml
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #572 -:
септември 29, 2015, 15:15:23 »
Аз от утре се връщам на новата ми стара работа
Там бях като ММ ми подари пръстена и всички знаеха за сватбата, та сега ще ги почерпя. Мисля обаче само да сложа на бюрото на нашия департамент в офиса една кутия с бонбони и да напиша нещо от типа : "Love is sweet please take a treat"
Щотото каквато сме разнородна дружина там, не всеки е свикнал на черпене.
А иначе в печатницата на тате ще е голямото черпене за сватбата. Там работех преди, а той след два дни става на 50 и говорехме да поръча обяд и торта. Ама там...хората са други, от 15-16 години работят едни и същи и наистина се вълнуват един за друг.
Докато в работата на мама - само чакаха снимки, за да обсъдят - кое как...
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #573 -:
септември 29, 2015, 15:45:38 »
Къде го това хубаво време?! Де и тук да беше такова. Даже на терасата не смея да се покажа като гледам как духа.
Дори съм си пуснала печката, защото ми е студено.
Май съм пропуснала да ви се похваля, че дипломната ми работа е одобрена и в петък ми е защитата.
Днес цял следобед уча и имам чувството, че не мога да се съсредоточа и нищо не запомням. Чета, уж съм го запомнила и като се върна пак на него, то ми излетяло от главата.
Имам още два дена де, мисля че все ще успея да вдяна нещо.
Дано поне да се оправя до тогава, защото иначе не знам как ще говоря.
Днес ми се обадиха и от банката, че трябва да започна от 1-ви, но тъй като няма да съм в града, ще е от 5-ти. Не знам да се радвам ли или какво, но се надявам само да е за добро.
Тъкмо се загледах в "Пак не знаех, че съм бременна" по ТЛС и ми изчезна сигнала. Пак добре, че нета е тук.
Ина
, много хубава мисъл, макар и сложна. Напоследък все повече ги осъзнавам тия неща.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #574 -:
септември 29, 2015, 15:48:56 »
Миме,
аз пак да не излезе, че хейтвам университета ти, но дипломната си я прочетох за пръв път по пътя за Свищов и то не цялата.. Само резюмето, което щях да говоря.. Преподавателят дори не ме погледна.. Бяхме 50 човека, като той седна на първия чин и ние отивахме срещу него тихичко си говорехме, че имаше и друга изпитваща и край.. Сигурна съм, че не ме и слушаше, след задаването на въпросите
Оценки на килограм
Всичко ще е наред, нали си я писала ти, няма как да не се справиш
Активен
always_and_forever
«
Отговор #575 -:
септември 29, 2015, 16:07:45 »
Ама,
Тони
, университета не е мой. ХАХАХ Аз съм само една от всички, които учат там. Пиши си каквото искаш.
Всеки има право на мнение все пак.
На мен докато не дойде лично преподавателят да ми каже да не се шашкам, не мога да съм спокойна. Винаги съм била така.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #576 -:
септември 29, 2015, 17:38:31 »
Ина, много ме кефи "издоих"! Все едно си кравичка или овчица, хахаха, без да се обиждаш, е, подкачам те. Как успяваш с тия помпи? Аз само на ръка успявам. А дали може и изцедено на ръка да се съхранява в хладилник? Ама аз и не знам дали in-law ще успее да го нахрани с шише. Едва ли! До сега само ми звъни да ми каже: Чакаме те! на фона на ревящ Кико. Толкоз ли е трудно да се приспи едно бебе да му се невиди?! А някой път правят такива опити, че чак е смешно. Аз съм там младата in-law се пробва да го приспива, с мъжа ми само прескачаме от крак на крак и се молим да ми го даде, отивам в другата стая и майка ме кара да ходя да го приспивам. Аз като супер търпелив човек и ми кипна. Ще ми развалят празника
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #577 -:
септември 29, 2015, 18:06:37 »
Ох сладки вьлнения около дипломната … Напрежение си е докато не мине. Кураж и успех, всичко ще е ок
Фани как ще се обиждам, даже оня ден се чудехме с майка на една моя приятелка как ведньж издоила едни козички. Викам аз себе си не мога да издоя, та камо ли коза, та се смяхме много.
Хванах й цаката на рьчната помпа, ама на рька на успявам. Оня ден едва 3 капки като беше хремаво бебето. Па майка ззастанала до мене й вика црькни й в окото. То така ако се цьрцаше… по някой пьт прьска де, ма е трудно да се нацели. Голям смях с това мляко дома.
Иначе не им се сьрди на твоите, не е лесно да се приспи бебе, хеле па чуждо.
Мария стискам палци в петьк да знаеш
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #578 -:
септември 29, 2015, 18:43:54 »
Ми аз като съм там що се пробват изобщо? Еле пък младата би трябвало да знае, че е с нея няма да заспи щото не свикнал. Нали уж скоро отгледала 2 с малка разлика! Видиш ли на мен сигурно ми омръзвало да се занимавам, та да съм починела. Като че ли мога да си почина като го чувам да реве.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #579 -:
септември 30, 2015, 07:38:04 »
Добро утро.. Някак ми е студено и от няколко дни си мечтая за одеало, вълнени чорапи, книга и запалена камина.. Навън да вали, а аз да съм на сухо.. Много ми е рано май за подобни мечти, но...
Хубав ден от мен
Активен
Alichka
«
Отговор #580 -:
септември 30, 2015, 07:49:59 »
Добро утро!
При нас слънцето светна
Още не е стоплило, а не се знае и дали въобще ще се справи с това. Поне няма да вали и ще можем да обикаляме на воля.
Хич не искам да чувам за чорапи. И аз като Мич Бюкянън не понасям чорапи
А като се залистя като зелка.... Пфуу! Друго е сандалки, джапанки, едни гащи по път към вратата и хайдеее
Фани, то вярно с това доене си е забавление. Мен ме беше гнус да пипам вимето на кравата като малка. Тогава прадядо ми само я доеше, че тя си беше и чешит това животно. Женска му работа
На мен ми се наложи още от втория ден след раждането да се сближа с помпата. Уж със секцио кърмата не тръгвала веднага, а аз издоих тогава 1 л и 200 мл
Свят ми се виеше от това гледане само надолу. Хахаха, тогава моята in-law ми беше звъняла и ми се обясняваше надълго и нашироко за кърмата, все едно аз в гората съм расла. Аз й казах - ами аз имам кърма като за половината болница. И тя, за да е наопаци "Е как така, то не може!". Хич не искам да се сещам, че си беше голям ангажимент с това...
Миме, вчера колко се смях с това, че унито не бил твой
При нас пък нямаше вариант дипломна - всички бяхме на държавен изпит. Такава беше политиката
Накрая се подиграха с нас и тотално бяха объркали въпросите. Имахме въпроси, които бяха по избираеми дисциплини, а никой не ги беше избирал
Какво да правиш - то не е лесно всяка година да бъзикаш учебния план.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #581 -:
септември 30, 2015, 08:02:48 »
Еха, кафе с книга...
Хаха, да се върнем на диалектите. Аз съм го казвала, де. Моята in-law, като дойде да види големия син втория ден след изписването, домъкна едно пържено пиле и още куп мазни храни във вестник. После всички седнаха да се тъпчат в единствената ни стая и като отказах да ям, че уж имам много мляко, тя ми каза: "
А
ко де, после ке се музеш!"
/Нищо де, после ще се издоиш/. Пък баща ми беше толкова ошашавен от раждането ми, че викаше колкото му глас държи под прозореца на стаята на 6-тия етаж в болницата:"Бозае ли детето?"
Видяло му се по- литературно от "суче ли".
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #582 -:
септември 30, 2015, 08:06:41 »
Ще падна !!!
Активен
Alichka
«
Отговор #583 -:
септември 30, 2015, 08:17:50 »
Цитат на: svekarva в септември 30, 2015, 08:02:48
"Бозае ли детето?"
Видяло му се по- литературно от "суче ли".
По-литературно!!!
Е, ама вашите in-law са различни от моята. Аз винаги имам предвид етървата с това литературно определение.
Едит: на село казват боцки на ц*цките на кравата
«
Последна редакция: септември 30, 2015, 08:21:30 от Alichka
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #584 -:
септември 30, 2015, 08:25:15 »
Имам един приятел на баща ми от детството му, който си живее на село.. Пенсионира се млад от военните и сега си живее на село, искал спокойствие..
Той вика "много са ти големи сисите" вместо циците
Активен
Страници:
1
...
37
38
[
39
]
40
41